Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 52

Azért megtisztelhetnél annyival, hogy legalább jelzed, hogy megkaptad a levelemet.

Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.28 0 0 51

Szia Moni, dobnál egy privit, hogy te kinél voltál? 

 

Én dokim azt mondta, hogy ő minden szülésznővel szívesen dolgozik, és egyet se tud mondani, aki ne lenne jó - hát ez sokat segített ;) De egyébként mindig röhögök magamban, mert akármi probléma felmerül, rögtön azt mondja, hogy ahhoz a Bajcsyban értenek a legjobban. (Pl. ott a legjobb a genetika, a diabetológia, és mint most már tudom, minden szülésznő is csúcs :) )

Előzmény: moninyufi (44)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.28 0 0 50

Köszi, csaak ellenőriztem az email címemet és sajna ez már a régi. Kicsit rejtjelesen megadom az újat, ha megtennéd, hogy továbbítod arra: szóval a kukac előtti rész végéről hagyd le a "ka"-t és a kukac után gmail.com. 

 

Köszi szépen 

Előzmény: gombóc63 (47)
moninyufi Creative Commons License 2012.02.28 0 0 49

nekem nst-t csinál, meg szülni fogok nála, ugyanúgy mint az elsőnél, én akkor - 3 éve - 20-at adtam, most 30-ra gondoltam (mert tarifát nem mondott, pedig azt én jobban szeretem), gondolom akkor csak szülésre 10-15-öt elég adni- gondolom

 

Nekem az elsőnél, nem volt ügyeletben, hanem bejött, az orvos épp vidékről jött, úgyhogy amíg a doki oda nem ért, a szülésznő csinált mindent, az ügyeletes doki egyszer jött be megvizsgálni. Ráadásul a szülésznő intézte el nekem a 2 ágyas szobát is - összeségében nekem nagyobb segítség volt a szülésnél a szülésznő, mint a doki, így neki járt volna több, de a doki megmondta, hogy neki 60E a tarifája, így nem adhattam kevesebbet, pedig ....

Előzmény: Törölt nick (46)
moninyufi Creative Commons License 2012.02.28 0 0 48

ha mész a kórházba, akkor vagy a nővérszobában tudnak segíteni, vagy elmész hátra a szülőszobákhoz, ott meg tudják mondani, ki az, mi az elérhetősége (esetleg ha a dokidat megkérdezed, ők is szokták ismerni a szülésznőket)

Előzmény: Törölt nick (46)
gombóc63 Creative Commons License 2012.02.28 0 0 47

Írtam privátban.

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.27 0 0 46

Én csak a szülésre szeretnék szülésznőt választani, akkor kb mennyi a tarifa? Meg egyáltalán hogy kell megszerezni az elérhetőségüket? Egy Magdi nevűről olvastam jókat, de még a vezetéknevét se tudom :) 

moninyufi Creative Commons License 2012.02.26 0 0 45

szerintem már nem, mert a hírdetőkön mindenütt le van húzva az a rész

 

mi visszük az eredetit meg annak fénymásolatát,

 

és mi van akkor ha nem fogadják el? automatikusan az aktuális férj nevére kerül a gyerek? (akkor meg nem ugyanott vagyunk???) szóval én azt se értem minek kell akkor :o

Előzmény: melcsianya (43)
moninyufi Creative Commons License 2012.02.26 0 0 44

barátnőm szült Mosonyinál, mondjuk ő a magánrendelőjébe járt, ott 10-es volt egy alkalom

 

Én Dánhoz járok magánba/Bajcsyba/XVII-be, ő azt vallja, hogy függetlenül a helytől én magánpáciems vagyok, soron kívül vizsgál és egy a tarifa (hely meg attól függ nekem mikor mi esett útba, mi a kényelmesebb)

 

Az 'sztk'-ba meg mindig ki van függesztve a beosztás, így meg tudod akár azt is tenni, hogy mindig ugyanahhoz az orvoshoz jelentkezel be -anélkül, hogy ő lenne a fogadott orvosod- és így akkor tuti nem kell fizetned, csak akkor nem fog soron kívül behívni, illetve nem várható el tőle, hogy tisztába legyen az előzményekkel

viszont nem hiszem, hogy csak a 17-ben végig tudod járni a terhesgondozást, mert ott nincs normális UH, vagyis most asszem semmilyen nincs, mert elromlott :( de már mikor .....

