Keresés

Részletes keresés

csert Creative Commons License 2013.01.17 0 0 17

Jóestét !

 

Én Oriont vettem a Tescóban ami tévé vételére is alkalmas. 9-es. Nagyon szép a képe, színe. és antennával 9 csatornát lehet fogni vele. Csak erősebb földi antenna kell hozzá, mert az a kicsi antenna mai van hozzá azzal nem jön be semmi sem. Illetve nagy nehezen csak  1 csatorna.

Ha valami probléma lenne vele azt javaslom, hogy ne a szevízbe vigye a Flag Kft-hez ami a VIII. ker. Práter utcában van, hanem a X. ker. Jászberényi útra az Orion forgalmazóhoz. Ott szívesen segítenek.

Mi meg vagyunk elégedve vele. MP4 lejátszására is alkalmas.

Előzmény: freyya (16)
freyya Creative Commons License 2012.09.07 0 0 16

Sziasztok!

 

Látom, rég nem volt itt senki, hátha azért idetaláltok! Hordozható DVD-lejátszót szeretnék venni, 9"-osat, de itt a városban csak Sencor, Hauser vagy Technika (valami tescos márka) van. Az ismertebb márkák sajnos nem kaphatóak, a boltosok szerint drágák, nem vinné senki. Ismeritek ezek közül valamelyiket? Megbízhatóak? Érdemes megvenni bármelyiket, vagy inkább rendeljek a netről normálisat?

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.07 0 0 15

Hali.

 

Hordozható DVD (APLHA) lejátszó csak pörgeti a lemezt....de nem teljes sebességre aztán megáll, megint próbálkozik, majd kiírja, hogy disc err., ami nem igaz, mert sok lemezzel próbáltam.

Ha üres akkor írja, hogy üres.De a DVD-t nem ismeri fel?

Miért?

karicsek Creative Commons License 2010.04.18 0 0 14

Sziasztok

Én egy Sencor SPV8011T típusú dvd lejátszót vettem.

Van hozzá magyar nyelvű használati, de elég értelmetlen.

Az első benyomásom a készülékről, viszont jó.

Nagyon szép képe van, játszik mindent, megjeleníti a magyar feiratot, ékezetes betűkkel. A felirat színe halványkék és egy kicsit nehezen olvasható, de nem sikerült rájönnöm hogyan lehet esetleg szint váltani.

A másik az akku töltöttség jelző ami számomra nem teljesen egyértelmű a leírás alapján.

Egyelőre ennyi, ha valakinek szintén van hasonló márkájú lejátszója szívesen veszem a tanácsokat.

Üdv Karicsek

Fürdőszivacs Creative Commons License 2010.02.10 0 0 13
3) kösz, sikerült beleerőszakolni a kábelt.

1)egy dvd lejátzszókkal foglalkozó <a href="http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=1347" target="_blank">fórumon</a> a 7285-ös kódot ajánlották. srt-knél nem vált be, az audió-nyelvre nem próbáltam, lehet arra jó.
Előzmény: Doky586 (12)
Doky586 Creative Commons License 2010.01.17 0 0 12

szia

Én is ezen tipust szereztem be... (ATD PD-968)

 

Én is keresem az audio nyelv-kódokat. (DVDhang + képfelirat + lemezmenü)

Ez a kód egységes minden DVD lejátszón, mert az asztali DVD-men is ugyanígy 'egyéb' pont alatt lehetne beírni azt a 4jegyű kódot. (ha azon alapból nem lenne magyar..)  de gyanítom hogy a képfelirat alatt csak a DVD feliratot értik és nem a *.srt kódlapját.  :-(

 

Nekem az audionyelvhez kellene főképp, hogy ne kelljen a távirányítót elővenni az átkapcsoláshoz ha nincs a lemez menüjében.

 

3) amit adtak hozzá 3,5-ös csatit az belemegy az AVOUT-ba. teszteltem: elsőre egy kicsit nehezebb beledugni, de aztán fellazul. A TV-n jó a kép/hang vele. Egy hiba hogy a belső hangszórókat nem kapcsolja le, így a fülhallgatócsatiba is kell dugni valamit..

 

a Coaxial nevű csatlakozóba valóban nem megy be teljesen a 3,5-ös Jack. az nem tudom mi lehet..  antenna vagy Spdif..?

Előzmény: Fürdőszivacs (11)
Fürdőszivacs Creative Commons License 2010.01.06 0 0 11
Helló!

