Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.31 0 0 21

Miert nem tudok kepeket felteni  eddig semi gond nem volt most meg azt irja ki nincs hozza jogosultsagom? Mi lehet a gond?

Night Hunter C osztály Creative Commons License 2001.03.21 0 0 20
És ez egy olyan nagy ló, hogy nem fér bele SMS-be?
Előzmény: vapiti (18)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.21 0 0 19
Tedd a monitor elé, és indítsd el a faxprogramot.
Előzmény: vapiti (18)
vapiti Creative Commons License 2001.03.21 0 0 18
Rajzoltam, de hogyan tudom eljuttatni hozzád?
Előzmény: Night Hunter C osztály (17)
Night Hunter C osztály Creative Commons License 2001.03.21 0 0 17
Szeretném, ha rajzolnál nekem egy lovat. :)
Előzmény: vapiti (16)
vapiti Creative Commons License 2001.03.21 0 0 16
Kérj, bármit!
Előzmény: Night Hunter C osztály (15)
Night Hunter C osztály Creative Commons License 2001.03.21 0 0 15
Ok.

Előtte:
János feje kopaszodott, és gyér haja korpás volt, szájában a fogak sárgán és szürkén meredeztek elő.
Ruhája gyűrött, szagos, és hatalmas foltokban piszkos volt. Körme fekete, beszéde trágár.

Utána:
János haja dúsan, rendezetten omlik válára, egészséges fogsorával vígan mosolyogva tekint végig frissen mosott, élére vasalt illatos ruhájára. Manikűrözött körméről csak szuperlatívuszokban tud beszélni.

Na meggyőztelek, hogy a mostani állapot jobb?
Kérhetek?

Előzmény: vapiti (13)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.21 0 0 14
Ha nem tudnám biztosan, hogy én nem te vagyok, azt hinném, én írtam.
Tessék abbahagyani a gondolatolvasást! :-)
Előzmény: vapiti (13)
vapiti Creative Commons License 2001.03.21 0 0 13
Komolyan kéne csinálni egy előtte-utána összehasonlítást. Aki észérvekkel meg tud győzni, hogy a mostani állapot jobb, az kérhet tőlem 1-et.
Előzmény: pusztuló agysejt (12)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.21 0 0 12
dettó
Előzmény: vapiti (11)
vapiti Creative Commons License 2001.03.21 0 0 11
Én komolyan nem akartam beleszólni ebbe az egészbe, de nem lehetne mindent újrakezdeni?
Ha mérleget akarunk vonni abból ami az utolsó héten történt, az nagyjából annyi, hogy átraktak minden következetesség nélkül egy pár topikot, innen oda. Aki nagyon rinyált, azét visszatették onnan ide. Aki mégjobban rinyált, azt letiltották, kitörölték, aztán visszahozták. Ezzel szemben nyílt egy csomó moderátorgyalázó topik (ez elkerülhető lett volna). Szóval a káosz csak nagyobb mint volt, és mostmár a moderálás topikot sem tiszteljük.
Nekem meg már nincs kedvem sehova sem írni, mert csak ugrálok a Tasztal meg a kávéház között.
Zaturek Manfred Creative Commons License 2001.03.21 0 0 10
Mondtam már, hogy maguk a fórumok, jellegüknél tekintve, teljesen mások, ezért van belőlük annyi. Ez a T.Szerk. egy speciális fórum, az itteni topikokból kell a moderátoroknak és a szerkesztőknek megkapni azt az információt, ami a munkájukkal kapcsolatos - pld. ez vagy az rosszul müx, emilt kell módosítani, hülye a moderátor, rohadt dög a cenzor, kifejezetten egy-egy ismert moderátorral akar valaki beszélgetni (nem a sörözésről :))) olyan kérdésekről, amiket nem ért, amiről tájékoztatást kér. A törölt hozzászólások (amiket direkt megnéztem) viszont már nem erről szóltak, tipikus hülyéskedés, szórakozás volt, játékos majd egyre durvább csesztetésbe mentek át, szóval, mindazt jelentették, amit off-nak szoktunk nevezni. Másutt semmi baj nem lett volna velük, itt az alaprendeltetést zavarták - találtam olyan beszólást is, hogy "mivel ez a topik már úgyis off, pakoljátok át..." ide vagy oda.

