Keresés

Részletes keresés

gé.jé. Creative Commons License 2014.03.18 0 0 2578

Azért nyilvánvaló mert fel is emelte a kartont.Vajon ott mit keresett?Mindig így veszem a tejet és még sehol nem tapasztaltam ezt.Még egyszer biztos nem fordul elő mert nem megyek penny-be.

Előzmény: ohne.name (2577)
ohne.name Creative Commons License 2014.03.16 0 0 2577

Nem hiszem, hogy rosszat akart a pénztáros. Ha olcsóbb tejett vett volna, de van benne egy drágább, és azzal blokkolja be az egész kartont, akkor jogos lehetne a felháborodás, mert megkárosítja önt, mint vevőt. Egyszerűen meggyőződött róla, hogy minden termék azonos, és ezután blokkolta be... Nem értem, miért lenne nyilvánvaló, hogy tolvajnak nézte. Ezt ön gondolja a pénztáros fejével, saját magáró. A pénztáros csak a dolgát tette.

Előzmény: gé.jé. (2576)
gé.jé. Creative Commons License 2014.03.16 0 0 2576

Én mint vásárló(volt vásárló)Szólnék a penny-ről.A múlt héten többek között kartonos tejet vettem(Nagybátonyi üzlet)és a pénztáros kijött a helyéről,fölemelte a kartonomat és még egyesével is megmozgatta a dobozokat,nyilvánvalóan azért mert tolvajnak nézett.Én a tejet mindig így veszem de ezt a megalázó módszert még nem tapasztaltam sehol.

Ezek után én soha többé be nem teszem a lában penny-be.

robot???? Creative Commons License 2014.03.12 0 0 2575

Milyen nyugalom és csend van mióta elment  keletről a területvezető csaj.Teljesen más az élet.  Áttolta azt a nagy arcát egy másik multihoz.Jól tette. Boldogítsa őket. 

 

levág Creative Commons License 2014.03.11 0 0 2574

Sziasztok.Érdeklődnék,ha valaki tudna válaszolni,hogy még mindig ad a penny pénzt ha  valakinek babája születik?Válaszotokat  köszönöm.

Lilaci Creative Commons License 2014.03.07 0 0 2573

Szerintem meg örülni kéne hogy a vezetés felismerte hogy irásbelikkel  már nem sokra megy.(tegye fel a kezét akinek nincs! ) Pozitiv ösztönzéssel többre mehet. Szóval hajrá!:-)

A ter.vez. témáról meg annyit hogy igenis vannak normálisak.

Pennysta Creative Commons License 2014.03.03 0 0 2572

Szia!

Gondolom részt vettél az okosításon is, amit a területvezető tartott. Nektek vagy nem mondták el rendesen, vagy nem figyeltél oda.

A mostani "játék" nem játék, hanem egy bizonyos szolgáltatás bővítés az üzletnek. Ez egy adott rétegnek szól, aki "gasztronómiailag igényes" és megengedheti magának a prémium szintű edényeket például. Állítólag ezek az edények tényleg baromi jók (attól, hogy én nem tudom értelmezni a 33 ezres kisfazekat, attól még valakinek biztos kapóra jön az akciónk). És ha emlékszel még, akkor hazai termék, magyar termék... termékek kiemelésével is a gazdagabbakat akarta a vezetőség megcélozni és a folyamatos átépítések is ezért vannak. Mert a Penny a "szegények boltja".

A Mistery Shopper pedig (a kasszánál) tulajdonképpen nem kíván lehetetlent, csak a normális emberi bánásmódot. Én is kiakadok ha bemegyek valahova, ráköszönök valakire és nem viszonozza. Ezeknek a dolgoknak, mint köszönés alapnak kellene lenniük. Tény, hogy szénné szopatnak az utalvány kérdezés, válogatás, kártyakérés dolgokkal. Mondjuk ezek a dolgok a flegma bunkó, köszönni nem tudó, pénz odabacarintó, lekezelő stílusú vásárlóknál nagyon nehéz. Ki a franc akar kedélyesen társalogni egy olyannal, aki köszönés viszonzás helyett lenéző flegma tekintetet ad.

