Keresés

Részletes keresés

dr.Akula úr Creative Commons License 2011.03.05 0 0 14

Lenne egy kérdésem a köv. cikk kapcsán:

http://kulturszocialista.virtus.hu/index.php?id=room&aid=83420

 

Tetszett, de valami nem világos:

"az összes magyarországi származásu áru és szolgáltatás."

szóval azok a cégek, amelyek székhelye magyarországi bejegyzésű, azok lennének a megfelelő szolgáltatók? És külföldi értékesítéssel és beszerzéssel foglalkozó és nagykereskedők ebben érdekeltek lennének?
Amúgy a fabatka nem lenne nagyon érzékeny a magyar gazdaság változásaira?
Harmadrészt nem tenné körülményesebbé az adás-vétel szerződéseket. Ma már nagyon fontos a gyorsaság.

Én szerintem az lenne a legjobb, ha az egész világ egy azon valutával kereskedne, mert a devizahitelesekkel nem tudnának kiszúrni az önkényesen szerződéseket módosítgató bankok.

kicsiri Creative Commons License 2001.02.03 0 0 13
Én találkoztam ilyennel, hamar közölte hogy csak ingatlan fedezettel tudja elintézni. Pedig többeken fizetnénk azt a sikerdíjat, ha nem kellene ingatlant adni jelzálogként!
Talán össze kellene hozni egy "klubot" azokból, akik nem sajnálnának fizetni a hitelért.
Előzmény: Vajk (10)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.26 0 0 12
Ilyen céget én is láttam közelebbről. Ezzel csak az a baj, hogy ha kevés pénz kell (relaítve), akkor azért is ugyanúgy meg kell dolgozni, mint a sokkal többért, tehát embertelen drága lesz a dolog. Az élet már csak egy ilyen léha céda.
Előzmény: Vajk (10)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.26 0 0 11
Nem kell elkettyenni. Csak az első milliót nehéz tisztességesen megkeresni.
Előzmény: i.kun (9)
Vajk Creative Commons License 2000.06.26 0 0 10
Egy ismerosom cege pont ilyen cegekre specializalodott: akik nek tokere van szukseguk, de maguk nem latjak at az aktualis banki helyzetet, nincsenek tisztaban a kulonbozo kamat (vagy mas) tamogatasi lehetosegekrol. Tanacsokat is adnak, es mivel eleg sok bankban vannak "ismeroseik":)) a hitelkerelmeket mindig "aktualizalni" tudjak az adott bank szaja ize szerint.
Persze penzert, de a pnz nagyobb resz a sikerdij, amit csak akkor kell kifizetni, ha a vallalkozo meg is kapta a hitelt.
i.kun Creative Commons License 2000.06.26 0 0 9
Én sajnos magam is úgy érzem , hogy lehetetlen hitelhez jutni. Talán ezért gondoltam arra ,hogy olvassa nálam okosabb , tapasztaltabb ember soraimat. Egyébként már működik a vállalkozásom csak még nincs egy éves.Talán éhen se halok,de egy olyan volumenü munkát tudnék vállalni ami önerőből nem biztos ,hogy megy.
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.06.26 0 0 8
Ez mondjuk engem is erdekelne, augusztus 5-tol inditok,forditas-tolmacsolas-nyelvoktatas -piackutatas lesz a profilom.
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.25 0 0 7
No de mire is vállalkoznál, illetve mihez értesz?
Előzmény: i.kun (3)
tündérlala Creative Commons License 2000.06.25 0 0 6
Nekem is csak az a régi kocsmai tábla jutott eszembe, amelyre az volt írva, hogy: "HITEL" - és aztán mögé volt rajzolva egy alma...
:)))

tlala

Előzmény: i.kun (-)
i.kun Creative Commons License 2000.06.25 0 0 3
T.kopasz indián!

Köszönöm a nullázást no meg az aggodalmatis.

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.25 0 0 2
Ez itten az ÉLET a DZSUNGEL. Itt nincs kegyelem. Sokféleképpen lehet vállalkozni. Tapasztalati tény, hogy a válallkozások javarésze megbukik.

Nem tanácsolnám, hogy csak úgy megpróbálj hitelt felvenni, még akkor is ha van mire. Ez a van általában a család vagyona, lakása, autója szokott lenni.

Lehet még továbbá pályázni, de ahhoz is érteni kell.

Inkább azt kérdezem, mire akarsz vállalkozni?

Tilia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 1
Ikun!

Menj el a BKIK-ba és keresd a Bankinfo szolgáltatást! Ez egy nagyon jó dolog "volt" a Kamaránál, minden felvehető hitelt, és azok feltételeit le tudják kérdezni. A Krisztina krt.-on vannak Budapesten. De nem írtad, hogy Te melyik városban laksz/vállalkozol.

Másik: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány. A Rákóczi úton, a Metro Klub közelében... Csak budapesti válallkozóknak adnak hiteleket. Kezdőknek nem sokat, asszem 300 e Ft-ot.

Illetve a MédiaKlub mellett is van valami Alapítvány, vagy ilyesmi. A Bajza utcában. Ők célzott hiteleket közvetítenek pályázat útján. Kifejezetten kezdő vállalkozások számára. (Nem akarok hazudni, most nem emlékszem, hogy a japán vagy a német hitelt lehet-e ott megpályázni.)

De legjobb, ha valamelyik Kamaránál kezdesz. Csak ne egy pici fiókba menj, inkább valami központiba, ahol ne hagyd magad lerázni!!!

Előzmény: i.kun (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.25 0 0 0
Mivel új fiú vagy, ezért a kímélet:) Errefelé az van sz0kásban, hogy minden t0pik0t lenulláznak. Ki szellemesen, ki csak egy nagy 0-át ír be ilyenk0r.

Nos a kezd0" vállalk0zás0k számára 0 hitelt adnak.

Előzmény: i.kun (-)
i.kun Creative Commons License 2000.06.25 0 0 topiknyitó
Érdeklődni szeretnék vállalkozói hitelekről kezdő vállalkozások számára.Sajnos akár hova fordulok mindenhol olyan dolgokat kérnek melyeket csak a márlegalább egy éve működő vállalkozások tudnak produkálni./pl.:tavalyi mérleg /Tehát olyan lehetőségek érdekelnének /remélhetőleg nem csak engem/ ,melyek az abszolult kezdők számára nyújtanának segítséget.Mindenféle ötlet jól jöhet.

Előre is köszönöm:Pisti

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!