Keresés

Részletes keresés

alkonyat7 Creative Commons License 2010.05.07 0 0 2287
én most voltam a 6. kezelésen. és a kezelt területemen mindehol van szőr(láb,bikini) semmi változást nem tapasztaltam..azt sem h ritkábbb lenne..csak most nem nő olyan gyorsan.és a nő azt mondta h menjek még kezelésre és jó lesz...ÉS HA NEM?akk feleslegesen kidobtam rengeteg pénzt????nem tudom mit csináljak...lehet jogi útra vinni esetleg az úgyet ha nem válik be a szőrtelenités???jah és még ilyet mondott a nő: hm..lehet h a szervezeted termeli vissza a szőrt...
 HÁT EZ KÉSZ!!tiszta idege vagyok!rengeteg pénz...vki adjon tanácsot!
Előzmény: HairF (253)
kigi66 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 2286
Nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Kigi66
Előzmény: klsderm (2283)
klsderm Creative Commons License 2010.04.20 0 0 2285
Kedves Petra!

Azt tudom mondani, fogadja meg az orvosok tanácsát. Többen mondták, szőrtüsző gyulladása van, akkor valószínűleg az van. Lábszáron gombás fertőzés igen ritkán fordul elő. A lábszár szőrtüszőgyulladása krémekkel nem gyógyítható, a TÜNETI kezelés során a gyulladást csökkentjük belsőleg adott antibiotikumokkal, külsőleg tonikkal, oldatokkal, szeszekkel ill. rázókkal. Ha a gyulladás megszűnt vagy megszűnőben van, akkor jöhet a télen, nyáron is adható OKI kezelés, a lézeres (nem villanófény) kezelés.
A szolárium a gyulladást csökkentheti, ugyanakkor a maradvány pigmentáció (foltos maradhat a lába) kialakulását növeli. Nem ajánlott.
Nyáron szőrtelenítünk lézerrel bizonyos szabályok betartásával.

Kádárdr
Előzmény: petra0toth (2284)
petra0toth Creative Commons License 2010.04.20 0 0 2284
Kedves Kádár Doktor Úr!

Kb. fél éve apró kiütések jöttek a lábszáramon. Eléggé szőrös típus vagyok. Általában egy-két szőr be szokott nőni, de nem volt ez feltűnő, nem is zavart.
Most viszont ezek a kiütések, inkább hólyagok nagyon csúnyák, és borzasztóan viszketnek. Nagyon sok krémet kipróbáltam, semmi nem segített. Elvileg a szőrtüsző nem viszkethetne, nem? Sok helyen jártam már, legtöbb orvos szerint a szőrtüszőm gyullad be, mert gyantázom a lábam. kb 2 hete leborotváltam, hátha, hiszen akkor nem tépem a szőrt. De 3 napja előjöttek újabb hólyagok, és viszketnek. Lehetséges, hogy gombás fertőzéstől? Azóta nem szőrtelenítettem a lábam.
Többen is ajánlották a lézert, de azt is mondták, hogy ilyen gyulladt, hólyagos állapotban nem kezdenék el a kezelést, illetve már késő elkezdeni, majd a téli időszakban. Ez igaz? Állítólag nyáron, ha fény éri, majd szebb lesz, leszárad.
Ha a lézert csak októberben tudnám kezdeni, akkor segítene, ha most elmennék szoláriumba, hogy fény érje a lábam?
Előre is köszönöm a válaszát.

Tóth Petra
klsderm Creative Commons License 2010.04.19 0 0 2283
Kedves Kigi66!

A lábszár lézeres szőrtelenítésnél a cél az, hogy a páciens hasonló életet tudjon élni, mint akinek semmilyen szőrnövekedési problémája nincsen. Annyi szőre maradjon, ha szoknyát vesz fel nyáron és végigmegy az úton, pár méterről nem látszódjon a szőrzet egyáltalán. Ha pedig teljes szőrmentességet akar, akkor szabadon választhasson, ha borotválni akarja az alig látszódó szőrt, ám tegye, ha gyantázni akarja, tegye azt. Ne kegyen semmi komplikáció, kipattogzottság, gyulladás!

