Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 2002.02.15 0 0 137
"Vezető fideszes politikusok az MSZP-t sejtik a párt személyiségeit ért különböző, szerintük aljas, lejárató támadások mögött. Többek között ezek közé sorolták A Viktor című könyvet, a debreceni polgármestert ért vádakat, és a legújabbat, hogy csütörtök este telefonon életveszélyesen megfenyegették Schmidt Mária kormányfői tanácsadót. Áder János alelnök szerint beindult az MSZP "furkósbot-kampánya"

Pontosan ez az amit aljas, lejárató kampánynak hívnak, és amitől a Fidesz szemforgató módon óva int.

Bármiféle konkrétum vagy bizonyíték nélkül vádolják, mocskolják, gyalázzák politikai ellenfeleiket és csak alig néhány órával azután, hogy a tisztességes kampányra szólítottak fel.

Tony Creative Commons License 2002.02.12 0 0 136
Valahogy úgy vagyok vele, hogy annyi gazember bűnöző hivatalnok, közszolgálati dolgozó (esetenkét gyakran jogász) sompolyog közöttünk már sok év óta, hogy a csirketolvajok szabadlábrahelyezését észre sem lehetne venni ! Higyjék el a korrupt gazembereknél talán nincs ártalmasabb lényfajta !!! Fertőz mint a kolera ! Pláne ha jogászok készítik elő !!!!
prenotalis Creative Commons License 2002.02.12 0 0 135
Magyar Szocialista Párt az egyszerű emberekkel szembeforduló bűnözők pártjává vált - hangoztatta Rogán Antal egy Salgótarjánban rendezett lakossági fórumon.

Mit is mondott Pokorni a piszkos kampányról ?

prenotalis Creative Commons License 2002.02.11 0 0 134
A kormánypártok azzal vádolják meg az MSZP-t, hogy amnesztiájukkal bűnözők ezreit szabadítanák rá a társadalomra, miközben kiderül, hogy az mszp-nek semmilyen tervében, vagy programjában egyáltalán nem szerepel az amnesztia.
dj198 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 133
A FIDESZ mocsokkampánya teljes gőzzel folytatódik

?

Egyoldalu egy felfogasmod, nezz korul egy kicsit.

Adok-kapok. Emlekezz a 23 millio romanra, a hihetetlen meretu Diakhitel-botranyra, es az osszes anyazasra, amit az ellenzek az elmult 4 evben bemutatott.

Amit eddig tapasztaltam, az annyi, hogy az ellenzek ott tesz keresztbe a kormanynak, ahol tud, es nem meglepo modon ragalmakkal igyekszik eltantoritani a huszonvalamennyi %-nyi bizonytalan szavazot a masik parttol.

Egy ido utan megneztem az MNO-t is, es ott ugyanazt talaltam, amit a nepszabadsag.hu-n es a Hirlapban.

szomoru

Előzmény: prenotalis (109)
xy012 Creative Commons License 2002.02.06 0 0 132

Szeretném megjegyezni, hogy az idegeskedés ártalmas az egészségre. Miért nem mentek ki a szabad levegőre szeretkezni valakivel? Talán azért, mert nincs kivel? (Sajnos, nekem se...)

Ezek után szeretném elmondani magánvéleményem. Magánvéleményem szerint teljesen természetes, hogy az emberek csomó mindenről másképp gondolkodnak. Azt is természetesnek érzem, hogy azért lépnek politikusi pályára, mert úgy gondolják, ők jobban tudják, és az ő segítségükkel jobban fognak menni a dolgok (persze, aki így gondolkodik, alkalmatlan arra, hogy akár csak a legcsekélyebb hatalma legyen bármiben is, lásd Grespik). Tehát természetesnek érzem a nézőpontok ütközését. Csak ezek a politikusok, vagy véletlenül, vagy szándékosan, valamiért, nem veszik észre, hogy a másik fél is az ország érdekét nézi elsősorban. (Illetve ezt hittem egészen addig, amíg V. Attila bűntetett előéletű exállamtitkár meg nem fogalmazta, hogy "Ami jó az országnak, az jó a FIDESZnek is, és ami jó a FIDESZnek, az jó az országnak is." -- nohiszen, az első tagmondattal még egyetértenék, de már a második példamondat, már három éve gyakorlatilag a lakosság 75%-át kizárta a nemzettestből, és itt ért véget a magyar demokrácia (vö. 'diktokrácia', 'demokratatúra'), hogy már akkor nem csapták ki azonnal.) Hiszen ebből él a politikus -- minél jobban megy az országnak, annál jobban megy neki, ha hatalmon van, ill. minél több hibára hívja fel a figyelmet, ha ellenzékben. Csakhogy mostanra eljutottunk odáig, hogy totálisan megsemmisítendő ellenfélnek tekintik egymást a felek, ami mindahányuk közös bűne. Ilyenkor szokott bejönni anyuka, és szokott hatalmas pofont lekeverni mindkét (három, négy, stb...) fiának. Vagyis itt az ideje, hogy mindenkit kirúgjunk a parlamentből, aki emberi tartását akárcsak a legcsekélyebb mértékben is elvesztette. És ez nem kampány a Munkáspárt vagy a Centrumpárt vagy az Új Baloldal vagy a Lótűró mellett. Ez ELLENKAMPÁNY. Viszont szerintem mindenkinek szavazni kell, mert akkor a csőcselékpártok agytalan, befolyásolt, műveletlen, tájékozatlan, de biztosan szavazó szavazói (pl. MIÉP) irreálissá teszik az eredményt. (Senki hatalmat senkinek, legalábbis annak biztosan ne, aki szeretne, mert az nem érdemli meg. -- Tételmondat)

