Keresés

Részletes keresés

_Titkos_Eva_ Creative Commons License 2011.07.24 0 0 1521

Sziasztok!

 

Ha valaki ismeri itt yogibear mailját vagy ha esetleg maga yogibear olvassa ezt az üzenetet,

jó lenne, ha megkeresne!

 

Yogibear-t egy régebbi szkennelésével kapcsolatban szeretném elérni.

 

A mail címem:

titkoseva@postafiok.hu

Halott_Ember Creative Commons License 2011.07.13 0 0 1520
Előzmény: szvl (1519)
szvl Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1519
Előzmény: szvl (1508)
reimre Creative Commons License 2011.04.30 0 0 1518

kitartás az invitel-eseknek!

 

Én ugyan nem vagyok fájbernet előfizető, meg ebben az életemben már nem is leszek még1X, de úgy látom, hogy változás csak ott történik, ahol UPC terület lett. Erre mifelénk a kutya se szólt  hozzánk, hogy új a gazdi, sőt, valamelyik nap fájbernetes szórólapokat dobáltak. Ergo az invitelnél maradó területeken nem történik az égvilágon semmi, ugyanaz a selejt hálózat, ugyanazokkal hozzá nem értő, 200 kilométerről havonta 1X kikocsikázó karbantartókkal, ugyanazokkal a lényegében nem létező, 100-200km-re található, inkompetens ÜFSZ-ökkel és pofátlan díjakkal megy minden tovább.

Én ugyan nem értem, hogy az invitelnek mi ebben a jó, de biztos én vagyok a hülye.

Előzmény: .:ROX:. (1513)
sztgyi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 1517

Az előbb azt írtam, hogy kaptam egy csomó számlát. Ugyanis Párom szüleinek is mi finanszírozzuk a kábeltévét, de ott csak analóg szolgáltatás van, nem is szokott a számlával baj lenni.

Gondoltam én kis naív.

Mivel mindig rendszeresen fizettünk, nem kaptunk sose reklamáló levelet, a számlán szereplő összeg se változott soha - nem úgy mint a digitális számlánkon.

A Fájber itt még nagyobbat alkotott, itt már 6 azaz hat forint hátralékot sózott a Júpíszí nyakába, akik tőlem szeretnék ezt megkapni. (sajnos ez a fotó kicsit életlen lett, de remélem azé' látszik a lényeg.)

 

Kapott-e még valaki ilyen egetverő tartozásról fizetési felszólítást új szolgáltatójától?

 

Egy biztos. Nem lopta be rögtön a szívembe magát a Júpíszi. A boxot nem kaptam meg ígérete szerint, valamint kicsinyes csekkekkel háborgat. Amikor nekem semmi tartozásom nem volt a Fájber felé. A Fájbernél már nem tudok reklamálni, mert a budafoki ügyfélszolgálati irodát bezárták, a Júpíszíhez nem fogok elmenni, mert messze vannak.

 

Van egy kis remény, mostanában a T-Com optikai kábelt vezet be az utcánkban és a környéken, állítólag nyárra adják át a kábelrendszert, és majd azon csupa jó dolgok lesznek. Akkor fogok majd egy újabb szolgáltatóra megharagudni.

sztgyi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 1516

Bocsi, de már beíráskor nem enged tovább írni a zindex. Lehet, hogy rövidebbre kéne fogni.

Kaptunk egy jó nagy dobozt, benne egy jó nagy boxot - a nejemnek nem tetszik :)

A Fájberé sokkal kisebb volt.

 

A folytatásnak az lehetne a címe, hogy a "Fájber bosszúja"

Másnap kapunk a Júpíszítől egy csomó számlát. Az egyik csekkről beteszek egy fotó részletet: Remélem jól látszik. 1 azaz egy forint szerepel a csekken. A kísérő levélen pedig az áll, hogy a Fájbernetnél a 2011.03.31.-ig nyilvántartott egyenleg szerint 1Ft, azaz egy forint hátralékom van. Legyek szíves a számlafizetési határidőig ezt kiegyenlíteni.

