Keresés

Részletes keresés

Goldinko Creative Commons License 2015.05.19 0 0 0

S0k sikert a t0pikh0z! :)

Előzmény: Neszterkex (-)
Neszterkex Creative Commons License 2015.05.19 0 0 topiknyitó

A Fertődön regnáló városvezetés korábban lépten-nyomon hangoztatta, hogy bármit is fognak tenni, az a nyilvánosság, a városlakók szeme-füle előtt fog történni, ezzel is szakítva a korábbi városatyák szemére vetett titkolózó, háttéralkukkal teli gyakorlattal.

 

Az elmúlt időszak tapasztalatai sajnos nem igazolták az új polgármester és testület működéséhez fűzött várakozásokat. Városunkban rengeteg probléma tornyosul, melyeknek a megoldása egyelőre nem nagyon látszik. A közterületek állapota siralmas (persze nem csak Pomogyhoz, de pl. Hegykőhöz képest is), a szemét ellepi a települést.

Az iskolai nevelés színvonala évek óta folytatja mélyrepülését, jobb érzésű szülő elviszi gyerekét máshová, és most az látszik, hogy az óvodára is hasonló sors vár.

Városi rendezvények az elmúlt fél évben "beszüntetve", már annak is örülni lehet, ha működik a közvilágítás, vagy a flottás telefon nincs korlátozva.

Az évek óta tartó huzavona után tavaly nagy nehezen elkezdett kultúrközpont építés hetek óta leállt, és egy kevésbé benfentes polgárnak fogalma sem lehet arról, hogy ennek mi vagy ki lehet az oka.

Sajnos a vezetők titkolóznak, a TV-ben (interneten) csak azt lehet látni, hogy ezek nem problémák....és egyébként minden a legjobb úton halad.

 

Ön is így gondolja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!