Keresés

Részletes keresés

lanyka1984 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 1490
szia!

Elég szörnyű amit írtál. Esetleg, ahogy láttam már fel vannak szerelve kamerák kintre és bentre is! Nem tudom hogy már be vannak-e üzemelve, de lehet érdemes lenne, a portát még ma felkeresned a felvételek miatt! Sok sikert!
Előzmény: Vergy (1489)
Vergy Creative Commons License 2010.09.21 0 0 1489
Sziasztok!

Én az F épületláncnak egyik lakója vagyok, egy órája arra ébredtem, hogy valaki az ajtót kinyitotta és bejött a lakásba, szerencsére felébredtem és egyből kiszaladtam, hogy megnézzem esetleg elkapjam az illetőt, sajnos még csak nem is láttam az illetőt de hallottam ahogy szaladt előttem, és becsukódott a lift, elkezdtem lefelé szaladni a 0.-ra de a lift jóval gyorsabb volt nálam...
Igencsak felzaklatott, hogy betudnak jutni ennyire könnyen a háztömbbe...
Ajánlom, hogy mindenki zárt ajtók mögött tartózkodjon a lakásában.
Editta.4 Creative Commons License 2010.09.18 0 0 1488
Sziaszok!
Van egy IKEAs elado Malm agykeretem, hozzatartozo Sultan matraccal, matracvedovel es agyraccsal.Az IKEAban 2 eve ez 110 ezer volt, en a feleert, 55ezerert odaadnam.
Az A epuletben lakom,ha valakit erdekel 06205581750
DdaveE Creative Commons License 2010.09.18 0 0 1487
Sziasztok!

Körbejártam az F lépcsőházat, illetve az internetet a ház házirendje után, de sajnos nem találtam sehol. Elvileg kellene egynek lenni a hirdetőtáblán, de nincs ott. Nem tudjátok, hol találom meg?
stc Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1486
Elvileg van még egy halvány lehetőség ha tulajdonos, bár nem a legjobb. A társasházi törvénynek van egy homályos pontja erre az esetre:
"16. § A tulajdonostársat külön tulajdona tekintetében megilleti a birtoklás, a használat, a hasznok szedése és a rendelkezés joga; a tulajdonostárs e jogait azonban nem gyakorolhatja a többi tulajdonostárs joga és törvényes érdeke sérelmével."
Persze ehhez igazolni kell az érdek sérelmet.
DdaveE Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1485
Szia OtiF!

Én részemről előre is nagyon megköszönöm, ha rákérdezel a közös képviselőnél mit lehet tenni ilyenkor, vagy van-e tartozásuk stb. Igazából a legnagyobb baj nem az, hogy, ha hangosak, hanem, ha ilyen ápolatlanok és ilyen cuccokat halmoznak fel az egészségileg is veszélyes lehet. Arról nem is beszélve, hogy bárki, aki meglátogat benneteket/bennünket elhányja magát.
Az együttműködés tekintetében rám számíthatsz, de gyanítom a fórumot olvasók közül többen is fognak hozzánk csatlakozni, ha esetleg lenne valami teendő, bár nem tudom egyenlőre mit lehetne ezen kívül.
A lépcsőházból való kitiltás szerintem esélytelen, elvileg a kertből is átmehetnek bármelyik másik lépcsőházba, szerintem azzal kár próbálkozni.
A lényeg szerintem az, hogy tudjuk meg a KK-tól, hogy van-e bármi a szavakon kívül, amivel ez ellen fel tudnánk lépni.

Még egyszer én köszönöm előre, ha telefonálsz és nagyon várom a fejleményeket.
Előzmény: OtiF (1483)
lanyka1984 Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1484
sziasztok!

Sajnos szerintem, hacsak nem albérlők, akkor semmit sem tudunk tenni. Max tényleg megkérdezni, hogy késik-e a közösköltséggel, de nem is tudom, hogy ez esetben lehet-e tenni valamit.
Előzmény: OtiF (1483)
OtiF Creative Commons License 2010.09.17 0 0 1483

Sziasztok!