Mégis inkább szeretkezni kéne, mint politilogikálni. Izé.

zulu87 Creative Commons License 2002.02.06 0 0 131
Igaza volt Orbánnak, de az MSZP a hazaárulást nem csak ebben az ügyben követte el, ha jobban belemennénk évek óta ezt teszi csak nem kapott még nyílvánosságot, de majd fog.
Előzmény: prenotalis (130)
prenotalis Creative Commons License 2002.02.06 0 0 130

2002 február 6-án az előterjesztések parlamenti vitája során kormánypártok padsoraiból folyamatosan a szokottnál is durvább, gyalázkodó bekiabálásokat lehetett hallani aminek csúcspontjaként a miniszterelnök lehazaárulózta az ellenzéket, az Orbán-Nastase paktummal kapcsolatosan gyakorolt kritikájáért.
lms Creative Commons License 2002.01.22 0 0 128
prenotalis ezt komolyan igy is gondolod...?
Előzmény: prenotalis (115)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.01.22 0 0 127
Nyilván tudsz hozni konkrét idézetet is arra, amit állítasz, ugye?
Tehát olyan fidesz nyilatkozatot, ahol nem valami korábbi maszop állítást cáfolnak, hanem csak úgy mocskolódnak.
Előzmény: Johnny Cash (126)
Johnny Cash Creative Commons License 2002.01.21 0 0 126
Tudod milyen alapokon nyugszik a FIDESZ kampánya...? A szardobáláson! Van egy régi, és igaz mondás erre. Bár ez valoszínűleg liberális felfogásodban fel sem merül. Tehát: "Csak az dobálozik szarral, aki maga is az!"
Előzmény: Törölt nick (125)
NEC Creative Commons License 2002.01.21 0 0 124
Pokorny Úr szerint a másik oldal mocskos kampányt folytat. Hát akkor menjen mindenki a www.fidesz.hu oldalra, s tekintse meg az első oldalon a következő, kiemelt kis szösszenetet.

"Felfüggesztett börtönre ítélték az MSZP jelöltjét

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a szentesi polgármestert és két vádlott-társát a Szegedi Városi Bíróság hétfőn; az ítélet nem jogerős.
Szirbik Imre polgármester harmadrendű vádlott és két társa, az elsőrendű vádlott K. Gy. valamint a másodrendű vádlott P. Z. egyformán egy év és hat hónap börtönbüntetést kapott, amelynek letöltését a bíróság két év próbaidőre felfüggesztette. A bíróság egyszersmind előzetes mentesítésben részesítette a vádlottakat, s kötelezte őket az 54 sértett javára 7 millió forint kártérítés megfizetésére."

Ami persze igaz, de ilyen én az MSZP honlapján nem láttam, még V. államtitkár esetében sem!!

prenotalis Creative Commons License 2002.01.21 0 0 123
biztosan arra az anyagra gondolsz amelynek köszönhetően a kellemetlenné váló Torgyán a fián keresztül zsarolhatóvá vált és a végül a Fidesznek sikerült is kipaszíroznia a koalícióból.
Előzmény: Nagy G. (120)
Nagyapó Creative Commons License 2002.01.19 0 0 122
ilyesztő=ijesztő, most vettem csak észre. Na jó, süllyedjen!
Előzmény: Nagyapó (121)
Nagyapó Creative Commons License 2002.01.18 0 0 121
Kvant_II !

Tudod, hogy itt mit írtál le ???

Az indítóhoz:

Medgyessyt a bíróság az ügynöktörvény értelmében már 94-ben képviselőségéről való lemondásra szólította fel, csak Gyulával együtt "Na és?"re vette a dolgot.

