Keresés

Részletes keresés

varga987 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 18

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?
Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!


Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

 

 

                                                              

                                                   

 

 

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.

Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

 


OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.14 0 0 17

Szia!

Én a hétvégén voltam a Lili szalonban, mert nyílt nap volt a kiárusítás miatt és álomszép ruhákat próbálhattam fel, tényleg gyönyörűek! 

Én már ki is választottam, első látásra szerelem 30.000 forintért MEGVETTEM a ruhát és az benne a legjobb, hogy a szalon  másik szobájában van a varroda, jövőhéten próbálhatom már!

http://www.liliszalon.hu/akcioink/Akci%C3%B3s%20menyasszonyi%20ruh%C3%A1k.

Nagyon tudom ajánlani!

Remélem segítettem!

Ha érdekel tudok képeket is mutatni, mert megtaláltam ugyanezeket a ruhákat hirdetési oldalon is, csak nem tudom, hogy ki szabad-e ide írni...

Üdv!

Előzmény: kiss.beus (16)
kiss.beus Creative Commons License 2013.01.06 0 0 16

Sziasztok! Tudjátok, hogy hol lehet igazán egyedi menyasszonyi ruhát kapni/bérelni? Pest környékén van ilyen hely valahol?

Sisám Creative Commons License 2007.07.19 0 0 13

 

 Szia!

 

Szeretnék érdeklődni a széknyoknyával kapcsolatban. 2007.09.29-én lesz az esküvőnk. Nagyon fontos lenne. Tel szám v. e-mail címért hálás lennék.

Előzmény: dorombi (11)
dorombi Creative Commons License 2007.07.14 0 0 11
Sziasztok!
Akit érdekel székszoknya/székhuzat bérlési lehetőség 300ft./db.árban esetleg az idei,vagy jövő évben tervezett lagzi helyszin dekorálásához,annak priviben tudok segiteni!
A huzatok fehér szinűek,gyűrődésmentes anyagból vannak,az ár tartalmazza a felrakást,leszedést és a tisztitási költséget is!
A masnik ecrü,narancs,bordó,barack,kiwizöld,rózsaszin és világoskék szinben kérhetők!
A nagyon kedvező ára miatt már jövő évre is fogadnak megrendeléseket,mert aki ebben az évben befoglalja,annak jövő évben is ebben az árban biztositják!
Elérhetőség:priviben!!!
cleopatra-nyusz Creative Commons License 2007.05.14 0 0 10
eljegyzésre kaptam egy ezüst karikagyürút.szolid mintával.meghívott vacsizni és ott kérte meg a kezem.nagyon meglepődtem anyuéktól hétvégén kér meg.a kezem.kicsit modern nem?
adri1000 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 9

Sziasztok,

 

tud nekem valaki valami olyan weboldalt ajanlani, ami segitene az eskuvoi musor osszellitsaban, pl. az anyakonyvvezeto szovegeben, vagy legalabb vers es zene kivalasztasaban?

koszi

bananafish Creative Commons License 2006.04.20 0 0 8
sziasztok, tudtok segíteni lánybúcsú ügyben? mit szokás ilyenkor játszani, csinálni?
bp0414 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 7

S.O.S!!!

Fiam eldöntötte, hogy 4 évi együttlét után hivatalosan is megkéri Kedvese kezét a szüleitől! Kellene valami kedves, vidám mondóka, vers!

Segítsetek! Sűrgős lenne!!! Akár @-ben!

Köszönöm!

viitamiin Creative Commons License 2005.04.28 0 0 6
menyasszonytanc.......az a tuti Amerikaban
Grusa Creative Commons License 2005.01.31 0 0 5
Salve! Nekem az esküvőmön 1 Ft-okat kellett sepernem, és a férjemnél volt a lapát, hogy sok pénzünk legyen. Menyecske ruhába, hajnalba tüzet kellett ugranom, hogy 'elmenjen a lányszagom'. :) Ez oly sikeres volt, hogy a násznép hölgy tagjai mind átugrották utánnam a tüzet. Valve! Grusa
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.25 0 0 4
Menyasszonytánc, meg bolondmenyasszony járta mifelénk gyerekkoromban... na és persze a töltött káéposzta...
Előzmény: patymagka (3)
patymagka Creative Commons License 2005.01.23 0 0 3

Kaa!

