Keresés

Részletes keresés

Conqvi Creative Commons License 2017.12.16 0 0 59

Hali!

 

Mostanában készülök bérelni webtárhelyet a majdani honlapomhoz.

Elég sok cikket átolvastam és mind idehaza mind külföldön csak a lehúzás megy a tárhelyszolgáltatók részéről.

Átnéztem sok külföldit is és úgy tűnik van egy elég korrekt csapat kérdés érdemes e külföldi szerverre telepíteni a dolgaimat?

 

Fastcomet a nevük és Frankfurba (is) van szerverközpontjuk. Összességében árban picit olcsóbbak, mint néhány Magyar szolgáltató és erősebb hátteret is ajánlanak. 
A fórumozók szerint köröket vernek az Ipage és a Bluehost lehúzós oldalakra. 

Van valakinek külföldi szerveren honlapja és ha igen mi a tapasztalata arról? köszi

onestepp Creative Commons License 2017.12.08 -1 0 58

Sziasztok.

Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, egy jó pár napja nézegettem a tárhelyeket, itt is megnéztem egy pár ajánlást, a web-server ezek alapján szóba sem jöhetett. Google-ban találtam a hosthing.eu-ra. Van náluk próbaidőszak. Pont valami ilyesmit kerestem, hogy ki tudjam próbálni a tárhelyet, mielőtt fizetnem kellene. Megrendeltem a 7napos próbatárhelyet amihez kaptam egy trial.hosthing.eu-s aldomaint, mindezt pár percen belül. Emailben megkaptam minden hozzáférést. Cpanel, domain, ideiglenes tárhely ami csak kell, ahhoz hogy eltudjam kezdeni feltölteni a weboldalam. Az SSL már az aldomainre is be volt állítva!! Szerintem meg is rendelem tőlük. Igaz nem ingyenes, de havi 890 Ft-t egyáltalán nem a világvége, ráadásul most adnak 10%-k kedvezményt minden tárhelyből, amit a weboldalon lévő kuponkóddal lehet aktiválni úgyláttam. De megrendelésnél ki fog derülni. Addig is mindenkinek sok szerencsét! 

pcscs Creative Commons License 2017.09.12 0 1 57

Azt is írd le mennyi jutalékot kapsz ha hozod az új ügyfeleket... 

 

Előzmény: Remete Ur (56)
Remete Ur Creative Commons License 2017.09.09 -1 0 56

Én még mindig a TÁrhely.Eu-nál hostolok, most már lassan 5 éve, együttműködőek, korrektek, csak ajánlani tudom őket!

Itt az affilate ajánló linkem és kupon kódom, ezzel 5% kedvezményt kaptok, ha tárhelyet vagy SSL-t vásároltok:

https://tarhely.eu/ugyfeladmin/aff.php?aff=1379

Kupon kód: KUPON09C8643C0

pcscs Creative Commons License 2017.08.28 0 1 55

Beképzelt büdös parasztok vagytok! Akik nagyívbe szarnak a saját szabályzataikra is! 

 

Amennyiben ez a kitétel nem szerepel az aszf ben mint felmondási ok akkor javaslom a fogyasztóvédelmet és az okozott kár miatt a polgári per indìtását! Még mindig túl nagy az arc és szar a szolgaltatás! 

Web-Server Kft. Creative Commons License 2017.08.25 -1 0 54

Kedves Idanka!

A szolgáltatást azért mondtuk fel Önnel, mert több alkalommal nyilvánosan is rossz hírünket keltette. A szolgáltatás éves díját pedig vissza is utaltuk.
A felmondást követően semmilyen szolgáltatásról nem állítottunk ki díjbekérőt.
További sok sikert kívánunk Önnek.

Web-Server csapat

Előzmény: idanka (53)
idanka Creative Commons License 2017.08.17 0 1 53

Katasztrófa!

Átverés!

 

Mivel nem nyerte el a tetszésemet, hogy a bitang jó tűzfaluk kizár és nem férek hozzá a saját oldalaimhoz (min. évi 5 alkalommal) és többször problémáztam rajt, felmondták szolgáltatást.

 

Ki gondolná, hogy ezek után kiszámlázták az éves díjat?

Ki gondolná, hogy ezek után még kiszámlázták a külső dns karbantartást (amit ismerősöm neje azonnal be is fizetett.)

 

Ki gondolná, hogy 10 perc alatt sem értette meg a support, hogy semmilyen szolgáltatást nem nyújtanak 1/2 éve.

Természetesen találtam hazai-t  1/2 áron 10x több, szélesebb szolgáltatást nyújtót és lassan 8 hónapja semmilyen problémánk nem volt egymással. 

 

Web-Server Kft. Creative Commons License 2017.08.09 -1 0 52

Kedves Aseainfo!

