Keresés

Részletes keresés

Christin76 Creative Commons License 2008.04.11 0 0 23

Sziasztok!

Én iszom egy lúgosító italt amitől elmúltak a seprűvénáim, és a visszerem is! És persze még más dologban is segített (pl. elmulasztotta a 15éve tartó migrénem is) és sokkal jobban érzem magam. Ugyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

vircike Creative Commons License 2008.04.09 0 0 22
Szia! Neharagudj, hogy zavarlak. Engem érdekelne a krém és a kapszula neve. Nekem is látszanak már a vékony erek és idönként fáj a lábam. Elöre is köszönöm. mail cimem: timarzsuzsanna@freemail.hu
Előzmény: Stöpszlike (19)
bmarianne63 Creative Commons License 2008.04.05 0 0 21
Szia!


Én kb. 10 éve injekciózással csináltattam meg a hajszálereimet. Mára sajnos megint elég csúnyák lettek, plusz még egy vastag is előjött. Mostanában erősen gondolkodom, hogy ismét kellene valamit csinálni velük, de nagyon nehezen szánom rá magam egyrészt a beavatkozással járó kellemetlenség, másrészt az igen magas árak miatt.
Megköszönném, ha megosztanád velem a krém és a gyógyszer nevét és megküldenéd nekem az e-mail címemre: benedek.marianne@gmail.com.

Üdvözlettel: B.Mariann
Előzmény: Stöpszlike (19)
agica02 Creative Commons License 2008.03.25 0 0 20
Szia,
nekem is hasonló gondjaim vannak a szülés után jöttek ki a visszerek, és elég csúnyák, van olyan, amelyik feszül, fárad a lábam. Ha évekkel később is hatásosak ezek a gyógyszerek, szeretném elkérni a nevüket. E-mail címem: tothagnes02@freemail.hu
köszi: Ágnes
Előzmény: Stöpszlike (19)
Stöpszlike Creative Commons License 2007.11.08 0 0 19
Sziasztok!

Nekem is hasonló problémáim voltak, a terhesség, szülés után.
Csúnyán ki voltak dudorodva az erek a lábamon, és nagyon fájtak is.
Nekem is a műtétet javasolták, mint átmeneti megoldás, de közölték, hogy akárhogy is vigyázok újra elő fognak jönni.
Ezért lemondtam róla,hogy csak ideiglenes javulásért "kés alá feküdjek".
A barátnőmnek is hasonló problémák jelentek meg, amikor várta a babáját, és neki egy ismerőse ajánlott olyan készítményeket,amit kismamák is használhatnak.
Neki nagyon hamar rendbe jött, igaz ő még a probléma elején járt.
Elkezdtem én is használni a két készítményt, ami az egyik egy krém, amit minden nap javasolt használni, illetve hetente1x-2x vastagabban maszkszerűen kell felkenni, és fél órát felpolcolva pihentetni a lábat.
A másik egy kapszula amit érszűkületre, trombózisra (mélyvénásra is),visszeresedésre ajánlanak.
El kell mondjam a fájdalmaim egy hát után elkezdtek csökkenni,egy hónap után már egyáltalán nem fájt, ami évekig kísért.
Ami a kinézetet illeti a pici erek, és seprővénák egyáltalán nem látszanak.
A vastag ereknél a kidudorodás elmúlt, már alig látszik, hogy probléma volt velük.
A kezelést 2,5 hónapja csinálom.
Ha valakit érdekel nagyon szívesen el küldöm a krém és a kapszula nevét, ide nem akartam kiírni, nehogy gond legyen belőle.
Írhattok az e-mail címemre is, vagy adhatok meg ti is elérhetőséget.
Sziasztok.
Mindenkinek jobbulást kívánok!
mandulamag Creative Commons License 2007.10.01 0 0 17
Sziasztok! Szeretném a visszérrel küszködőket egy fókuszcsoportba invitálni, ahol lehetne erről beszélgetni. A beszélgetésre 25-65 év közöttieket várunk,akik Detralex tablettát szednek a visszérre és orvos által diagnosztizált a betegség. A beszélgetés (10-12 fő összesen) pénteken (2007. 10. 05.) 17:30-kor lenne Budapesten az Izsó utcában, amelyért a 3000 Ft-ot tudunk fizetni. Akinek van kedve egyet beszélgetni, az hívjon, vagy írjon! köszönöm, Kallay Kata, 0620/460-4909, mandulamag@yahoo.com
verschnitzerbmw Creative Commons License 2007.09.07 0 0 16
Én is mostanában kezdek ezzel a dologgal komolyabban foglalkozni és ezen az oldalon minden megtalálható róla, még orvosokat is lehet találni, akik ezzel foglalkoznak. Érdemes megnézni! visszer.lap.hu
masolka Creative Commons License 2006.07.03 0 0 15

sziasztok!

