Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2018.11.24 0 0 21

Én az upc-n csak este szórakozom:)))) Azért upc, mert a Balcsira le tudom vinni és a vájdlingon mindent tudok nézni:))))) Nem kell a hiánytól szenvednem:DDDDD Kedvenc csatornáim:

- ECHO, egyre jobb

- M4

- M5

- M1 csak a híradót, kedvelem Balázst:))))

- Most már a HírTV

- Eurosportok

- Ritkám M3

- Az összes ismeretterjesztő adót:)))))

Filmeket nem nézek!!!!!!!

stroban Creative Commons License 2013.09.08 0 0 20

???

rács1 Creative Commons License 2009.02.23 0 0 19

Mondjuk az ATV adását nem igazán nézem, kb. annyit, mint az Extrém sportot. De ezektől az állítólagos felmérésektől már tele van a tököm! Annak idején a MÁV vezetése is előzetes felmérés lapján döntött úgy, hogy az Inter City vonatok a Keleti pályaudvarra menyjenek. Az egyik ismerősöm a Nyugatiban pénztáros, de ő sem tudott semmilyen felmérésről. Az meg már más tészta, hogy akkor mi a faszért mennek ismét (pár hónap után) Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra az Inter City vonatok?

Előzmény: dejo (18)
dejo Creative Commons License 2009.02.23 0 0 18
Nem az a probléma, hogy egy kínai nyelvű csatornával bővült a kínálat, hanem az, hogy erre hivatkozva meglévő csatornákat áttettek magasabb díjú csomagba.
Az UPéCé mindig is ilyen mocsok volt. Emlékszem annak idején az ATV-t egyik napról a másikra lecserélték az Extrem Sportok c. csatornára. Ez az a csatorna, ahol a nap 24 órájában szörföznek, siklóernyőznek, sziklaugranak és a bandzsik jumpingolnak! Amikor felhívtam őket, illetve e-mailben megkerestem, akkor azt mondták, hogy előfizetői igény volt arra, hogy a sport csatornák kínálatát bővítsék. Az ATV perelte is az UPéCét, és akkor védekezésként ezt az ominózus előfizetői levelet be is mutatták a bíróságnak.

Másik. Egy ismerősömnek lejárt a UPC TV hűsége. Erre felemelték az amúgy sem alacsony díját. Az ismerős betelefonált, hogy akkor ő lemondaná, mert eddig sem volt olcsó, de most már tényleg nagyon drága. A telefonos ügyintéző próbálta győzködni, hogy de a minőség, meg a széles kínálat mindenképpen megéri. Az ismerős csak erősködött, hogy márpedig neki nem és azonnal vagy amint lehetséges kéri a felmondás elfogadását. Az ügyintéző egy kis türelmet kért és kapcsolt egy másik ügyintézőt. Az ismét csak kezdte, hogy nem érdemes felmondani, nem olyan sokkal lett az drágább. De mert az ismerős hajthatatlan volt, megkérdezték tőle, és akkor ezután hogy TV-zne? Amikor kiderült, hogy viszonylag bőséges kínálat van a váltásra, Szabolcs Kábel TV és a Digi-Kábel TV is, skkor hírtelen előálltak egy sokkal kedvezőbb díjjal. Én biztosan ennek ellenére is felmondtam volna, de az ismerős (szerintem csak lusta volt megkeresni az új szolgáltatót) belement a díjcsökkentésbe és maradt az UPéCé rabságban.
Előzmény: rács1 (17)
rács1 Creative Commons License 2009.02.22 0 0 17
Szóval ha jól értelmezem a dolgot, a kínai TV adása előzetes felmérés alapján került be a programcsomagba!
rács1 Creative Commons License 2009.02.22 0 0 16
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

