Keresés

Részletes keresés

Én meg azt mondom: Creative Commons License 2011.04.22 0 0 167

Egy nő csak egyszer legyen magával elégedett és utána jön a lazulás. Nem egészséges dolog a babér.  :)

Előzmény: nayan00 (117)
ragazzie Creative Commons License 2010.08.17 0 0 166
Biztos hogy meg kell próbáljanak élni a lehetőséggel,legalábbis ha okosan szeretnének cselekedni. Tőlük meg azért elvárhatjuk mert természetes szépségekről van szó, szóval feltételezzük hogy ők nem csak szépek de okosak is:) Azt az egyet viszont én is sajnálom hogy a portfólió képek nem valószínű hogy bárhol is megjelennek mivel azok elég személyesek hacsak nem lesz valami weboldaluk ahol bemutatják magukat.
ZillionPro Creative Commons License 2010.08.17 0 0 165
Az biztos, hogy nagyon nagy lehetőség előtt állnak a lányok. A képet biztos, hogy nagyon szuperek lesznek mivel nagyon komoly a fotós személye és az egész stáb is aki a munkáját segíti. A lányoknak, most majd azt is bizonyítaniuk kell, hogy nem csak szépek hanem okosak is és tudnak majd élni azzal a lehetőséggel amit ezektől a képektől kapnak. Mivel az szinte biztos, hogy fogják őket foglalkoztatni és nem csak ezért, mert ők nyertem hanem az is benne lesz, hogy szépek is és megérdemlik azt, hogy ezt meg is mutassák a nagyvilágnak.
sexpeare Creative Commons License 2010.08.17 0 0 164
NA igen azért tényleg szépek a lányok, és így annyira nagyon tökéletesnek tűnnek legalább is az én számomra, bár azért elbeszélgetnék velük hogy ők vajon mit tesznek azért hogy ennyire szépek. lehet hogy egy kettő hasznos tippel is megdobnának :D
egyébként szerintem az hogy ők most így nyertek egy ilyen fotózást még nincsen vége a dolognak. most fog jönni a sok média szereplés... akkor a beszélgetések hogy te mért jelentkeztél stb stb ami ilyenkor ugye a szokás.
és ha most nem látjuk a képeket idővel úgy is felfognak bukkanni valahol :D
ZillionPro Creative Commons License 2010.08.16 0 0 163
Egy krém nem tud elnyomni semmit maximum elfed valamit de az is csak átmeneti állapot lehet. Én nagyon örülök, hogy vannak kicsin hazánkban ilyen szép természetes lányok akik saját maguknak köszönhetően jutottak el erre a szintre. Szerintem ők is jobban érzik magukat így, hogy tudják, hogy nem a sebészeknek köszönhetik a kinézetüket hanem saját maguknak. Biztos, jobb nekik azzal a tudattal a tükörbe nézni, hogy igen nagyon sok munka van ebben a testben de legalább megérte. Az ilyen embereknek szerintem nagyon sokat fog az önbizalmuk is fejlődni és szerintem inkább az ilyen lányokat kéne példaképnek tekinteni, mint akármilyen kis sztárokat a tvből vagy az internetről.
Zetorforever Creative Commons License 2010.08.16 0 0 161
Egy krém nem nyom el semmit, de szerintem nem is arra gondolt hanem az alapozókra meg ilyen dolgokra...!

