Keresés

Részletes keresés

ajsnicsar Creative Commons License 2012.09.08 0 0 100

Szép napot.

A 18.kerületi szakrendelőben ki végezte a visszér mütétet.

Köszönettel várok választ.

Janicsar

Delwen Creative Commons License 2012.06.12 0 0 97

Sziasztok!

Nekem anyukámnak volt viszérműtétje néhány napja, a lábszárából és a combjából is szedtek ki. De a doki a műtét után azt mondta, hogy volt egy két szakasz, amit sehogy sem tudott kiszedni, és így azt benne hagyta. Ettől viszont anyu totál beparázott, hogy most akkor azzal ott mi lesz, és már rémálmai vannak, hogy mit fog okozni az az ott maradt darabka. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Szerintetek?

kompressziós harisnya Creative Commons License 2012.06.11 0 0 95

Igen láttam, hogy elég rég volt a hozzázólásod, de most vettem észre:-(.

Nem értem, hogy műtét után miért nem javallották a receptre való felírást, ugyanis igen nagy rajta a TB támogatás, így részünkről költségkímélőbb lenne. Ugyanakkor valamilyen szinten felháborítónak tartom, hogy évente maximum két párra jár a TB támogatás.

Esetemben ez nagyon kevés mert mint említettem, én mindennap hordom.

Örülök, hogy sikerült találnod egy megfelelő harisnyát ami még kényelmes is!:-)

A MAXIS MICRO-val én igen csak elégedett vagyok.

Előzmény: santa__kutya (94)
santa__kutya Creative Commons License 2012.06.11 0 0 94

Köszönöm a választ! Már másfél hónap telt el az említett eset óta.

Sajnos úgy néz ki, hogy akkor nem jó gyógyászati segédeszköz boltba mentem be :-(  Sajnos műtét után nem olyan mozgékony az ember, így nem volt nagyon lehetőségem a válogatásra.

Esetem úgy oldódott meg, hogy azóta voltam műtét utáni kontrollon, és a doktor úr receptre is felírta a harisnyát. (Mondjuk örültem volna, ha ezt a varratszedéskor teszi meg, és nem én kezdek el keresgélni más megoldást 2 hetes küzdelem után a fáslival) . Most egy másik gyógyászati segédeszköz boltba mentem be, ahol nagyon készségesek és felkészültek volta, és azóta is csodálkozom, hogy ilyen kényelmes is lehet egy visszérharisnya. :-)

Egy maxis micro elégedett tulajdonosa vagyok.

Remélem tudtam segíteni azoknak, aki éppen készülnének belenyugodni, hogy a visszérharisnyák kényelmetlenek.

Előzmény: kompressziós harisnya (93)
kompressziós harisnya Creative Commons License 2012.06.11 0 0 93

Elsősorban jobbulást és jó egészséget szeretnék kívánni!

Elméletileg nem lenne szabad, hogy elszorítsa a lábad tér alatt, helyes volt a méretválasztás?

A gyógyászati boltokban általában segítenek méretet választani.

Igazság szerint én ( AG-s ) combtőig érő harisnyát hordok minden nap, MAXIS MICRO és SANYLEG márkában, nekem mind két márka nagyon bevált, kényelmesek és sokadik mosás után sem tágulnak ki.

Tudomásom szerint mint két márkában kapható térd alattiban is.

Előzmény: santa__kutya (92)
santa__kutya Creative Commons License 2012.05.06 0 0 92

Sziasztok! Két hete volt visszér műtétem. A fásli helyett vettem egy térdig érő 2-es kompressziós harisnyát. Sajnos nem tudom hordani, mert térdhajlatban nagyon szorít (pedig nem vagyok egy vastag alkat). Délutánra még a combomi is megfájdult tőle. Létezik olyan harisnya, ami nem ilyen kényelmetlen? Márka javaslatot is szívesen elfogadok.

Előzmény: kompressziós harisnya (90)
Lilike76 Creative Commons License 2012.03.20 0 0 91

Válaszoltam annak a Hölgynek aki érdeklődött a műtétem felől, de állandóan visszadobja a mailt a freemailos címéről!Remélem olvassa ezt!

.Liana. Creative Commons License 2012.02.01 0 0 89

Először is egy érsebészeti szakrendelőt felkeresni,ahol jó orvos van.Ez nem kerül semmibe......nem feltétlenül fog műtétet javasolni,ha nem fáj és téged nem zavar.

Előzmény: peti.0 (87)
.Liana. Creative Commons License 2012.02.01 0 0 88

Sziasztok!

Ma 3 hete műtötték a jobb lábamat visszér miatt, de már úgy használom mintha semmi sem történt volna,szerintem akinek "megérett" a lába a műtétre,semmi értelme harisnyával-gyógyszerrel-kenőcsökkel halogatni ezt az egészet,mert nem egy nagy valami a műtét( 2 vágás 10 lyuk).

Vagy csak szerencsés vagyok.

