Keresés

Részletes keresés

PoloShop.hu Creative Commons License 2015.05.28 0 0 799

Rottweiler kedvelőknek rottweileres ajándékokat rendelhettek webáruházunkban, rottweileres pólók:

A pólókat megrendelhetitek a PoloShop.hu webáruházban.

abodi72 Creative Commons License 2013.12.29 0 0 798

Az is halott forum :)

Előzmény: kacagógerle (797)
kacagógerle Creative Commons License 2013.12.27 0 0 797
Előzmény: abodi72 (796)
abodi72 Creative Commons License 2013.12.27 0 0 796

Rottweiler forumot keresek ,ahol nem szapulyák a ritit ,hanem roti tartok osszák meg a tapasztalataikat:)

Előzmény: kacagógerle (795)
kacagógerle Creative Commons License 2013.12.27 0 0 795

Szerencsére kihalt....

Előzmény: abodi72 (794)
abodi72 Creative Commons License 2013.12.27 0 0 794

Hello

 

valaki ?

 

kihalt a forum ?

mmcr Creative Commons License 2011.06.01 0 0 793

Üdv mindenkinek! Két 3 éves rotti büszke gazdái vagyunk, és a két kutyától féltem a legkevésbé a nemsokára születendő babánkat. Sajnos RENGETEG olyan ember vállalta be ennek a fajtának a tartását aki egy hintalovat sem tudna megfelelően ellátni és oktatni, ebből kifolyólag sok rosszat lehet hallani, de sosem teszik hozzá, hogy az adott állat milyen körülmények között élt, mennyit foglalkoztak vele naponta, stb. Az, hogy nincs rá idő nem lehet kifogás, ebben az esetben bele sem szabad vágni!!

Az utóbbi években több gyerek is megfordult nálunk, a legnagyobb "baleset" az volt, hogy ki kellett fürdetni a nyálból, mert a szuka összenyalta, miközben a gyerek végig visított és nevetett, plusz két kézzel gyűrte a kutya arcát....

Agresszivitásukat tekintve kb ehhez tudnám őket hasonlítani:

 

Arról nem is beszélve, hogy az ismerősöm 6 hónapos francia bulldogja úgy megkergette őket pár hete, hogy azóta tuti lelki sérültek lettek ..:)) Nem győztek mögém bújni az agresszív vadállat elől....:)

A leírtak tükrében én pl. támogatom a bevezetni készült ebadót, sőt, az lenne a legjobb, ha ennek összege elérné pl egy autó éves teljesítmény vagy anno súlyadójának összegét, kivéve persze a bejelentett, hivatalosan működő kenneleket.

Évi 15-20e forint nem tétel annak aki komolyan gondoljam, és foglalkozik is a kedvencével, biztos vagyok benne, hogy ezeknek a baleseteknek a száma is csökkenne...

 

belcure Creative Commons License 2011.05.06 0 0 792

Sziasztok! Régi álmom már egy rottwi,és most úgy hozta a sors,hogy társammá vállhat egy. Sokmindent elolvastam róluk,tudnivalókat stb.. Arra viszont,hogy 1 kifejlett rottwinak mekkora kutya "box" kell azt nem találtam meg! Egy körülbelüli m x m-es adat jól jönne, és egy kutyaház méret! Beton alapom van,és dróttal szeretném körülkeríteni majd ezt a neki szánt területet,de füves az udvar,és alakithatom úgy is,ha az kell neki,hogy a füves részhez is hozzáférjen! Sajnos nem zárt udvarunk van,nagy viszont a kert és félek,hogy elszökik,vagy megtámad valakit,igy marad a kutya"ól"! Kösz előre is a válaszokat!

Crazyworld Creative Commons License 2010.06.01 0 0 791
De, biztos hogy tetszik neki...de le kéne fárasztani, mielőtt beeresztitek oda aludni. Túl sok az energiája, nem bír magával. Főleg, hogy kölyök. Ha nincs időtök a hosszú sétákra, akkor biciklivel vagy görkorival futtassátok meg. :) Hidd el, olyan békés baba lesz belőle fél óra futás után, hogy akár kenyérre is kenheted! :D És azért, ha már ilyen megadó állapotba került, tanuljatok is valamit alvás előtt. Sokkal fogékonyabbak, ha fizikailag fáradtak. Jobban tudnak knoncentrálni.
Sok sikert hozzá! Csodálatos, gyönyörűséges kölyök! :)
Előzmény: hannabori (790)
hannabori Creative Commons License 2010.03.24 0 0 790

Egy igazán e fórumhoz tartozó képet mutatok...nálunk ez a roti horror...

A 2 fotel az ő helye a teraszon a szobánk előtt, a fotelekben alszik...lehet hogy nem tetszik neki?

 

hannabori Creative Commons License 2010.03.19 0 0 789

Most ilyen, 5 hónapos.

 

Előzmény: hannabori (786)
hannabori Creative Commons License 2009.12.06 0 0 786

Sajnálom az ennyi horror történetet, én elhiszem, viszont ez nem a kutyák hibája.

