Keresés

Részletes keresés

by-169 Creative Commons License 2011.08.30 0 0 42

Ez a FHB nem jó semmire. Nem képes adni 5 milliót. Pár hete piszkálom őket. Mikor beléptem akkor még Allianz volt akkor mondták mindent lehet.  Személyi kölcsönt nem ismerik milyen Bank ez?

TitoTita Creative Commons License 2011.05.18 0 0 41

A bankszámládat nyilvánvalóan azért nem szüntették meg, mert tartozás volt rajta. Lehet, hogy te pl. 20-án befizetetted a 2000 Ft negatív egyenleget, de még hó végén, pl. 31-én történt kamatterhelés a tartozás miatt. Persze, hogy nem szüntetik meg. Mindig többet kell befizetni, mint amennyi éppen a tartozás, ez minden banknál ez így működik, hó végén zárnak számlát, nem hónap közben. Te is egy egész hónap után kapsz fizetést, nem hó közben.

Előzmény: Allianz_Bank_Victim (39)
TitoTita Creative Commons License 2011.05.18 0 0 40

Ti azt hiszitek, hogy az FHB azért vette meg az Allianz Bankot, mert nem működött? Könyörgöm, 4 éves Bankról van szó, sima ügy, hogy még nem volt nyereséges. Az összesített Allianz Csoport (!!!) mutatók lefelé lógtak a Bank "veszteséges működése" miatt, ezért aztán az Allianz Hugária Csoport (biztosító, eg. pénztár, nyugdíj pt.) úgy döntött, hogy megszabadul a Banktól (a negyedik láb). Az FHB meg lecsapott rá, nekik most kurva jól megy a dolguk, minden statisztika meg kimutatás nemtom hány százalékos feljődést mutat... hát persze, így könnyű.

Egyébként az összeolvadás 2011. március 31-én történt meg, az Allianz Bank, mint önálló szervezet ekkor szűnt meg. Azon a napon egy rakás embert kirúgtak, köztük engem is. Kisbenedek megtömte a zsebét, zsidó Spéder meg csak vigyorog és ül a szemétdomb tetején. Büszke lehet magára! Kifelé az megy, hogy milyen jók vagyunk, belül meg rohad az egész szar kommunista rendszer! Nyilatkozik mindenhol, hogy űűű, ilyen jók, meg olyan jók a mutatók meg a piaci részesedésünk. Gratulálok neki! Marharépa.

Allianz_Bank_Victim Creative Commons License 2011.02.01 0 0 39

Újra itt! Októberben bent jártam a fiókban, hogy megszüntessem a bankszámlámat, de még erre is képtelenek! MInden egyes hónapban felhívom őket, sőt, több fiókjukban is jártam emiatt, de a mai napig jönnek a számlakivonatok és a havi értesítő sms-ek. Ma hívom az ügyfélszolgálatot, meghallják a nevemet, egyből bontották a vonalat. Újra hívom őket, már fel sem veszik. Már azt sem hagyják, hogy elküldjem őket valahova.

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.22 0 0 38

http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20100922-a-gvh-aldasat-adta-arra-hogy-az-fhb-megvegye-az.html


Megkövetem magam, még csak most engedélyezték, tehát fogja üzemeltetni az FHB.

Előzmény: Allianz_Bank_Victim (35)
ijedos Creative Commons License 2010.09.21 0 0 37
Hello!

A számlakivonat mellé akkor kaptál asszem a múlt hónapban hírleveles tájékoztatót, azon szerepelt hírként az FHB!
Előzmény: Allianz_Bank_Victim (35)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.20 0 0 36
Lehet a márkanév megmaradt, de az FHB üzemelteti
Előzmény: Allianz_Bank_Victim (35)
Allianz_Bank_Victim Creative Commons License 2010.09.20 0 0 35
Én továbbra is Allianz Bank néven kapom a számlakivonatokat és a fiókban sem láttam névváltásra utaló jelet.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.17 0 0 34
Felhívnám figyelmeteket a #30-as hozzászólásra. Olyan, hogy Allianz Bank már nem nagyon van, átvette az FHBőket.
ijedos Creative Commons License 2010.09.16 0 0 33
Üdv!

Nincs érdekeltségem nálik, ezt előre leszögezem!

Viszont én meg éppen pozitív taoasztalatokkal bírok az Allianz Bankkal kapcsolatban!