 

Ezek szerint az F 508-as lakójáról van szó. Véleményem szerint a közös képviselőnek felhozhatnánk a dolgot, illetve megkérdezhetjük nincs-e tartozása, mert az már igenis a mi dolgunk. Azt is említsük meg mindenképpen, hogy az E lépcsőházban is látjátok mászkálni. Egyébként ott tényleg semmi keresnivalója, onnan ki lehetne tiltatni. Azt sem értem, hogyan érezheti magát egy ennyire gusztustalan ember jól magát egy ennyire rendezett környezetben.

 

Én színesen felhívom a közös képviselőt, de akkor az kell, hogy összefogjunk ésha tovább megy az ügy együttműködjünk.

Előzmény: DdaveE (1481)
mglgh Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1482

Hát ettől tartottam, mert a "PÁR" a mi falszomszédunk. (Mi lakunk az 5.-en az E lépcsőházban közös fallal az F-ével). Az erkélyükön tárolt irdatlan mennyiségű és minőségű cucc alapján volt egy olyan sejtésem. hogy itt elég "érdekes" emberek lakhatnak. Még nem nagyon "hallattatták" magukat, persze mi sem vagyunk sokat otthon. Remélem jó a szigetelés és nem  fognak nagy ramazurit csapni, mert akkor tényleg fel kell lépnünk.

Azért az erkély elválasztásokat kicsit diszkrétebbre csinálhatták volna. Elég rendesen át lehet látni a szomszédba.

DdaveE Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1481
Sziasztok!
Örülök én is, hogy többünket foglalkoztatnak ezek a dolgok. Az F-ben a 7iken is megy a fúrás faragás, tegnap este 8-9 között, mikor vendégem volt kezdett rá valaki.

A gondnokkal még én sem találkoztam soha. Tényleg lehet, hogy meg lehetne szellőztetni nála a csöves dolgot. Most komolyan, ezt nem hagyhatjuk. Van valakinek bármi konkrét terve, amit tenni lehetne? Írjunk valakinek közösen, vagy felhívja valaki a nevünkben? Nem tudom, hogy este elérhető-e, mert én napközben dolgozom, de, ha igen szívesen felhívom. Ha tulajok, akkor mégis hogy lehetnek ilyen csövesek? Nem nézem ki belőlük, hogy ki tudnak fizetni egy lakást. Nekem gyanús ez az egész.
McMurdo Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1480

5. emeleti lakásról van szó, mely az E épülettel szomszédos és a Bartók Béla útra néz. Valószínűleg nem albérlet egyébként, mert kulcsátadáskor láttam a tulajt, ráadásul tudtommal egyedüli lakó.

Viszont akinek el kell magyarázni, hogy ne éjfélkor és hajnalban fúrjon, hát nem is tudom... Hasonló kategóriába sorolandó.

mglgh Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1479

Sziasztok!

Jó ötlet, hogy több helyről is informálódjunk a "PÁR-ról". Ma délután beszéltem telefonon az értékesítővel, akitől a lakást vettük. Ő nem hallott még róluk, de azt mondta, hogy ha bármi gond van velük, akkor a gondnoknak kell szólni. A gondnok telefonszáma: +36-20/3402280.

Viszont azt megtudtam, hogy a lépcsőházkulcsok minden lépcsőházat nyitják. (Az értékesítő azt mondta, hogy az udvarról amúgy is be lehet menni mindegyikbe.) Azért érdekelne, hogy mi keresni valója lehet valakinek pl. az E lépcsőházba, ha az F-be lakik?

OtiF Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1478

Sziasztok!

 

Örülök, hogy más is foglalkozik a "PÁR"-ral. Ez egyszerűen tragikus. Szerintem minden fórumon próbáljunk meg róluk infót szerezni. Én bevállalom, hogy bekopogok az 5-en a lakókhoz, vagy van közöttünk onnan valaki???

 

Nekem van egy értékesítő telefonszámom+építésvezetőé is. Intézzem valamelyiket? A gondnokkal még nem találkoztam.

 

Valamit tényleg tennünk kell, trakikus, hogy ilyen emberek ide bejuthanak.