Vettem egy Alpha-Thomson (A-TD) PD968 hordozható DVD-lejátszót. ( http://www.edigital.hu/Hordozhato_DVD-lejatszo/Alpha-Thomson_A-TD_PD968_hordozhato_DVD-lejatszo-p50337.html?cat=0&page= )
TV tuneres, divx-es. De van pár gondom vele, amire örülnék ha választ tudna valaki adni itt a fórumon, mert a kezelési útmutató nem tér ki rá:

1) Feliratot kezel (srt-t igen, sub-idx-et tapasztalatom szerint nem), ám a gond hogy magyar karaktereket (plusz az azt követő betűt) nem jeleníti meg.
Elvileg "32 nyelvű felirat támogatás" van benne, menüben ki is lehet választani a használni kívánt feliratok nyelvét, de az alap lehetőségek közt nincs magyar, hanem egy 'egyéb' nevű pontban valami nyelvkóddal lehetne megadni a beállíltást..
Persze a kezelési útmutató nem ad segítséget , hogy mi a magyar nyelv kódja, amit be kellene pötyögni.

2) Elvileg lehet vele videojátékokat játszani, de játék cd és irányító csak a drágább, PD988-as típushoz jár, ehhez nem. De az irányító bemenetek ezen is meg vannak (2 usb).
Ha valakinek van hasonló tudású ketyeréje, megtudná mondani milyen formátumú játék fájlokat keres a lejátszó? illetve honnan lehet hozzá játékot venni?
Irányításhoz bármilyen USB-s gamepad használható?

3) Szeretném olykor rákötni nagy tv-re is a lejátszót, ami szerintem az AV OUT feliratú csatlakozón kellene hogy megoldható legyen, ám a mellékelt kábel 3.5"-os (hagyományos méretű) jack dugója nem megy bele.. a 2.5"-os meg kicsi bele.
Ha van aki próbált már ilyen vagy hasonló lejátszót a tv-re kötni, mondja már meg hogy oldotta meg.

válaszokat előre is köszi!

zsO_oCaa Creative Commons License 2009.12.15 0 0 10
Hello!

Eladó lehet Airis lw264 hordozható dvd lejátszó 8.5 coll -os kijelzővel és Tv tunerrel, sok sok tartozékkal! Érdeklődni emailen: zsolt19900 kukac gmail pont com
Minden kérdésre megpróbálok válaszolni!
leebagoly Creative Commons License 2009.09.20 0 0 9

Sziasztok!

 

Esetleg tudtok olyan tv tuneres hordozható dvd lejátszórol ami DVBT mpeg 4 tuneres? Én ezt találtam de ez mpeg2 DVBT tuneres és igazábol máshol nem láttam a Lenconál van még feltüntetve h DVBT tuner de sehol nem irja ki h mpeg2 vagy mpeg4!?Elöre is köszi a hozzászolásokat!

Üdv.

IceCortez Creative Commons License 2009.09.08 0 0 8
Én most vettem egy Lazer típusú hordozhato DVD lejátszót amibe van TV tuner is :)
Kemény 15ezer Ft-ért :) Van hozzá aksi, hordtáska, hálózati töltő, szivargyujtós töltő, különböző kimeneti kábelek... és teljesen távirányítható (a távirányító is tartozék). És DivX-et is lájátszik, szóval szerintem fullos, ennyit megért :) Vadi új.

Kicsit lementek az árak....
Lebenstod Creative Commons License 2008.12.19 0 0 6
Ugyanis azóta elég nagy a választék, és másik topikot nem látok.
Lebenstod Creative Commons License 2008.12.19 0 0 5
Azótai események?
Előzmény: tommy d'angelo (3)
Lebenstod Creative Commons License 2008.12.19 0 0 4
Érdekel a tapasztalatod.
Előzmény: füligjimmie (2)
tommy d'angelo Creative Commons License 2008.08.24 0 0 3
Hú elég rég nem írt ide senki de azért megpróbálom.....
Szóval 30 ezer Ft-ig keresek valami hordozható lejátszót ami minden formátumot lejátszik.Megbízhatók a noname márkák pl Mustek, Lenco, Mpman meg társaik ?

Illetve még egy kérdés. Ezek a lejátszók kezelik a feliratfájlokat "srt", "sub" ?
A leírásokból sehol sem derül ki.
füligjimmie Creative Commons License 2006.04.18 0 0 2
Én vettem egyet. AVI-t, MP3-at elég jól játsza. De a DVD filmekkel annyi gondom van, hogy ha túl gyorsan írtam meg vagy a korong gyenge minőségű, akkor már nem akarja normálisan lejátszani, hanem szaggat a film vagy be se olvassa. Megírtam egy DVD-t n 1x-esen, jobb minőségű korongra, azt szépen játszotta.
Kézilabda Gála Creative Commons License 2005.04.11 0 0 1
Kocsiba jó.
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.22 0 0 0
Nekem 0 db van.
Előre!
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.19 0 0 topiknyitó
Messze utazom, és miután megérkezem, nem lesz nagygépem. Regéljetek a hordozhatókról.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!