Keresés

Részletes keresés

Emmer István Creative Commons License 2017.08.05 0 0 74

Arisppa mikor fejti ki a hatását?   Már 3 napja szedem antidepresszáns mellé, mert magában nem hat, aki szedett már ilyet, irjon, előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.28 0 0 73

 Jóga?

Előzmény: greenwood (72)
greenwood Creative Commons License 2013.10.28 0 0 72

hogy mi a véleményem az antipszichókról? szombat óta kicsit jobban tartok tőlük, mint eddig. talán írtam már, h szedek egy ilyen típusú gyógyszert szorongás ellen, esténként, így gyakorlatilag ezzel tudok elaludni (sok kisérletezés után kaptam ezt, miután valóban semmi nem használt).

szombat éjjel nagyon nem ment az alvás, és bevettem még egy szemet...aludtam is aztán. reggel felébredve furán éreztem magam, de azért elindultam a közeli boltba. észrevettem, h nehezen megy a járás. koordinálatlanok voltak a mozdulataim, bemerevedtek az izmaim, alig hajlott a lábam. alig bírtam hazavánszorogni. nagyon megrémültem. csak lassan állt össze a kép, h ez a gyógyszertől van, tulajdonképpen "túladagoltam" magam, egy egyébként teljesen normális dózissal (doki szerint már ennyit kellen szednem). estére oldódott föl ez a görcs.

nagyon kell vigyázni ezekkel a gyógyszerekkel, és tényleg csak akkor szedni, ha nincs más megoldás...

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.27 0 0 71

Ne ragadj ki a szövegből, mert azt nagyon nem szeretem. Köszi.

Előzmény: Evolúcióellenes (70)
Evolúcióellenes Creative Commons License 2013.10.27 0 0 70

(...) CSak az a fránya sz ívnyomás, nem tudom mi miatt, lehet hogy régen edzettem, de már 3. alkalommal is ha erőseb belehúzok, akkor a bal mellkasom elkezd nyomni, szúrni, mígnem lassulok és csak gyaloglok, elmúlik....
No mindegy, szóval nektek ezek fényében mi a véleményetek az antipszochotikumokról?

Ez: "Nem véletlenül adtam azt a rengeteg linket - most már elárulom, mindenekelőtt azért, hogy amíg olvasol, addig se kapkodj az ostoba "gyógyszereid" után! Legalább a Betegtájékoztatóból fogj már föl annyit, hogy ezek kinyírják a szívedet!"

De csak áltasd magad - egy picikét jobban vagy ettől az "izétől". Egy picit tehát hat. De olyan is van, ami nagyot hatna; emlékeztető:

"Egy angol orvoscsoport 2002-ben egy hét éve semmilyen gyógyszerre nem reagáló, súlyos depressziótól, szociális félelmektől és gyakori öngyilkossági késztetésektől szenvedő férfi esetéről számoltak be, aki már egy hónapos EPA kezelésre hihetetlen javulást, 9 hónapos kezelésre teljes gyógyulást mutatott."

Egy picit tehát hat.

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.26 0 0 69

Hát, nem tudom ti hogy vagytok vele, de az b iztos, hogy szedem már vagy 3 hete és egy picikét jobban vagyok ettől az "izétől".

 

Úgyhogy ha még jobban leszek,és ha ez komolyan így lesz, akkor bátran kijelentkehtjük, hogy vannak hasznos gazdasági produktumok, gyógyszerek, amelyek némelyeknek tényleg segítenek.

 

Nem mondom azt, hogy huhh minden tökéletes, de az b iztos hogy egy hajszálnyival jobb. ÉS azt hiszem ezzel nem szóltam el magam, a későbbi javulást illetően.

 

Egy picit tehát hat. Már nem szorongok annyit elmenetel előtt, szóval igen. És még plussz most jöttem haza a futásból. Ilyet nem tettem már vagy 3 éve: fényes nappal , emberek között futni. CSak az a fránya sz ívnyomás, nem tudom mi miatt, lehet hogy régen edzettem, de már 3. alkalommal is ha erőseb belehúzok, akkor a bal mellkasom elkezd nyomni, szúrni, mígnem lassulok és csak gyaloglok, elmúlik....

 

No mindegy, szóval nektek ezek fényében mi a véleményetek az antipszochotikumokról? Pedig nem vagyok én sem skizofrén sem bipoláris(mániás-depressziós). Nekem csak kóros szociális fóbiám van,egy pici személyiségzavarral fűzerezve vagy fordítva. Haloperidol+lítium kombináció.