 

 

Fúrás-faragás:

Ma reggel arra ébredtem reggel 6-kor, hogy költöztek az F606-ba. 2-szer szóltam ki nekik. Utólag bocsánatot kértek. Eladás előtt mindenkinek ki kellett volna osztani 1 házirendet, hogy tudják mikor, mit szabad. Mi szerencsére az első beköltözők között voltunk tavaly, de én szabit vettem ki, hogy ne hajnalban, késő este fúrjak-faragjak.

Előzmény: mglgh (1477)
mglgh Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1477

Ez tényleg nagyon aggasztó, hogy az egész házat bejárják, és így senki sincs biztonságban. Remélem nem terepszemlét tartanak!!! Egyáltalán hogy kerülhettek ebben a lakóparkba?

Lehet, hogy felhívom a gondnokot, hogy ő mit tud róluk.

Vagy van ötletetek, kihez fordulhatnánk még? Esetleg meg lehetne kérdezni az értékesítőt vagy a műszaki vezetőt, bár nekik csak addig vagyunk/voltunk fontosak, amíg át nem adták a lakást.

lanyka1984 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1476
Ja és ami még meglepett, hogy kijöttek a F-ből és KULCSAL mentek be az E ép.be én nem tudom hogy az F ház nyitja-e az E-t is, sosem próbáltam, de furcsáltam, hogy miért mennek át oda, és sokszor jönnek ki másik lépcsőházból E-F-Hamzsabégi stb...
Előzmény: lanyka1984 (1475)
lanyka1984 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1475
Tenni a pár ellen, szerintem sajnos csak akkor lehet ha bérlők, akkor esetleg fel lehet keresni a tulajt, talán neki sem éri meg ha ilyen emberek laknak a lakásában, biztos vagyok benne hogy leamortizálják. Ha saját, akkor természetesen szerintem semmit sem lehet tenni... Tegnap én is utánuk mentem be a házba, és gusztustalan, de pisi szag volt, a pulcsimat tettem az orrom elé hogy ne érezzem. Szörnyű
Előzmény: DdaveE (1474)
DdaveE Creative Commons License 2010.09.15 0 0 1474
Sziasztok!

A fúrkáló ember tényleg kezd most már elszemtelenedni. Remélem olvassa a fórumot és abbahagyja végre. Ami viszont sokkal jobban aggaszt, az a többek által említett "pár". Szerintem nincs mit szégyellni rajta, mondjuk ki, hogy csövesek. Iszonyat büdösek, koszosak, ápolatlanok. Nemhogy melléjük nem lehet beszállni a liftbe, utánuk sem egy jó darabig. Pár hete láttam a férfit, aki éppen egy olyan gusztustalan ágymatracot hurcolt be az épületbe, hogy nemhogy nem feküdtem volna rá, majdnem elhánytam magam mikor ránéztem. Ez tűrhetetlen és egy ilyen lakóparkban ez elfogadhatatlan. Nem tudom hányas lakásban laknak, ha egyáltalán tulajdonosok vagy bérlők. Én láttam a nőt egy sötétkék vagy fekete gurulós bőrönddel, amit egyszer láttam már valamelyik folyosón. Kinézem belőlük, hogy a folyosón tárolják, aki az 5iken lakik, ki tudja figyelni, melyik számú lakásnál tárolják. Így kiderülhet.

Szerintetek mit lépjünk az ügyben?
mglgh Creative Commons License 2010.09.13 0 0 1473

Sziasztok!

 

Meg lehetne tudni, hogy az F lépcsőházban az említett "pár" melyik lakásban lakik, mert a mi E lépcsőházban lévő lakásunk szomszédos az F lépcsőházéval, így a többiekhez hasonlóan mi sem örülnénk, ha a szomszédjaink lennének? Lehet, hogy csak bérlik a lakást, de akkor sem valók egy ilyen lakóparkba.