Igaz hogy van vagy 5 db 50 forintosnyi csomó a lábamban,és csak mostanában múlt el a teljes lábamat beborító bevérzéses lila "folt" ,de ez mind semmi,ha nem fog fájni,és végre hordhatok a nyáron rövidgatyót!!

Márciusban megyek a másik lábammal is műtétre,sima tb támogatott 1 napos műtét,pikk-pakk,altatás ,felkelsz és mehetsz is haza másnap.

Tisztában vagyok vele hogy mivel hajlamom van rá kiújul majd más helyen a lábaimon,de megelőztem egy esetleges begyulladást,stb,akinek van tudja miről beszélek.

Szóval,hajrá!!!!!

peti.0 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 87

Helló!

Én 20 éves vagyok és kb már 5 éve kialakult egy viszértágulat a jobb lábam combján, a tágulat egyre jobban halad le a vádlim fele. Mára már a hajlatban egy csomó is kialakult.  Valaki azt mondja , hogy minél később műtessem meg. Húzzam ameddig lehet. Valaki azt , hogy műtessem meg. Mit kellene csinálom???

kinga806 Creative Commons License 2011.07.31 0 0 86
Szia Stopszlike! Olvastam hogy neked milyen sokat segitett a kenocskeszitmeny. Elkuldened nekem is az elkeszitest es az alkalmazast? Elore is koszonom, es ha van meg valami tapasztalat vagy jo tanacs azt is szivesen fogadom. Koszi szepen. Email cimem: amarci80@citromail.hu
Előzmény: Stöpszlike (56)
gps_zoli Creative Commons License 2011.07.24 0 0 85

 Szia!

 

Elküldenéd neked is a kirandulofiu@freemail.hu email címre a honlap címét?

 

 Zoli

Előzmény: Stöpszlike (56)
andfer Creative Commons License 2011.07.19 0 0 84

Szia! Köszönöm. Sikerült beszélnem vele.

Előzmény: vdom (83)
vdom Creative Commons License 2011.07.19 0 0 83

Szia, keresd Szabó József dr-t a Telkiben és ő biztosan fog Neked segiteni, ott dolgozik és ő ismeri és csinálja az RF műtéteket.

Ha az sem megy, az nagyon meglepne. Kitartás, megéri kicsit utánajárni!

 

Előzmény: andfer (82)
andfer Creative Commons License 2011.07.14 0 0 82

Szia!

Sajnos nem foglalkozik a Teleki Magánkórház rádiófrekvenciás, RF technikás visszérkezeléssel.

Sajnos, a www.visszerkezeles.hu oldalon meg nem hívják vissza az embert.

 

Előzmény: vdom (81)
vdom Creative Commons License 2011.07.12 0 0 81

@andler : Szia tudtommal a Telki Magánkórházban már végeznek ilyen műtétet.

Egy próbát megér.

telkikorhaz.hu

Előzmény: andfer (79)
ievi Creative Commons License 2011.07.08 0 0 80

Szia!

 

Én is szívesen megosztanám a visszérproblémáimat Veled. Ha még nézed ezt a topicot, írj.

 

Évi

Előzmény: maxismicro (72)
andfer Creative Commons License 2011.07.08 0 0 79

Hol végeznek RF visszérkezelést?

andfer Creative Commons License 2011.07.07 0 0 78

A megadott linken írtam nekik, de nem válaszolnak.

Előzmény: Visszerkezelés (69)
Lilike76 Creative Commons License 2011.05.14 0 0 77

Sziasztok!

Néha szoktalak titeket olvasni, gondoltam most írk is:) Áprl 18. án volt a műtétem altatásban a Pestszentlőrinci (XVIII. ker) szakrendelő 1 napos sebészeti osztályán, OEP finanszírozta!Hihetetlen kedvesek,mindent elmondanak és a színvonal = egy fizetős hellyel! 3 betegre van 1 állandó! nővér!!Az asztala bent van a szóbába, én úgy ébredtem, hogy simogatta az arcomat!

Van még 1 hetem a TPből mivel a munkahelyem támogatta ezért éltem az 1 hónap betegszabadsággal, a lábam már kívűlről nagyon szép (3 vágás+22 lyuk)a 3. vágás a térdemnél van azért kellett mert nagyon kacskaringós volt és elakadt a kihúzó micsoda!Szinte már csak hegek vannak, már gumiharisnyát hordok, de már azt is utálom!Ma nem vettem fel, elmentem autóval bevásárolni(nem cipekedtem) hát be is dagat és fáj is a lábam:(

