Keresés

Részletes keresés

EstherCD Creative Commons License 2023.01.11 0 2 13306

Megfogadtam tanácsod, és felkerestem a cipészed. Igaz, csak sarkalás (Zalandos bokacsizma, nem igazán bírta a gyári sarok), amit akár meg is tudtam volna csinálni, ha lett volna pont ilyen méretű flekkem (hiába van egy maréknyi, pont egy 20. méret kellett... ;-) ) Olcsón dolgozik, és úgy láttam, van neki forgalma. Ami még számomra haszno, nincs túl messze.

Előzmény: Latex Bond (13266)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.11 0 2 13305

Szia Metál, Neked is B.Ú.É.K!

 

Akkor úgy tűnik, Te is azok közé tartozol, akik erős akarással fel tudják gyorsítani a gyógyulásukat. :) Pláne ha ilyen ritkán adódó alkalmak múlnak rajta. Azért a pszichés öngyógyításnak meg tud nyilvánulni bizonyos helyzetekben az ereje.

Szilveszter tényleg jó alkalom a kiruccanásra (és talán még az Újév éjszakája is), mert akkor aztán tényleg van létjogosultsága a "kiöltözéseknek", nagy kár, hogy én ezt most nem tudtam kihasználni családi veszély okán. :)

 

Zalando-nál egyébként nagy a pörgés a nagyobb mérettartományokban, én is tapasztaltam már többízben, hogy amint megjön az értesítés, hogy egy figyelésre megjelölt lábbeli ismét elérhető a kívánt méretben, mire odáig jutok, hogy megnézzem (természetesen még aznap és nem 1 héttel később :) ), már ismét nem kapható. Ebből is látszik, hogy többen is ácsingóznak 1-1 jól sikerültebb darabra és hacsak az ember nem csap le villámgyorsan, már meg is vették az orra elől. Ilyenkor mindig elfilózom azon, hogy mi a francér' nem bírják a kínálatot úgy igazítani, hogy ha már valamiből gyártanak 42-es felettieket is, akkor kellő mennyiség legyen azokból is, ami a szortiment perifériájára esik, ne csak a közepére eső 38-39-esekből. Elég hibás üzletpolitikára vall, ha nem tudják felmérni a webshop értesítőlevelei alapján az igényeket vagy ami még rosszabb, nem veszik azt figyelembe. Egy sikeres modell utángyártásáról vajon még sosem hallottak? :) Van például olyan csizma, amiből már kb. ősz óta várom, hogy legyen még belőle 43-as vagy 44-es és azt látom, hogy kis méretekben szépen fel is frissül a készlet (és ezek nem a visszaküldött példányok miatt van, mert nem egyetlen számozás tér vissza, hanem egyszerre több is), ugyanakkor a régóta hiánycikk 42-es felettiekből meg csesznek újakat gyártani.

Ha én gyártó lennék, azért én erősen figyelembe venném a piac alakulását...

Előzmény: metalheeler (13304)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.09 0 3 13304

Második felvonás :-)

 

Bond: nem, azért ekkora csodák nincsenek! :-)

 

De az is hatalmas dolog volt, hogy külön-külön, de folyamatosan mindkettőt - még vagy 2 délelőtt sikerült hordanom a csizmát itthon+ment a futás/foci (volt hogy egyből a magassarkúzás után!) - tudtam csinálni ...

...legalábbis egy darabig!

 

Mert a "csodálatos gyógyulás" vagy bő másfél hét után sajnos semmivé lett, a "nagyfoci" legvégén a hajrában a cserejátékos kolléga műtött háta+szerényebb képességei miatt azt hitte jót tesz, ha nem áll be helyettem :-(

nekem lépésről lépésre rosszabb lett ugyanaz a pont - és úgy is maradt,  legalább annyira mint korábban - ha nem jobban :-(

 

Onnan semmi komolyabb mozgás, focik eleve véget értek Karácsony előtt egy héttel. Most indulnak a héten - kb egy hónapja mikor a második lerobbanás történt , azt mondtam: pont jó lesz ez a hosszú szünet regenerálódni!

Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt alkalmam magassarkút viselni :-) - de nagyon nem akart javulni, Karácsonyra még bőven fájt - majd (addig csak ilyen általános fájdalom volt lépéskor) mikor már kezdett volna javulni - megjelent az idegbecsípődés-szerű "második hullám" valahol a 2 Ünnep közt :-(

 

Nagyon el voltam keseredve - érdekes hogy ilyen bajoknál nálam mikor eljön az a lelki mélypont , hogy nem látom a következetes javulást és emiatt teljesen bizonytalan távoli jövőbe vész a korábbi teljesen hétköznapi életem - na akkor fel szokott gyorsulni a felépülési folyamat...

 

Most is már Szilveszterkor azt néztem, hogy ha nem lenne ekkora nyüzsi már mennék is bele az éjszakába - merthogy

a sötétedés környéki pár órát tartó köd , ami többször is volt a szünetben - ezen a napon kivételesen megmaradt késő estére is! :-p

 

De nem vártam sokat, a nyári iskolai szünetet leszámítva a vasárnap este tapasztalatom szerint az egyik legnyugisabb alkalom éjjeli magassarkúzás szempontjából - gondolom nem kell részleteznem, miért...

Az hogy Újév napja is volt (és hétfőn még nem volt suli) elsőre akár kedvezőtlen irányba is vihette volna - de bíztam abban, hogy erősebb a szilveszteri bulizás okozta fáradtság attól, hogy Újév éjszaka is "utórengések"-től kelljen tartani..

 

A csizmáról annyit, hogy hülye fejjel (korábban amelyik cipőből 2 méretet rendeltem külön rendelésként , az elsőre kivett méret jó volt és a másik maradt az automatában) nem rendeltem 45-öst is, mire megérkezett és kiderült, hogy jó lenne megpróbálni a nagyobbat - természetesen az már elfogyott :-(

Kértem értesítést - de mire eszembe jutott ezt az emailt ellenőrizni, ha volt is értesítés - mire a Zalandóra felmentem már újra elvitték :-(

Tudatában annak, hogy ha kényelmetlen, már nem veszik vissza - nekem meg nem lesz kapacitásom hirdetgetni - elindultam az éjszakába:

nem bántam meg, annyira passzos csak hogy sztem pár ilyen séta bejáratná. Ja, és ha kicsit fáj a szűk ponton - elég megállni és utána újult erővel mehet a séta ;-)

 

Végül mentem vagy 2-3 km-t benne, a nadrág alól simán kilátszott a sarok - de örömmel vettem tudomásul, hogy a néha látótávolságban előttem elmenőktől semmi félsz nem jött rám - maximum megálltam, bár abból hogy mennyire nem vettek észre arra következtettem, hogy "jó szokás" szerint bömböl a zene a fülükben, így nem hallották a kopogást :-)

 

Másnap reggel durván jeleztek a lábaim, reggel alig bírtam autót vezetni :-( - de megérte, alig várom a folytatást, szeretném minél nagyobb sétákkal bejártatni! ;-)

 

B.Ú.É.K mindenkinek!

 

 

Előzmény: Latex Bond (13301)


Herczeg1979 Creative Commons License 2023.01.05 0 1 13303

 

Sokak előtt megemelem a kalapomat, akik itt is képesek képeket megosztani ezen tevékenységükkel kapcsolatban. Amennyiben kíváncsiak vagytok a történeteimre, akkor azokat szívesen elmesélem. Ezek nálam kb. 30 évre nyúlnak vissza.

déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13302

Köszi:) Várjuk a fotót;)

Előzmény: Latex Bond (13300)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13301

Szia Metál,

 

Kíváncsi vagyok, mi lesz a csavar... :)

Csak nem futottál egy jót magas sarkakon, amitől minden csípőproblémád azonnal megoldódott? :))

Mert akkor ezt fel kell venni az orvosi szakkönyvekbe, mint lehetséges terápiás eszközt. ;)

Előzmény: metalheeler (13293)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13300

OFF:

 

Nagyon szép kis leggings gyűjtemény, igazán tetszik!