Tényleg jó lenne, ha többen is olvasnák a fórumot, hisz hasznos infókhoz juthatnának. Talán ki lehetne tenni a lépcsőházakba egy értesítést a lakóknak, hogy létezik ilyen fórum, hisz sokan nem is tudnak róla. /Bár valószínűsítem, hogy azok, akiknek kellene (fúrók-faragók, bulizósok), nem fogják így sem olvasni. Egy próbát talán megérne a kulturált lakóközösség érdekében./

 

lanyka1984 Creative Commons License 2010.09.13 0 0 1472
Minden mondatoddal teljesen egyetértek. Benne van a házszabályban hogy mikor lehet fúrni stb stb miért olyan nehéz ezt betartani??? mi miért tudtuk úgy intézni hogy akkor fúrjunk? a másik az a pár. Tényleg annyira igénytelennek néznek ki, hogy az már szégyen. Büdösek és alkoholistának néznek ki, először el sem hittem hogy itt laknak. hál Istennek még nem hallottam őket sosem.
Előzmény: McMurdo (1471)
McMurdo Creative Commons License 2010.09.13 0 0 1471

Remélem az éjszakai rendzavaró befejezte a munkát (vagy olvassa a fórumot...).

Más. És nem általánosító jelleggel...

Az F épületbe beköltözött hölgy és vele érintkező egyéb, többnyire hajléktalannak látszó és érződő részeg roma éktelen patáliákat csap a házban. Azért ez rendkívül negatív és elfogadhatatlan egy ilyen lakóparkban. Igy senki és semmi nem lesz biztonságban a lépcsőházban. Egyelőre annyit javasolnék, hogy az ilyen gyanúsabb alakokat még véletlenül se engedjük be a házba.

Tenyks Creative Commons License 2010.09.12 0 0 1470

Kedves F épületi Lakó!

 

Ezúton szeretném kérni, hogy este 9 után NE FURJ! (amúgy a házirendbe 7óra szerepel, szóval, ha valaki rádrúgja az ajtót, mert ez már bunkóság, tök igaza lesz)

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.12 0 0 1469
1 db garázskapunyitó járt nekem is
Előzmény: agavve (1465)
bqcii Creative Commons License 2010.09.12 0 0 1468
Hát tuti nem teljesen normálisak ezek a hétvégi fúró-kalapálók. A szombat este se normális, de hogy vasárnap reggel a legédesebb álmomból arra riadok hogy szétfúrják a falat, azért ezt már nem kéne.
olgi77 Creative Commons License 2010.09.11 0 0 1467
A bejárati ajtó átkódolásával illetve még plussz kulccsal kapcsolatban kit kell keresni?
McMurdo Creative Commons License 2010.09.11 0 0 1466

Valaki nagy erőkkel fúr-farag az F-épületben. Ez azé' nem teljesen normális dolog...  Mondjuk szombat este fél tizenegykor...

agavve Creative Commons License 2010.09.11 0 0 1465
Hm... a garázskapu távirányító dolog engem is érdekelne, de nekünk határozottan azt mondták, csak egy jár belőle. Lakáskulcsból nekünk is 5 db, postaláda kulcsból 2 db járt.
Előzmény: norci76 (1464)
norci76 Creative Commons License 2010.09.10 0 0 1464
Tényleg 5 db lakáskulcs ,2 db postaládakulcs és 2 db garázskulcs illetve táviránytó jár a vevőnek (már ha vesz gépkocsibeállót)?
agavve Creative Commons License 2010.09.07 0 0 1463
1115 Bp, Benedikt Ottó u. 3. a D épület címe, de az önkormányzatnál képben vannak.
Előzmény: Begi1982 (1462)
Begi1982 Creative Commons License 2010.09.07 0 0 1462
Sziasztok!

Gondolom már többször le lett irva, de sajnos most nem találom azokat a hozzászólásokat. Valaki meg tudná mondani nekem a pontos cimet? Lakcim bejelentéshez kéne. Egész pontosan az irányitószám ami kérdéses. Én már láttam 1112-t/4/5-t is.
Általában a 1115 Bp, Bartók B u. 98-102 D/xxx-et használom. Ez megfelel, vagy azon a cimen kell bejelentenem magam, ami a szerződésben volt?

Előre is köszi!
olgi77 Creative Commons License 2010.09.06 0 0 1461

Csak az én agyam szita...

Megnéztem a biztosításunkon, ami még 2008-as, azon már a Hamzsabégi cím szerepel

Előzmény: olgi77 (1460)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!