Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

András99 Creative Commons License 2013.01.05 0 0 3

nyári gumi a meleg hónapokra való, mikor az aszfalt gyorsan felmelegszik, és tartósan meleg az idő.

Boróka12 Creative Commons License 2000.03.27 0 0 2
Mail megy! Mindent küldök!
Előzmény: confused (1)
confused Creative Commons License 2000.03.25 0 0 1
Szia Boroka,

Eloszor is koszi a segitseget. En is a USA-ban elek, de csak egy par eve, es eddig meg nem vettem soha dealertol kocsit, csak maganembertol. Ezert szerenelek megkerni, hogy irjal egy ket jotanacsot, nem tudom pontosan, hogy mi a Dealer Invoice, es mi a masik ar, illetve, hogy az amit a dealer hirdet az milyen ar. Ahogy ertem azok nem tartalmazzak az adot, meg a registration fee-t. Illetve nem tudom, hogy mennyit lehet alkudni es melyik arbol. Ha gondolod e-mailben is irhatsz, vagy ha e-mailben megirod a telefonod akkor szivesen fel is hivlak. Ha minden jol megy akkor a jovo hetvegen mennek kocsit nezni, ugyhogy ha tudsz akkor irjal.

Koszonom

Előzmény: Boróka12 (0)
Boróka12 Creative Commons License 2000.03.25 0 0 0
Szia!

A két autó közti különbségről szerintem faggasd a www.4adodge.com-ot (a Dodge honlapja) és a www.chrysler.com-ot. Ezeken a helyeken minden kérdésedre választ kaphatsz.

Az Intrepidet pedig MSRP-n veszed ennyiért, a kereskedőknél 18 ezerről indul az alku (Dealer Invoice). SZVSZ nézd meg a Mi az okosság a vámolásnál? című topicot, leírtam néhány "okosságot" az amerikai autók vételéről és vámmentes hazaviteléről. Nekem is hasonló van (300M), és egyéb segítséget is tudok adni.

ui: Inkább a 300M-motorost válaszd, az Intrepidben ugyan "csak" 242 lóerő, de sokkal jobb, mint a 2,7-es twin-cam. Az az autó méreteihez képest eléggé euro-chic.

Előzmény: confused (-)
confused Creative Commons License 2000.03.24 0 0 topiknyitó
Egy kis segitsegre lenne szuksegem:

Autovasarlason torom a fejem, es ellentetben a mindent tudokkal en eleg keveset tudok a kocsikrol. Mondhatnam ugy is, hogy emocionalis vasarlo vagyok. Elmentem egy autoshow-ra es szepen megneztem az osszes SUV-t (nem a luzus fele igyekszem, a kozep kategoria az boven jo), aztan a Volvokat es lattam, hogy olyan $30,000 korul kene gondolkodnom plusz minusz (inkabb csak plussz) $3-4000. Aztan meglattam a 2001-es Intrepidot, ami nagyon csodasan nez ki. Eleg nagy, klassz sportos a formaja es az ara $24,000, de a legalapabb az csak $21,000. Ugyhogy eldontottem, hogy ez lenne a legjobb.

Azota neztem,hogy hogyan hol es mennyiert lehet tenyleg megvenni, es taltam tobb dealert, akik 1999-es Intrapidokat arulnak $14,999. Ezek szerintem leasingelt autok voltak, de meg igy sem tul oregek, es nem tobb mint 30-40e km van bennuk. Az arbeli kulonbseg eleg nagy a 2001-es es a 1999-es Intrepidek kozul, de nemtudom mi a kulonbseg a motorban, vagy masban. En egyszeru szemlelokent azt latom csak, hogy a formajuk ugyan olyan es belurol is kb egyformanak latszanak, de hogy mi van bennuk arro fogalmam sincs.

Szoval, ha valaki tud segiteni, hogy mi a kulonbseg, es hogy melyiket erne meg jobban megerni, vagy hogy egyatalan jo auto-e az Intrepid, az irjon.

Koszi a segitseget

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!