Keresés

Részletes keresés

KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1828

hiába regisztrálsz sok új nicket, ettől még mindenki tudja,hogy hazugság amiket írsz

Előzmény: Gyémánt31 (1827)
Gyémánt31 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1827

VÁLASZ: RICH.MOND-nak!

 

Emlékezet zavarban szenvedsz! Csak egy pár eseményt írok le!

ÉS meddig még ???

 

Tavaly előtt a szekszárdi szülőket, nem szurkolókat verték a büfében, sőt ezt megelőzően a szünetben a KAC Szakosztály elnökét is inzultálták, illetve meg akarták verni!

 

Tatabányán a játékteret felgyújtva pirotechnikai anyaggal búcsúztak.

Tavalyi Pécsi meccsen, a bíróknak estek, kergették őket és csak a rendezők bátorságán múlott, hogy nem verték meg őket!

 

A Marcali meccsen a marcali szurkolóknak esve, verekedést provokáltak!

 

Az idén a felkészülési meccsek egyikén a játékvezetőt ütötték le, és meddig még….

Mert ez a TI  általatok vezetett és fizetett szurkolók 3 és fél éves termése!

 

Gratulálunk hozzá, de mi ebből nem kérünk!

CSAK A KISPEST!!!

 

Előzmény: rich.mond (1818)
VÖGVFK Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1826

te rohadt kis patkány, mi legalább nem lopunk el milliókat a klubunktól

Előzmény: Tények - Hírek 3 (1825)
Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1825

Tisztelt Ügyvéd Úr!

 

Hogyan tovább Kispest NKK.

Mély megrendüléssel értesültem, illetve olvasom, hogy mi történik volt, illetve jelenlegi kézilabda csapat körül.

De erre biztos Ügyvéd Úr tud majd válaszolni. Nem hiszem, hogy erre kapott meghatalmazást a Kispesti Önkormányzattól, vagy személyesen Ékes Gábor Úrtól!

Mélységesen elítéljük a csapatunk körül kialakult, illetve ígért teljesítmények, úgy a felnőtt valamint az utánpótlási szakosztálynál eddig elért teljesítményük iránt.

A játékos állomány és a vezető edzőjük Nagy Bertalan és az Ön munkássága miatt.

Ön és szakmai stábja feljutást ígért, nem pedig 50%-os teljesítményt az önkormányzat vezetése felé. Mindezt ők nem kevés pénzel, évi 22 MILLIÓ forinttal szavazták meg!

De csak az önkormányzat adott, hiszen Tisztelt Ügyvéd Úr és vezetőségi tagjai semmit sem valósítottak meg!

 A 15 gólos vereség itthon mindennél többet elmond a felkészültségünkről és a jelenlegi kézilabda állapotunkról. A mérkőzés utáni BRUTÁLIS, sporthoz nem illő, példátlan és érthetetlen magatartásuk miatt a Kispesti név lemoshatatlan csorbát szenvedett el ÖNÖK MIATT!

Szeretném tudatni Önnel, hogy a kézilabda az SPORT ÉS JÁTÉK!

Amit a sportolók játszanak!!!

Nem pedig az ellenfél szurkolótáborát megsemmisítő esemény!

 

Minden MOHÁCSI sportolótól,vezetőtől és tisztelt szurkolóiktól ŐSZINTE sajnálatot és MIELŐBBI GYÓGYULÁST kívánunk ALÁZATTAL!!!

 

Tisztelt Ügyvéd ÚR és vezetőségi tagjai SZÉGYENKEZVE álljanak fel és mondjanak le megbízásukról!!!

 

Tisztelettel köszönjük előre is!

CSAK A KISPEST!

 

KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1824

Sajnos szombaton nem voltam kint a mérkőzésen, de nem a támadás tényét szeretném vitatni, így megosztanék pár gondolatot az esettel kapcsolatban, mert a mohácsi marketing gépezet olyan szinten beindult, hogy már csak azon csodálkozom, hogy nem az újpestiekkel barátkoznak.

Nem véletlen, hogy tavaly az első (budapesti) egymás elleni meccsünkön a kutyát nem érdekelte a mohács tábor, most meg elég rendesen rájuk volt pörögve a nép. Lányoknak persze lehet ugatni, cigányozni, köpködni, mert ők nem verik be az orrotokat, de a győr és a Kispest között pont ez a különbség, hogy nálunk van egy társaság, aki ezt nem tűri.