Általában 4-6 kezelésre vállalok 90%-os eredményt garanciával a lábszárra. Ez vonatkozik a „ benőtt szőrre” is. Mit jelent ez?
Menjünk visszafele: a hatodik kezelés után sem lesz a lábszár biliárdgolyó simaságú, véglegesen szőrmentes. A lábszáron lévő kb. 10 000 szőrszál több mint fele ténylegesen, örökre, véglegesen eltűnik. A másik fele pihésen visszanő, vékonyabb, világosabb, gyengébb, puhább lesz, a növekedése annyira lelassul, hogy ha nyár elején leborotváljuk, vagy gyantázzuk, akkor 2-3 hónapig nem lesz semmi gondunk vele. Pár száz szőrszál pedig megmarad, de ezek is erősen csökevényesen. És ha végighúzom a kezemet a lábszáron, akkor érezni lehet majd a szőrt? Igen. Érezni lehet egyfajta borostás érzetet, de ez a szőr már nem tud megnőni az eredeti nagyságára, nem tud „begyulladni” és nem tud benőni.

És a kérdésére válaszolva, mi történik három kezelés után? A visszanövő szőr annyira megpuhul, hogy könnyen beleilleszkedik a gyökérhüvelybe, nem fúrja azt át, így a benövés, gyulladás eltűnik. Szabadon lehet borotválni, gyantázni a szőrt a harmadik kezelés után. A harmadik-negyedik kezelés utáni alkalmak a szőrzetszám csökkentésre illetve a visszanövő szőrtömeg csökkentésére mennek.
Lassan 10 éve szőrtelenítek, de most volt egy páciensem, akinek hat kezelés után volt a lábszárán három szőrbenövése. A többségnek semmi szőrnövési rendellenessége nem volt.

Ha már ilyen részletesen kérdezte, hadd mondjam el, hogy a lábszár tényleges, teljes szőrmentességéhez kb. 14-16 kezelés szükséges a ma leghatásosabbnak tekintett elos-dióda lézer kezeléssel. Ki fizetné ezt meg?

Kádárdr
Előzmény: kigi66 (2282)
kigi66 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 2282
Kedves Doktor Úr!
2008 őszén kezdtem meg a lézeres lábszár szőrtelenítést a begyulladt szőrtüszőim miatt a Doktor Úrnál és három kezelésen voltam. Óriási a javulás, már nincsenek szőrtüszőgyulladások a lábamon, nagyon elégedett vagyok. Érdeklődni szeretnék, hogy ha túl vagyok az összes kezelésen gyantáztathatom- e a lábam vagy egy bizonyos idő elteltével ugyan úgy megjelennek majd a gyulladások és már örökre borotválnom kell? A negyedik kezeléssel várnom kellett, egy téli utazás miatt túl barna voltam. A negyedik kezelésnek még szerepe van abban, hogy megszüntesse a későbbi szőrbenövéseket vagy már arra van h kevesebb szőröm legyen?
Válaszát előre is köszönöm.
Kigi
Piett admirális Creative Commons License 2010.04.14 0 0 2281

Kedves Doktor Úr!

 

Nagyon köszönöm a válaszát!

 

Piett

Előzmény: klsderm (2280)
klsderm Creative Commons License 2010.04.12 0 0 2280
Kedves Piett admirális!

Az árlistámon tényleg nincsen külön-külön feltüntetve a férfi és női fazon-fenék ár.

Teljes intim terület (míg nőknél a nagyajkakat is sikeresen epiláljuk, addig férfiaknál a herezacskót nem) 30 000 Ft és a teljes far (fenék) 30 000 Ft/alkalom. A két kezelés egyidejűleg felvéve 50 000 Ft/alkalom. Az összes terület legjobban egy fürdőnadrág alatti területet szimbolizál.

Sikeres kezelés során már az első kezelés után a szőrtömeg felének el kell tűnnie.

Kádárdr
Előzmény: Piett admirális (2279)
Piett admirális Creative Commons License 2010.04.10 0 0 2279

Kedves Doktor Úr!

 

Nemrég estem át az első kezelésemen (férfi), teljes intim terület+komplett fenék. Érdeklődni szeretnék, hogy Ön milyen áron tudja vállalni a második kezelést. Most egy "Estelux" nevű berendezéssel végezték el rajtam a feladatot. Nem tudom, hogy a bőrömmel van szerencsém vagy a gép ennyire jó, de zéró utóhatást tapasztaltam.

 

Köszönettel

 

Piett Admirális

vbogika Creative Commons License 2010.03.26 0 0 2278

sziasztok!

 

 érdeklodnék,hogy van e különbség a kozmetikákban találhato drága lézer gépek és a Riox60as gép  hatékonysága között?