 

 

még nem fordultam orvoshoz mivel még csak nagyon kicsi, tehát még semmit nem kezdenének vele, ez más tapasztalata alapján.

még csak megelőzés alapján úszok meg biciklizek.

multkor beirt valaki, hogy tud rá gyógymódot "zöld lötyi"- chrisstyle  ... valaki esetleg már kiprobálta, vagy tud valamit róla, mert elég furán hangzik..?

amugy a borogatás jót tesz neki, mert amugy nekem csak mégjobban fájt tőle a lábam...

köszi

Pebeta Creative Commons License 2006.07.03 0 0 14

Szia!

 

Nem tudom, hogy visszérre jó-e, de kezdődő seprűvénákon sokat segít a kompressziós harisnya (legalábbis nekem segített). Kicsit viszket tőle a bőröm, de sokkal kevésbé fáj...

Előzmény: dundalk (13)
dundalk Creative Commons License 2006.07.03 0 0 13

Sziasztok!

Nekem 24 evesen volt visszermutetem, azt mondtak, 50-50%, hogy kiujul-e. Ez 3 eve volt, ugyanugy kijottek a labamon. Pedig mindent ugy csinaltam, ahogy mondtak. Ujabb vizsgalton voltam tavaly, ahol azt ajanlottak, hogy lehet hogy ujbol meg kellene muteni vagy johet az injekciozas. Egyiket sem szeretnem, nem igazan latom az ertelmet.

 

Gyakran utazunk repulovel, es egyszer nagyon megijedtem, mert terdtol lefele iszonyatosan beforrosodott a labam, mindketto egett. Az orvosom azt ajanlotta, hogy repules elott 1-2 nappal kezdjem el szedni a Detralexet, ez nagyon jo akkor is, ha valtozik az idojaras. Sokat segitett a gyogyszer.

 

Bar nekem a kompresszios harisnya nem jott be, rosszabbul erzem magam hasznalat elott, mint utan. Nektek jo a kompresszios harisnya?

Pebeta Creative Commons License 2006.07.02 0 0 12

Sziasztok,

 

én 20 éves vagyok, és hasonló problémáim vannak: zsibbad a lábam és valamiféle égető fájdalmat érzek (pont ugyanezt érezte Anyukám is, amikor a szülés után megjelentek az első seprűvénái). Nekem még nagyon halványak, de a fájdalom miatt már voltam orvosnál, aki azzal küldött el, hogy csak beképzelem magamnak az egészet (no comment)!!!!!!!! Hiába mondtam neki, hogy fáj.... Szóval most el vagyok keseredve :-(

 

Rengeteg cikket olvastam az interneten, és már nem tudom mit gondoljak: az egyik azt írja, jót tesz a sok mozgás, a másik azt, hogy valójában csak az úszás használ.

Én éppen  mindenféle gyógyszerrel, kompressziós harisnyával, úszással, meg hasonló dolgokkal kísérletezem.

Ha valakinek van megbízható információja aról, hogy mi segíthet, kérem írjon!!!

 

Előre is köszi!!!

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.30 0 0 11

Szia! Tegeződjünk, jó? Köszi!

 

Szerintem, ha ilyen panaszaid vannak, akkor el kellene menned orvoshoz! Nem jártál még vele orvosnál?

 

Előzmény: masolka (10)
masolka Creative Commons License 2006.06.29 0 0 10
Jó napot!

 

22 éves nő vagyok. Édesanyám és édesapám egyaránt visszeresek. főleg apukám, csakhogy nála nem lehet tenni semmit a szívbetegsége miatt.

Már eddig is észrevettem, hogy nálam is kezd kialakulni a visszeresség.. lilásak kezdenek lenni az erek illetve a térdhajlatban is..

és már pár napja nagyon fáj a bal lábam.

 

sajnos ez munkámból kifolyolag kezd rosszabb lenni.

a szék elég magas, nem állítható (de ha buszon utazok) igy nem ér le a lábam(talpam) teljesen, hanem csak spiccelek általában..

pár napja már rakok a lábam alá dobozt, hogy azon nyughasson a lábam. vizsont mostmár nagyon fáj (a munkám nem folyamatosan de elég sokat 9 hónapja folytatom,és általában iyenkor 8-9 órát ülök) probálok közbe mozogni, wc-re menni, ebédszünetben néha megtehetem, hogy kimegyek a városba sétálni. ezek ellenére még mindig fáj,és soha nemérzem, mikor akár fekszek is, hogy javulna az állapota.