Ezt pl milyen gyorsan elfelejtettétek, ti "szegény áldozatok":

http://www.kisalfold.hu/sport/lekopkodtek_az_audi_eto_kezilabdas_lanyait_sirva_mentek_az_oltozobe/2213472/

"Olyan ellenszenv volt a lelátón végig, mely engem is megdöbbentett. Sajnos azt elfelejtették egyesek a nézőtéren, hogy nálunk tizenöt-tizenhat éves lányok vannak, folyamatosan köpködték, szidták őket. El kellene tényleg gondolkodni most már végre azon, miért jó az, hogy ilyen kisgyerekek zokogva jönnek be a meccs után az öltözőbe".

Persze látom, hogy Tabajdi úr ekkor is magyarázta a bizonyítványt, meg elmondta, hogy az nem is úgy volt, csak ezt sajnos elég nehéz elhinni azok után, hogy mi is ugyanezt tapasztaltuk a tavaszi meccsen. Ráadásul a félidőben több magát keménynek érző mohácsi jött át a vendégszektor mellé mutogatni meg hajráfradizni, de gondolom tabajdi úr erről is lemaradt, így nem tudta oly nagyon szégyellni magát, mint most. Meccs után az interneten is folytatták a provokálást, és emlékeim szerint már akkor megírta nekik valaki, hogy a visszavágó meleg lesz, szóval tudták jól, hogy hova jönnek.

Azon meg kár rugózni, hogy a szombaton hozzánk látogató mohácsiak nem ugyanazok voltak, meg "békés sportbarátok" lettek megverve, bla-bla-bla, mert a lelátón kollektív felelősség van, és mindig az tartja a hátát, aki utazik idegenbe is. Ez a világon MINDENHOL így van. Ha békésen akartok idegenbe járni, először a saját soraitokban kell rendet rakni, mert tény,hogy mohácson van egy moslék társaság, aki megráncigálta az oroszlán bajszát. Kiváncsi vagyok pl arra, hogy a bőrére pörzsölt fradi címert mutogató mangalica hogy néz azoknak a szemébe, akik esetleg ártatlanul kaptak.

Kisgyereket részegen sörösüveggel dobáló Kispesti pedig nincs, és nem is volt, ez egy szép nagy hazugság. Mint ahogy az is hazugság, hogy a szekszárdiakat megverte valaki, közülük egy ember kapott pofont, de az személyes konfliktus volt, és a többi kispesti választotta szét a feleket. Ezen kívül szekszárdon és a kőér utcában is együtt söröztünk a szekszárd szurkolóival. Hogy durvábbat mondjak, a legutóbbi fradi II. elleni meccsünk előtt egy ftc mezes srác ivott a büfében, és még beszólásokat se kapott. Vasas szurkolók is mindig sértetlenül mehettek haza, pedig mondanom se kell, hogy a fradi és a vasas a riválisaink, a mohács meg senkit sem érdekel (persze amíg tudnak viselkedni).

Kispestre bárki kijöhet, ha békések a szándékai és megadja a kellő tiszteletet a KISPEST névnek, és a mindenkori játékoskeretünknek, garantálom, hogy senki sem fog belekötni. Sokkal veszélyesebb diszkóba járni, vagy felszállni egy éjszakai buszra, mint kimenni egy Kispest meccsre:)
A sérült mohácsiaknak jobbulást kívánok, de azért nem kell akkora mártírt faragni belőlük, hősök sem lettek, ráadásul nem árt rögzíteni a tényt, miszerint minden mohácsi saját lábán hagyta el a kőér utcát, az állítólagos brutális támadás után.

aleck0219 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1823

:DD Cs.A.K. a kispest.. hajráá :DDD

nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1822

:)) és ez elég ok, hogy gyerekeket leköpjetek rajtuk gizgáskodjatok?

az egyik kispesti vezető mit csinált amiért őt is leköptétek? szólt vagy mi? esetleg nagy pesti arccal nekiment egyedül a hazai tábornak? az edzőt miért is fenyegettétek meg? mindenki ilyen iq huszár mohácson mint te?

akkor nem kell csodálkozni, hogy pofán basznak titeket pesten..omg

Előzmény: aleck0219 (1820)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1821

Értem, tehát a nagyarcú ifista lányokat nem bűn leköpdösni és lekurvázni. Omg.