Sokan tartanak rotikat vagyonőrzés céljából, megfélemlítés miatt épp rottweilert, hát egy kistestű állattól ki ijedne meg:)

Nekünk gyerekkorunkban mindig volt kutyánk, nagytestűek, németjuhász, bernáthegyi, Doberman....gondunk nem volt velük mert foglalkoztunk velük.

Hát ne tartson kutyát senki akinek nincs rá ideje, se divatból, se mert cuki kicsin.

Foglalkozni kell vele akkor nincs ilyen gond.

10 évig nem volt kutyusunk, most nőttek meg a gyerekek akkorára mikor már tudunk foglalkozni mással is. Most 6, 9 és 10 évesek.

Tegnap kaptak egy roti 2 hónapos kislányt.

Méghozzá kutyás rendőr ismerősünk javaslatára, még kiválasztani is Ő segített, állítólag gyerekszerető, figyelmes és könnyen tanítható. Én ezt elhiszem. Ezalatt az egy nap alatt beleszerettem:)Édes kis dagi maci.

Ja és egy kutyatámadás az nem annyi hogy 20 métert fut a kutya....

Végülis mi volt a támadás eredménye? Ha már "támadás".

Ő a kicsi Vénusz.

 

Sika01 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 785
...
Dua Creative Commons License 2009.06.04 0 0 784
Meghalt egy nyolcéves kislány az ukrán fővárosban, mert egy német juhászkutya átharapta át a torkát. A kutya gazdáját a sokk miatt elmegyógyintézetbe kellett szállítani. A megvadult német juhász eddig tisztázatlan körülmények között támadt rá a 8 éves Dariára (csak annyi bizonyos, hogy a kutyát senki sem uszította rá a gyerekre.)

A vérző kislányhoz a szomszédok hívták ki a mentőket, ám mivel azok késlekedtek, egyikük a saját kocsiján szállította kórházba a sérültet. Szemtanúk azt állítják, hogy a mentőkocsi 20 perccel a hívást követően ért ki a helyszínre. A kórházban megállapították, hogy a kutya szétmarcangolta a kislány arcát, és átharapta a nyaki ütőerét is. A vérveszteség miatt a sebészek már nem tudtak segíteni rajta. A kislány a műtőasztalon halt meg.

A fővárosi Gazeta po-kijevszki című lap úgy tudja, hogy a kutya gazdájának felesége megjelent a kórházban, majd ismeretlen helyre távozott. Később kiderült, hogy a kapott sokktól elborult az elméje, ezért be kellett szállítani a pszichiátriára. Férje az eset idején nem tartózkodott Kijevben.

A kutyát jelenleg megfigyelés alatt tartják. A kijevi rendőrkapitányság a sajtónak elmondta, hogy mivel az ebet senki nem ösztökélte támadásra, a gazdáját legfeljebb pénzbírságra, vagy 15 napi elzárásra ítélhetik.
Dua Creative Commons License 2008.12.14 0 0 783
A csecsemők és kisgyerekek legtöbbször a család saját kutyájának esnek áldozatul. Ebben az esetben nem rottweiler volt a támadó kutya:


Túl van az első műtéten, és stabil az állapota annak az egyhónapos csecsemőnek, akit egyik kutyájuk támadott meg a házuk udvarán szombaton Törökszentmiklóson, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A kisfiút mentőhelikopterrel a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba szállították, ahol délután megoperálták.

Az egyhónapos gyermeket szombaton támadta meg a család három kutyája közül az egyik, amikor szülei egy babakocsiban kitették levegőzni házuk udvarára. Egy kis időre maradt felügyelet nélkül a kisfiú, ekkor támadt rá valamiért az udvarban szabadon lévő kistestű kutya.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: a rendőrség az eset körülményeit vizsgálja, és kiskorú veszélyeztetése miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított.

Hegyi Gábor, a Heim Pál Gyermekkórház sebészeti osztályának szolgálatvezető orvosa a Független Hírügynökségnek szombat este elmondta: a kisfiú súlyos arc- és fejsérüléseket szenvedett, állapota stabil az operáció után. Várhatóan több kozmetikai műtétre is szüksége lesz, de valószínűleg minden testrészét és szervét használni tudja majd - tette hozzá.


Dua Creative Commons License 2008.12.07 0 0 782
A Kutya c. újság cikkéből:

