Keresés

Részletes keresés

MissKrisszi Creative Commons License 2011.06.13 0 0 2

Eladó egy egyszer használt, szép állapotú Gulliver Iata 7 szállítóbox.
Érdeklődni PÜ-ben.

Képek az alábbi linken megtekinthetők:
http://www.petdrogeria.hu/web/petdrogeria/product/305128

pittbull Creative Commons License 2003.03.19 0 0 1
Ha szerzek neked olyan ketrecet szerzel nekem egy 3-6 hónapos lány csincsillát?

csá pittbull

Quaigon Creative Commons License 2003.02.11 0 0 0
Hali! Én is tartottam egereket, nekem se jött be a terrárium. Én úgy oldottam meg, hogy a meglévő rágcsáló ketrecemre vettem sűrű szövésű hálót, és felraktam. Azon már nem tudtak átmászni. De van egy nagyker a HOffer A. utcában erzsébeten ill. keress olyan boltokat, ahol hüllőket is árulnak, mert ott álltalában egér is van kajának :O( és ketrec a tartáshoz.
Sok szerencsét.
Ella_D Creative Commons License 2003.02.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Előbb nem jutott eszembe, tiszta hülye vagyok - hátha itt valaki tudna segíteni.
Arról van szó, hogy keresek egy olyan ketrecet, amiben egereket lehet tartani. Nem kísérletezni, hanem mert az egerek funny, igénytelen és okos kis lények. A problémám az, hogy üvegben (terráriumban) nem érzik olyan jól magukat, mert befüllednek, a kilélegzett széndioxid leül az üveg aljára, stb. Emellett le kell fedni, mert az egerek helyből akár 40-50 cm-t is ugranak, akkor végképp gáz a szellőzés; és akármivel feded is le, a végén mindig "megoldják", az egerek nagy szabadulóművészek. :) Ha viszont ketrecben vannak, akkor vígan mászkálnak a rácsokba kapaszkodva (akár fejjel lefelé is), és biztosan tudhatom, hogy mikor hazaérek, még ugyanannyi egér lesz odabent, mint mikor elmentem otthonról.

A kisállatkereskedésekben ugyan van ketrec, de ezeket mind hörcsögöknek csinálják és azokon a rácsokon át egy egér vígan meglép: ha a kisujjadat 1 cm-nél mélyebben be tudod dugni a rácson, akkor már az egér kijön. Szóval nekem egy olyan ketrec kellene, amiben laboratóriumokban tartanak egereket. Csakhogy ilyet soha senki nem akar eladni, leselejtezni vagy bárhogy máshogy megválni tőle. Múlt héten láttam valami hasonlót (ugyan műanyag volt alul) egy állatkereskedésben, de az eladó aszondta, francia laboratóriumi cucc, semmi pénzért nem válik meg tőle. Szóval... kérlek, ha valakinek van laborban, egyetemen vagy hasonló helyen dolgozó ismerőse, és tudna nekem szerezni egyet, úgy örülnék neki! Köszi szépen!
Ella (debrec@freemail.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!