A nagyarcú mohácsicska szurkolócskákat pedig meg szokás csapdosni. Roltf. Lol.

 

Gondolkozz már, mielőtt beírsz valahová...

Előzmény: aleck0219 (1820)
aleck0219 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1820

bűn ??  kicsit alázatosabban kellett volna játszani.nem nagy,jellemző pesti arccal.stbstb.még véleményt írni sincs erőm egy ilyen hülyeségre .. omg  

Előzmény: nicko (1819)
nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1819

És a Kispesti ifista lányoknak mi volt a bűnűk amiért leköpték és lekurvázták őket? Akkor miért nem írta nagy betűkkel Tabajdi úr, ország világ elött SZÉGYELLEM MAGAM?

Előzmény: virgil13 (1813)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1818

A rendezőgárda hol volt,a mikor a kispesti ifista lányokat köpdösték és kurvázták?

Előzmény: virgil13 (1813)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1817

Ezzel több ponton sem értek egyet (pár dolgot elfelejtettél megemlíteni), de ha kívánod, akkor hagyhatjuk.

Soha nem értettem ezeket az "én nem akarok sárdobálózásba belemenni, de azért...és zárjuk le!" típusú hozzászólásokat.

Előzmény: Törölt nick (1815)
nagygeri74 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1814

Engem sokkal jobban érdekel, hogy az utánpótlás vezetőedzője mit csinál hét közben a lányokkal. Mert, hogy ezek a lányok nincsenek felkészítve a mérkőzésekre az is biztos.

De nézzük a tényeket:csapatunk az utolsó helyen nulla ponttal áll.Hat meccs után nem tudok olyan találkozóról beszélni, ahol legalább megszoríthattuk volna az ellenfeleinket.Csak hazai mérkőzésre járok, de az idegenbeli mérkőzések eredményei is engem igazolnak.Természetesen nem várom el, hogy minden mérkőzést megnyerjenek de mindenek van határa.

2011 remek szakmai munkájának eredménye:


OSB 6 meccs 6 vereség
NBI/B JUNIOR 6 meccs 6 vereség
Bp1/B 6 meccs 6 vereség
gólarány kevés-sok minden esetben


De azért fel a fejjel! /Nádori Pált idéztem/

Bár nem tudom,hogy az edző milyen körülmények között dolgozik.Erről sajnos semmiféle tájékoztatást nem kapunk. Egyáltalán van e a tisztelt utánpótlás "edzőnknek" edzői végzettsége? Ha nincs akkor milyen jogon csinálja ő a kispesti utánpótlást? Ha pedig van akkor sürgősen adja vissza a végzettségét.

Mivel szeretem az utánpótlás eredményeit böngészgetni /ha már honlapunkon egy kukkot sem írnak az ifi "mérkőzéseinkről"/ a SZISE honlapon egy különleges üzenetet találtam Nádori Páltól a mi teljesen alkalmatlan "vezetőedzőnk" felé:

Kispest (NBI/B junior): Mint ahogyan a mérkőzés előtt is várható volt , sima győzelmet arattunk. A meccset ennek megfelelően jól kezdtük, 10 perc után már 8:1 volt. Ez egészen így ment a II. félidő 20. percéig, 40:9-es állásig. Onnantól  kezdve akik a pályán voltak sportszerűtlenül el kezdtek szórakozni, és a hátralevő 10 percben egy 4:6-os periódust produkáltak. A 6 gólból 5db 7m-es gól született. Ezért utána megkapták a magukét. Viszont meg kell említenem, hogy én is sportszerűtlenül utánoztam a végén az ellenfél edzőjét, az egész meccs alatti sorozatos ítéletek utáni üvöltözéséért, melyet elviselni nehezen lehetett, és idegesítő is volt. Szégyenlem magam, ilyet nem lehet tennem. Azonban meg kell mondanom, hogy 2008-ban, egy Telefongyár- SZISE BPI. osztályú mérkőzésen (akkor még abban az osztályban játszottunk), Nachtmann József a Kispest ifi jelenlegi és akkori edzője olyan kijelentést tett akkor az ott szurkoló szülők felé, hogy ezekből a játékosokból nem lesz semmi, és mint csapat sem lesz. Aki ott hallotta, mélységesen felháborodott. Nekem meg az a véleményem, hogy a pályán mindenre válasz volt. Akkor is, most is. De azért fel a fejjel…

Nachtman József 2008-óta az ifi/junior edzője, ezek a számok szakmai munkát mutatnak? Emberileg lehet, hogy jó de az edzőt mindig az eredményei minősítik.