A számlázási rendszerben előfordulhatnak hibák, mint mindenhol máshol, vélhetően ezért kaptad meg duplikáltan a díjbekérődet. Azonban ha jelzed felénk az észrevételedet, mi minden esetben töröljük a tévesen kiállított díjbekérőt, vagy ha már kifizetted, akkor visszautaljuk az összeget.
A Te esetedben egyedi ajánlat lett rögzítve, aminél viszont nem tudtunk rögzíteni a postafiók kvótát, ezért ment ki az ezzel kapcsolatos díjbekérő. Ezúton is elnézésedet kérjük az okozott kényelmetlenségért. Sajnos nem kaptunk arra lehetőséget, hogy ezt a hibát orvosoljuk, mert azonnal felmondtad a szolgáltatást.


Web-Server Kft.

Előzmény: aseainfo (51)
aseainfo Creative Commons License 2017.05.02 0 1 51

Evente 2x kuldenek ki teves dijbekerot, gyakorlatilag folyamatosan megprobalnak atb..zni. Legutobb kifizettettek velem egy domaint, mondvan hogy abban benne lesz az email cim, amit kertem, es ma meg kiderult, hogy az arban ez nincs is benne, szoval 7 napon belul ujabb dijbekero. hozzateszem par honapig nem is mukodott az email, mert nem frissitettek egy beallitast.  Persze felmondtam minden szolgaltatast. kulfoldi szolgaltataok meg olcsobbak is.

 

kovacsp34 Creative Commons License 2015.04.10 0 0 50

A Web-Server kétségkívül egy katasztrófa. Volt, hogy több napig nem működtek az oldalaim, ezzel milliós károm keletkezett (webshop). Nem ajánlom jószívvel senkinek.

Remete Ur Creative Commons License 2015.03.31 0 0 49

Ez elég durván hangzik... Én a Tárhely.eu-nál vagyok és ott is küldenek sok fizetési felszólítást, de valahogy meg tudom érteni ezt is, sok a lumper, hanyag, megbízhatatlan ember. Én is szolgáltatói pályán mozgok, és borzalmasak az állapotk e téren, valahogy be kell halytani azt a pénzt. Mondjuk én a pénzemért profi kiszolgálást kapok!

 

 

Előzmény: idanka (48)
idanka Creative Commons License 2015.02.03 0 0 48

Huhh ez ilyen régi probléma:)

 

A saját ajánlott szolgáltatásuk sem mindíg működik (máshol is vannak hibák, emberek vagyunk ..stb). De ennyire arcátlan pofátlan, aljadék szemét céggel még életemben sem találkoztam!

 

1x jeleztem, nem működik a cms és a wc3 total cache + memcache páros (ezt kimondottan ajánlották, még mindíg fent van róla több videó)

2x kértek cms-hez hozzáférést (admin-t ugye) ezután valaki átírta a .htaccess fájlt és nem jött be többet a web oldal

3x ezután letörölte valaki az adatbázist és a számomra hozzáférhető összes adatbázis mentés üres volt (hiába is próbálkoztam a visszaállítással)

 

Jelzéseimet mindíg teljes értetlenség fogadta, nem is sejtik mi lehet a probléma, sőt senki sem tudott a kiinduló problémáról sem!

 

Fenyegetőzés a fogyástóvédelemmel... 24 óra múlva visszaállították a web oldalt, az eredeti probléma is megoldódott, erre "valaki" letörölgeti a cms több oldalát és a képeket ...stb

 

A számlázási rendszerükről ne is beszéljünk, már ezért fel kellene jelenteni őket! Ha valaki havi díjas ügyfél, akkor a fizetési határidő lejárta előtt 28 db fizetési felszólítást fog kapni. (csak azt nem értem mire fel amikor még 30 nap van a számla kiegyenlítéséig). PL abban a pillanatban hogy kifizettem a havi díjat, minden nap 2-3-5 fizetési felszólítást kapok a következő havi díj fizetés miatt.

 

Az aljasság teteje, ezért kifizettem az éves díjat, hogy össze vissza törölgessék web oldalamat.  

Szóval most fogok fogyasztóvédelemhez és vagy bírósághoz fordulni!

 

 

New Bart Creative Commons License 2014.02.28 0 0 47

Vannak olyan emberek akik mindenben a hibát keresik, azok tuti a legjobb szolgáltatót is meg tudjak kritizálni, persze a többség nem ilyen. De azért azt mindenki belátja, hogy érdemesebben egy nagyobb nevű és sok ügyféllel rendelkező céget választani, ha jót akar magának az ember, én is igy vagyok, és nagyobb a biztonság érzetem is:-)

Előzmény: abregee (46)
abregee Creative Commons License 2014.02.28 0 0 46

vagy érdemes akár fórumon utána olvasni :)

igaz ott sok minden lehet...

Érdemes olyan cget választani, akinek széles ügyfélköre van, megbízható referenciával rendelkezik és nem 2-3 éve kezdte a pályát... sok tízezer domaint üzemeltet....

Még így is érheti csalódás az embert, ám ígykisebb az esélye

New Bart Creative Commons License 2014.01.27 0 0 45

Nagyon fontos, hogy a választás előtt le ellenőrizzük az adott céget, nagyon sok a szélhámos, érdemes ajánlás alapján választani szolgáltatót, esetleg megnézni, hogy a google keresője mit ad ki, mert azért ők eléggé megszűnik ki kerülhet előre a keresőben.

szferi62 Creative Commons License 2014.01.02 0 0 44

Levelező elindult, weboldalam elérhető, de ügyfélkapu és a web-server saját oldala még nem.