A 100.000-nek örülnék, rajtam nem múlna és nem is múlt szerintem eddig sem. Az, hogy a vezetőim mennyit kapnak nem igazán érdekel. Bár gyanítom, hogy a magyarországi főnökség adja a pénzt, hogy motiváljon minket és főleg ne égessük be a Magyarországért felelős vezetőket a németek előtt.

Előzmény: matyukám (2571)
matyukám Creative Commons License 2014.03.03 0 0 2571

Sziasztok Pennysták!

Mit szóltok a mostani játékhoz, az edényeshez?

30 év garancia- nevetséges! Vajon mennyi fog elkelni?

Megint plussz meló a kasszásnak! Nem elég a Shopperes!!

Na és a 10 legjobb üzlet dolgozói nettó 100.000.-Ft! A Tervez, vagy a Régióvezető mennyit kap majd!!??

A Tervezek között kellene egy játékot csinálni! Amelyik Tervez szépen beszél,- emberszámba veszi a dolgozókat, az kapjon egy edény bélyeget!!

Nem sok edény fogyna! Némelyik Tervez úgy beszél a dolgozókkal, hogy leírni is kellemetlen!!

 

 

Jumigyuri Creative Commons License 2014.02.27 0 0 2570

"A rossz tapasztalatokat 20 másik emberrel osztjuk meg. A jó benyomásokat általában eggyel."

BBJÓ Creative Commons License 2014.02.27 0 0 2569

Sziasztok!

Boltvezetők tapasztalatára lennék kíváncsi. Leginkább a betanulási szakasz érdekelne, hogy is zajlik.?

Egy fordulón túl vagyok és behívtak a másodikra is. Érdekelne,hogy itt mi vár rám. Amennyire tudom elvárás van bőven de igaz,hogy minden Penny üzletben ennyire rossz a légkör,ekkora a nyomás?

Őszintén szólva a fórumot olvasva nagyon elbizonytalanodtam és az első interjún sem voltak túl jó benyomással rám :(

Nem tudom megéri-e.

Előre is köszönöm a segítséget!

drive30 Creative Commons License 2014.02.26 0 0 2568

Szia! Ha van bizonyítékod, akkor minden ok!!! 

Nekem volt!

Előzmény: ex-müszi (2556)
Il portinaio Creative Commons License 2014.02.21 0 0 2567

Kedves Robot :) Szerintem egyetlen egy normális területivezetőt  ismertem a cégnél de annak már 6 éve hírét sem hallottam  örült ,hogy megszabadult ettől a csapattól akikkel dolgoztam ! Voltak közöttük normálisak ,de volt közöttük aki felbújtotta a dogozókat utánna meg lapított és terelt .Ebből vezető lett !! Mindenkit kicsinál kombinál kapaszkodik  minden férfira a cégnél akin vezetői öltöny van ,de remélem alatta sincs bebetonozva  szék! A tv is az befolyásolta és befolyásolja az meg úgy táncol ahogy ő fütyül. A tv pedig olyan trágárul beszél mint ahogy a B:v beszél .

Előzmény: robot???? (2565)
robot???? Creative Commons License 2014.02.13 0 0 2565

Nagyon ritka az olyan területvezető aki ember számba is veszi a dolgozót. Pont mostanság megy el a cégtől(sokak örömére) egy tervez keletről aki úgy beszélt az emberekkel mint a kutyával.Persze amikor a vezetőség fentről elővette a viselkedése miatt VISSZA vett magából.Ezért kell a fenti vezetőkkel tudatni ha a tervez úgy beszél az emberekkel mint a kutyával. 

Előzmény: Il portinaio (2563)
Fadrusz Creative Commons License 2014.02.10 0 0 2564

Szeretnék össze fogni egy jó pár embert akinek volna kedve szembe szállni egy munkaügyis peren a Pennyvel szemben. Dél keleti megyékből várnám a jelentkezőket. Csongrád megye, Szolnok megye  déli része és környékéről.