Sajnos hálózatunk műszaki kapacitása véges, újabb sokak érdeklődésére számot tartó csatornát csak egy korábbi tévéadás helyére, annak lecserélésével tudunk a kínálatba helyezni. Ezeket a változtatásokat alapos felmérések, televíziós nézettségi mérések és közvélemény-kutató cég bevonásával előfizetőink körében végzett vizsgálatok eredményei alapján végeztük.
Programcsomagjaink összeállítása illetve módosítása során tisztában vagyunk azzal, hogy az összes ügyfelünk elvárásainak egyenként is, minden esetben tökéletesen megfelelő válogatást képtelenség elkészíteni, ezért csak arra törekedhettünk, hogy a többségi nézői igényeknek minél inkább megfelelhessünk. Ehhez egyaránt figyelembe veszünk felmérési eredményeket, a többségi nézői igények és a médiapiaci kínálat változásait, valamint szerződéses és gazdálkodási lehetőségeinket is. A programkínálatot minden esetben az erre vonatkozó jogszabályok és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak betartásával állítjuk össze.

Tudatában vagyunk, hogy a szolgáltatás jellegének megfelelően korlátozott műszaki lehetőségek miatt elkerülhetetlen, hogy a kínálat megváltozása egyes előfizetőinket esetleg kedvezőtlenül érintse. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy csatornaválasztékunkban előfizetőink többsége, s köztük Ön és családjának tagjai is a nap bármely szakában egyre inkább mindannyian megtalálják a változatos érdeklődésüknek megfelelő televíziós programokat.

Valamint tájékoztatjuk, hogy a VH1 a Comedy Central csatornával kerül megosztásra, a váltás időpontját nem áll módunkban változtatni.
Továbbá a Eurosport 2 csatorna a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunk csatornakiosztásának része, analóg műsorszórásunkban nem elérhető.

Amennyiben további kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az ugyfelszolgalat@upc.hu címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.

További kellemes televíziózást kívánunk!

Tisztelettel:


UPC Magyarország Kft.
ügyfélszolgálat
Előzmény: rács1 (14)
dejo Creative Commons License 2009.02.14 0 0 15
Mivel egy szűk hónapja van DIGI kábelem és azóta nem volt vihar, ezért ezt nem tudom. De a Szabolcs Kábel-TV-nél tényleg a műholdas adók egy része kiesett ha nagy zápor volt. A "beltéri" egység menüjét néztük néha egy napig is. Ott ha valami probléma volt be kellett azonnal jelenteni, mert különben nem vették észre.

A DIGI kábelnél egyelőre minden nagyon szép. Az első napokban néhány csatorna olykor pixelesedett, főleg képváltáskor vagy gyors mozgáskor. De mint mondták márciusig tesztüzem van és hangolják a rendszert. Már jó ideje nem láttam pixelesedét sem.
Előzmény: rács1 (12)
rács1 Creative Commons License 2009.02.14 0 0 14

Megírtam a véleményem az UPC-nek. Kíváncsi vagyok mit reagálnak!

 