Lelkes rajongója vagyok a leggings-eknek, úgyhogy majd egyszer én is csinálok egy hasonló leltárfotót a színeseimről (azaz a nem feketékről).

Tök mindegy, hogy noname vagy márkás, mert high-end kategóriában is botlottam már vacakba és filléres kínainál is gyöngyszembe, úgyhogy nálam ez irreleváns. :)

 

(Itt is külön köszönet a C. és Tezenis új kollekciójával kapcsolatos infódért, amit a testvértopic-ban osztottál meg! Rengeteg új modellt találtam náluk, amit azonnal be kell szereznem! :) )

Előzmény: déliszomszéd (13295)
Crossdresser1 Creative Commons License 2023.01.03 0 0 13299

Szia! Írtam e-mailt! 
a 45ös megvan még?:) 

Előzmény: evecd (13180)
spikeheels Creative Commons License 2023.01.03 0 1 13298

Szia, 

Koszonom a dicsero szavakat. Jol esik. Toled meg foleg ;) 

Igen, ezt a ruhat meglattam, es meg kellett vennem. Azt gondoltam, hogy karacsonykor tokeletes viselet lesz. 

Sajnos nekem csak ilyen egyszeru cipoim vannak, ezzel kell beerned, beernetek ;) 

 

Zalandorol gyujtogetesbe kezdtem. Tegnap megerkezett a 4. par cipello is. A marka, a fazon, es a meret valtozatlan, csak a szinek masok. 

 

🥰😘

Előzmény: Latex Bond (13292)
molnár212 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13297

A műbőt változat érdekelne és tényleg 40 es.Sajnos nem találok Tudom tényleg drága csizna

Előzmény: Latex Bond (13291)
pandora1 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13296

Valóban "régi bútordarab" vagy itt, és az is igaz, hogy sajnos nagyon ritkán jelentkezel az elmúlt időkben. Én hiányoltam. Egyébként BÚÉK mindenkinek!

Előzmény: Recushion (13287)
déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.02 0 1 13295

Szívesen!

Nekem is tetszik a leggings.:) Viszont nem Calzedonia, hanem noname kínai. Érdekes a színe. Amikor megvettem én is bordónak láttam. Hordva inkább sötét málna színűnek látom. Ez persze a lámpa színétől is függhet.  

 

OFF

Elővettem a nem fekete leggingseket. Balról az első az ami rajtam volt a fotón. A 2-t nemrég vettem a Tezenisben. A honlap https://www.tezenis.com/hu/product/hotarto_mubor_leggings-1WP980B.html?dwvar_1WP980B__color__019_Z_COL_TEZD=928U törkölyszínűnek írja. Hőtartó = bélelt. A középső szintén noname kínai. Ez is bélelt. Sajnos elég erős szaga volt, ami mosással szerencsére csökkent. A 4. (nekem az meg a középső az igazi bordó szín) New Yorker. Az utolsó, az  szintén noname darab. Az a legvékonyabb. Nem bőrhatású, hanem valami spandex (lasztex?) anyag lehet.

 

Előzmény: Latex Bond (13290)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13294

Én is nagyon szeretnék mielőbb találkozni egy helyes sráccal úgy, hogy full nő vagyok: harisnya, női ruha, magassarkú cip{, smink, paróka minden. Persze a rendőrkalandtól, ha lehet, eltekintenék. 

Előzmény: pecsiperverztravi (13211)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.02 0 4 13293

sziasztok!

 

Boldog Új Évet Mindenkinek - és részemről is elisimerés a témát (közterületen át-)haladó szinten megvalósító topiktársaknak! ;-)

 

Bonddal való hsz-pár a kiindulás - de szerintem másnak is érdekes lehet, szóval egy kis "TARTÁSJAVÍTÁS TŰSARKÚVAL "- törrténet.