Támadás – tévedésbôl

Mégis mi történik akkor valójában? – kérdezheti joggal az Olvasó, hiszen a fentiek alapján elvileg sohasem volna szabad elôfordulniuk a véres támadásoknak. A dolgok magyarázata elsôsorban a hazánkat az utóbbi évtizedben hatalmába kerítô fegyverkezési lázban keresendô. Aki teheti, testôröket fogad fel, akinek erre nem telik, az önvédelmi fegyvert szerez be - vagy „kemény” kutyát tart. De míg az elôbbit a hatóság engedélyhez és vizsgához köti, addig az utóbbi lehetôség a hozzá nem értô számára is korlátlanul nyitva áll. Olyan emberek, akik egy uszkárt sem tudnának megbízhatóan megnevelni, dobermannt, rottweilert, amerikai staffordshire terriert tartanak, lehetôleg nem is egyet, hanem kettôt, hármat – egy egész falkát.
A marcona ôrkutyák azután általában nem a bûnözôkkel szemben bizonyulnak túlságosan is vehemensnek (a sormási eset kivétel: a legtöbb házôrzônek soha életében nem adatik meg a sikerélmény, hogy igazi rablóba haraphasson), hanem saját gazdájuk vagy ismerôsök gyermekei ellen fordulnak. Az ok szinte minden esetben az, hogy a gyerekeket felügyelet nélkül eresztik a kutyák közé.
Jellemzô, hogy csaknem mindig több kutya együtt okozta a tragédiát. Nem kell azt hinni, hogy ezek feltétlenül elvadított vagy kiéheztetett kutyák: egyszerûen csak többen vannak, és két kutya már falka. Szó sincs arról, hogy zsákmányul akarnák ejteni a gyereket vagy rangsorbeli fölényüket szeretnék vele szemben érvényesíteni. A támadás célpontja többnyire nem maga a gyerek: ô csupán véletlenül kerül a képbe. Az egyik esetben szalámis zsemlét majszol ártatlanul, s a falánk kutyák ki akarják kapni a kezébôl, máskor egymással marakodnak, s a gyerek szét akarja választani ôket – amikor aztán véletlenül megsérül és sikoltozni, kapálózni kezd, a falka megkapja a kulcsingert a támadásra. Az ilyen esetek elkerülhetôk volnának, ha a gyereket megtanítják a kutyákkal szembeni helyes viselkedésre, illetve ha nem hagyják felügyelet nélkül. Ahhoz azonban, hogy egy magára hagyott, az élet veszélyeivel szemben felkészületlen kisgyerek bajba kerüljön, nem kell még kutya sem.
BMWFUN Creative Commons License 2008.11.05 0 0 781
Áááá, most van ereje teljében, még csak 5 éves. Korai lenne meég a végelgyengüléshez, más baja meg nem lehet. :)
Előzmény: apacs 540i (780)
apacs 540i Creative Commons License 2008.11.05 0 0 780
Vazze,és nem rettegsz?Hátha egyszer úgy marad?:):)
Előzmény: BMWFUN (779)
BMWFUN Creative Commons License 2008.11.05 0 0 779
Ilyen póz a mi staffinknál is előfordul napi rendszerességgel. :) Néha 10 percig is.:)
Előzmény: apacs 540i (777)
BMWFUN Creative Commons License 2008.11.05 0 0 778
De hát ez már ki van tömve. Feldobta a talpát. nem? :DD
Előzmény: apacs 540i (777)
apacs 540i Creative Commons License 2008.11.05 0 0 777
Itt egy kép a gyilkos rotikrol!Csak erős idegzetűeknek!
apacs 540i Creative Commons License 2008.10.16 0 0 776
Tisztelt Hölgyek,Urak!

Tegnap végre a Fókuszan láttam egy értelmes riportot a nagy testű "vérebek" tartásáról.:))Hihetetlen,hogy eljutottunk ideáig!!!
apacs 540i Creative Commons License 2008.09.18 0 0 775
:))))))))))
Előzmény: BMWFUN (771)
apacs 540i Creative Commons License 2008.09.18 0 0 774
Nem sokan tartották volna meg!Szép állomány!!!Köszi a képeket!Lesz még kaukázusid úgy érzem!:)
Előzmény: Gabóca21 (773)
Gabóca21 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 773
 Ez pedig a jelen.
 Puszedli (az anyuka)
és Nokedli (a fia) Puszikát a kukában találtam.Nokikát meg benne... :)
Előzmény: apacs 540i (768)
Gabóca21 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 772
Ők...
Buba
Fido,Astor,a két Belga (balga)
A kutyasuliban sokat csibészeltünk,meg fürkésztünk is... Még a belgákkal is.
De a kau.... az az igazi! :)
Sajnos mindannyian múltidők.
A jelenlegi felhozatalt majd legközelebb!
Előzmény: apacs 540i (768)
BMWFUN Creative Commons License 2008.09.17 0 0 771
Jóvanna! Akkor fekcsatolom a speciális művégtagjaimat. :D
Egyébként is a BMW egy intelligens autó és gondolatátvitellel is lehet vezetni. :D
Előzmény: apacs 540i (769)
apacs 540i Creative Commons License 2008.09.17 0 0 770
Kérem az újabb hírt.Tessék bemásolni,ne lazsálj!!!Mi van, nem olvasol már újságot? Szedd össze magad!!! Nem vagyok veled megelégedve!!!Már két napja olvastam egy tragédiáról,és még nem szerepel itt??????????????????
Előzmény: Dua (760)
apacs 540i Creative Commons License 2008.09.17 0 0 769
Osztan cerkával hogyan vezetel béjemvét Vagesz tezstvír hö?:)
Előzmény: BMWFUN (762)
apacs 540i Creative Commons License 2008.09.17 0 0 768
Gabóca21!

Üdv a "sötét" oldalon!Képeket kérünk az ebekről!!!Ez itt így szokás normáliséknál!:))
Előzmény: Gabóca21 (766)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!