Keresés

Részletes keresés

LTvedtél? Creative Commons License 2015.07.02 0 0 2

Miért nem beszélitek ezt a dolgot meg a barátnővel?

1) ha sikerül, akkor tiszta víz kerül a pohárba és mindenki tudja mihez tartani magát

2) ha nem sikerül, akkor tényleg át kellene gondolni ezt a kapcsolatot hosszú távon.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.10 0 0 1

abszolút igazad van, ha elváltak a szülők, akkor apu ne töltse anyunál az idő nagy részét, vigye el a gyereket és hozza vissza, ennyi!

 

lehet hogy a csaj jobban szereti az exférjét mint téged??

Előzmény: Bublik (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.08 0 0 0

Bármennyire is szar ilyet tanácsolni: dobd a csajt. Ha a voltjával ilyen "szoros" a kapcsolata, hogy még ebédre is, és nincs határozott ellenkezés... annak még nincs vége, csak szívni fogsz hosszútávon. Inkább legyél szarul egy fél évig, mint cumizni 10+ (feltételezve a közös gyereket).

Előzmény: Bublik (-)
Bublik Creative Commons License 2015.04.08 0 0 topiknyitó

Öt hónapja járok egy kisgyermekes anyával aki 2 éve szakitott a pasijával. Szép lassan szerelembe estünk és igyekeztem mindent megtenni, hogy a gyerekláthatás az ex pasival simán menjen. Úgy gondoltam, hogy normálisan ez úgy megy, hogy az ex eljön, felveszi a gyereket és szépen hazaviszi, hogy ott játsszon vele stb. Hétközben persze ha érdekli, hivja fel a páromat, hogy mi van a gyerekkel beteg e.

Ehelyett barátnõm hetente többször emliti, hogy exe mindenféle telefon nélkül megjelenik, órákat ott tölt, a gyerekkel játszik, közben kedvesen megkináltatja magát ebéddel stb. és ez most már kezd zavarni. Én úgy gondolom, hogy irántam való tiszteletbõl ezeket a régi kapcsolatokat elvágolagosan kéne kezelni és bár a láthatást tisztelem, nem ilyen formában.

Érdekelne a véleményetek

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!