Próbálom röviden :-)

 

Vettem egy zalandós bokacsizmát, ideális kinézetű egyszerű fekete velúr, csinos kis platform és formás sarok -Anna Field-almárka ami azért nem a legcsajosabb . gondoltam nem lehet baj a 44-essel. Hosszra jó is lenne - de nagyon keskeny a lábfejrésze...

Nagyobban nem létezik - ha úgyis max. itt a fórumon adom el, gondoltam kipróbálom az utcán....háát nagyon kényelmetlen volt, teljesen elszorította a lábamat - és paradox módon a balos valahogy keresztbe-tekeredett menet közben ami miatt külön rossz volt sétálni benne :-(

 

Mindegy, félre... előtte nem nagyon volt rajtam - lehet ez is gond volt!? Vettem egy másikat, szintén AF boka, sima (mű)bőr - minden annyival vastagabb-másabb rajta hogy már nem nevezném formára  ideálisnak - de azért csúnyának sem mondanám...

 

egy szerdai napon érkezett - előző kedden elmentem egy focira beugrósnak és valamit nagyon elszartam (bemelegítés lett elsietve) , a jobb csípőm (tkp. a medence-láb találkozás) megfájdult a meccs végére....Azon a héten minden focit és futást kihagytam - de már majd megőrültem hétvégére - mert nálam a stresszre a mozgás kell - a helyettesítők közül a magassarkúzás sajnos ultraritka lehetőség (és ugye sérülten nem opció) a pia meg olyan, hogy szerencsés alkat vagyok, mert 2 nap laza itthoni sörözgetés után már fejben elutasítom a dolgot...

 

Hétfőn azt mondtam, ha a hegytetősi futópályán csak poroszkálok - akkor is elmegyek, legfeljebb séta lesz belőle, az is kikapcsol...Felfelé a kardiót még bírtam , a pályán valóban csak "tiszteletkör". hazafelé inkább séta. Fájt a lábam (máshol) de éreztem, hogy jó az irány! Kedd pihi - szerdára azt terveztem, hogy elérem a szokásos futás felét...Erre megjön a csizma - és kivételesen otthon egyedül....Azt mondtam, ha egy méter futást nem bírok majd utána - akkor is felveszem! :-p

 

Egyből szélességet mértem - nem volt biztató :-( Ahogy felvettem viszont éreztem, hogy jobb a helyzet mint a velúrnál, eleget viselve jó lehet...2,5 órát volt rajtam és igen, lépés közben egy ponton éreztem egy határozott nyomást - de nem egy általános láb-szorítást mint a másiknál. Ráadásul állni benne olyan volt, hogy el sem hittem, hogy 9-10 centis sarok van alattam - eleve annyira tökéletesen az ívelése, hogy semmi sarokra-támaszkodás nem áll be (gondolom ismeritek a "sarok-nélküli-magassarkút" - na olyan volt,mintha abban lennék (bár még nem próbáltam ténylegesen azt a fazont)

 

Jött a futás: legnagyobb megdöbbenésemre semmi visszaesést nem okozott a pár óra magassarkúzás, sőt: majdnem elértem a sérülés előtti teljesítményem…

 

innen folytatom, mert nem akartam egyszerre túl hosszút – de lesz még csavar a történetben ;-)

 

 

 

 

Előzmény: Latex Bond (13249)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13292

Most nézem csak alaposabban, hogy nem is "hópelyhes", hanem mézeskalácsos, de ez az elmondottakon mit sem változtat. :)

 

Tudom, baromi giccses, de a mézeskalácsos ruhához minimum egy ilyen tűsarkú dukálna: (csak persze nincs nagy méretben)

https://www.mygroovyshoes.com/product-page/gingerbread-heels-cake-shoes-christmas-gift-glitter-shoes

 

Előzmény: Latex Bond (13289)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13291

Nem egy olcsó csizma, annyi szent...

Nincs ilyenem, csak az egyértelműsítés kedvéért kérdezem, hogy a műbőr vagy a lakk változatára vadászol?

És gondolom, 40-es kéne, mert csak az hiánycikk, a többi, ez alatti méret még többé-kevésbé elérhető különböző webshop-okban.