A csőcselék: az 56-osok családtagjai. El sem tudjátok képzelni, hogy valakit itt nem irányítanak? Azért az országban nem csak OV és az MSZP politizál.

Az ügyészség a feljelentésre kénytelen is vizsgálódni.

Gyenge ez vádlistának, akármilyen ilyesztő is.

Előzmény: Kvant_II (25)
Nagy G. Creative Commons License 2002.01.18 0 0 120
Engem meg arra emlékeztet, hogy az egyik FVM cégtől (rendőrségnél bejeletve, nem úgy ahogy Medgyesinél)ellopott anyagok a csigatv-nél jelent meg és szines, szagos bulváranyagot csináltak belőle.
De erre valószínűleg nem emlékszel, azért nem említed.

Vagy azt is a Defend lopta el és a Wermer csinált belőle TV-s anyagot???

Jaj, csak az az átkozott kettős mérce, csak az ne lenne.... :)

Előzmény: prenotalis (115)
sancho1 Creative Commons License 2002.01.18 0 0 117
Bocs, az ellenzéknek az a dolga, hogy bírálja a kormányt. A Parlamentben nem engedik neki, teszi ahogy, ahol tudja, ez így helyes!
Nagy G. Creative Commons License 2002.01.18 0 0 116
Ha már mocsokkampány és csúsztatás és hisztériakeltés.
Nem tudom emlékszel e például a
minimálbér hisztire (100ezrek veszítik el állásukat és mi lett: semmi), a szabadszombat hisztire (elveszik az emberektől a szabadságot és mi lett: semmi), a költségvetés összzeomlás hisztire (azonnal pótköltségvetés, mert baj lesz és mi lett: jobban teljesített a gazdaság), most legújjabban pedig: jönnek a románok hiszti.

Na ez a gusztustalan, amit a Maszop csinál!

Előzmény: prenotalis (109)
prenotalis Creative Commons License 2002.01.18 0 0 115
engem meg arra emlékeztet, hogy a tisztázatlan körülmények között eltűnt bizalmas Gresco-Medgyessy szerződés, hogy-hogynem a Demokratánál és a Magyar Nemzetnél tűnt fel....
Ha összevetem azzal, hogy a Defend lejáratást és hackerkedést is "oktat", nem lennék meglepve, ha a laptop tartalma már régen Wermer András gépén lenne.

Előzmény: Törölt nick (111)
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.18 0 0 114
Kedves G20!
Igazad van. Naná. Medgyessy álnéven hazarepült külföldről, s éjjel belopakodott az irodájába, ellopta a CD-it, s eljuttatta a Demokratába. Ezt tanácsolta a Moszad. Ezek a korrekt idióták pedig marha nagy szenzációt sejtve csinálták MP-nek a promóciót, ingyér:-))) De azért vedd be a gyógyszeredet, úgysem használ, de legalább keserű.
Előzmény: G20 (80)
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.18 0 0 113
Mi lenne, ha a panic desease-ről nemcsak olvasnál, hanem nem kevernéd össze az oldalatokon látható "charcoid rosszullétekkel":-)))
Előzmény: PaintItBlack (34)
prenotalis Creative Commons License 2002.01.18 0 0 110
Tegnap a Duna Plaza parkolójában egy kocsi csomagtartójából ellopták az MSZP bizalmas kampányterveit is tartalmazó laptopot.

Talán csak valamelyik végzős hallgató készíti a diplomamunkáját a Defend lejárató-kurzusán ?

prenotalis Creative Commons License 2002.01.10 0 0 109
A mocsokkapmány élenjáró eszköze a Magyar Nemzet címlapon röpítette világgá az általa hitelesnek vélt információt, hogy a pornósztár Ciccolina a szocialistákkal kokettál.

Röviddel később elzterjedt a hír, hogy a tettenért és az őrizetben lévő kisgazda képviselő Székely Z. felvételét kérte a szocialista frakcióba.

Utóbb mindkét információról kiderült, hogy semmi alapjuk nincsen rágalmak. De ezek nem a bizonyításra vannak, hanem hogy elültessék a bogarat a fülbe.

Mint ahogy Horváth Béla vádjai sem kerülnek kivizsgálásra a kampány ideje alatt.

Folyt. köv. a Magyar Nemzet és a Demokrata oldalain. Hamarosan.

