Keresés

Részletes keresés

MidiTom Creative Commons License 2014.08.13 0 0 18

Lehet venni midis theremin kontrollert, onnantól kezdve szabad a vásár:
http://www.wave-theremin.com/index.php

Előzmény: kaviat (17)
kaviat Creative Commons License 2014.08.13 0 0 17

ez jó móka, olyan nincs, hogy valami samplerrel van kombinálva?

tere Creative Commons License 2004.08.24 0 0 16

:DDDDD

 

Áááááállat!

Rigor Creative Commons License 2004.08.23 0 0 15
Hmm ez itt két link az egyikhez a sor elejére, a másikhoz a végére kell kattintani. - az első ilyen komolyabb webkamerás, a másik csak vst-s nyunyogás. Nade ingyenes.
Előzmény: Rigor (14)
Rigor Creative Commons License 2004.08.23 0 0 14
Tudom hogy szentségtörés de olcsós megoldások:

virtual theremin - webkamerás gép előtt integetősVSTI theremin
zwl Creative Commons License 2004.08.23 0 0 13

Jó mélyről ásom elő a topicot...

 

Szóval én is gondolkodom egy összeszerelésen, le is töltöttem már a kapcsolási rajzot, amit itt ajánlgattok. Előbb utóbb megcsinálom!

 

Én egyébként a Led Zeppelin "Song Remains Teh Same" koncertfilmjében láttam használni a "Whole Lotta Love"-ban... K..va jó! Elég pszichedelikus lett az a rész.

Topy Creative Commons License 2002.09.15 0 0 12
A K&H-s kártya ugyan nem dombornyomott (nem is lenne értelme, mert _csak_internetenÜ használható; a dombornyomás a slip lehúzásához kell amikor nincs online elektronikus validálás), de ez _normál_Visa_, nem electron. Gyanítom az lehet, hogy páran még lemaradtak arról, hogy lehullt a vasfüggöny. Meg már hallottam panaszkodni emberkéket, hogy nem fogadják el a magyar bankkártyát mert az oroszoknál (pontosabban a Független Államok Közösségében) nagyon sok a visszaélés. De könyörgök, mi nem exSzovjetúnió vagyunk!
Most nézegethetem a Western Uniont, ott viszont nagyon magas a kezelési költség. :(

Topy

PS: Mintha egyszer lett volna errôl a bankkártya mizériáról cikk az Indexen is.

Haasz Andras Creative Commons License 2002.09.14 0 0 11
Bocsánat... jobb alsó...:)
Haasz Andras Creative Commons License 2002.09.14 0 0 10
Az van, hogy külföldön általában csak a dombornyomott kártyát fogadják el, ilyen pl. VISA, a VISA electron nem jó.
Én direkt ezért (külföldi netes vásárlás - szoftverek, sampler CDk) csináltattam egyet a CIB-nél, teljesen jól bevált, mindenhol elfogadják, a propellerheadstől a Sonic Foundry-ig bárhol.

Nem volt visszaélés, arra kell csak figyelni, hogy amikor megadod az adataidat, akkor a bal alsó sarokban mindig ott kell viritania a kis sárga lakatnak - ez utal, arra, hogy védett, biztonságos oldalon vagy (https), vagyis ilyenkor az adataidat nem tudhatják meg illetéktelenek.

tere Creative Commons License 2002.09.13 0 0 9
Egyik munkatársam mp3-lejátszót vett 1-2 éve így. Korrekt üzlet volt, küldték a motyót rendesen, aztán mehetett Pestre vámolni. :)
Topy Creative Commons License 2002.09.13 0 0 8
Ha bankkártyás félelmeid vannak:
nem tudom más banknak van-e, a K&H-nak van kizárólag neten használható bankkártyája, melyhez megrendelhető egy plussz szolgáltatás: a tranzakcióról küldenek neked egy sms-t, csak akkor engedélyezik a tranzakciót, ha a megfelelő kóddal visszaigazolod.
Ráadásul a számlára csak annyi pénzt teszel ami elég a dologhoz, és minden paranoia ki van elégítve! :)))

Egy kérdésem viszont lenne: sikerült már valakinek a paypal-on magyar bankkártyával fizetni?