 

szülésznő: kit választanál és mikor? ha a terhesség elején, akkor ő tudja intézni az összes vérvételt, meg hasonlókat, ha később, akkoris a soron kívüli nst-t is intézi, vagy a legvégén csak a szülésre kellene? mert attól függően, mikor választod és mennyit tesz érted, annak függvényében annyit 'illik' neki adni

Előzmény: goldov (41)
melcsianya Creative Commons License 2012.02.25 0 0 43

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a bajcsy kórházba tényleg 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell vinni,vagy az nem szükséges,és elfogadják a régebbit is?

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.14 0 0 42

Én is jót hallottam mindkettőről, Mosonyival már többször találkoztam is ultrahangon, nagyon alapos, ráadásul genetikához is ért, ezért még jobban látja, hogy minden OK-e a babával. 

Mondjuk én meg azt szeretem, ha az orvos konkrét összeget mond és számlát is ad róla, amit aztán elszámolhatok egészségpénztárnál... ha SZTK-s rendelésre járok, akkor ne is kérjen semmit, ha magánra, akkor legyenek egyértelmű tarifák, számlával. Szülésnél, ha épp ő az ügyeletes, megintcsak nincs alapja arra, hogy pénzt kérjen, de ha én hívom be és ő a szabadidejéből jön, akkor szerintem ez jár neki és joga van konkrét tarifát is megnevezni.  A 70ezer ilyen esetben szerintem reális ár a "piacon" egy fiatal orvosnál, Sulyok alighanem többet kér, ha kér, mert ő már idősebb. 

Előzmény: goldov (41)
goldov Creative Commons License 2012.02.14 0 0 41

Sziasztok!

 

Dokit keresek. Mosonyit vagy Sulyok Csabát választanám, mindkettőről csupa pozitÍvat olvastam. A tarifáik alapján fogok dönteni, az sztk-s rendelésre szeretnék járni. (úgy tudom mindkettőjük rendel ott, XVII. ker.) Az lenne a befutó, aki nem kér konkrét összeget, mert az nekem nem szimpatikus. Az előző dokimnál "amit a páciens gondol" volt az összeg, és Így megúsztam az egész előző terhességet-szülést kb. 60ezerből (szülésznővel együtt). Szóval most sem szeretnék többet fizetni...

Egy fórumon olvastam, hogy Mosonyi 70ezret kér a szülésért, a rendeléseken pedig semmit, szóval erről van valakinek infója?

Nyugim! SzÍvesen venném beszámolódat a szerdai megbeszélésről!

Előre is köszi a segÍtséget!

Nyugim Creative Commons License 2012.02.11 0 0 40

Sziasztok!

 

Én is a Monsonyi doktorúrhoz járok. Nagyon kedves a sima sztk-s rendelés közben is. Szívesen válaszol minden kérdésre. Most szerdán szeretném megbeszélni vele a szülést, hogy vállalja-e. Nekem őt játszóteres anyukák javasolták...

melcsianya Creative Commons License 2012.02.02 0 0 39

Nekem szimpatikus a Sulyok doktor,csak jó véleményem van róla,ő lett a választott orvosom is. Tudom ajánlani mindenkinek. :)

tengerik Creative Commons License 2012.01.22 0 0 38

Ha még nem találtad meg az "igazit": jókat hallottam Sulyok doktorról is, bár vele még nem találkoztam. De pl. ott van Ferenczi doktor, aki nagyon tapasztalt és nagyon érti a dolgát - viszont elég sűrű a programja, mert ő csinálja az amniocentéziseket is, és sokan akarnak nála szülni - ha jól tudom, a magánrendeléses tarifája sem piskóta :). A fiatalabbak közül pl. Mosonyi doktort szokták dicsérni, neki nem tudom, van-e magánrendelése. Én mindkettővel találkoztam és amellett, hogy nagyon alaposak, még kedvesek is. 

Előzmény: melcsianya (36)
gombóc63 Creative Commons License 2012.01.03 0 0 37

Sokan dicsérik, én egyszer jártam nála amikor szabin volt az orvosom. Emberek vagyunk és különbözőek, nekem nem szimpatikus.

Előzmény: melcsianya (36)
melcsianya Creative Commons License 2012.01.03 0 0 36

Na éppen azért szeretnék ott szülni,mert jó orvosok vannak ott,úgy hallottam. A környékünkön nem jókat hallani a kórházakról,ezért választottuk a bajcsyt.  dr Sulyok Csabáról tudsz valamit mondani? Vele beszélünk majd holnap ha minden igaz...

gombóc63 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 35

Ha nem oda tartozol és nincs ott orvosod csak úgy nem eshetsz be. Nem is értem akkor miért pont ott akarsz szülni? Egyébként szerintem nagyon jó orvosok vannak ott, a lányom féléve szült ott.