Aki már teljesen felépült attól kérdezném, hogy mennyi idő mire teljesen fájdalom (pici is beleszámít) tünet mentes lesz a lábam?Némely lyuknál érzek még keméynedéseket gondolom azoknak is szét kell oszlaniuk, miután hazaértem visszatettem a rugalmas fáslimat a lábamra:( Jövőhéten csütörötkön megyek kontorlra. De, összefoglalva én sokkal keméynebb műtétre számítottam, de ahogy szomorúan olvasom nem mindenki járt ennyire normális helyen!:((

mzxc Creative Commons License 2011.03.19 0 0 76

Nekem is van örökölt viszér hajlamom. Szerencsére idejében figyelmeztettek rá, hogy baj lesz ha nem törödök vele.Azóta  a reggeli felkelés úgy kezdödik, hogy mielött kimászok az ágyból befáslizom. Lerendezem a reggeli dolgaimat(tiszálkodás WC) és utána veszem fel a kompresszós harisnyanadrágot-még nyáron is.Ha nagyon meleg van akkor pedig fásli. Érdekes a viszérhajlamot anyai nagyapámtól örököltem .    Viszont nekem még sohasem fájt a lábam pedig jócskán láthatóak az erre utaló jelzések. Van amikor az egész napot végigtalpalom és nincs gondom vele.

mzxc Creative Commons License 2011.03.19 0 0 75

Nekem is van örökölt viszér hajlamom. Szerencsére idejében figyelmeztettek rá, hogy baj lesz ha nem törödök vele.Azóta  a reggeli felkelés úgy kezdödik, hogy mielött kimászok az ágyból befáslizom. Lerendezem a reggeli dolgaimat(tiszálkodás WC) és utána veszem fel a kompresszós harisnyanadrágot-még nyáron is.Ha nagyon meleg van akkor pedig fásli. Érdekes a viszérhajlamot anyai nagyapámtól örököltem .    Viszont nekem még sohasem fájt a lábam pedig jócskán láthatóak az erre utaló jelzések. Van amikor az egész napot végigtalpalom és nincs gondom vele.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.22 0 0 74

Értem. Nagoyn sajnálom, talán amilyen fejlett és amilyen ütemben fejlődik az orvostudomány, a Te betegségedre is lesz gyógyír.

Előzmény: maxismicro (73)
maxismicro Creative Commons License 2011.01.20 0 0 73

Inkább ebben a topicban adom meg a válaszom mert a másik topic témájához kevésbé oda illő a válaszom.

 

Igen elő-elő jönnek a fájdalmaim, de ez inkább a nyári meleg hónapokra jellemző. Nagyon sokat segit a kompressziós harisnya használata.Bár eleinte nem hordtam rendszeresen de mára már mindennap használom és ez igen sokat jelent.

maxismicro Creative Commons License 2011.01.10 0 0 72

Sziasztok! 5 éve diagnosztizáltak nálam mélyvénásvisszért, hozzám hasonló sorsú betegtársaimmal szívesen beszélgetnék.

goldos Creative Commons License 2010.04.07 0 0 71
sziasztok!
valakit injekcióval /aethoxyskleol/ -al kezeltek már?
nekem ezt irta fel a doki jövő héten kezdik a el.
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.02 0 0 70
Én is visszérproblémákkal küzdök. Örökölt hajlam (van valami részleges trombocita-faktor-hiányom is), de érdekes módon nekem a jobb lábamon jött elő, anyukámnak főleg a bal lábán van. Öt éve, egy kisebb nőgyógyászati beavatkozás után nagyon fájt a jobb lábam, és valahogy azóta a jobb vádlim vastagabb. Sokáig dagadt a bokám is, három éve használok harisnyát, azóta a bokám nem dagad be estére, de a visszerek nem múltak el, és a különbség a két lábam között megmaradt. Sok felszíni vénám elég kanyargós. Tudom, hogy pár éven belül meg kellene műttetni.

Kérdésem, hogy a visszeresség mellett volt-e másnak is gondja a vastagabb lábával? Ez tud-e javulni a műtét után?

A tabletták/kenőcsök jelentenek-e javulást, amikor sajog a visszeres láb?
Visszerkezelés Creative Commons License 2010.03.31 0 0 69
Sziasztok!

Ha valaki jobban szeretne tájékozódni a visszérkezelésekkel kapcsolatban, akkor kattintson ide:

www.visszerkezeles.hu

Tudom ajánlani az RF beavatkozást. A legjobb, a leggyorsabb gyógyulás, a legtartósabb eredmény.
kisedo Creative Commons License 2010.01.04 0 0 68
szia, én anno (kb 6 éve) jártam a maánrendelőjébe, hasonló okból. nem akarlak elkeseríteni, de az injekciózás nem végleges megoldás, nekem pl. 2 éve megint előjöttek. :(
remélem, te szerencsésebb leszel!
Előzmény: Meliga (67)
Meliga Creative Commons License 2010.01.02 0 0 67

Szia,

bocsi most vettem észre kérdésed.:(

A Baleseti sebészetre jártam, elég volt egy beutaló a háziorvostól.Első alkalommal adtam a dokinak 5 ezer ft-ot,majd harmadik és útolsó alkalommal is megismételtem.ez a kezelés különben ingyenes az OEP fizeti. Orcos neve:Dr. Szokoly Miklós , a növéreknek kétszetr vizttem egy doboz bonbont .;) A dokinak van magánrendelöje is, árait nem ismerem. Keress emailbe ha kérdésed van.

Előzmény: ollari (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!