Felteszem a nagy kérdést meddig fogja ez az alkalmatlan szülő csinálni a kispesti utánpótlást? Nem lenne értelmesebb egy szakemberre bízni az egészet?

Arra is kíváncsi lennék, hogy az ifi játékosok szüleit nem zavarja e a kritikán aluli mérkőzések végeredményei?Kétlem...vagy csak egyszerűen mazochisták...

Maradok tisztelettel egy kispesti szurkoló aki várja a pozitív fejleményeket az utánpótlásról!

virgil13 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1813

Mohácson volt rendezői gárda, akik a kispesti szurkolókat kikísérték a buszhoz, mialatt a mohácsiaknak a csarnokban kellett maradniuk. Egy részeg kispesti szurkoló visszajött és sörösüveget vágott be a kiérkező nézők közé. Ami centikkel repült el egy kisgyerek feje mellett. El kell ismernünk ezt az embert megütötték, de nem verték és rugdosták össze.

Ami pedig nagy különbség, hogy Mohácson a 20 fős rendezőség és a rendőrség mindent megtett a cél érdekében. Elmondhatom, hogy a kiemelt biztosítás, nem a mi megszokott 400-600 nézőnk miatt volt.

Előzmény: rich.mond (1812)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1812

Azért a mohácsiakat sem kell félteni. A történteknek tavaly Mohácson voltak előzményei. Nyilván nem véletlen, hogy más csapat szurkolóit még verbális inzultus sem érte Kispesten.

Előzmény: kispestiszül (1811)
kispestiszül Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1811

Nem szoktam fórumokra írni ezét előre is elnézést ha nem a modern internetes stílusban fogalmazok. Most azonban nem tudom szó nélkül megállni a hétvégén történteket, főleg úgy hogy személyes tanúja voltam a dolgoknak. Kispesti szülőként voltam a lelátón ugyan is felkérés érkezet a gyerekek felé hogy mindenki nézze meg a felnőtt mérkőzést és buzdítsa a csapatot ezen a fontos meccsen és úgy gondoltam mint a Kispestet szerető és a kézilabda iránt elkötelezet szülő én is megnézem a mérkőzést . Sajnos óriásit csalódtam! A kispesti szurkoló tábor mellett foglaltunk helyet amit később nagyon megbántam. Az ellenfél szurkolóinak és játékosainak nyomdafestéket nem tűrő szidalmazásán kívül normális rigmusok szinte nem is hangzottak el. Az ellenfél edzőjének köpdösése szégyenletes látvány volt. Már a lelátón megtörtént az ellenfél szurkolóinak ok nélküli provokációja többen átmentek a másik szurkoló táborhoz kispesti részről láthatóan hogy verekedést provokáljanak. De a legmegdöbbentőbb volt az egyesület elnökének reakciója volt , ugyanis mindezt testközelből nézte végig egy oszlop mellett állva és nem tett semmit a megakadályozására, nem szolt rá a köpdösőkre nem ált az ellenfélhez átrohanok elé, nem ált ajtóba hogy megakadályozza a szurkolok kirohanását a csarnokból a távozó mohácsi szurkolok után pedig látható volt a szándék a verekedésre. Feltettem magamba a kérdést ezért kellet a meccset átrakatni más időpontra ezek miatt a „szurkolok” miatt, ezt a „példát” kell látnia a klub utánpótlásának, ez fogja erősíteni a klubhoz való kötődésüket? Azt hiszem ezek után egy darabig nem fogok felnőtt mérkőzésre járni és a gyerekemet sem fogom engedni. És csak azért nem váltunk másik egyesületre mert szerencsére az utánpótlásban olyan emberek dolgoznak ebben az egyesületben akik teljesesen mást képviselnek. Mind ezt teszik úgy hogy érzékelhetően  a klubtól semmilyen támogatást nem kapnak sem anyagilag (Lásd mezek, melegítők, eszközök) sem erkölcsileg (Lásd a technikai vezető azt sem tudja mikor van egyéb utánpótlás mérkőzés és hogy milyen színű meze van a csapatnak még egy gyerek vagy serdülő meccsen sem találkoztunk vele). Lehet hogy még nincs ez az utánpótlás csapat toppon és most még vereségeket szenvednek, de látva azt a szakmai és emberi munkát ami a háttérben folyik bízom benne hogy az eredmények is jönni fognak.