 

 

Evolúcióellenes Creative Commons License 2013.10.13 0 0 68

Az a helyzet, hogy a haloperidolt ugyanabban  a kórházban nem egy pszichiáter adta, de abban a kórházban az a bevett szokás, szóval :/

ott a haloperidolt elég gyakran adagolják, abban a kórházban

Az a helyzet, hogy abban a kórházban felelőtlenül adagolják neked azt a izét... - a legszörnyűbb az, hogy bevett szokásból! Abban a kórházban nem olvasták a Betegtájékoztatót? Abban a kórházban nem tájékoztattak téged arról, hogy veszélyben az életed? Azon a kórházon kívül is vannak pszichiáterek/pszichológusok/orvosok, keresd meg őket a megadott linkeken. De addig se adagold magadba azt a borzalmat!
De addig is szerezz be magadnak omega-3-mal dúsított halolajat (pl. lazacolajat), megbízható bioboltból... Ez nem holmi sarlatánság; ismeretes a mentális zavarok omega-3 elmélete...

Bónusz: "Egy angol orvoscsoport 2002-ben egy hét éve semmilyen gyógyszerre nem reagáló, súlyos depressziótól, szociális félelmektől és gyakori öngyilkossági késztetésektől szenvedő férfi esetéről számoltak be, aki már egy hónapos EPA kezelésre hihetetlen javulást, 9 hónapos kezelésre teljes gyógyulást mutatott."

Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.13 0 0 67

miért nem jelenik meg a hozzászólásotok?

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.12 0 0 66

Aranyos vagy, de kissé komikus is :))))

 

Bár a szüleim ilyenek lennének.

 

Az a helyzet, hogy a haloperidolt ugyanabban  a kórházban nem egy pszichiáter adta, de abban a kórházban az a bevett szokás, szóval :/

ott a haloperidolt elég gyakran adagolják, abban a kórházban

Előzmény: Evolúcióellenes (65)
Evolúcióellenes Creative Commons License 2013.10.12 0 0 65

igen, és tedd hozzá , hogy mindezt 20 évesen

nem mellesleg, a haloperidolt, 18 éves koromgab kezdt6ék el adagolni, de akkor szünetekkel szedtem, sokat kihagytam

 

Igen, és hozzáteszem, hogy mindezt 20 évesen... Azt is hozzáteszem, hogy ha eddig nem használt ez a izé, ezután se fog... Ebben ne reménykedj, ne áltasd magad. Az volt a szerencséd, hogy sokat kihagytál - de ne kezdd újra, azonnal hagyd abba! Ez utasítás! Addig ne szedj semmit, amíg nem kértél tanácsot pszichiáterektől - s kérem a beszámolókat erről!

 

 

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.12 0 0 64

igen, és tedd hozzá , hogy mindezt 20 évesen

nem mellesleg, a haloperidolt, 18 éves koromgab kezdt6ék el adagolni, de akkor szünetekkel szedtem, sokat kihagytam

Előzmény: Evolúcióellenes (63)
Evolúcióellenes Creative Commons License 2013.10.11 0 0 63

engem nyugtalanít a haloperidol-lítium kombó, ennél erősebbet nem is találhatott volna magának:( mindkettő veszélyes önmagában is, csomó mellékhatással.

Sajnos így van; ezeket végigolvasni is életveszély, hát még lenyelni azt a borzalmas mérget... Ijesztő, hogy ezt gyógyszernek nevezik, s még pénzt is adnak érte emberek, köztük topiknyitó topiktársunk... Bárcsak tudnék rajta segíteni...

Előzmény: greenwood (57)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.11 0 0 62

igen, lítium szintet 3 hét mulva kell ellenőrízzem.,

Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.11 0 0 61

litium 1 tabletta este

 

haloperidol: este-regggel egy tabletta

1,5 mg-os

kaptam é n már ennél sokkal durvábbat, tavaly nyárron kaptam két ampullát is szuriban, sz óval szedtem már ezt a szart, csak akkor abbahagytam, v olt hozzá erőm abba hagyni, és még barátnőm is volt, most viszont radikális megoldás kell, mert már nem 16-18 éves vagyok, hanem lassan 20.

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.11 0 0 60

-litiumszint-ellenőrzés??!! 

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.11 0 0 59

Litium: mennyi a javaslat és mennyit szed be?!

Haloperidol: kisadagban ártalmatlan

Előzmény: greenwood (57)
greenwood Creative Commons License 2013.10.11 0 0 58

.

greenwood Creative Commons License 2013.10.11 0 0 57

engem nyugtalanít a haloperidol-lítium kombó, ennél erősebbet nem is találhatott volna magának:( mindkettő veszélyes önmagában is, csomó mellékhatással.