3 éve vagyok náluk, de eddig ha panaszom is volt netbankon megreklamáltam, pár napon belül elintézték.
Tavaly nagyon jó kamatokkal lehetett betétet lekötni náluk.
A netbankjukat én nagyon szeretem: mindig elérhető, könnyen áttekinthető, kezelhető.
Ja és a havi bankköltségem 200Ft, ami a számlamozgásokról jön, másért én nem fizetek és BÁRMELYIK automatából, BÁRMENNYISZER, BÁRHOL ingyen veszek fel pénzt!

Korrekt!

Csak, hogy ilyet is lássatok!
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 32
hasonló történetem nekem is volt velük
én egy hét után hagytam ott őket, a bankkártyám elkészültét már meg sem vártam
igaz, hogy akkor alakultak, de ilyen dilettantizmust nem tudtam elképzelni egy banknál, amilyen állapotok ott voltak a megalakulásukkor
én nem adtam nekik ennyi időt, mint Te, de látom nem is baj
Előzmény: Allianz_Bank_Victim (31)
Allianz_Bank_Victim Creative Commons License 2010.09.15 0 0 31
Meglepődve tapasztalom, hogy még senki sem panaszolta be pl. a Homár fogyasztóvédelmi blogn az önmagát öltönyös, profinak látszó, az ügyfeleket szó szerint a tenyerükön hordozó alkalmazottakkal hirdető Allianz Bankot.
Hosszú évek óta jól tejelő (és semmit sem követelő) Allianz (Hungária) Biztosító ügyfélként felajánlották nekem pár évvel ezelőtt az Allianz Extra hitelkártyát, melyet elfogadtam.
A személyesen intézett banki ügyintézések alkalmával tapasztaltam, hogy azért inkább biztosítási ügynökökkel, mint profi banki ügyintézőkkel van dolgom.
Évekig türelmes voltam velük (azaz nem teregettem ki a Homár olvasóknak), hisz még újak a banki szakmában, aztán a tegnapi napon végképp betelt a pohár.
Előzmények (legemlékezetesebb storyk):
Első kellemetlen emlékem, amikor negyed óra után sem szólítottak az ügyfélpulthoz, miközben 0, azaz nulla ügyfél volt a sorszám szerint és szemmel láthatóan. A középkorú ügyintéző hölgy valamilyen papírmunkával volt elfoglalva.
Egy másik alkalommal nem tudtak visszaadni viszonylag kisösszegű készpénz befizetés alkalmával. Nagyot mosolyogtam, ahogy a saját pénztárcájukban kotorásztak a banki (!) ügyintézők.
Időközben egy prepaid rendszerű Autós kártyát is igényeltem náluk, majd az Autós Hitelkártya megjelenésekor többször írtam az internetes ügyfélszolgálatuknak, miként egyesíthetném a két kártyát az új termékben, de nem méltattak válaszra.
Egyik nap befáradtam a Villányi úti fiókjukba, ahol a csinos, de annál határozatlanabb ügyintéző hölgyhöz fordultam a kártyaegyesítés ügyében, aki emlékeim szerint még egyeztetett is valamelyik kollégájával és azt a tanácsot adta, hogy mondjam le a hitelkártya számlámat egy hónap múlva és igényeljem az autós kártya számlámra a hitelkeretet.
Így is tettem, majd pár hét múlva jött a levél a banktól, hogy hitelkártya igénylésemet elutasítják (indoklás nélkül). Ezek után panaszt tettem, melyben megköszöntem, hogy ilyen módon köszönik meg, hogy évek óta különféle jogcímeken tejelek az Allianznak (Biztösítónak és Banknak) kárigény nélkül.
Végül megkaptam a hitelkeretet és félév múlva vettem csak észre, hogy bár a megadott határidőn belül a teljes felhasznált hitelkeretet visszafizetem, kamatot számolnak fel jogtalanul.
Újabb reklamáció, majd megtörtént a jóváírás.
A következő számlakivonatokon persze továbbra is kamatot szedtek, de az újabb reklamációra a Pszáf weboldalán olvasott 15 helyett minimum 30 nap alatt érkező válaszukban közlik, hogy jogosan számították fel a kamatokat, mert nem a teljes felhasznált hitelkeretet fizettem be.
Majd leírják, hogy mennyi helyett mennyit fizettem, ami a kapott számlakivonatokkal és sms-értesítésekkel abszolút nem egyezett.
Ma reggel nyitásra mentem az óbudai fiókba, ahol a készséges és a sok reklamáció miatt már ismerősként üdvözlő hölgy felhívta azt az illető hölgyet a panaszosztályon, aki küldte nekem a válaszlevelet, de nem tudott érdemben reagálni a felvetett kérdésekre, nem volt tért még magához az ügyintéző hölgy tájékoztatása szerint.
Megtettem az újabb reklamációt, de a következő éves kártyadíj levonása előtt végleg otthagyom ezt az amatőr brigádot.