Mondtam már, hogy nincs technikai lehetőség hozzászólás átpakolására, majd meg kell kérdezni a Keki - Pozsi párost, hogy a majdani szoftban ezt meg tudják-e oldani, illetve meg kell beszélni, hogy ez kell-e egyáltalán?

Egyébként nagyon sok ötlet lehet még, de csak azt kérdezném, hogy ki fogja ezeket megvalósítani és főleg ki fogja ezt csinálni? Mármint a sok topikon végigmászni és az offokat valahová kigyűjteni... Tudod te egyáltalán, hogy milyen nagyságrendről lehet szó?!

Előzmény: pusztuló agysejt (9)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.20 0 0 9
Hát, én nem szoktam menteni, amiket beírok. A lényege valami olyasmi volt, ha jól emlékszem, hogy miért törölték a hozzászólásokat, egy csomó hasonló jellegűt meg akkor miért nem (még most is van ilyen benne jócskán - engem mondjuk nem zavar, mint ahogy a többi sem zavart, én eddig szórakozni meg beszélgetni jártam ide, nem az agyamat fárasztani, azt megteszem egész nap munka közben).
Az mondjuk baromira zavart, hogy egyetlen durva beszólás sem volt, mégis mindet törölték. Olyat is, amiben - ezt pl. én követtem el - a vers zenéjéhez ment egy link, mert hátha valaki nem ismeri (tehát kapcsolódott egy előzőhöz). Azon is csodálkozom, hogy a vers miért maradt bent. Az ugyanolyan off.
Azt honnan döntitek el, hogy meddig komoly valami, és honnan csetelés? Nekem bizisten nem sikerült.
Egyébként egy megoldás arra, hogy a komoly rész és az offolás is megmaradjon: két példányban menteni az adott topicot, aztán az egyiket átnevezni, és egyikből az offokat szeni ki, másikban meg csak azokat meghagyni, és az offosokat rendszeresen egyesíteni (más topicok esetében előfordul, nézd meg a Fektessetek a Törzsasztalra topicot, az első 32 hozzászólás sorszáma 0 benne). Persze nem kis meló.
Előzmény: Zaturek Manfred (7)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2001.03.20 0 0 7
Talán tedd fel az egyszerűség kedvéért megint, és ha tudok, akkor válaszolok. (Nem látjuk az összes törölt hozzászólást azon a felületen, amelyikről vissza lehetne varázsolni, én ott csupa kedélyeskedést és cseverészést látok, a sok máshonnan beömlesztett szemét között - egy helyen van az egész kuka -, de moderátornak szóló kérdést nem találok, se finomat, se durvát).
Előzmény: pusztuló agysejt (6)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.20 0 0 6
Köszi. Bár arra még mindig nincs válasz, hogy a nagyon is abba a topicba illő kérdések hova tűntek (és az első még normális hangvételű volt).
Előzmény: Zaturek Manfred (3)
Wágner úr Creative Commons License 2001.03.20 0 0 5
Mi az, hogy néha?! Mindig! Főleg, ha ilyen marhaságokkal rongálják az ideget... hukk, bocsánat... nem IDeG ez, kérem szépen... mellesleg lácc, hogy nem is bírta sokáig az sem ideggel az ilyen torturát.... :)))
Előzmény: Törölt nick (4)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2001.03.20 0 0 3
Jó, beszéljünk egy kicsit komolyabb stílusban - ezért váltottam a bolondjózanra :)))

A fórumszoft nem tesz lehetőséget semmiféle utólagos szerkesztgetésekre, a hozzászólás áthelyezésére sem, azt sajnos csak törölni lehet. Teljes topikot már át lehet pakolni, újabban akár átnevezni is - pld. korábban a Cím nélkülieket csak törölni lehetett, most már nem muszáj. Apránként módosul majd ez is, de ha bármit kérünk, akkor a programozók azt mondják, hogy majd, majd, majd az új szoftnál... Azért mesélem ezt, hogy értsd, nem a törlés, hanem a megmaradás a fő cél, viszont úgy, hogy a meghatározott célra nyitott fórumok, topikok használhatóak legyenek. Az offok ezt akadályozzák, nem véletlen, hogy egy-egy komoly beszélgetésnél az offoló jelzi is azt, meg elnézést is kér.