A FIDESZ mocsokkampánya teljes gőzzel folytatódik

Előzmény: prenotalis (-)
liberálmensevik Creative Commons License 2001.12.21 0 0 108
Időrendben a fórumon történtek :

a Visszaszámlálás - GAME OVER topicban :

feneszelid válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-26 00:53:13 (9158)

Szanyi válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-26 01:16:42 (9165)

fxor válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-26 19:00:15 (9193) ***** ez volt az első, amit találtam . fxor-

Fuly válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-26 19:42:57 (9198) Forrást kér fxor-tól
tól

Szanyi válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-27 00:44:30 (9212) -már csak idézi - őt pedig az MN

fxor válasz erre | adatok | e-mail 2001-12-21 01:24:43 (11398)

molim. (11391) nálad a pont!!! te tudsz olvasni.
lujza!
fxor válasz erre | adatok | e-mail 2001.12.07 19:16 (9838)

".És olyanokat mond, hogy Orbán Viktor felesége ellik.." szanyi soha nem mondott ilyet. én idéztem ezt - dödöle adta meg a forrását egy későbbi hozzászólásában - a heti hetesben hangzott el. még egyszer: szanyi soha nem mondott ilyet orbán feleségéről."

ennyi elég - vagy hányszor kell még megvédenem szanyit? :-OO sok ocsmányat írt - de a fentit nem. és nem is adtam soha a szájába.

tisztelettel
fxor "

---------------------------------------------------
Szanyi Tibor azt mondta, hogy az fxor kartács által idézett kifejezéssel nem akar foglalkozni. És idézte a kifejkezést.

Tóth Gy. László (főmufti) a Magyar Nemzet fejlécét bitorló revolverújságban idézte az idézett idézetet, amellyel Szanyi nem akart foglalkozni a fórumon.
Szanyisodó MSZP
Egy szocialista képviselő permanens ámokfutása az interneten
2001. december 18.

Ezek után még született néhány ezt tupírozó cikk. Pl. ez.
A lejtmenet vége
2001. december 20.
D. Horváth Gábor

Ezek után már nem csoda, hogy a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének közleménye nyílt levelet írt az MSZP vezetőihez
2001. december 21. 18:32
MTI

Kérdéseim :
1. Ez lenne az új polgári erkölcs? Hazugságon alapuló rágalomhadjáratot indítani?
2. Ebben részt vesz sok olyan ember, aki nem olvassa a topicot. De akkor miért beszél arról, ha az itt közölt helyreigazítást sem olvassa?
3. Mi lesz itt, ha ez a módszer polgárjogot nyer?
4. Szanyi Tibor vajon mire költi majd a sajtóperen elnyert összeget?
Azt sejtem, hogy nem Magyar Nemzet fejléccel megjelenő Napi Mao-ra..
lm

Előzmény: prenotalis (-)
DRT Creative Commons License 2001.12.18 0 0 107
Mi van okoska, nem megy a különbség a főügyész és az ombudsman helyettes között? Hááát, pedig egy tájékozott, alapismeretekkel és információkkal rendelkező jólnevelt kádernek ezeket tudnia kellene. Ejnye bejnye!
Előzmény: lms (103)
DRT Creative Commons License 2001.12.18 0 0 106
Így van, igazad van neked is. Mint lentebb te fejtetted ki, a kormánynak semmi köze az OTPhez, nyertél.
Én megmaradok ilyen téjákozatlannak és alapismeret nélkülinek. Most elvonulok a sarokba pityeregni, mert egy ilyen ultraintelligens és tájékozott polihisztor megsértett...

Több szerénységet csinovnyik!

Előzmény: lms (102)
prenotalis Creative Commons License 2001.12.18 0 0 105
Mostantól a Fideszállam delegáltjaival teletűzdelt OVB fog bíráskodni a választások tisztasága felett.
lms Creative Commons License 2001.12.14 0 0 104
senki nem gondolja komolyan, hogy az OTP-nek semmi köze a kormányhoz

Az aranyreszvenyt birtoklo tulajdonosnak gyakorlatilag vetojoga van a cegforma megvaltoztatasaban, alapotoke leszallitasaban, fotevekenysegrol valo lemondasban, a szetvalasban es a fuzioban. A reszleteket megtalalod a privatizacios torvenyben.

Előzmény: DRT (97)
lms Creative Commons License 2001.12.14 0 0 103
A FIDESZ jelöltje volt Polt Péter

Ja, errol meg a hvg is ertekezett amikor Gyorgyi tavozasa utan fougyesznek jeloltek. De ha viceombudsmannak egyszer mar megszavazta az mszp, akkor nem ertem mi a hezag a fougyeszsegevel.

Előzmény: Igneous (93)
lms Creative Commons License 2001.12.14 0 0 102
DRT
A "nyilt titkosszolgalati" modszerekrol irtam par sort. Ezzel, meg az OTP-s vezer premiumanak szamonkeresevel hihetetlenul szeleskoru tajekozatlansagrol tettel bizonysagot. Alapismeretek es informaciok nelkul vagdalkozol. Szabad a palya, nem akarlak gatolni a kibontakozasban.
Előzmény: DRT (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!