Csupasz Csiga Creative Commons License 2010.03.25 0 0 2277
Sziasztok!
Nagyon sokat olvasgattam a témában, mégis (vagy tán pont ezért) bizonytalan maradtam. Ám mivel a szőrök már nagyon zavartak, belevágtam egy lézeres kezelésbe. Nem akarom reklámozni sem az eljárást, sem a klinikát (amúgy is csak az első kezelésen vagyok túl). Szeretnék viszont valamiféle igazi párbeszédet kialakítani, mert úgy látom, sokunknak nagy probléma. Elkezdtem hát élményeimről blogot írni, ha van kedvetek, olvasgassátok, szóljatok hozzá, sőt, aki szintén valamilyen kezelés alatt áll és szeretné ezt megírni, szívesen látok társszerzőket is.
Üdv,
Csupaszcsiga

http://csupaszcsiga.blog.hu
klsderm Creative Commons License 2010.03.19 0 0 2276
Tisztelt Hayabusa80!

Az árlistát a páciens rendelése alapján szabadon módosíthatom. Ha valaki egy dolgot, testtájék kezelést kér, úgy az árlista a mérvadó, de ha több terület kezelését kéri, akkor ez az ár módosítható. Ez működhet az ön esetében (hónalj vs. bajusz) is.

Az elektrolízis után a varr hetekig látszik. A lézeres szőrtelenítésnél pár óra kipirosodással kell számolni. A páciens kezelt területe hasonlóan néz ki, mint szauna vagy egy erőteljes kozmetikai nyomkodás után.

Általánosságban: nyáron nem kezdünk nagy energiájú fénykezelést, de megkezdett kúrát folytatunk. Villanófény (IPL) és rubin lézerkezelést nyáron nem végzünk. Alexandrit lézert lehetőleg nem végzünk nyáron. Dióda lézer kezelést és ELOS villanófény kezelést végezhetünk nyáron kompromisszumokkal. Dióda ELOS kezelést végezhetünk nyáron.

Kádárdr
hayabusa80 Creative Commons License 2010.03.16 0 0 2275
Tisztelt Doktor Úr!

Végül maga mellett döntöttem és bajuszt, és teljes fazont szeretnék. Azonban akcióban önnél hónalj és fazon van, érdeklődnék, hogy esetleg megcserélni is lehetne fazon és bajuszra, ugyanis a hónaljammal nincs probléma.

Valamint az is érdekelne, hogy bajusz kezelése után marad e pirosodás vagy seb vagy bármi, mint például az elektrolízisnél, mert ott elég kellemetlen volt takargatni

És utolsó kérdésnek az érdekelne, hogy most még érdemes-e belevágni vagy mindenképpen várjam meg az őszt, mivel nyáron ugye nem lehet. (vagy esetleg már fejlődött annyit a technika, hogy ha most belevágok, akkor még beleférhet)Bár én amúgy sem szeretek napozni és nyáron is kerülöm a napot, de a beizzadás nem túl kedvező.

Válaszait előre is köszönöm!

klsderm Creative Commons License 2010.02.23 0 0 2274
Trenton-nak
Sajnos Üdülési csekket nem fogadunk el. Kis cég vagyunk, ketten az asszisztensnőmmel, nem tudom, hogyan tudnánk felhasználni.

Zszsuga-nak
Szívesen fogadom.

Júlia47-nek
A honlapomon részletesen fel van tüntetve, hogy mikor ellenjavallt az ELOS kezelés. A pajzsmirigybetegségek nem tartoznak ebbe a csoportba. A pajzsmirigyre amúgy sem lövünk.

Tisztelettel:

Kádárdr
Júlia47 Creative Commons License 2010.02.22 0 0 2273

Tisztelt Doktor ÚR!

 

Megszeretném kérdezni, hogy pajzsmirigy göb mellett lehet ELOs szőrtelenítést végezni? Az államat szeretném megcsináltatni és mível közel lenne a göbhöz, nem csinálok nagy gondot?

zszsuga Creative Commons License 2010.02.12 0 0 2270
Még valami.

Barna apró, inkább pöttyöknek nevezném a foltjaimat.
Előzmény: klsderm (2266)
zszsuga Creative Commons License 2010.02.12 0 0 2269
Tisztelt Doktor úr,

Köszönöm szépen válaszát.
Közben utána néztem és másnakis pigment foltos lett a bőre (ámbár nem jellemző).

Soha nem jártam szoláriumban, napot a bőrőm utoljára októberben látott, tehát csak az maradt, hogy a fény nagyon erős volt a bőrömhöz képest.

Csak magamat hibáztatom, mert mindig azt olvastam a Doktor úrtól, hogy kell előtte egy próbát csinálni és Én nem csináltattam.

Szívesen elmennék egyszer a Doktor úrhoz, hogy megnézze, hogy mit lehetne vele tenni, illetve szívesen folytatnám tovább a kezelést Önnél.