Cukker: Néztem a lányokat, nagyon szépek, kíváncsian várom hogy milyen lesz majd a róluk készült portfólió. Nánásinak az oldalán van pár fénykép, meg a videót is láttam a forgatásról. Nem tudjátok hogy ezek láthatóak lesznek-e egyáltalán? Amúgy nagyon örülök hogy ilyen szép természetes lányokat választottak ki, teljesen olyanok mint a profik:) Pedig rajtuk aztán nincs semmi "segítség"!!
Előzmény: brekkancs (160)
brekkancs Creative Commons License 2010.08.13 0 0 160
Mit nyom el egy krém?
Előzmény: TuRneRb (158)
Cukker111 Creative Commons License 2010.08.12 0 0 159
Kardiós edzések mondjuk, futás, úszás és hasonlók! Ezek általában jól bevált módszerek! :) Akár még modellkedni is elmehetnek a nők, abban a korban még simán. Most volt igen Nánásinak egy meghírdetett versenye, arra egyik ismerősöm is jelentkezett, de sajnos nem került be. Viszont értékelem a szép, természetes lányokat/nőket akik mertek jelentkezni és a TERMÉSZETES szépségüket felvállalták!
TuRneRb Creative Commons License 2010.08.12 0 0 158
Véleményem szerintem egy nő a 30-as éveiben néz ki a legjobban, ha előtte foglalkozott a testével akkor a későbbiekben nem lesz nehéz a szinten tartása. Legalábbis szerintem. Amúgy ahogy néztem a Nánási féle fotózást az alapján nem csak kimondottan fiatal lányok vannak köztük vannak 30-asok is. Persze ez csalóka a smink miatt, még akkor is ha minimális. Manapság már nehéz megállapítani a kort:) A lényeg a lényeg, fontos a természetesség és annak hangsúlyozása. Nem kell a nőknek elnyomniuk magukat mindenféle krémekkel meg mű dolgokkal.
rzsd Creative Commons License 2010.07.07 0 0 157
Tényleg nincsen jobb a mozgásnál. A mozgástól szép, egészséges színünk is lesz, a sok fogyibogyós, meg sápadt, beteg arcú :/
Bár a zsírleszívás gondolata is csábító :DD
edike22 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 156
szerintem egy kis torna, meg smink, a külsőd ápolásával helyre, vagy éppen korrigálható a testetek. Sok ilyen blog van ahol ezeket pedzegetik, szakemberektől tanácsot kérni frizura, táplálkozás stb címben és az újságokban is sok tanácsot adnak.
mumbi Creative Commons License 2010.07.01 0 0 155
Az egészséges életmódban nektek is segíthet egy jó módszer.
Van egy olyan rosttartalmú étrend-kiegészítő (inkább orvostechnikai eszköz), ami nem engedi felszívódni a bevitt zsírokat, így csökkenti a koleszterinszintet, ami nagyon fontos az egészség megőrzésében.
Fogyasztó hatása is van, és egyáltalán, harmincasként is oda kell figyelnünk az egészségünkre!

Gyógyszertárban kapható, ott utána tudtok nézni!
barhelg Creative Commons License 2010.07.01 0 0 154
Sokan inkább mozognának minthogy a rengeteg fogyókúrával szenved és teszi tönkre a testét.
havasar Creative Commons License 2010.07.01 0 0 153
Hát sajnos valóban így van, hogy manapság már alig sportolnak, sok is az elhízott ember, mondjuk ez neveltetés függő is mert akit kiskorától úgy neveltek, hogy mozogni kell, az fog, akit meg kiskorában nem vezettek rá, az csak akkor fog elkezdeni, ha már nagyon nagy a baj...

amúgy rendszeres mozgással, pl. futással karban lehet tartani a testet, de akár nagy sétákkal is

hát igen manapság ez a másik legnagyobb gond, hogy nagyon divatba jött az, hogy az a jó, ha mű vagy... szerencsére most ez kezd háttérbe szorulni és visszatérni a természetes szépség szeretete
Előzmény: barhelg (152)
barhelg Creative Commons License 2010.07.01 0 0 152
Töhötömkével egyetértek hogy a sportolással sok mindent ellehet érni.az egészségre borzasztóan jó hatással van. A mai 10en évesek menyit sportolnak? semennyit. inkább a gép előtt tespednek.... hazafelé menet elfigyelem őket.... fiúkat, lányokat vegyesen...komolyan mondom mintha szalagról jönnének le. pedig a természetes szépségnél nincsen szebb...
Töhötömke Creative Commons License 2010.07.01 0 0 151
Hát ezt nem tartom valószínűnek amikor már 14 évesen megy a sminkelés ezerrel a fiatalok közt:) Az aki szép az reggel is szép (smink nélkül:) Én sportolok néha, nem félek hogy 30 felett mi lesz a testemmel, igyekszem karbantartani, jobban is érzem magam. Az igazi modellalkatok is sportolnak.
Előzmény: kabalaa (150)
kabalaa Creative Commons License 2010.06.29 0 0 150
Azt nem tudom, hogy hogy fognak ők kinézni 10-15 év múlva. :D
Belegondolni is rossz! Annyi a különbség, hogy a 30-év körüliek nem a sminktől akarnak jól kinézni. Sokkal jobban előnyben részesítik a természetes szépséget!
Remélem a mai fiatalok is felhagynak a rengeteg sminkkel ahogy idősödnek!
Előzmény: szutiv (149)
szutiv Creative Commons License 2010.06.29 0 0 149
A topic kapcsán csak annyit szeretnék ehhez hozzászólni hogy én azt szeretem amikor néhány 30-as sokkal jobban néz ki mint a 20 év körüli lányok. A kis fiatal csitrik agyon vannak sminkelve meg úgy néznek ki mint valami néger a sok szolitól. Meg kéne mutatni a fiataloknak hogy mi is lenne a normális:)
Előzmény: Krisztina82 (148)
Krisztina82 Creative Commons License 2010.06.28 0 0 148
Szerintem is kicsit furcsa hogy még a csapból is az folyik, hogy a csont és bőr lányok a tökéletesek. Ennyi erővel műanyag babákat is mutogathatnak, legalább kevesebb fájdalommal járna. Amiket hallok az önsanyargatásokról, hogy megőrizhessék a csontos állapotukat. Nem hiszem el, hogy ne lenne szép, ha picit vastagabb lenne a karjuk, most nem azt mondom hízzanak, csak ne keltsenek egészségtelen benyomást....
Előzmény: balckpanther85 (147)
balckpanther85 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 147
Abszolút egyetértek. Nem értem, hogy a vékony anorexiás lányokon mit lehet szeretni, egy szép mosoly engem sokkal inkább meg tud fogni, mint az hogy mekkora a melle. Ha vidám és jókedvű kevésbé zavar egy kis "felesleg".
Előzmény: randell11 (146)
randell11 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 146
szerintem a kisugárzás elég sokszor megszépíti a nőket. Ha látom rajta az életkedvet azt,hogy kicsattan a boldogságtól annak ellenére,hogy picit van rajta mit fogni (ami sose baj;) ) akkor az annyira megszépíti az én szememben! Én továbbra is csak azt tudom hajtogatni,hogy ha valakiben megvan ez a kisugárzás akkor ez a belső gyönyör kivetül és észreveszed,hogy a maga valójában mennyire is szép :)
Előzmény: nayan00 (145)
nayan00 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 145
Elég nehéz felvenni a versenyt a fiatalabb korosztállyal, ha abba belegondolsz, hogy 30 körül sokan már szültek/szülnek, és onnan már elég nehéz leadni, vagyis visszaállni a normális alakra. Azé, hogy valaki szép legyen folyamatosan tenni kell, nem lehet elhagynia magát az embernek, főleg 30 felett. Ha egyszer megvan az a testtömeg amit szeretnénk meg kell próbálni megtartani, mert ha elhagyjuk magunkat elhízunk, és utána már nem biztos, hogy lesz kedvünk lefogyni.
Előzmény: sexpeare (143)
Krisztina82 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 144
Egy tök jó dolgot szeretnék megosztani veletek: kicsit itt ott "puhább" vagyok mint szeretném és ezért néha rosszul érzem magam.