Előzmény: Evolúcióellenes (55)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.11 0 0 56

Menj el ma úszni egyet a Dagályba!

 

-a békatappancsos, nagydarab nőt üdvözlöm!!  

Előzmény: Törölt nick (54)
Evolúcióellenes Creative Commons License 2013.10.10 0 0 55

Nekem nem szimpöla szorongásom van immáron 4 éve, hanem berögzült , automatikus-autonóm szorongásom, az akaratontól majdnem független.
Erre már bizony csak ilyen nagy potenciájú gyógyszerek tudnak hatni.
Ez az utolsó lehetőségem, magamnak adtam, az utolsót.

Hát, ha te ezt így eldöntötted, akkor lehet, hogy tényleg az utolsó lesz... - és most szándékosan voltam ennyire cinikus... Akkor miafrancnak nyitottad ezt a topikot, ha nem hagyod, hogy befolyásoljanak, netán segítsenek... Ne légy már saját magad ellensége! Nyomatékosan utasítalak, azonnal hagyd abba azoknak a "nagy potenciájú gyógyszereknek" a felelőtlen bekapkodását - ha kedves az életed!

Nem véletlenül adtam azt a rengeteg linket - most már elárulom, mindenekelőtt azért, hogy amíg olvasol, addig se kapkodj az ostoba "gyógyszereid" után! Legalább a Betegtájékoztatóból fogj már föl annyit, hogy ezek kinyírják a szívedet!

Azonnal keress egy megbízható pszichiátert, kezdd el a levelezést velük a megadott linkeken! Akik ennyire nyilvános, ingyenes tanácsadással foglalkoznak, nem érdekük, hogy mindenféle "nagy potenciájú gyógyszerek" bekapkodására bírjanak rá...
Fogadj szót: olvass, levelezz, ne döntsd el, milyen "gyógyszerekkel" teszed tönkre magad!

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.10 0 0 54

Lehetséges hogy abban, hogy ide írtam egy pici önsajnáltatás is van, de legfőképp azért, hogy jó tanácsokat, használható tanácsokat kapjak.

 

:)

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.10 0 0 53

Sportoljál is sokkal többet!

 

Valamint igyekezz sokkal kevesebbet sajnálni magadat.

 

Pffá!

Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.10 0 0 52

Valóban létezik az, amit állítasz, de nem az én esetemben.

Az egyik pszichiátrem megfogalmazása szerint (is) nekem nem a klasszikus értelemben vett "pánikbetegsége"em van.

 

Érett sajt és gyümölcs?

Lehet hogy te most verbális támadásnak fogod vélni amit mondok, de te meg a cukorbetegség nagyon súlyos fázisában(amikor amputálni akarják valamelyik végtagodat) napozz sokat, hisz állítólag a D vitamin hiánya okozza ezt a betegséget.--->ez a válaszom az érett sajtodra és gyümölcsödre.

Előzmény: Törölt nick (49)
greenwood Creative Commons License 2013.10.10 0 0 51

nem jelent meg sokáig, amit írtál...

azt hiszem, Anxiety-nek nem pánikrohamai vannak, bár ő nyilván jobban el tudja mondani.

Előzmény: Törölt nick (49)
greenwood Creative Commons License 2013.10.10 0 0 50

.

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.10 0 0 49

Egy pánikrohamos betegnek elképzelhetetlen, hogy őnála súlyosabb betegek létezhetnek egyáltalán.

 

Amikor a mai világban szinte mindenkinek át kell élnie "pánikroham"okat, csak azok feldolgozódnak, nem állandósulnak, nem hatalmasodnak el -a megfelelő feldolgozás folyományaképpen.

-Nincs kizárva, hogy ehhez normális agyi biokémia is szükséges...

--ezért tanácsoltam érett sajtokat és sötétkék/fekete gyümölcsöket...

Előzmény: greenwood (48)
greenwood Creative Commons License 2013.10.10 0 0 48

ezt a hozzászólásodat nem értem...megmagyaráznád?

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.10 0 0 47

Pánikroham!

 

Kinek nincs a mai világban!?  -(((

greenwood Creative Commons License 2013.10.10 0 0 46

mindkét gyógyszernek súlyos mellékhatásai lehetnek, és úgy érzem, nem adtál esélyt a kicsivel enyhébb megoldásoknak... csak e miatt írtam azt, amit. nem téged támadtalak személyesen, hanem a döntésedet tartom veszélyesnek.

Előzmény: greenwood (45)
greenwood Creative Commons License 2013.10.10 0 0 45

nem rád haragszom, hanem érted... talán lettek volna még egyéb lehetőségek, nem ez az iszonyat erős koktél. :(

Előzmény: Törölt nick (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!