Köszönettel:

zszsuga
Előzmény: klsderm (2266)
Trenton Creative Commons License 2010.02.11 0 0 2268
Tisztelt Kádr Úr!

Érdeklődnék, hogy üdülési csekket elfogadnak e?
Gizzike Creative Commons License 2010.02.10 0 0 2267
Sziasztok!

43.000,- Ft-os Aesthetica kupon eladó!
I.á.: 35.000,- Ft
Érd:szabotomi@freemail.hu
klsderm Creative Commons License 2010.02.08 0 0 2266
Tisztelt Zszsuga!

Nem használjuk, és nem ismerjük az orvosi nyelvben a „bőr sokkot kapott” kifejezést.

A leírás alapján a bőr megégésére és az utána kialakuló hypo-, hyperpigmentációra (fehér-, barna foltok) tudok csak gondolni. Ennek több oka lehet: vagy már előtte is barnább volt a bőr (szoláriumozott vagy eredendően barna 3-4. bőrtípusú), vagy nem megfelelő energiával és géppel történt a kezelés vagy a kezelés utáni instrukciókat nem tartotta be.

Érdemes szakembernek megmutatni a jeleket. Aki végezte a kezelést, az mit mondott?

Kádárdr
Előzmény: zszsuga (2265)
zszsuga Creative Commons License 2010.02.01 0 0 2265

Tisztelt Doktor úr,

 

Villanófényes szörtelenítésen estem át. Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e, hogy a bőröm úgy nevezett sokkot kapott ami által barna égés utáni anyajegyek lettek rajta. Apró pöttyök és egyértelműen körbehatárolható.

 

 

 

Köszönettel:

 

zszsuga

BaliGyőr Creative Commons License 2010.01.27 0 0 2264
szia!
Engem érdekelne,mail?
Előzmény: eevee86 (2263)
eevee86 Creative Commons License 2010.01.19 0 0 2263
Ha van itt valaki aki epi blendet szeretne használni, szívesen eladnám az enyémet. Igény szerint a használatát is meg tudom mutatni. 2008-ban vettem az őszi beauty fórumon, egyszer volt bekapcsolva (még akkor ott próbáltam ki), de sajnos azóta se nyitottam kozmetikát, ahol tudnám használni.
klsderm Creative Commons License 2010.01.15 0 0 2262
Kedves G Szilvi!

Amennyiben lehetséges, kerülni kell minden irritációt (lézer, villanófény, tetoválás, égetés, napégés, dörzsölés, vágás) a bőr és az anyajegyek tekintetében.

Az utóbbi fél évszázada figyelik meg, hogy a melanoma („festékes bőrrák”) megbetegedések száma növekszik, évente úgy 3%-kal és az utóbbi 20 évben pedig megduplázódott. A helyzet odafajult, hogy majd mindenkinek a tágabb ismeretségi körében volt elhalálozás vagy hallott ilyenről. Ennek kapcsán kialakult egyfajta hisztéria az anyajegyekkel kapcsolatban. Egyértelművé vált a kiváltó okok között a napégés (nem az egyenletes barnaság) elsődleges szerepe.
Szögezzük le azonban: a festékes (barna-fekete) anyajegy nem egyenlő a melanomával. A fokozatosan (évek alatt) növekvő anyajegy sem melanoma. És egy megvágott, lézerezett, beszakadt, meghorzsolt anyajegy sem melanoma. És azt sem mutatták ki, hogy a párszor irritációt elszenvedett anyajegy rákosan el fog fajulni.

A festékes bőrrák-melanoma 45%-a épnek látszó bőrből indul ki. Semmi köze tehát a melanomák csaknem felének az anyajegyekhez. Az anyajegy megsérülhet, az anyajegy megéghet, beszakadhat, lejöhet akár a fele, de nem feltétlenül rákosodik el néhány behatásra. Ha tartósan irritációnak van kitéve a bőr, nadrág, melltartó vagy nehezen vizsgálható hely, ott javasoljuk biztonságból (nehogy a páciens feljelentsen, mert elbagatellizáltuk az esetet) a levételét a semmi malignitást (rosszindulatúságot) sem mutató anyajegyet.

Tudja-e, hogy hogyan veszik ki a bőrgyógyász-sebészek a nagy 10-20 cm-es barna-szőrös anyajegyeket? Nem az egészet vágják ki, hanem csak egy részét, a közepénél kettévágva, magyarul belevágnak az anyajegybe, az ereket elsütik lézerrel vagy kauterrel (elektromos kés) és összevarrják. Várnak pár hónapot, míg a bőr megfelelően utána nyúlik, és azt addig folytatják, amíg feszülés mentesen el tudják az egészet távolítani. Tehát az anyajegy folyamatosan, a sebszéleknél meg különösen húzásnak van kitéve! Orvosi utasításra. És közben többször, lézerrel, szikével felsértik az anyajegyet!