Köszönöm a szót!

Allianz Bank Victim
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.27 0 0 30

Ugye meg mondtam Nyuszómuszó, hogy az Allianz Bank ilyen árakkal be főg dőlni? :)

Az FHB átveszi az Allianz Bankot
méregkeverő Creative Commons License 2009.11.28 0 0 29
Nem semmi az ugyanerről szóló Népszabi cikk sem.
Érdemes elolvasni a kommentárokat is!
Előzmény: allianzka (28)
allianzka Creative Commons License 2009.11.15 0 0 28
Előzmény: allianzka (27)
allianzka Creative Commons License 2009.11.15 0 0 27

Már csak volt igazgató,mivel kirúgták.(az egyetlen értelmes embert)

 

Most meg jönnek a többiek:http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/11/14/leepit_es_atszervez_az_allianz/

Előzmény: kalambo (-)
csaba66666 Creative Commons License 2009.10.31 0 0 26
Sziasztok!

Nem találom a netbankjuk kondíciós listáját, van valahol? De az is elég lenne, ha valaki meg tudná mondani, van-e utalási limit, és mennyi.

Köszönöm!
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.22 0 0 24
Nem beszélve az alkalmazottakról, legalábbis itt Sopronban.
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.22 0 0 23
Tudod az ember ha valahova ír, akkor nem mindig olvassa végig a topikot. Jó, eben az esetben nem lett volna sok, viszont vannak topikok ahol már többszáz hozzászólás van, ott nagyon nehéz lenne igy eljárni. Viszont engem a tömegközlekedésesröl linkeltek át ide, de ha zavartam akkor bocs. Nem akarok senkit zaklatni. Biztosítóst-Allianzost viszont nem találtam. Ha most emiatt nem tudsz aludni, akkor elnézést kérek töled, és a többi virrasztótól is. Nem tudtam, hogy biztosításról még nem volt szó az elöttem lévö hozzászólásokban.
De akkor is azt mondom, hogy az Allianz egy nagy barom. Köszi, hogy elolvastátok, jóccakát!
Előzmény: ijedos (22)
ijedos Creative Commons License 2009.10.22 0 0 22
Kedves mickimaus!

Bátrokodom megjegyezni, hogy szerintem is valóban jogosan jegyezték meg a többiek, hogy a biztosítós problémád nem ebbe a topicba való! Olvass kicsit bele a korábbi hozzászólásokba, látni fogod Te is!
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.22 0 0 21
Miért, te mindenbe csak úgy belenyugodsz, ha hülyét csinálnak belöled? Te nem reklamálsz sehol?
Előzmény: Törölt nick (19)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2009.10.21 0 0 20
:)))))))))))))))))) Ez nagyon készen van,szétröhögtem az agyam. :)
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 19
Jó, akkor mondd a magadét.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 18
Az Allianz az nem csak bank, hanem biztosító is!
Előzmény: Törölt nick (16)
Laslow Creative Commons License 2009.10.21 0 0 17
Ide is beszúrom, ha már utánanéztem: Allianz Bank ATM Plusz bankszámla.

https://www.allianz.hu/www/hu/kondicios_listak.html

Ügyfélgyűjtésre szerintem jó, mert az emberek többsége csak azt nézi, hogy a 70 ezer forint havi bér megvan, és végre soha többé nem kell fizetni számlavezetési díjat, meg ATM-ből is ingyen vehet fel majd pénzt. Közben ezeket szerintem simán ellensúlyozzák az alábbiak:

1. Éves kártyadíj már az első évben is van (1790Ft sima Visa Electronra).
2. Bankszámla és bankkártya tranzakciókról 300+150Ft a havi SMS küldés, de ez mintha külön szolgáltatás lenne, amit sztm nem muszáj kérni/le lehet mondani.
3. Eseti átutalás idegen bankba netbankról is 99Ft/db.
4. Készpénzfelvételi/átutalási limit módosítás: 200Ft/alkalom.
5. Rendszeres, automatikus átutalás más bankba: 100Ft/alkalom.
6. Látra szóló kamat csak évi 0,15%.
7. Számlacsomag váltás: 5000Ft.