Előzmény: szferi62 (43)
szferi62 Creative Commons License 2014.01.02 0 0 43

Sem levelező sem web oldal sem ügyfélkapu sem web-server.hu weboldal jelenleg nem működik. Ez aztán szolgáltatás???!!!

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.06 0 0 39

Egy újabb károsult.

Ez a "szolgáltatás" szimplán egy fos.

PHP beállítási hibák a szerveren, átraknak másik szerverre, ott is.

Írtam a fogyvédnek, hogy van-e ötletük.

Előzmény: szferi62 (38)
szferi62 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 38

A weboldal kb 5-10 perc múlva volt elérhető, a levelezés pedig kb. 30 perc múltán.

Előzmény: szferi62 (37)
szferi62 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 37

A web-server minden szolgáltatása az elmúl percekben teljesen leállt, se levelezés, se web oldal, még a saját weboldalukat (web-server.hu) sem tudtam elérni.

kg78 Creative Commons License 2013.08.14 0 0 32

Én sem tudok sok jót mondani róluk. Egy kisebb oldalt üzemeltettem náluk, rengeteg volt a leállás. Ami viszont kiverte a biztosítékot, hogy havi 2000 levélben korlátozzák küldhető levelek számát. Magyarul óránként átlag 3-at küldhetsz ki majdnem :D 

Ha ennél többet akarsz, akkor fizess elő tömeges email szolgáltatásra. 4 levél óránként már tömeges vajon? Röhej. Többet nem hosszabítok, ami van még ma elviszem máshová.

 

mokuspajtas Creative Commons License 2013.07.05 0 0 30

:D :D :D hehe, kacag a májam.

Azok a vezető tárhelyszolgáltatók a ti értelmezésetekben, akik regisztrálnak, és fizetnek a megjelenésért az oldalatokon? XD

valóban objektív :D

Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.10 0 0 28

Ajánlanám figyelmedbe a Rackhostot, 1 GB-os webtárhely domainnel havi 582 Ft (6990 Ft/év) náluk. Ezentúl megbízhatóak és az ügyfélszolgálatuk is nagyon segítőkész, ha valami problémád merülne fel!

Előzmény: szferi62 (27)
szferi62 Creative Commons License 2013.05.31 0 0 27

Én i szenvedek velük több mint egy éve, a fórumot csak most találtam meg. Hova érdemes átregisztrálni?

Előzmény: Elemer007 (26)
Elemer007 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 26

Hali all! Végre én is megszabadultam tőlük, a létező összes domainemet áthoztam (kivétel 1). Ajánlani tudom az Azonnal Kft-t: redundáns szerverek, leállás egyszer volt az évben, de az is elektromos hiba miatt. D. ;)

HA-LHA Creative Commons License 2010.07.11 0 0 25
(Vannak archivált nyalánkságok is a "múltjukból".)
Előzmény: HA-LHA (24)
HA-LHA Creative Commons License 2010.07.11 0 0 24
Február magasságában keresett valaki, hogy pertársaságot alakítana. Lett ezzel valami? Beszállnék vagy két esmerőssel. :)
lacima79 Creative Commons License 2010.06.16 0 0 23
Nagy lófütyi az egész cég, nekem 25-30 domainem volt náluk aztán miután már nem tudtam helyettük mit hazudni az ügyfeleimnek elhoztam mindent egy másik helyre. Hihetetlen, hogy az smtp szerverük is olyan lassan reagál a küldésre mintha modemmel nyomnám. Egy cégem van még náluk sajnos elég sok mail fiókkal ezért halogatom még az átállást... És tényleg ez jellemző rájuk, hogy ez nem megy az nem megy, hol a tonline hol a bix hol a vihar mindenre fognak mindent. Amikor az utolsó mailomat megírtam, hogy unom már, hogy állandóan szívok miattuk és elhozom az összes domainemet annyit írtak, hogy bocs sajnáljuk. Kész. A vicc az egészben, hogy ugyanúgy be tudok lépni w-s oldalamra és ugyanúgy látom az összes domainemet tárhelyemet stb. úgy, hogy már nincs is náluk semmi :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.10 0 0 22
Ja igen. És a statisztikában nem szerepelnek az olyan "apróságok" amikor elállítgatnak valamit, így átirányítási hibára hivatkozva elérhetetlen az oldal... (mondjuk 1/2 óra alatt megjavítják miután szólok...) Ha észreveszem és szólok!!!
Vagy az olyan mezei oldal betöltése ahol csak 1-2 elem van includolva (tehát gyakorlatilag statikusnak tekinthető) betöltése 1 percnél több...
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.10 0 0 21
Miután a rendszert nem fejlesztették érdemben, és folyamatosan kötnek szerződéseket (tehát nem csökken a szerverek terheltsége). A "szakembergárda" maradt. Így simán megáll a szándékos megtévesztés.
De mindezt el is lehet felejteni... Elég megnézni a monitoring adatokat visszamenően...
Előzmény: vanchu (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!