Kádárdr
Előzmény: G Szilvi (2258)
Zsebi-Brigi Creative Commons License 2010.01.14 0 0 2261
Az IPL módszernél vannak olyan gépek, melyeknek hűtött a fej részük, így fájdalom nélkül tudnak már kezelni.
Előzmény: Törölt nick (2255)
Zsebi-Brigi Creative Commons License 2010.01.14 0 0 2260

Szia Szilvi!

 

Bár én nem vagyok orvos, csak egy szalonban dolgozom, de mi az anyajegyeket nem kezeljük! Méretétől függően, vagy fehér szemceruzával "befestjük" vagy leragasztjuk a kezelés alatt. Az anyajegyben lévő festékanyagok elnyelnék a fény energiáját, és megégne. Így semmiképp ne engedd, hogy a kezelés alatt a fény érje, bármilyen kicsi is!

Üdv:

Brigi

niik85 Creative Commons License 2010.01.13 0 0 2259

Szia!

Én is használom a Rio x60-asat, végül az x20-as kipróbálása után azt vettem meg mert gyorsabb... szóval igen, a kezelőfejet kell a bőrre tenni és miután abbamaradt a villogás és hallod a sípolást hogy vége, felemeled a kezelőfejed és ottmarad egy pici téglalap a bőrödön. Na, ott érte a lézer a bőrt/azaz ott érte a szőrt. Ezeket a téglalapokat kell a használati utasítás szerint 1/3-olva egymásra tenni és így haladsz a bőrön.  Hosszadalmas az igaz, de én mindig csak egy kis területet nézek ki (pl egyszer az alkaromat, egy hét múlva a felkaromat és így tovább) mivel amúgy sem kell hetente kezelni, kibírható. Lassú de eredményes, nekem már kihullott a szőr nagy része ott ahol kezeltem. Csak kitartás kell hozzá Állítólag a Silkn gyorsabb de drágább is, nekem megéri a kicsit több ráfordított idő. Türelmes, spórolós, szőrtelenedni vágyó típusoknak:)

 

Üdv

Nik

Előzmény: smirci (2257)
G Szilvi Creative Commons License 2010.01.11 0 0 2258
Tisztelt Kadar doktor ur!

A kerdesem a kovetkezo lenne.
A borfelszinen levo anyajegyek, barna foltok ill. tetovalasok eseteben a lezeres szortelenites okozhat-e valamifele elvaltozast? Vagy az anyajegy esetleges elrakosodasat?
smirci Creative Commons License 2010.01.06 0 0 2257
Sziasztok!
Szeretnék néhány kérdésre választ kapni. Igazából csak egyre de sehol nem találtam rá választ, vagy egyszerűen csak nem esett még le az a bizonyos 2 fillér!:)
Szóval most kaptam karira a RIO x60-as szőrtelenítő gépét, de nem világos nekem, hogy az a pici lukat amin kijön a lézer kell rátenni a bőrömön minden négyzet centiméterre amit szőrteleníteni akarok? Értitek mit szeretnék ezzel kérdezni? Van valakinek már tapasztalata ezzel a géppel?
Előre is köszönök minden reagálást az üzimre!
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 2255
Sziasztok,

gondoltam ismét jelentkezem. Szóval nemrég voltam a 6. kezelésen Kádár doktornál az intim területtel és nagyon jók a tapasztalataim. Eleve úgy mentem oda, hogy már csak jelképes mennyiséget kellett kiirtani, de most már még annyi sincs. Igazából szinte semmi sincs már. Kb. úgy tudnám leírni a változást, hogy dzsungelből pusztaság lett a terület :) Az is elég sokat elmond, hogy az első kezelés 1 órás volt, az utolsó meg 20 perc alatt megvolt mindennel együtt. És hát a fájdalom is sokkal kibírhatóbb volt a vége felé. Most már csak 1-2 évente kell majd visszamenni, ha kinő a szőr. De én már eddig se nagyon szőrtelenítettem a területet, már egyáltalán nem volt zavaró, ami volt. Szóval én nagyon meg vagyok elégedve a dologgal. Őszintén szólva nem tudtam, mit várhatok ettől a módszertől, de nagyon kellemes meglepetés ért. Így hát csak ajánlani tudom mindenkinek. Most néztük vissza a naptárban, 2008.februárban kezdtük a kezelést, kb. így kell számolni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!