Keresés

Részletes keresés

New Bart Creative Commons License 2014.09.29 0 0 9

Egyetértek:-)

Előzmény: Törölt nick (7)
fokaur Creative Commons License 2014.08.22 0 0 8

Sziasztok! Nem vitatkozni jöttem, csak egy szeletet kínálok a szórakozásra, ha már digitális irodalomról van szó. Szeretek olvasni, de írni is. Ugorjatok be a blogomra, nézzetek körül, szinte naponta teszek fel új írást. Leginkább SF, thriller műfajban. Ha tetszett, oszd meg, ezt előre is köszönöm! Jó szórakozást. tyllforest pont blogspot pont hu

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.06 0 0 7

nem, nem őket értem Twitter irodalom címszó alatt, úgyhogy nem kell sajnálj.

Könyvek megmaradnak és ez evidencia. Ott van pl. a csúfosan megbukott "blook" jelensége, néhány évvel ezelőtt elindult egy tendencia hogy blogokat könyvformátumban kellene kiadni, illetve pl.regényt blogformátumban megírni. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Lulu_Blooker_Prize

ebben a formátumban szerintem nagy potenciál van.

na és az itunes-ből , google Playből letölthető könyvek, hmmm? Népszerűsíteni lehetne az olvasást a mobileszközökkel is.

Hatalmas potenciál, hatalmas én azt mondom!!!

Előzmény: New Bart (6)
New Bart Creative Commons License 2014.06.29 0 0 6

Ha Te "Twitter irodalom" alatt Homeroszt és Victor Hugot értesz akkor csak sajnálni tudlak kedves fórumozó társam, történelmünk és irodalmunk legjelentősebb műveit már majdnem mind el tudom érni digitális formátumban de még hangoskönyvben is, jómagam sem facebook sem Twitter fiókot nem használok, kivéve a munkát és marketinget, arra jó, amúgy időrablónak tartom mind a kettőt... Összefoglalva: igen is hasznosak ezek az eszközök a tanulmányokhoz, kutatásokhoz és kulturális fejlődésünkhöz, azonban persze ez mind a felhasználótól függ, hisz használhatja azt jóra és rosszra is, mint megannyi eszközt a történelemben.

Előzmény: Törölt nick (4)
vurugya Creative Commons License 2014.06.26 0 0 5

ÉNKLMR = Értem! Nagyon köszönöm, legközelebb majd rákeresek.

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.19 0 0 4

talán max az ilyen "twitter-irodalomnak" lehet létjogosultsága. a könyvek könyvek maradnak

Előzmény: New Bart (3)
New Bart Creative Commons License 2014.05.31 0 0 3

Ha valaki én nagyon szeretem az ipad, iphone és a többi készülékem adottságait, akar olvasni, írni... Azonban a könyvtárazást, igazi könyvek olvasását nem tudja helyettesíteni, viszont sokat segít benne, meg a kutatásban, szerintem így egymást kiegészítve még jobban tudunk érvényesülni felgyorsult társadalmunkban.

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2
Kövezett Creative Commons License 2014.02.01 0 0 0

Lap0ztam.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.01 0 0 topiknyitó

Trendek a kortárs irodalomban, hogyan hat rá a felgyorsult világ?
A digitális lét és az irodalom összefonódása, könyvek a neten, digitális formátumok, blog, blogkönyv, könyvblog, írások áradata, ponyva, trash, fanfiction.
Ki mondja meg mi értékes és mi nem? Az "okosok" vagy az átlag netes honpolgár?
Vajon napjainkban a minőségi írás tényleg csak egy szűk kör kiváltsága vagy bárki lehet "művész" aki posztolja verseit, írásait, novelláit avagy könyvét a neten.
Applestore és az i-rodalom. Multimédia és karatkterek, az írás összefonódása a művészet más ágaival. Síkképernyős olvasgatás a metrón, tabletek, hol a helyük ebben a nagy kavalkádban az igazi, kézzel megfogható könyveknek?
Úgy vélem az igazi vaskos irodalmi élmény a nyomtatott forma marad.
Lapozzuk tovább!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!