41-es meg talán nem is létezett a lakk változatából.

Előzmény: molnár212 (13282)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13290

Köszi az újabb "haul" beszámolóért!

Nagyon klassz az a bordó leggings.. ;) Esetleg Calzedonia?

Előzmény: déliszomszéd (13281)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13289

És persze Neked is ment a like! Tudod, hogy feltétlen rajongód vagyok, a lábaidról szobrot kéne mintázni! :)))

Ez a kép nagyon ott van és a karácsonyi hangulatú (hópelyhes, masnis) miniruhád is telitalálat! ;)

Előzmény: spikeheels (13279)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13288

Egyetértek az előttem szólókkal, roppant ízlésesen és csinosan öltöztél fel az óév búcsúztató esti kiruccanáshoz.

Legszívesebb külön nyomnék like-ot a bátorságodra és a komplett szettedre, de sajnos csak 1-et tudok. ;) Az viszont abszolút kiérdemelt!

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
Recushion Creative Commons License 2023.01.01 0 0 13287

Szia! 

 

Régi fórumozó vagyok itt, csak az utóbbi időben inkább az instagramra koncentráltam, itt csak olvasgattam.

Én férfiruhás magassarkúzó vagyok a mindennapi életben.

 

De, látva ezeket a képeket, gratulálni szeretnék a bátorságodhoz és az öltözékedhez. Pazar!

 

Csak így tovább! :)

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
szylvie Creative Commons License 2022.12.31 0 0 13286

szuperül nézel ki. ezek szerint jól sikerült az este. :)

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
pecsiperverztravi Creative Commons License 2022.12.31 0 0 13285

Köszönöm

 

Előzmény: spikeheels (13284)
spikeheels Creative Commons License 2022.12.31 0 0 13284

Szia, 

Emelem kalapom. Szuper kepek. 

👍🏻🥰😘

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
pecsiperverztravi Creative Commons License 2022.12.31 0 14 13283

Sziasztok

 

December 30-án megtörtént a "vizsga"!

Felöltöztem csajszinak és kimentem az utcára a három barátommal. Először egy melegek által látogatott kocsmába mentünk iszogatni, majd utána mentünk az Alterego-ba. Nagyon élveztem!

Pár kép bizonyítéknak:

molnár212 Creative Commons License 2022.12.28 0 0 13282

üdv.Altercore alexa csizmát keresek ,akinek van eladó kérem jelezze

déliszomszéd Creative Commons License 2022.12.27 0 6 13281

Ez meg a bakancs

https://www.deichmann.com/hu-hu/p-m01984060/01984060

Lakkot nehéz fotózni. Legalábbis nekem nem ment könnyen. Azért valahogy összejött.:)

 

déliszomszéd Creative Commons License 2022.12.27 0 8 13280

December közepén rendeltem egy bakancsot meg egy bokacsizmát a Deichmann-nál. A Deichmannban az a jó, hogy szemben a CCC-vel, boltba is lehet kérni amit megrendelsz. Kaptam egy szép nagy karton dobozt, abban volt a két levendulaszínű Graceland doboz. Ez a bokacsizma: https://www.deichmann.com/hu-hu/p-m02123704/02123704

A honlapon azt írják nincs bélés. De van. Az orra ködvágó:), sarka 7 cm-es. Elsőre kicsit nyomta a lábfejemet, másodjára már nem.

A harisnya sima kínai. Azt írták 60 den. Szerintem inkább 50.

 

spikeheels Creative Commons License 2022.12.24 0 16 13279

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket 🥰🎄🎄🎄🤗

 

pandora1 Creative Commons License 2022.12.24 0 1 13278

Szia, neked is hasonlóan jókat kívánok! Nem hogy ötletes, nagyon jó kis díszek vannak rajta.😀😀

Előzmény: Latex Bond (13277)
Latex Bond Creative Commons License 2022.12.23 0 6 13277

Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Ünnepeket! ;)

(Ez nem az én Karácsonyfám, de nagyon ötletes. :) )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!