Keresés

Részletes keresés

garazsadmin (X) 2018.02.25 0 0 8

Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon  garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com  

obszidian1 Creative Commons License 2016.03.21 0 0 7

A Facebook-on van egy zárt csoportja a Lakóparknak. A már ott lakók és a rövidesen odaköltözők a tagok. Érdemes végigolvasni az ottani beszélgetéseket, többek között erről is volt szó. 

Itt a linkje: 

https://www.facebook.com/groups/271495216356874/

tibor340 Creative Commons License 2015.11.01 0 0 6

Üdv mindenkinek,a lakópark piac felüli oldalán ingyen wifi  Inernet található,nem túl jó térerővel de az is jobb mint a semmi. Komolyabb antennával jól fogható,remélem bővitik majd.

R3DRaven Creative Commons License 2015.10.23 0 0 5

Hmm.. Most nezegetem ActivCom-ot.. Naluk viszont nincs belepesi dij?

Viszont tenyleg kevesebb fele csomag van, emiatt ha ugy vesszuk tenyleg dragabb..

 

Viszont unblokk idegesito, hogy ezt vallaljak:

  • Éves rendelkezésre állás 98%
  • Belföldi és nemzetközi sávszélesség garancia 50%

98%.., az 2% kiesési idő, ami egy évben (365 napnal): 7,3 nap (175,2 ora).

Tehat kényelemesen minden nap kimaradhat fél órányi net, akár 6-szor 5 percekre szakitva is, es nem szólhatok rá semmit... Mondjuk Netkontakt meg ennyit sem iger :D

Előzmény: R3DRaven (3)
R3DRaven Creative Commons License 2015.10.23 0 0 4

Szia,

 

 Mi is csak a semmibol fogtuk ki a nyar folyaman, h igy mar tulajdonostol kozvetlenul tudtunk lakast venni. Eloszor mi is az ingatlanosoknal probalkoztunk. Szerintem erdemes felhivni oket, akkor is, ha a netes hirdetesek kozott nincs szimpatikus.

 A legtobb hirdetest idejuk sincs felrakni, mert mar alaprajzon elkelnek. Mondjuk emiatt a gyors koltozes lehet, h nem valosul meg, mert nekunk mar juliusban is csak jovo tavaszra tudtak szinten kisebb meretu sorhazat vagy lakast ajanlani. Termeszetesen az is meg csak papiron letezett. Akkor azt mondtak, szerettek volna meg iden belekezdeni a kivitelezok, de az adminisztracio a telkekre kicsit megtorpant a nyar vegere..

 

Szoval szerintem telefonaljatok, mindenkepp megeri a probat. Mi a gyongyszemingatlannal talaltuk a legsegitokeszebb es talan legtobb infoval rendelkezo ingatlanost a kornyekbeliek kozul. 

Előzmény: Editkeeee (1)
R3DRaven Creative Commons License 2015.10.23 0 0 3

Hello,

 

Mi mar masodik tulajdonosai leszünk a lakasnak a Ligetben. A jelenlegi tulaj a Netkontaktot hasznalja, ami szinten mikrohullamu, de olcsobban adja a netet, mint az altalad emlitett ActivCom:

http://www.netkontakt.hu/force5-lakossagi-internet-szolgaltatas/

 

Viszont eddig parszor mar kontaktaltuk az eladokat skype-on, es "pont akkor" eppen megszakadt a net. En nem szeretnek olyan netet, ami 1 honapon belul akarcsak 3 szor is megszakad.. :S Nem tudom az ActivCom jobb-e ilyen szempontbol.

 

UPC-nel ez a "29-es korzet", tehat csak adsl szolgaltatast tudnak adni Gyomron, ami amugy is rohejes. De felhivtam oket, es igazabol azt sem tudnak a Ligetben, annak ellenere, h a Liget-bol nehany hazszam fent van a rendelheto listaban a honlapjukon. Allitolag az is csak adatbazis hiba :S

 

Egyik gyomroi kollegamnal optikai kabeles, extrem gyors Digi van. Nekik is irtam, sajnos nem mondtak, h tervben lenne a Liget bekabelezese, pedig a kornyekbeli utcakban ott mennek a kabelek, ha lehet hinni az adatbazisnak amire iranyitottak a levelben:

http://salesweb.digi.hu/app/new?_skin=digi.hu.2014    .. Allomas utca, Bimbo utca pl.

 

Szoval nemtom, ActivCom jobb, mint a Netkontakt? :D

 

Hallottam amugy olyat is, hogy volt a multban direkt a Ligetben lakoknak kozgyules, talan erdemes lenne eroltetni ezt a kerdest, h kapjunk mi is Digi kabelt mondjuk.. Oo 

 

Tudom, lehetne fontosabb problemam is.. :D

 

 

Előzmény: amigohun (0)
amigohun Creative Commons License 2015.10.19 0 0 2

Érdemes személyesen kimenni, és az építkezéseken érdeklődni. Folyamatosan indulnak az újabb építkezések, és a legtöbb helyen ki van rakva táblákra, hogy milyen lakások/házak épülnek, valahol az árak is. Így egyből a kivitelezővel tudsz egyeztetni, kihagyva az ingatlanost.

Előzmény: Editkeeee (1)
Editkeeee Creative Commons License 2015.10.17 0 0 1

Sziasztok!

Mi is kinéztük magunknak a Liget lakóparkot, de sajnos az interneten nem találtunk olyan elérhetőséget/telefonszámot, ami alapján tudnánk érdeklődni, milyen lakások eladóak még, illetve LESZNEK eladóak. A környéki ingatlanirodák kínálatában mondjuk látunk párat de biztosan nem az az összes, ráadásul azok mind 70nm felettiek, ami nekünk nagy és nem titok, hogy az ára miatt... 50-65 nm közötti ingatlant szeretnénk/tudnánk vásárolni, de sajnos Liget lakóparkosat nem találunk sehol az interneten! Valaki esetleg telefonszámot, vagy bármiféle elérhetőséget tudna adni??? Ingatlanirodákat is hívtuk, de ők csak azokról az ingatlanokról tudnak, amiket a kezükbe adtak eladásra. Nagyon sürgős lenne a költözés és ott akarunk lakni!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

amigohun Creative Commons License 2015.10.02 0 0 0

Szia, mi az év vége felé költözünk ki Pestről, és valóban gombamód nőnek a házak a földből.
Ha jól tudom kábeles internet és tv nincs, az egyetlen netszolgáltató az Activcom, és mikrohullámú netet ad:

http://www.internetet.hu/activcom/mikrohull%C3%A1m%C3%BA-internet/netroller-8.html

De még én is most kezdtem a témában nézelődni, így nem mondom hogy az eddigi információim teljesek :)

Előzmény: R3DRaven (-)
R3DRaven Creative Commons License 2015.09.19 0 0 topiknyitó

Sziasztok, most vettünk egy sorházat a Gyömrő Liget Lakóparkban. Újak vagyunk a városban is.

Mivel úgy tűnt az új házak úgy épülnek a ligetben, mint a gomba, nem hiszem, hogy mi lennénk az egyetlen új lakók itt. 

Szóval itt a lehetőség, hogy megosszuk a tapasztalatainkat. :) Jól jönne némi infó a már itt lakóktól is. :)

 

Első kérdésként pl. milyen internet szolgáltatót érdemes itt választani? Oo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!