Il portinaio Creative Commons License 2014.02.06 0 0 2563

Persze ,hogy nem tudnak róla ,hogy a dolgozókkal ,hogy beszélek területivezetők a fenti főnököknek fogalma sincs róla !! Idéznék egy pár mondatot tv "ne pofázon "ez csak pofázás ,"fogja be a pofáját stb.Szerintem nem elég az ,hogy felvesszük az öltönyt és belőjük a hajunka és  feltesszük a legjobb nyakendőnket közben meg ömlik belőle a kultúra ! Nem ártana egy kis illemtanórát tartani nekik  QI nulla ! Intelegenciájuk lenne anny,mint egy dolgozónak,de sajnos még a 13 évvel idősebb embert sem tisztelik benne nemhogy a nőt ! Kapnak egy kocsit meg egy szép öltönyt és máris szabad mindekit a földbe döngölni.Megtapsolhatják magukat csak ne lássa senki !

gombócka24 Creative Commons License 2014.01.28 0 0 2562

Szép Jó Estét!

 

Olvastam a komenteket a Pennyről és valóban mindenkinél ott van az igazság!!!!Csak azt nem értem,h a vándorlásokat nem veszik észre oda fönt a központban csak a sok baromságot találják ki,h a dolgozókat ellenőrizzék,h ki lop....nevetséges ami annál a cégnél megy!Igazság szerint a nagy német főnökök nem tudnak szinte semmiről amiket némelyik TERÜLETI VEZETŐK csinálnak a dolgozókkal!Amennyire szerettem az elején csinálni annyira megutáltam,de nem azt,h dolgozni kell hanem azt a semmibe nézést amit megcsinálnak az emberrel!

Il portinaio Creative Commons License 2014.01.28 0 0 2561

Gyerekek egyett tanuljatok meg a Pennynél az a jó ember akinek hosszú nyelve van és jó beér a csontig azok a favoritok !Oda mész dolgozni kb 7-kor betesznek a kasszába 12.30 kor lejár a munkaidőd ,de még este 19 .00-kor ott vigyorog úgyahogy beültél enni inni nuku ,ha női bajod van ne ülj le és nem ázik át ! Bocsánat csak idéztem egy területist :) Rabszolgamunka kizsákányolás stb stb a lejárt szavatosságot kifizettetik veled .No ennyít róluk tömören a többiről még nem is beszéltem . 

lxt Creative Commons License 2014.01.21 0 0 2560

Minden penny számít!:-)

Előzmény: matyukám (2559)
matyukám Creative Commons License 2014.01.21 0 0 2559

Sziasztok!

Még mindig sok vezetői - helyettesi- műszakvezetői állás hirdetés van fent a netten!

Mi történt? Csoportos leépítés van a Pennynél!!??

Pennysta Creative Commons License 2014.01.09 0 0 2558

"Vásárlóközpontú szemlélet" gyanánt kaptunk ilyen utasítást: ne tököljetek a  vásárlókkal, ne mutogassatok meg menjetek oda velük. Önkiszolgáló bolt, meg kell keresni.

A pakolórész is jó példa. Meg a vészkijáratra kitett vásárlói tájékoztatók is viccesek.

matyukám Creative Commons License 2014.01.09 0 0 2557

Sziasztok!

BUÉK Mindenkinek!! Jobb évet, mint az előző volt!!

 

Valaki tudja, hogy mi az a sok vezetői-helyettesi-első eladói álláshírdetés a Penny-nél??

Csak nem központi leépítés van a területeken!!?? Vagy már család barát akar lenni a vezetői szféra!!??

Nagy baromság a Fogyasztói Forum is!! Semmi értelme az egésznek,mert úgy sem lesz javulás!! Ott van pl. a kassza pakoló rész- nagyon kicsi- sok vevői reklamáció érkezett már ez miatt!! Nem tudnak olyan gyorsan pakolni a vásárlok ahogy a kasszás szkennel, és tolja az árut! nagyon kicsi a hely!

Kiváncsi lennék a Fórumosok véleményére!

Sziasztok!

ex-müszi Creative Commons License 2014.01.05 0 0 2556

Helló!

Van itt olyan aki beperelte a Penny-t és nyert is? Csak mert arra készülök és kíváncsi vagyok az esélyeimre.... :)

buddhabela Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2555

Köszönöm....csak kissé el vagyok k.....mert nem talállok állás

matyukám Creative Commons License 2013.12.02 0 0 2554

Sziasztok!