Azon, hogy sok moderátort ismernek, nem is lehet csodálkozni, hiszen alapvetően a fórumlakókból, méghozzá a fórumokat szerető lelkes fajtából kerülnek ki, akik többnyire nagyon aktívan vesznek részt a fórumok életében, ha nem is mindegyikben. Világos az is, hogy a személyes ismerettség máris bizonyos fokig szubjektívvé teszi az itéletet, de csak bizonyos fokig! Én, például, a legkülönfélébb talikon és bulikon részt veszek, de mindenféle szívfájdalom nélkül kitörlöm és lecsüccsentetem pihenni azt, aki szándékosan szétveri mások normális beszélgetését. Ne értsd félre, nem az offolókra vadászok, hiszen magam is gyakran offolók (jó, nem ezzel a nickkel, hanem a részegessel :))) Azonban, meg sem fordul a fejemben, hogy ott pofázzak bele a komoly beszélgetésbe, ahol ezt nehezményeznék.

deadcrow helybenjárásával kapcsolatban - semmi jelentőséget nem látok abban, hogy ismerős vagy sem, nem tudok arról, hogy pihentetését csökkentenék, ha netán mégis, akkor ahhoz legalább 3 moderátor szavazata kell. Már ahhoz is három kellett, hogy ne teljesen szünjön meg. Másrészt ha ugyanazt a célt el lehet érni finomabb eszközökkel, akkor nincs szükség a keménykedésre - nos, ez a nagy kérdés! Felfogta-e deadcrow, hogy hibázott? Ha igen, akkor semmi probléma nincs, akár amnesztiát is kaphat - IRL sem történik másként, akkor miért pont itt a "virtuális térben" ne legyen így?!

Night Hunterrel kapcsolatban - a Politika fórum moderálásának különválásával nagy változások történtek a moderátorok között, egy ideig szinte semmi mással, csak a Politikával kellett foglalkozni mindenkinek, mert az egész moderátori társaságot megcsapta a szele. Azokat is, akiknek semmi közük nem volt soha hozzá, még annyit sem mászkáltak benne, mint például én. A meghatározott időre szóló tiltásról pedig valószínüleg egyszerűen megfeledkeztek (sajnos nincs automata program, amely jelezné, vagy feloldaná a tiltást, pedig kértük sokszor), másik lehetséges változat, hogy már nincs is meg az a moderátor, aki tiltott - fluktuáció van, kérem szépen, nem hitbizomány ez a meló, megunják az emberek a társadalmi melót, amiért csak letolást és szídást kapnak mindig. Igen, én adtam vissza Hunter jogait, csak úgy hitelre, mert nem találtam semmit a Közleményekben a dátumot illetően. Viszont, ahogy írtam már neked, tényleg nemcsak az az egy dolgom van, ahogy másnak sem, hogy állandóan ezekkel a moderátori marhaságokkal foglalkozzak. Igaz, hogy sokszor válaszolgatok a kérdésekre, de ne legyél tévedésben - nem én vagyok az Index, vagy a moderátorok szóvívője, nem kötelező nekem mindig felvennem a kesztyűt! Csak néha megunom a folytonos piszkálódást és inkább beírok ezt-azt, ahogy most is tettem :)))