 

Én a mennyegzo.hu oldalt tudnam javasolni neked, ott rengeteg az eskuvore keszulodo leanyzo, nekik biztos lenne jo otletuk! (szerintem egyebkent eskuvo temaban ez a legjobb oldal a neten)

 

Ami nekem eszembe jutott:

  • Szoktetes - de ezt inkabb a haveroknak kell elmeselni hogy milyen, mert hogy nekik kellene megszoktetni
  • Gyertyafeny keringo - igaz ezt altalaban apukakkal szoktak tancolni, de en mar lattam olyat is amikor az ifju par a keringovel vonult ki a terembol, es ment el atoltozni. Bar amennyire tudom az atoltozes amerikaban nem divat, de valami okot csak talalnak arra, hogy "kivonuljanak" :-) Egy Kek Duna keringovel szerintem ez nagyon szep tud lenni.
  • Van sokfele jatek, bar ezek nem tudom mennyire magyar eredetuek. A mennyegzon esetleg kerdezd meg Szitut (o vofely, szerintem szinte barmelyik topikba irsz, azt olvassa), o biztosan tud jo otleteket adni.
  • Nem magyar szokas szinten, de nagyon fel tudja dobni a hangulatot, ha esetleg a srac osszeallit a lany gyerekkorarol, szuleirol, baratairol egy kis osszeallitast (kepek, szovegek hozza stb.), es azt egy kivetiton meg lehet nezni (igaz ezt altalaban nem ussza meg senki siras nelkul). Mi egyik baratnom eskuvojere csinaltunk ilyen osszeallitast (igaz ott mindenkettojuk eleterol voltak kepek), es nagy sikere volt!

Most igy hirtelen ennyi, de a neten meg biztos sok otletre akadhatsz.

 

P.

Előzmény: Kaa (-)
freesleep Creative Commons License 2005.01.22 0 0 2

-esküvői szokás? éjfélkor pl el szokták rabolni a menyassonyt, és a vőlegénynek ki kell szabadítania - de ez általában a vőlegénynek meglepetés, és nem mindig kellemes, lelocsolják vízzel, kicsit dulakodnia kell, stb.

-van olyan, hogy menyasszonytánc- a menyasszony utolsó "leány"kénti táncait eladják a jelenlevőknek- ezt jópofán is meg lehet oldani, nemcsak pénzzel, de az se rossz, legalább fedezi az esküvői költségek egy részét.

-egyébként MO-n nincsenek különleges népi szokások, ez rendes keresztény ország:) De menj el a velveten az esküvő-topikra, és nézzél ott körül

Előzmény: Kaa (-)
Ormossy Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1

Szoktak venni a menyasszonynak egy gyűrűt...:-)

Aztán a vőfélynek általában befizetnek egy legalább két hetes távolkeleti luxusútra, meg szokott kapni valamilyen jól felszerelt autót, meg apróbb, (15-20 dekás) aranytárgyakat.

Monttam má' hogy szívesen vállalok vőfélyi megbízást?:-)))))))))))

Előzmény: Kaa (-)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.05 0 0 0
0
Előzmény: Kaa (-)
Kaa Creative Commons License 2005.01.05 0 0 topiknyitó
Amerikai ismerősöm nemsokára feleségül veszi magyar menyasszonyát (Amerikában), a lány családja nem lesz ott, és azt kérdezi, milyen magyar esküvői szokás van, amivel kedveskedhetne menyasszonyának majd ott. Van valakinek ötlete?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!