Összességében én elég drágának érzem. Annak érheti meg, aki sűrűn vesz fel automatából 1-2 ezer forintokat, és csekken fizeti a számláit, de mindenképp érdemes átnézni a számlavezetési díjjal bíró számlákat is, mert simán lehetnek olcsóbbak ennél az ingyenesnél.
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 16
Itt is OFF, mert nem banki kérdés.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.21 0 0 15
Sziasztok,
ezt hétfön irtam egy másik topikba, de felvilágositottak, hogy ott rossz helyen vagyok, aztán átrirányitottak ide. Most ide csak bemásoltam, a hétföi szöveget. Íme:


Ez Soponra vonatkozik de, hogy megnyugodjak valahol el kell panaszkodnom a dolgot. Pénteken Sopronban a csuklósbusz levitte majdnem (csak berepedt a tükör hátsó boritója) a tükrömet, mert mint az örült úgy közlekedve állt be a saját sávjába ahonnan késöbb kanyarodott. Én az én sávomban már álltam, nem mozgott az autó. Na most akkor a söför elismerte, hogy ö hibázott, aláirta a balaseti kérdöivet, a kisalföld volán biztositója az Allianz , eddig minden OK. Most voltam benn az Allianznál, (mert nekem kell bevinnem a papirokat, mivel nem én hibáztam) aztán még egy kérdöivet ki kellett töltenem, csupa hülye felesleges kérdéssel, aztán mivel az autó osztrák rendszámú, a jogsim ugyszintén, a számitógép nem tud mit kezdeni a dolgokkal. Mivel nem jár le a jogsi ugy mint idehaza stb, nem tudta a hölgy hogy ilyen esetben mi a fenét is kéne csinálni. Háromnegyed órát szarozott a kérdöivvel a hölgy, aztán negyed órát kellett várnom a helyszinelöre, hogy lefényképezze a káromat. Röhej, a mai számitógépes világban ez az egyész kérdöivezés. elöször kézzel kitölti az ember, aztán a hölgy belepötyögteti a gépbe az adatokat, erre minek van szükség???? Ez a magyar bürokrácia tetöpontja. Azt hittem megüt a guta. Aztán most csináltassam meg a hibát, aztán a kész számlával menjek be megint, aztán várjak 2-3 hetet mig átutalják a költségeimet. Mindez a cirkusz, azért mert ÉN NEM KÖVETTEM EL HIBÀT? Nem én voltam a károkozó, de mégegszer be kellek még menni Sopronba az autó tulajdonosának az aláirásával, mikor ö nem is volt ott a balesetkor, viszont kell az ö aláirása is. Hát ez egy komplett röhej, ki fizeti ki nekem, hogy már eddig 3x kellett bemennem Sopronba emiatt, amikor nem is én voltam a hibás? Szerintem a károkozónak kéne talán futkoznia és nem nekem!!!!!!!!!!!!
Szerintetek ez normális eset igy?
És a kérdések, azok mindennek a teteje! Pl.: benzines vagy diezeles autó, hágy KW-os , milyen szinü, mennyi a kilométerállás? Stb, hülyeség, mikor csak a tükörnek van baja akkor ez a sok kérdés mire jó? A legjobb kérdés pedig, hogy mennyivel mentem, miután 5x már legalább elmondtam, hogy a sávomban ÀLLTAM, vártam, hogy a lámpa pirosról zöldre váltson.
Aztán a kérdés, hogy drogot alkoholt fogyasztottam-e? Röhej, idegbajt kap az ember az Allianznál! A végén még drogtesztre küldenek, mert a csuklósbusz vezetöje majdnem levitte a tükrömet. Nem tudom nevessek-e vagy sírjak.

Várom a véleményeket, most megnyugodtam egy kicsit, hogy kipanaszkodtam magam.


---Ez most megint ma, azóta lehiggadtam, de lehet véleményt füzni a dologhoz----
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.25 0 0 14
A vallalkozoim is ott van, ott azert bevezettek a szamlavezetesi dijat, hogy kapjak be.
Előzmény: kalambo (13)
kalambo Creative Commons License 2009.09.24 0 0 13
Ez igaz. De azután el is ronthatta volna különféle havi és tranzakciós díjak bevezetésével. Szerencsére nem tették, ma Magyarországon úgyis csak az rúg labdába, aki minél többet ad minél kevesebbért, na meg a berögzött exkomcsi cégek (pl, OTP, Matáv, stb)
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.19 0 0 12
Nana. Megvett egyet.
Előzmény: Törölt nick (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!