Keresés

Részletes keresés

f.s.Éva Creative Commons License 2014.03.13 0 0 0

Szia !

Nem tudom, hogy találtam meg véletlenül a kommentedet.

54 éves vagyok. Túl sok tapasztalatom ugyan nincs, de 100 %-ban a női problémákat a férfiak okozzák !!!

A volt páromnál ugyan nem észleltem változást, de az exférjem után igen ... na ... ugyan miért ????!!!!?????

Egy tanácsot tudok csak adni: az orvosi kontroll mindenféleképpen fontos !!!

De én legalább 20 éve időszakosan gyógyteázom !! De "tiszta" is az alsónemüm !!

Sajnos valóban rossz íze van, de igen hatékony. A család "lórugásnak" hívja :))))

 

1-1-1 csomag (ömlesztett !!!! - nem filteres !!! ) csalán, körömvirág, cickafark teát keverj össze a nagy befőttes üvegbe. Én kb. 6-8 dl vizet felforralok, ha felforrt kikapcsolom a gázt alatta, és akkor teszem bele a jó púpos evőkanál teakeveréket.

5-10 percig hagyd állni, majd szűrd le. Én sosem rakok semmit a gyógyteába. Számomra azok gyógyszer-segédletek, az elmém ezt elfogadja, és simán megiszom. A cickafarknak nagyon rossz íze van egyébként:)))) De nők legnagyobb barátja, ezt biztosan állíthatom neked.

Cickafark főzettel nagyon jó irrigálni, csak már régifajta irrigátort nem lehet kapni. Két nap alatt csodákat művel !!!

Régen volt időszak, amikor higított almaecetes vízzel irrigáltam (ez még az exem idejében volt). Sajnos nem tudom, hogy bakteriális fertőzés esetén mi lenne az igazi.

Amiket ajánlottam, ártani nem ártassz magadnak, bár én meg tudom, hogy nagyon hatékonyak.

A problémádnak mindenféleképpen járj utána, orvosolni kell, mert te még fiatal vagy és a méhednek rendben kell lennie !

Ha már teszel magadért valamit, az is fél siker !

 

rozsaszindelfin Creative Commons License 2014.03.11 0 0 topiknyitó

Sziasztok, leírnám az én történetemet,még 2009 augusztus végén kezdődött, gyakorlatilag mikor először próbálkoztam valakivel együtt lenni úgy(22 voltam egyébként),az első alkalom után jelentkezett az égő viszkető érzés,folyás kíséretében azonnal elmentem orvoshoz írt fel canestent szedtem később betadine-t, pevaryl, hüvely tisztasági foka akárhányszor nézték 3-as volt, akkor még sztk-ba jártam, szerintem végig jártam az összes létezőt,a tüneteim egy időre mindig enyhültek, megszűntek. A kálváriám tavaly kezdődött újra mikor elmentem méhnyakrákszűrésre ,ott csináltak kenetet is és baktériumot találtak(akkor még nem tudtuk hogy mit)a szex egyébként nekem a fájdalommal kapcsolódott össze,nem is nagyon próbálkoztam, minden közeledést hárítottam. Szóval december megállapították hogy baktérium van azóta szedett gyógyszereim: dalacin krém,lactofeel gél, csináltatós kúp(szintén antibiotikus) Klion 100 kúp hozzá génia92,Dremyc(4 darab -gombaellenes)  ekkor csináltak tenyésztést e-collira,15 napos cifran kúra,(magánorvoshoz jártam(szerintem sikerült megtalálni a legbunkóbbat), ő írta fel ezeket, aztán meguntam hogy ugyanúgy megvannak a tüneteim és nem foglalkozik a panaszaimmal csak a pénzt kéri el(egyébként 2 szer csinált ultrahangot-ő gyulladást nem talált) Ezek után egy barátnőm javasolta az ő orvosát  aki egyébként természetgyógyász (ég és a föld egyébként a két doki)ő is megvizsgált ultrahangggal rögtön mondta hogy hüvelygyulladás de főként a méhem.Ő is antibiotikumot írt fel

jelenleg aflamint szedek, kombinált kúpot és cefzil 250 mg . Itt tartok most, többször begörcsöltem, emiatt elmentem háziorvoshoz,vérképem jó, tüneteim ugyanúgy megvannak, azóta no szex lehet tudatalatt nem is akarok meggyógyulni,amint mondtam csak rossz emlékeim vannak. Elkezdtem fórumokat olvasgatni és láttam hogy mások is sok sok éve szenvednek ilyennel. Bocsánat ha nem túl összeszedettek a gondolataim,próbáltam összefoglalni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!