 

Tudnátok segíteni abban, hogyan ?  :)))))))))))))))))))

A Fájbernetnél rendszeresen voltak számlaproblémák, én márciusban elmentem még egyeztetni, kértem egy számlakivonatot, bemutattam a befizetésekről az igazolásokat, mindent leellenőriztünk, az ügyfélszolgálatos kilány nagyon kedvesen megnyugtatott, hogy náluk van a hiba, kijavította, a számlakivonatra ráírta, hogy egyeztetve, az ügyfél bemutatta a befizetés igazolásokat, nincs tartozás, lepecsételte, aláírta.

 

De ezek szerint mégis van, és ezt a Fájbernet eladta a Júpíszinek.

sztgyi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 1515

Hoppá! lemaradt a lényeg, folytatás:

Nagynehezen tudok egy élő hanggal beszélni, rögtön tettem egy javaslatot, az automata telefonos menüpontjukban monják be, hogy melyik gombot kell megnyomni, ha el akarom a Jupíszít melegebb éghajlatra küldeni. Megköszönték javaslatomat.

 

Majd előadtam, Fájberes mostohagyerek vagyok, és nem kaptam boxot, pedig azt ígérték, hogy ezeket legkésőbb ápriis 8-ig kiküldik a postával. Menjek el a hozzám tartozó postahivatalba. Mire én tájékoztattam az ügyfeleket kábító Júpíszís munkatársat, hogy hozzám nem tartozik postahivatal. Azzal nyugtatott meg, hogy visszahívnak, és tájékoztatnak hol kaphatom meg a boxot.

 

Várhattam volna, mert a mai napig nem hívtak, így önállósítottam magam, és kinyomoztam, hová lehet menni érte. A posta munkatársa tájékoztatott, hogy rengeteg doboz van náluk, menjek nyugodtan, biztos köztük van az enyém. Ennek az az oka, hogy olyan postás munkatársakkal szállítatták ki a dobozokat, akiknek a kerületben nem volt helyismeretük, még az utcákat sem találták meg.

 

Elmentem a postára, meglett a box, de még nincs vége a történetnek.

sztgyi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 1514

Nálunk is megtörtént a szolgáltató váltás.

 

Nekünk csak TV van. Onnan vettük észre, hogy 04/12-én nem volt digitális vételünk.

Telefon a Fájbernetnek. Tőlük tudtam meg, hogy lekapcsoltak. Meg kellett volna kapnom a Júpíszí stb-jét (amit médiaboxnak hívnak), amit a posta kézbesített. Nekem azonban nem.

Tanácsolták, hogy érdeklődjek a Júpíszínél.

 

Előkerestem a levelet, melyben az új rabszámom (jaj, előfizetői azonosító számom) volt feltüntetve, mert gondoltam, hogy erre szükség lehet. Majd telefon, és gombnyomogatás.

 

Már rögtön az elején tájékoztatnak, hogy nagyon sok hívásuk van, hívjam őket később.

 

 

 

., .

.:ROX:. Creative Commons License 2011.04.14 0 0 1513

fibernet-ből ennyi volt, mától teljes egészében upc felhasználó lettem. kitartás az invitel-eseknek!

az új net első eredményei: 30.59 Mb/s | 3.02 Mb/s (és nincs torrent korlátozás sem)

_cicc_ Creative Commons License 2011.04.04 0 0 1512

még semmi, jelszó majd levélben jön, és ha jól emlékszem csak 14-étől él az új cucc

Előzmény: Hpisti (1511)
Hpisti Creative Commons License 2011.04.03 0 0 1511

Tapasztalat?
Nekem eddig "mega" csomagom volt a Fibernél, így a UPC levele szerint "Fiberpower 60" lesz. 60 Mbit per sec.... Kíváncsi leszek...

Előzmény: _cicc_ (1510)
_cicc_ Creative Commons License 2011.04.01 0 0 1510

ma jött meg a júpíszí modem :)

.:ROX:. Creative Commons License 2011.03.23 0 0 1509

Jelentős UPC-tendert nyert a Posta


A Magyar Posta nyerte a UPC negyvenezer modem és médiaboxkézbesítésére kiírt pályázatát. A projekt referenciaértéke kiemelkedő, hiszen a folyamatosan fejlődő csomagpiac komoly lehetőségeket rejt a társaság számára.
Negyvenezer távközlési berendezést kézbesít március végétől a Posta.