Szóval kaptam egy ajándék fotózást egy fotográfus csajhoz Köő Adrinak hívják, és olyan szuper előnyös képeket készített rólam, hogy teljesen ledöbbentem, hogy én így nézek ki, tényleg én vagyok. És hát igen én voltam, és meglepő módon nagyon szép voltam :) Szóval ha van rá lehetőségetek menjetek el egy ilyen fotózásra, mert nagyon megnöveli az önbizalmat. Viszont csak női fotóst ajánlok, sokkal közvetlenebb és fesztelenebbül lehet a kamerája előtt mozogni, itt a címe: http://kooadrien.hu/

És ami még jobban tetszett, az a fotók bemutatása után bezsebelt dicséretek, pártól, barátoktól :)

Krisz
sexpeare Creative Commons License 2010.06.23 0 0 143
Én megnézek egy divatbemutatót, vagy kinyitok egy magazint, vagy csak nyitott szemmel járok az utcán és máris kedvet kapok mozogni, hogy letornázzam magamról a hájt...:D
Ezek a mai tizesek huszasok, feladják a leckét! Muszáj alkalmazkodni...
Előzmény: Galakala (142)
Galakala Creative Commons License 2010.06.23 0 0 142
Igen, csak ahogy alul is írták az ember ritkán veszi rá magát arra, hogy egyedül nekiálljon tornázni...
bitmapwomen Creative Commons License 2010.06.23 0 0 141
esténként szerintem egy torna is bőven elég, legalább nem kell leszállnod a buszról se! :D
Galakala Creative Commons License 2010.06.23 0 0 140
Vannak akik nem szeretnek futni, én pl kimondottan utálok, sétálni viszont nagyon szeretek...
kabalaa Creative Commons License 2010.06.23 0 0 139
Ha valakinek van fél óra szabadideje, az inkább töltse futással! Sokkal jobb, mint a séta! Séta helyett inkább menjen busszal, hogy maradjon ideje futni! :)
Előzmény: GaGa in the room (138)
GaGa in the room Creative Commons License 2010.06.23 0 0 138
Így van! Ami még fontos, ha van egy kis időd és nem sietsz valahova akkor buszozás helyett sétálhatsz is. Napi fél óra séta is használ már.
Természetesen a táplálkozásra is oda kell figyelni, a kettő együtt jár.
Előzmény: TeaDadus (136)
msnman1 Creative Commons License 2010.06.18 0 0 137
Ha nem tesz semmit az aki nincs megelégedve a testével, az ne is várja, hogy majd magától megoldódik és lefogy vagy izmosabb lesz. Ezt csak az emberi lustaságnak tudom tulajdonítani (esetleg időhiány) de nem is sajnálom aki nem tesz ez ellen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!