Keresés

Részletes keresés

csavareb Creative Commons License 2015.05.21 0 0 8
csavareb Creative Commons License 2015.05.21 0 0 7
Bucimája Creative Commons License 2009.08.24 0 0 6

Itt egy oldal ahol megtudhatsz néhány dolgot az orosz agárról. Agárfajták-Orosz agár és ott cikkekbe szedve az infók! Remélem tudtam segíteni! Esetleg még próbálkozz a google-be beírással orosz agár ill. bárzoj! :D

 

Az oldal: www.nagycsalad-god.gportal.hu

 

elsaoma Creative Commons License 2005.01.14 0 0 5
Kedves DugoDJ, először is azt szeretném megkérdezni tőled, hogy hackerkedni szoktál-e? csak kérdés és nem vádaskodás. Valamint a nick nevekről, nem tudom mennyire vetted észre, hogy használatban mindíg csak kettő volt, a három együtt soha, és ha nem jelentkezel be a fórumra, csak rákattintassz a válasz felitatra akkor is beírhatsz csak meg kell adni a jelszót és csak egy beírás erejéig vagy fönt jelszóval, a következőnél megint be kell irni.  Sokan vagyunk itt akik valamit konyítanak a számítástechnikához, mi például vezérlésekkel foglalkozunk, számítógépes vezérlésekkel. Irtad, hogy Kanitkabír nálad volt amikor denderával beszélgetett, Real hugi-bugi nálam volt amikor az első vádaskodások felkerültek a fórumra, és elhiheted nem ő volt aki ezen név alatt bejelentkezett, és sajnos ez az agaras társadalom olyan kicsi, hogy könnyen rá lehet jönni kinek az érdeke mások lejáratása, és önmaga fényezése, ha végig olvasod a beltartalmat rájössz te is. Ja és a névtelenség mögé rejtőzés, az én nevemet kiírja az e-mail, de ha velem volt Marhegg.ba miért vagyok névtelen és emlékszik rám. Tisztázzuk itt, ha nem tud jönni a csapatotokból senki a CACIB-ra.
elsaoma Creative Commons License 2005.01.14 0 0 4
Agaras topik!
Vca Creative Commons License 2002.10.04 0 0 3
Ok! De ahogy nézem az a topic mintha kihalt volna- fél éve írtak bele újra és én csak a "2 napos" topicokat néztem végig.
De úgy látszik ez se lesz hosszú életű:(
Előzmény: Lord Iffy (2)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.10.02 0 0 2
tessék csak hogy megbékélj :o)), ime a topik: Agár

(ps: csak tod nem szeressük - bár nem vagyok index munkatárs - ha egy témában hatvankét topikot nyitnak. hely, szem és billentyükimélés végett.)

Vca Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1
Képzeld már próbáltam keresni de nem találtam (bár ha mindenki ilyen segítőkész mint te akkor lehet h újra elkezdek kutatni). Arra gondoltam itt úgyis sok kutyás van talán adnának páran tanácsot + miden.
Jah és nem találkoztam agaras topiccal úgyh kérlek fogadd legmélyebb bocsánatkérésemet.
Előzmény: Lord Iffy (0)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.10.02 0 0 0
elösször is akkor vedd elő az első osztályos olvasókönyvet. ott a betük _olvasásának_ megtanulása után használhatod igy megszerzett tudásodat a keresőben is. mert ugylátom irni azt már tudsz...
(gyk: van már agaras topik.)
Előzmény: Vca (-)
Vca Creative Commons License 2002.10.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Orosz agarat szeretnék a közeljövőben tartani de sajnos nem sokat tudok róla. Ezért arra szeretnék kérni mindenkit, h ha tud, írjon nekem vagy küldjön képet,bármit.
Előre is köszi Vica

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!