vlevi Creative Commons License 2009.02.14 0 0 13
Igen, de ahogy olvasom, ez nem "tányéros", hanem kábel.
Egyébként nekem is tele a tököm a upc-vel. De mivel nem Örökösföldön meg Józsában lakom, másra nincs esély. Mert T-Home tévé ugyanolyan moslék trágya, settop boxos fos. Hiába vergődnek itt nekem azzal, hogy milyen jó, megállítható adás, bazzeg én nézni akarom, nem megállítani! Emellett külön bassza a csőrömet, hogy innentől kezdve a TV, Videó, DVD, Rádió-n nincs csatorna, csak az a kurva doboz.
Előzmény: rács1 (12)
rács1 Creative Commons License 2009.02.14 0 0 12
A Digi TV-re többször hallottam olyan panaszt, hogy ha viharos idő van, nincs adás? Neked mi a tapasztalatod?
Előzmény: dejo (11)
dejo Creative Commons License 2009.02.14 0 0 11
A UPC-től mint kábel-TV szolgáltatótól már sok-sok éve megszabadultam.
Eddig a Szabolcs Kábel-TV volt a szolgáltatóm, most pedig váltottam a DIGI kábelre.
54 TV-csatorna és 30/20 Mbites Internet együtt 6200 Ft/hó. Ezenkívül alapdíjmentes vezetékes telefon nagyon jó percdíjakkal és hálózaton belül 3000 ingyen lebeszélhető perccel, 42-es körzeten belül pedig 300 ingyen percel.
Az Internet sebessége a speedtest.net szerint 32/34 Mbites.
A TV csatornák közt van 4 db Discovery csatorna, 2 db National Geographic, Spectrum a Viasat History és a Viasat Explorer, van 5 db sport csatorna vagy 4 zenen csatorna.
Szerintem ma ez a legjobb és legolcsóbb elérhető csomag így egyben.
Részletesen a DIGI kábel TV-csatornák itt vannak, de ehhez jön még a Kölcsey TV is. Gondolom nem számítottak rá, hogy itt két helyi közszolgálati TV is van.
Nem igazán rekámnak szántam, bár akár annaok is tűnhet, de egyeőre tényleg nagyon tetszik.
Ja és január 15-én kötötték be, de márciusig nem kell fizetni, mert addig teszt üzem van. Igaz a telefont sem kötöték még be, mert abban elvileg közvetített (továbbszámlázott) szolgáltatás is van, de márciusig semmit sem számláznak.
Előzmény: rács1 (10)
rács1 Creative Commons License 2009.02.14 0 0 10
Kitörő lelkesedéssel fogadtam, hogy az általam előfizetett programcsomagban újra fogható a kínai állami televízió adása, és a Minimax helyett az idióta mesékkel teli  Cartoon Networkot lehet fogni. Azzal kellene nézetni 3 hónapig egyfolytában ezt a két adót, aki kitalálta, hogy ezeket a csatornákat kínálják az előfizetőknek!
rács1 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 9
De az évet nem mondták?
Előzmény: dejo (8)
dejo Creative Commons License 2008.11.04 0 0 8
Nagyon várom már a Digikábelt! Örökös földön és a Jósában kezdték el a kábeezést még tavasszal. Nem tudom mi lett vele. Augusztsu végén hívtam az ügyfélszolgálatoat (Debrecen jelentkezett). Azt mondták, hogy túl kevés házban van még kábel. Október előtt nem igen indulnak. Nos október elmúlt.
rács1 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 7

Nagyon okos döntés volt a szerintem legjobb zenei csatorna adását megszakítani egy idióta kabaréadóval.

rács1 Creative Commons License 2008.09.16 0 0 6
a városban nézni.
Előzmény: rács1 (5)
rács1 Creative Commons License 2008.09.16 0 0 5
Nyíregyházán mennyi ember tudja fogni a TV6 csatornát? Valószínűleg 10-20 ember is fogja tudni a ma esti BL meccset a városban.
originalqszi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 4

Ne fáradjatok vele, megtaáltam:)))))))

116708 (kicsit gyanus, mert mért 6 db szám??????) H 22000:)))))))))

És az URL:

http://www.ses-astra.com/consumer/hu/channel-guide/index.php

originalqszi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 3
Tudná valaki az m1 TP adatait????????????? Nem tudom, hogy miért titok ez????????:(((((((((((((((((
originalqszi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 2
A zindex is megéri az árárt:(((((((( esküszöm, hogy mikor beléptem a te üzidet nem lehetett látni:((((((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (0)
originalqszi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 1

Nem mondod, hogy ez 1 0-ás topic??????????????????

Nos az UPC-re ráillik, a rohadt anyjukat:(((((( Ne félj nemcsak K-en, de itt Bp-en sem értesítenek, piszok 1 banda:((((((((( pfujjjjjjjjjjjjjj

Előzmény: keleti topicnyitó (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.11 0 0 0
sz0rakozás
keleti topicnyitó Creative Commons License 2005.07.11 0 0 topiknyitó

Vajon miért nem lehet a Kelet-Magyarországban csatorna kiosztás változásakor egy hirdetést feladni? Csak annyit, hogy pupákok az mtv, meg az m2-őt mostmár itt keressétek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!