Előzmény: melcsianya (34)
melcsianya Creative Commons License 2012.01.02 0 0 34

Sziasztok! Látom már régen írtatok ide,mégis megpróbálok kérdezni,hátha valaki tud segíteni. 30 hetes kismama vagyok,a bajcsyban szeretnék szülni,de nincs választott orvosom,és nem is oda tartozom. Viszont ha nem választok orvost akkor tényleg nem mehetek oda szülni? Vagy akkor is fogadnak majd? Jó lenne tudni,mit tegyek. Köszönöm a válaszokat!

Evita1 Creative Commons License 2011.10.27 0 0 33

Sziasztok! a Palczer doki tényleg jó nagyon! :) Azóta én megszültem a lányom,igaz nem itt:) 2009.09.09én derült ki hogy babát várok aki akkor 8hetes volt. Szóval az utsó beirásom után nem sokkal lett:) (Azóta nem nagyon jártam itt hogy megirhattam volna!Puszi mindenkinek!:)

Recorderrec Creative Commons License 2011.10.25 0 0 32

Sziasztok!

 

 

Én  a Bajcsyból Dr. Palczert Miklóst ajánlom. Szerientem Ő a legtutibb. Normális, alapos és figyel a betegére. Ha kell az elérhetősége priviben megküldöm. A magánrendelése a 14. kerben van.

Victoire Creative Commons License 2010.06.09 0 0 31
Szia Juditboci! Nekem dr. Dán Pált ajánlották, de egyszerűen nem sikerül kiderítenem, hogy mikor rendel a XVII. kerületi rendelőben. A kórházban meg nem tudom, hogy van-e ilyen "normál" járóbeteg rendelés. A rendelőintézet telefonszámát meg nem veszik fel. Van ötleted?
Előzmény: juditboci (30)
juditboci Creative Commons License 2010.06.06 0 0 30

Sziasztik!

 

látom hogy egy éve nem írt ide senki, de szeretném megkérdezni hog ymostanság melyik dokit ajánljátok a bajcsyban és a 17. kerületi rendelőben!

 

Köszi!

 

Boci

Evita1 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 29
Köszönöm szépen! De jó lenne már ott tartani! :D:D
Előzmény: gombóc63 (28)
gombóc63 Creative Commons License 2009.05.05 0 0 28
Ha nincs választott orvosod akkor miért is kellene fizetni???? Egy ismerősöm az épp ügyelő orvosnál szült ( Gyopár doki) és nagyon rendes volt vele, egy vasat sem kapott.
Előzmény: Evita1 (27)
Evita1 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 27
Hú.. Én multkor voltam rákszürésen a Dán Pál dokinál és olyan kis szeleburdinak tünt.. Nekem.. De normális. S amikor elmondtam hogy szeretnék kérni egy uh-t hogy minden oké-e odabent akkor megcsinálta..
JA: A szülés mitől függ hogy mennyibe kerül? Ha mindegy kinél szül az ember akkor is kell fizetni vajon?
Csak hogy az ember fia lánya felkészülhessen rá lelkiekben! :D:D
gombóc63 Creative Commons License 2009.02.12 0 0 26
Hogy hogy senki nem említi a Gyopár dokit!? Pedig nagyon normális, szimpatikus ember, aki ügyelet alatt, nem fogdott beteggel is úgy bánik, mint a magán rendelésén a fizetősökkel. Le a kalappal a mai világban!
moninyufi Creative Commons License 2008.07.02 0 0 25
húh, több mint egy éve senki nem írt ide, remélem azért hátha van valaki, aki nézeget be ide.

Szóval a Bajcsyban fogunk szülni Dr Dán Pálnál. Várom a tapasztalatokat, tanácsokat orvosról, kórházról, meg amiről csak lehet.

köszönöm.
zsejkee Creative Commons License 2007.06.12 0 0 24
Köszönöm mindkettőtöknek! :D
Nildia Creative Commons License 2007.06.12 0 0 23
Remélem tudok segíteni.

A maszek rendelő a 17.kerület Ferihegyi 76-ban van.
Heti 1x rendel ott, úgy tudom, én oda járok, de máshoz.

Tel: 2562-557 itt lehet időpontot kérni, délután 2-3 óra után mindig vannak, de kedd szerda péntek délelőtt is vannak 9-től.
Előzmény: zsejkee (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!