Elnézést hogy nem írom ki a nevem de nem szeretném a gyermekemet kellemetlen helyzetbe hozni.

De úgy éreztem hogy mindezt le kell írnom.

Egy nagyon régi kispest szurkoló és jelenlegi szülő.

Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 1810

 

Tisztelt Ügyvéd Úr,

 

szeretnénk kifejteni véleményünket, illetve feltenni pár észrevételt…

De tudja az se érdekel, mint ahogy megszoktuk idáig Ön semmire nem válaszol.

 

Nekem nem kell szeretett csapatunk a KISPEST minden mérkőzésére kijárnom, mert személyes kapcsolataim illetve telefon vagy internet segítségével tájékozódok napra/órára/percre pontosan !

Hova tart és hova sodorja az Ön gőgös öntelt és mindenkit lenéző habitusa?

 

Ön leváltotta a teljes KAC vezetőségét illetve a 3 működési éve alatt 30 játékost űzött és tett emberileg tönkre szeretett klubunk a KAC-nál és 3 edzőt !

 

Felelőtlen és hozzá nem értő, Önnel együtt kirakat emberré kiválasztott szakmai stábjának alkalmatlan következménye a jelen helyzet :

Ön egy vesztett meccs közepette kivonul a játéktérről ( a kézilabda csarnokból) és magára hagyja a csapatát és ezzel mélyen a kézilabda játékosok és szurkolói lelkébe taposva és emberileg semmibe véve cselekszik.

 

Tisztelt  Ügyvéd ÚR!

Ez sajnos a legutóbbi PÉCS illetve a VASAS összecsapása során is megtörtént. Így ÖN és az ön által létrehozott stábja nem való szeretett klubunk vezetésére !

 

Kérjük a szurkolóink a játékosaink nevében álljanak fel, mert kudarcot vallottak és távozzanak szeretett csapatunk a Kispest éléről, mert az önök által beígért és mindenhova elterjesztett 1-3-ba nem fogunk jutni, ha ez így megy tovább.

Tisztelettel kérjük, távozzanak a vezetőség éléről!!!!

 

Köszönjük és csak a Kispest!

 

Gega1 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 1809

Erős a gyanúm, hogy az acsarkodóknak sikerült elérniük, hogy az oldalt eddig pörgető beharangozó- és beszámoló íróknak elmenjen a kedvük és befagyjon a topik. Kár érte. A csapat honlapján megjelennek a hírek, ezután ott kell utánanéznünk a dolgoknak.

nicko Creative Commons License 2011.09.06 0 0 1803

korábbi KAC edző miatt lett megerősítve a spari Gogsival..tavaly nagyobb volt a baj miután a mester szétcseszte a csapategységet..

tavaly mindent nyertünk a felkészülés alatt, utána mindent buktunk a bajnokságban..most fordítva van :)

és időzíteni tudni kell..szeptember 18-ra legyen jó a csapat ne augusztus közepére,végére.

Előzmény: Törölt nick (1802)
Gyémánt31 Creative Commons License 2011.09.01 0 0 1801

Metálfaragó-nak:

 

Állítólag úgy hallottam, megbízható forrásból, hogy a Kispesti vezetőségi tagok voltak benne..

A szövetségben és a rendőrségen is feljelentés történt!

 

metálfaragó Creative Commons License 2011.09.01 0 0 1799

A hétvégi kispesti tornán úgy hallottam bíróverés történt. Ha valaki tud róla részleteket , kérem írja meg. köszi

lovi26 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1798

így helyes!