 

buddhabela!!

 

Én úgy tudom, hogy a vezetői felvételnél a Régióvezető átpasszolja a Terveznek a felvételizést! A Tervez. nagyon szépen,-hihetően ecseteli, hogy miért jó a Penny-nél dolgozni! Csak azt felejti elmondani, hogy max. heti 1 szn, de az sem biztos, meg hogy 12-13 órát kell dolgoznod, mint egy állat! Ha van családod és azt akarod első helyre tenni, akkor nem a Penny a munkahelyed!! A Penny nem család-barát!!

Meg lehet nézni, hogy a vezetők között hány család ment tönkre a Penny miatt!

Persze ha nincs család, és nem tudod a szabadidődet eltölteni mással, és dolgozni akarsz napi 12-14 órát- 8 órás vezetői bérért ( Penny vezérelv 1.: SZENVEDÉLYÜNK A PENNY) akkor , és ha végképp nincs más megoldás akkor rajta!! Legalább lehet viszonyítani a többi multihoz!

SOK SIKERT!!

buddhabela Creative Commons License 2013.11.28 0 0 2553

Srácok!

Olvasom a sok negativitást...megértem, dolgoztam multinál. Ennek ellenére úgy hozta a sors, hogy ismét ez a szitu van kilátásban. Tud valaki segíteni, hogy vezetői szinten miből áll a felvételi folyamat?

Bv, Tv? Tesztek, kérdések, több fordulós?

 

Köszi

Előzmény: Miskolci fogtündér (2552)
Miskolci fogtündér Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2552

Miskolci fogtündér Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2551

Addig ameddig ilyen Területi vezetők osztják az észt magas IQ val mindig is nagy lesz az elvándorlás.Ezeknek csak az a lényeg hogy körbevegyék magukat ivócimborákkal és hozott ismerősökkel hogy levédjék saját hátsójukat.És ebben magasabb szintről is támogatást kapnak valami miatt nem tesz senki ellenük semmit.A "magas képességű " TV boltjai romokban, ellenőrzések alkalmával hozzák a komoly 64 % os eredményeket.

Hát gratulálunk a Penny Market  szinvonalához.

 

 

Ficzek Úr Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2550

"Azt sem ártana  kicsit megnézni, hogy valyon miért olyan nagyon nagy az elvándorlás a vezetők-helyettesek, és az első eladók között!!!??" Tudják a cégnél hogy mindíg lesz veréb aki - ha csak egy időre is - oda megy dolgozni. Nem érdekli őket hogy ki miért megy el. És ez volt már akkor is amikor idejöttek.

Előzmény: matyuka (2549)
matyuka Creative Commons License 2013.11.13 0 0 2549

Nem értem, hogy hova tünnek a hozzászólásaim??

 

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy a Penny-nél mit jelent az hogy kötetlen munkaidő a boltvezetknek,- helyetteseknek 1havi-2havi-3havi munkaidőkeretben!!??

Némely boltvezető ill. helyettes reggeltől estig bent van, max egy pihenő hetente, de az is bizonytalan, mert a TERVEZ nem veszi jó néven , hogy szabadnapos!

Szerintem3 hónapból 1-1 1/2 hónapot pusziért dolgoznak, sőőt még beléjük is rugdosnak, elég szépen kapják az ívet a TERVEZ-től!!!

A hatékonyságról meg nem is beszélve!

A BV,-és a BVh sokszor inkább szabadságot-szabadnapot írnak be hogy a TERVEZ-nek jó legyen a hatékonyság, és tudjon felfelé produkálni!!

Azt sem ártana  kicsit megnézni, hogy valyon miért olyan nagyon nagy az elvándorlás a vezetők-helyettesek, és az első eladók között!!!??

Mára ennyit!!

Sziasztok Pennysták!!

Ficzek Úr Creative Commons License 2013.11.09 0 0 2548

Menj el jogászhoz sürgősen,mert tudomásom szerint pár éve módosították a Munka Törvénykönyvét,és közös megegyezés esetén is lehet perelni azzal az indokkal hogy megfenyegettek ha nem írod alá.Amit leírtál az alapján ez meg is állna.

Előzmény: Egy volt dolgozó (2546)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!