Ha tényleg lesz csokiadó, akkor méginkább megéri kimenni. De szerintem, ha ekkora mértékű lesz, amit terveznek, akkor az súlyos csapást jelent majd az édesiparra! :((( 20 (jövőre 25) forint egy tízdekás táblára! Igaz, csak a tejcsokikra, az étcsokik szerintem az alacsonyabb cukortartalom miatt megússzák ezt a sarcot!
A fotón szereplő narancs/csokimousse tábla 600 körül van az Aldikban. Hol 280 Ft?
Szerintem ebben a műfajban sok nevesebb és drágább gyártmányt is ver, igen jó csokoládéból készül a külseje, aminek a picit kesernyés utóíze remekül ellenpontozza a töltelék amúgy visszafogott édességét.
Huúú! :) Nekem szinte midegyik jöhet! Csak sok legyen... ^^" Jah és egy feltétel: Csak az a szánalmas, zsíros ételbevonónak szánt (lejártból újrahasznosított?) csokit ne! :D
Nem vagyok benne biztos, hogy olyan gyakran vennének, hogy érdemes legyen állandóan tartani. Megrendelésre biztosan van, de Ausztriában a csokikon 10% csak az ÁFA, míg nálunk 25%, így ekkora csokinál már megérné kimenni is szerintem.
a mi " tiramisunkat" le sem merem irni, mert falnak szaladnak töle az igazi tiramisu-imadok. eleg specialis ... se alkohol, se kave benne, mert a gyerekek mindkettöt utaljak.
es nem mascarpone-bol csinalom. pont aze, mert nekem fura bele a krem"sajt".
Azért van itthon a sok nehéz, tömbszerű tiramisu-imitáció, mert különféle krémsajtokat és hulalát nyomatnak beléjük rendes mascarpone és tojás helyett/mellett...
Lohmann Original Mandel Milchnuss Schokolade és Heidel Confiserie 70%-os volt napirenden. A Lohmann esetén a mandula íz rendkívül erőteljes és pont emiatt nekem nagyon ízlett. A Heidel egy klasszikus -konzervatív étcsoki, semmi extra, de nagyon kellemes, markáns csokiízzel.