és még egy különös dolog szokott történni: de ez már egy éve, vagy többis, hogyha pl utazok buszon akkor hirtelen magától megmozdul a lábam. (mint amikor rácsapnaka térdre kalapáccsal) de ez többzsör is előfordult már tv-nézés vagyéppen fekvésnél is.. és olyan  mintha rángatóznék egy nagyot, de csak egy pillanatra. Ha  általában nem ér le a lábam  aszékekről, akkor rászoktam, hogy törökülésben ülök a széken, még ebédkor is. Gondolom ez is rossz?

 

kérem segitsenek

pócolom és vizes-nedves borogatásba rakom a lábam. dehát a munkahelyemen se járkálhatok végig

mit tudnának ajánlani?és az a hirtelen rángatozás miért van?

köszönöm

szoszi23 Creative Commons License 2006.06.19 0 0 9

Helló!

A seprűvénára vagy lézer, vagy injekciózás (ha 1? mm-nél vastagabb). Én próbáltam a lézert. Azt mondták, hogy 2-4 alkalom szükséges, nekem már volt 6 és mégsem tűnt el. Pedig nem is olyan nagy kiterjedésű. Azért meg lehet próbálni, de nagyon sokba kerül.

Inkább a téli hónapokban csinálják, mert nem érheti nap egy ideig.

Én a Bársony Lézerklinikán csináltattam. Nem minden orvos munkájával voltam megelégedve és a seprűvénáim is megvannak. 

Előzmény: Gombócartúrné (3)
fatbottomedgirl Creative Commons License 2006.06.18 0 0 8
visszérklinika
Szemezek vele, de az injekciózásról nem túl jókat hallottam. Maradna a lézeres, azt hiszem, előbb-utóbb rá kell szánnom magam:-(
Ha te hamarabb megteszed, kérlek, írd le a tapasztalataid.
köszi
Előzmény: Gombócartúrné (3)
marv Creative Commons License 2006.06.15 0 0 7

 Egy megoldás....

 

 Egy megoldás

marv Creative Commons License 2006.06.15 0 0 6
Itt szinte mindent meg lehet tudni a visszérről és kezeléséről. Képes ismertető.
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.27 0 0 5

Mi az, hogy seprűvéna? Rákeresek erre a szóra.

 

Még fel lehet éleszteni ezt az érdekes topikot.

Előzmény: Gombócartúrné (4)
Gombócartúrné Creative Commons License 2006.05.26 0 0 4
Ehh, azt nem néztem, hogy ez ilyen régi, meghalt topik.
Előzmény: Gombócartúrné (3)
Gombócartúrné Creative Commons License 2006.05.26 0 0 3

Sziasztok!

 

Az én kérdésem az lenne, hogy seprűvénára mi lehet a megoldás?

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 2
Egy barátném járt a vénaklinika vagy véna ambulancia c. helyen (Budán van), és rendbe tették a problémáját. Nemcsak szép lett a lába, hanem megoldódtak a problémái is. Szerintem ha rákeresel, könnyen megtalálod. Már láttam a hirdetését újságban is. Sok sikert!
Előzmény: YpsilON (-)
Plantago Creative Commons License 2004.07.15 0 0 0

Szia!

 

Nekem is vannak sajnos, de őszintén szólva eddig nem nagyon foglalkoztam velük. Anyukámat viszont műtötték ezzel, mert már nagyon fájt a lába. Úgy tudom, hogy ezek a megoldások sem véglegesek, tehát ha nem figyel, nem foglalkozik vele az ember kiújulhat (és szvsz ki is újul). Az egyik ismerősöm viszont sikerrel tartja kordában őket egy tavaszi és egy őszi Venoruton kúrával (tabletta/krém), nem tudom próbáltad e már, de biztos hallottál róla, elég ősi szer. Szerintem egy szakorvost is megkérdezhetnél, biztos tud valamit javasolni. Tájékoztass majd, hogy mi a helyzet.

 

Üdv.: Plant

Előzmény: YpsilON (-)
YpsilON Creative Commons License 2004.07.10 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni olyanoktól akik hasonló cipőben járnak mint én.Szülésem óta folyamatosan viszeresedik a lábam,ill.a pici vékony hajszálerek pattannak meg.Próbáltam már injekcióztatni,ideig-óráig szebb,de utána rondább lesz mint előtte volt.Ha valakinek sikerült már valamilyen hatásos kezelést találnia nagyon megköszönném ha megírná mi volt az.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!