Előzmény: pusztuló agysejt (2)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.20 0 0 2
Ja, még valami.
A bennmaradtaknál viszont azt látom ismét, hogy van ugyan egy csomó offolás, de aki ismeri a moderátorokat innen-onnan, az bent maradhatott. Kettős mérce játszik?
Ennyiből talán jobb is, hogy nem járok talikra, talán kicsit objektívebb az én megítélésem is, és én is objektívebben ítéllek meg titeket. És bizony ez nem mindig pozitív végeredményt hoz. Ami egy jó közös piálás után már biztos kevésbé lenne kedvezőtlen.
Ja, és ez nem pozitívum ám. Sem részetekről, sem a titeket ismerők és ezért enyhébben megítélők részéről. Pl. itt van deadcrow esete (más dolog, hogy mennyire volt jogos a letiltása vagy mennyire nem). Mivel őt ismeritek, nem lett végleges a letiltása, sőt, most kaviat még közbenjár az érdekében, hogy az 1 hónap is rövidüljön. Az én esetemben valószínűleg nem tenne senki egy lépést sem, ha ugyanazt elkövetném (magyarul örökre búcsúzhatnék a nicktől).
De jó példa Night Hunter esete is - gondolom, őt se ismeritek személyesen -, akit egy hétre tiltottatok le, és aztán ebből egy hónap lett, az is csak azért, mert néhány ember folyton tépte a száját az érdekében, mire valaki hajlandó lett utánanézni az ügynek, és feloldani a letiltást (ezen maga Hunter is meglepődött, mert már nem is remélte, olvass bele az Üzenőfüzetbe, talán Tasztal, de per pillanat a fene se tudja).
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.20 0 0 1
Bocs, Wágner úr, de én magam tettem fel a kérdéseket egyre durvább hangnemben, tehát valahol lennie kellene. Hacsak a kolléga nem végleg törölte őket.
Mellesleg ilyen alapon egész 15-étől lehetne törölni a hozzászólások 80%-át, köztük a tieidet és kaviatéit is.

Még egy dolgot: nem lehetne azt megoldani, hogy a simán offolás (és nem gyalázkodás vagy anyázás) miatt törölt hozzászólásokat kirakjátok mondjuk havonta egy valamilyen (mondjuk "off miatt kiszedve - október") topicba, hogy végleg ne vesszenek el? Mert valóban voltak köztük jópofák is (nem a sajátjaimra gondolok).
Egyébként egészségedre!

Wágner úr Creative Commons License 2001.03.20 -1 0 0
Na, voltam olyan hülye, hogy végignéztem alaposan a törölteket, holott Söröt kellett volna innom... nincs közöttük semmiféle moderátornak szóló kérdés! Biztos a duplatriplaságom miatt nem találtam. Egymást kérdeztétek mindenféle marhaságokról, az stimm! Meg az off móka ment, ami egyébként nem rossz, csak nem ide való... Hányszor mondjam, hogy Söröt kell inni és nem dühöngeni mindenféle marhaságokon? Egészségedre!
Előzmény: pusztuló agysejt (-)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.20 0 0 topiknyitó
Ma este (kedd) 6 és fél 7 között a T. szerk. fórumban lévő moderálás topicból eltűnt az utolsó mintegy 100-150 hozzászólás, minden indoklás nélkül.
Ezek után megkérdeztem, hogy mi is volt ennek az oka. Először szépen, aztán durvábban, aztán még durvábban. A Közleményekben ugyanis semmi nem szerepelt.
Remélhetőleg ezt a topicot nem fogja törölni, ha igen, megnyitom újra, ha a nicket letiltja, akkor más nicken, annyiszor, ahányszor kell, hogy legalább holnap estig fennmaradjon, és minél többen lássák.

Eredmény: semmi válasz, de törölték mindegyik kérdést is.

Tisztelt szerkesztők! A moderátornak Önök szerint ez a feladata, vagy ez már Önök szerint is a hatalméval való visszaélés? Így ugyanis a helytelen intézkedéseire utaló minden nyomot megpróbál megsemmisíteni. Önök ezt helyenek tartják? Egyáltalán, olvassák a T.Szerk. fórumot?
Nem kellene az ilyen hozzáállással dolgozó moderátorokat megfosztani ettől a szerepkörtől?

Természetesen az érintett (a moderator nick mögé bújó) moderátor válaszát is várom. Ahogy Wágner úr vagy kaviat ki mer állni a tömeg elé, te, kedves moderator nick mögé bújó olvtárs, te miért nem vagy ehhez elég bátor? Ennyire gyáva vagy? A törléseket csak arc nélkül mered megtenni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!