Topy

MidiTom Creative Commons License 2002.09.12 0 0 7
Nem tom. Én már jópár holmit rendeltem hitelkártyára, bár a bankban óva intettek tőle. Sok helyen azt is meg lehet csinálni, hogy az ember bármilyen bankszámláról egyszerűen átutal egy megadott számlaszámra, aztán küldik a cuccot. Így nem tud senki se visszaélni a kártyával. Persze, egy "noname" cégnél ezt nem merném megtenni.
Előzmény: Li2ard (6)
Li2ard Creative Commons License 2002.09.12 0 0 6
Igaz, hogy nem néztem meg tüzetesen a megrendelés módjait, de egy pár hónapja nézegettem a Sonicspotnál egy sampler CD-t (Table Manners), amit egyszerűen nem tudtam megrendelni, akárhogy is próbáltam, mert amerikai hitelkártya kellett volna. Boltban pedig... Nos Berlin legjobb hangszerboltjában, ahol kb 2000 féle sampler CD volt a polcon, még csak nem is hallottak róla.

Li2ard

Előzmény: MidiTom (5)
MidiTom Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5
Li2ard,
nincs a megrendelésben semmi furmány. Csak egy bankkártya kell, és meg kell nézni, hogy milyen módon van titkosítva a kártyahasználat a megrendeléskor. Ezt az amik eléggé vágják. Aztán hamarosan kapsz majd egy küldeményt, amit persze le kell vámoltatni, és máris szerelheted a theremint!
Amúgy a paiások meglehetősen készségesek, emailben le tudod velük egyeztetni a részleteket. (Vagy éjszaka letelefonálhatod)
Előzmény: Li2ard (4)
Li2ard Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4
Laurie Andersonban nem vagyok biztos, de a Hooverphonic például használ Theremint. Nagyon tetszik az ajánlat a honlapon, de hogyan tudom vajon megrendelni, innen az "isten háta mögül?" Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Li2ard
Előzmény: tere (3)
tere Creative Commons License 2002.09.11 0 0 3
Ez tök jó, ilyet még nem is láttam! :)) Viszont nagyban emlékeztet a Laurie Anderson féle szörnyszülöttekre, melyek közül a "magnóhegedű" a kedvencem! (Lehet, hogy ő is használt ilyet...) :))
Egyébként, ha kit-ben megveszed, a Theremax nem is olyan bonyi az és egyáltalán nem drága. A jó hagnszer nem 2 forint...
MidiTom Creative Commons License 2002.09.08 0 0 2
Azért ajánlottam a Theremax-ot, mert ismereteim szerint egy párat itthon is összeraktak belőle. Csak nem biztos, hogy a neten keresztül megtalálod őket. Egyébként nem olyan bonyolult. De ha kezdő vagy a témában, akkor még nyomtatott áramkört tervezni és készíteni is komplikált lesz, az összeépítés már nem olyan nagy kunszt. Ezért gondoltam, hogy jobban jön egy egységcsomag.
Előzmény: holio (1)
holio Creative Commons License 2002.09.08 0 0 1
Igen, koszi. En is talaltam sok angol nyelvu leirast meg kapcsolasi rajzot, viszont angolul meg mar foleg nem ertem a szaknyelvet. Rendelni keszet meg vegkepp nem akarok mert szeretnem minimalizalni a koltsegeket (altalaban jo sok dollartol bir kezdodni az aruk, kb, 50).
Magyar nyelvu oldalakat keresnek, bar eddig nem talaltam, vagy valakit, aki mar rakott ossze theremint, vagy legalabb erti a mukodesi elvet.

A PAiA thereminje nekem mar tul van bonyolitva, en csak egy 'defaultat' szeretnek...

Előzmény: MidiTom (0)
MidiTom Creative Commons License 2002.09.05 0 0 0
holio,
pl. a PAiA oldalán (www.paia.com) találsz komplett kapcsolási rajzot. Ha nincs kedved elsajátítani a megépítéshez szükséges elektronikai ismereteket, akkor ugyanerről az oldalról rendelhetsz komplett egységcsomagot, akár még a fadobozt is.
Előzmény: holio (-)
holio Creative Commons License 2002.09.05 0 0 topiknyitó
Lelkes vagyok es fiatal, ezert szeretnek osszeszerelni magamnak egy theremint. Nehezito tenyezok hogy sem az elektronikahoz sem a hangositashoz nem ertek...
Ha valaki tudja, hogy mi az a theremin (az elso elektronikusnak nevezheto hangszer, amin ket antenna segitsegevel, a kezek kozelitesevel es eltavolitasaval lehet valtozo magassagu es hangereju hangokat jatszani), szeretnem ha segitene, mondjuk, otletekkel. Ide.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!