 

A torna végeredménye:

 

1.Főtáv Gázművek  3 mérkőzés 3 győzelem 0 döntetlen 0 vereség  87-72 +15 6 pont
2.Mohácsi TE 3 mérkőzésen 2 győzelem 0 döntetlen 1 vereség 72-64 +8 4 pont

3.Kispest NKK 3 mérkőzésen 1 győzelem 0 döntetlen 2 vereség 61-75 -14 2 pont

4.Vasas SC 3 mérkőzésen 0 győzelem 0 döntetlen 3 vereség 71-84 -13 0 pont

Előzmény: lovi26 (1797)
lovi26 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1797

Villámtorna végeredménye:

 

Délelőtt Kőér utca 120néző

I.Forduló:


Főgáz-Gázművek - Kispest NKK  30-23
Vasas SC - Mohácsi TE  21-28

 

II.forduló:

 

Mohácsi TE - Főtáv-Gázművek 22-27
Kispest NKK - Vasas SC 26-23

 

Délután Stromfeld Aurél Általános Iskola 150néző

 

III.forduló:

 

Kispest NKK - Mohácsi TE 16-22
Főtáv Gázmúvek - Vasas SC  30-27

 

A torna végeredménye:

 

1.Főtáv Gázművek  3 mérkőzés 3 győzelem 0 döntetlen 0 vereség  87-72 +15 9 pont
2.Mohácsi TE 3 mérkőzésen 2 győzelem 0 döntetlen 1 vereség 72-64 +8 6 pont

3.Kispest NKK 3 mérkőzésen 1 győzelem 0 döntetlen 2 vereség 61-75 -14 3 pont

4.Vasas SC 3 mérkőzésen 0 győzelem 0 döntetlen 3 vereség 71-84 -13 0 pont

 

A torna legjobb játékosa Csuka Alexandra /Főtáv-Gázművek/ lett.

 

 

 

nicko Creative Commons License 2011.08.27 0 0 1796

Ma láttam a szparit játszani..ha ez a csapat volt az edző meccsen is azt mondom ultra gáz az a vereség tőlük ennyivel..

 

a Szentendre ifi viszont tetszett. Egyik meccsüket ők játszották a Szpari ellen..futottak, rohantak, gyorsan játszottak. Dobogóra van esélyük a bajnokságban. Látszik a több éves munka ami az OSB és ifi bajnokságban vittek végig.

Előzmény: Gega1 (1795)
Gega1 Creative Commons License 2011.08.26 0 0 1795

Azt se felejtsük el, hogy ificsapatuk milyen jó volt tavaly is. Ebben a korban fél év alatt rengeteget lehet fejlődni, a jobbak az NBIB felnőtt mezőnyben is meg tudják állni a helyüket.

Előzmény: nicko (1794)
nicko Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1794

az őszi csapatuk gyenge volt

télen megerősítettük őket Gogsival...ill. érkeztek más csapatoktól is. pl. kapus poszton Mislényből aki nálunk is elkélt volna ;)

Előzmény: kémkedő75 (1791)
kémkedő75 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1793

sok sikert, és gratula a megerősödéshez

Előzmény: Gega1 (1792)
Gega1 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1792

Ősszel volt gyenge a Szpari, tavaszra már megerősödött. Most pedig láttam már vagy 4 felkészülési meccsüket, egész jó kis csapat lett. De bajnokin nem fogja ennyire megverni a Kispestet, ha egyáltalán sikerül nekik. Szerintem erős középcsapat lesz idén a Szpari.

Előzmény: kémkedő75 (1791)
kémkedő75 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1791

ez a szpari kb csodával határos módon maradt bent tavaly... ennyivel erősebbek lettek vagy...?

lovi26 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 1790

Vasárnap villámtornát rendezünk:

A résztvevő csapatok: Kispest NKK,Vasas SC,Mohácsi TE,Főgáz Gázművek



A teljes program:

Délelőtt:
Kőér utca

9:00 Főgáz Gázművek - Kispesti NKK
10:20 Vasas SC - Mohácsi TE

12:00 Mohácsi TE - Főgáz Gázművek
13:20 Kispesti NKK - Vasas SC

Délután:
Stromfeld Aurél Általános Iskola

17:00 Kispesti NKK - Mohácsi TE
18:20 Vasas SC - Főgáz Gázművek

Játékidő 2X25 perc!

 

Sok szeretettel várunk mindenkit.A torna megtekintése díjtalan!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!