A pályázatot a közelmúltban megvásárolt Fibernet kábelhálózatok előfizetőinekszolgáltató-váltásához szükséges új távközlési eszközök (modemek, médiaboxok) kiszállítására írta ki a telekommunikációs társaság. A berendezések előfizetőknek való kézbesítésén túl a munkalap címzettel történő aláíratását és a megbízónak való visszajuttatását vállalta a legjobb feltételekkel a Magyar Posta.

 

A UPC számára fontos volt a "letéti kezelés" szolgáltatás is, azaz, hogy a cég új ügyfelei országszerte a lakóhelyükhöz közel tudják átvenni a csomagot abban az esetben, ha a kétszeri kézbesítési kísérlet esetleg sikertelen volt. A berendezések kézbesítését március végén kezdi és júliusban fejezi be a Posta.


A Magyar Posta Zrt. döntően már versenykörnyezetben működő gazdálkodó szervezet, bevételeinek túlnyomó többsége már innen származik. Portfoliójának egyes elemei ugyan még a fenntartott szolgáltatási körbe tartoznak, azonban a postapiac közelgő liberalizációjával e monopóliumok is végképp eltűnnek.

 

szvl Creative Commons License 2011.03.19 0 0 1508
Előzmény: szvl (1488)
.:ROX:. Creative Commons License 2011.03.14 0 0 1507

egyenlőre még a nevét sem adja hozzá, marad a fibernet márkanév (az invitel és a fibernet is külön cég, csak mindkettőnek ugyan az az anyja)

Előzmény: reimre (1505)
reimre Creative Commons License 2011.03.14 0 0 1506

Ez most valami reklám, vagy csak bennünket akarsz idegesíteni? Ez a szolgáltatás az ország területének kábé 99%-án NEM érhető el.

Előzmény: Roe (1504)
reimre Creative Commons License 2011.03.14 0 0 1505

Még mindig nem látni nyomát sehol, hogy az invitel mit is akar kezdeni a nála maradó területekkel. Ha a 04.01-től hatályos fibernet ÁSZF-ből indulok ki, akkor semmit. Minden marad a régiben, a fibernet eddigi személyzete tovább folytathatja az eddigi ámokfutást.

Csak azt nem értem, hogy az invitelnek miért jó ehhez a nevét adnia?

Szóval nekünk továbbra sincs kábelszolgáltatónk.

Előzmény: .:ROX:. (1503)
Roe Creative Commons License 2011.03.12 0 0 1504

Nekem a televizió digitális családi és internet Sprint csomagom volt , de 1 év mulva felmondtam a FIBERNET szolgáltatóval mert elégedetlen volt vele, rossz minőség az adás, nincs HD adás, a Digi Kábelnél pedig van de nem kell hozzá egy SET TOP BOX-ot, meg a CA MODULT sem.

Új Digi+ a csomagom, M1 HD, M2 HD, DUNA TV HD, MUSIC CHANEL HD, NAT GEO HD, NAT GEO WILD HD, DIGI SPORT HD, DIGI SPORT PLUS HD, SUPERONE HD, digitálisan lehet fogni a digikábelen, az 1080i felbontású látható a képernyőn, a többi 576i felbontású az a SD felkonvertálják az analog nagyon jó képminőség az összes adás. A DVB-C MPEG4 tunerrel elátott tv kell hozzá, ha megvan nem kell a SET-TOP-BOX. Tényleg nincs a SET TOP BOX-om meg a CA MODULT sem használom, Sony LCD tv-m, még a másik  Samsung LED TV is müködik minden rendben. Javaslon Digi Kábel www.digikabel.hu


Kérem látogasson el erre a YouTuber-ra:

.:ROX:. Creative Commons License 2011.03.06 0 0 1503

valószínűleg mi is erre a sorsra jutunk egyszer, mert hogy április 1-től csupán annyi változás lesz, hogy az analóg csatornák közül kimegy a TopShop TV, a Hálózat TV, a Deutsche Welle/Playboy és végre ismét lesz Discovery (- amit a fibernet "nincs rá igény" állítása miatt szedett ki) és Sport M, ami március 17-től (Sport 1- Sport 2 vel együtt) 16:9-es lesz.

