Keresés

Részletes keresés

Roli83 Creative Commons License 2014.11.19 0 0 4

Sziasztok!

 

Lomtalanítással, sittszállítással kapcsolatban tudom nektek nyugodt szívvel ajánlani ezt a céget.

 

Budapesti székhelyűek, és nem konténer lerakással foglalkoznak.

 

3,5 tonnás kisteherautókkal szállítják el a zsákos sittet és az építési törmeléket,  lomot, és saját kezűleg rakodnak fel, ez benne van az árban. Én 3 éve melózok velük, probléma soha nem volt, mindig a megbeszéltek szerint cselekedtek. Nagyon segítőkészek, és rugalmasak.

 

Weboldaluk: http://lomtalanitas-sittszallitas.hu/lomtalanitas.html

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.25 0 0 3
Minden nagyobb városban van lomtalanítás, innen tudni, hogy Nyíregyháza nagyobb város.

A lomtalanítás valaha azt a célt szolgálta, hogy az emberek kitegyék az utcára fölöslegesnek vélt dolgaikat és egy erre a célra is szakosodott cég, a Közterület fenntartó Vállalat azokat elszállítsa.

Mára a lomtalanításnak elsősorban a városkép szempontjából van jelentősége: kevés dologgal lehet annyira elcsúfítani egy város arculatát, mint a napokig az utcán heverő lomokkal.

Sajnos, a guberálók sokáig csak kisipari módszerekkel dolgoztak, s csupán a legutóbbi időkben jöttek rá, hogy az ipart nagyban is lehet
űzni. Felosztották egymás között a piacot, s ma már majdnem olyan szervezetten működnek, mint az autókat elszállító un. lopós kocsik, vagy teszem azt, a maffia: van, aki bútorra megy, mások fémekben vagy műszaki cikkekben utaznak.

Állítólag néhány évvel ezelőtt igazi kincseket is lehetett találni a lomtalanítások alkalmával, ezek a történetek, akárcsak valamikor az Aranyláz, a legendák ködébe vesznek.

A lomtalanításnak sokak szerint nincs jövője, hiszen még egy-két kormány, és már alig lesz olyan polgára e hazának, aki képes lesz egy
egész télikabáttól, vagy - példának okáért - egy még majdnem működő szovjet színes tévétől is megszabadulni.

Don Valentino Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2
Tegnap meglepodve lattam egy csacsis kocsit cigannyal, es pont egy Soproni cimboramnak mutogattam a varost. Na most megvan a velemenye.
Bar a csacsi aranyos volt, de megis vadkelet.
Előzmény: sz_zsuzsi (1)
sz_zsuzsi Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1
Engem leginkább az érdekelne, hogy miért a Húsvét utáni hétvégére tették a nagy nemzeti össznépi lomtalanítást?! Vagyis lomtalanítani lehet, csak konténerek nincsenek kinn, a mi környékünkön legalábbis én nem láttam...
Regös Bendegúz Creative Commons License 2002.03.23 0 0 0
A helyzet tragikus. 10 khm cigány, aztán még vagy 3 nő. 1 lovas kocsi, 1 zsiguli utánfutóval. Vajon a rendőrök mikor lépnek közbe?
TanárSegéd Creative Commons License 2002.03.23 0 0 topiknyitó
Tele van a ...... lomtalanítással. Nem mondom, az ötlet jó. A végrehajtás viszont csapnivaló. Normális ember már nem is meri odavinni a cuccát, mert fél a kancigányoktól. Ráadásul azok már hajnalok hajnalán elfoglalják posztjukat jókora hangoskodás közepette.

Vajon Csabainé mit szólna, ha mindez az Ő ablaka alatt, háza előtt történne?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!