Előzmény: zichie75 (1502)
zichie75 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1502

XIX. kerületben is.

 

Jut eszembe mi lesz azokkal, akik digitális kábeltévéjük van a Fibernettől és már régóta nem használják a settopboxot, mert saját dvb-c tuneres készülékük van conax modullal? Mi lesz azokkal, akik továbbra sem "szettopboksztévét" akarnak nézni, hanem a jól megszokott, kényelmes, korlátozások nélküli valódi digitális kábeltévét saját készüléken?

A UPC úgy tudom még nem jutott el erre a szintre, ott még a "kötelező szettopbokszozás" megy. Itt a fórumon többször is téma volt a saját tévé használata dvb-c tunerrel, ami a Fibernet esetében jól működött. Ha ez a UPC-nél nem fog működni, akkor ez egyértelmű visszalépés. Mi lesz, ha a digitális átállás eljut végre arra a szintre, hogy nemcsak a földi digitális vétellel foglalkoznak, hanem a kábelessel is, mint egyes a skandináv országokban, ahol a műszaki boltok polcain a készülékeken ott a "Cable Ready" matrica. Egyes országokban komolyan bűntetik azt a szolgáltatót, aki nem teszi lehetővé, hogy az előfizető saját készülékével vegye igénybe a digitális kábeltévé szolgáltatást. Az újabb tévékben ott figyel az mpeg4-es dvb-c tuner, usb portjuk van, amivel még usb háttértárolóra rögzíteni is lehet, így teljesen felesleges a szolgáltatói settopbox.

Előzmény: spucc (1501)
spucc Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1501

A Xl kerületben elkezdték postázni:

Előzmény: yogibear (1495)
.:ROX:. Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1500

tényleg? és pontosabban mit? mert eddig úgy volt, hogy csak akkor módosíthatsz, ha az új ár nem lesz alacsonyabb, mint eddig volt

Előzmény: Rock me Amadeus (1499)
Rock me Amadeus Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1499

A UPC ügyfélszolgálat más mond. 

Előzmény: .:ROX:. (1492)
yogibear Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1498
Előzmény: reimre (1496)
Baden1 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1497

Gyrerekcsatorna kínálatban viszont jobb a fibernet mint a UPC. Jól látom, hogy nincs gyerekeknek szóló kiegészítő csomag a UPC-nél??

Fibernet:
Bebe TV,
Boomerang
Smile of A Child
Nickelodeon
KidsCo
JimJam
Baby TV
Minimax
Cartoon Network

UPC:
Disney Channel
Minimax
Cartoon Network
JimJam
Nickelodeon

reimre Creative Commons License 2011.03.01 0 0 1496

Az invitelnél maradó területekkel mi lesz? Bármiféle változás várható?

Előzmény: .:ROX:. (1489)
yogibear Creative Commons License 2011.03.01 0 0 1495

hamarost, amint átvesz titeket az UPC...

szokjátok. :)

Előzmény: spucc (1494)
spucc Creative Commons License 2011.03.01 0 0 1494

És dél Budám, Xl-XXll kerületben mikor szabadulhatunk meg a Fibernettől?

Előzmény: .:ROX:. (1489)
dobizoli Creative Commons License 2011.03.01 0 0 1493

sziasztok nekem van t-home netem feg fibernet is.

a t-nél májusba lesz a hűségem vége de a múlt héten rendeltem nagyobb olcsóbb netet.(dsl start 6800ft/1mb-dsl 15mb 3800).

Szerintem lehet majd itt is.

Előzmény: .:ROX:. (1492)
.:ROX:. Creative Commons License 2011.03.01 0 0 1492

hiába akarsz felfele módosítani, ha a nagyobb net olcsóbb, nem lehet

Előzmény: Rock me Amadeus (1491)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!