Keresés

Részletes keresés

pfaudler Creative Commons License 2019.01.30 0 0 2

Sziasztok!

Nagyon jó árakon adnak gyors tárhelyeket a cweb.hu-nál.

Tényleg nagyon gyors, 4 nagyforgalmú Opencart webshopot raktunk fel Proxy-Cache-el.

Nagyon komoly gyorsulást mérünk.

És még  ingyenes tárhelyet is adnak!

512MB, reklámmentes, saját domaint is lehet csatolni.

Szerintem megér egy próbát, mondjuk nagyon jó áron vannak a tárhelyeik is!

Remélem tudtam segíteni!

 

https://cweb.hu

gabornick Creative Commons License 2018.04.21 0 0 1
Brayden Creative Commons License 2018.04.18 -1 0 0

A kívánt mondanivalóm véletlenül a téma leírásába került bele, most írtam először ide, nem találom a szerkesztés részt, ha egy admin idetévedne, akkor megköszönném, ha eltávolítaná, vagy egy mondatot emelne ki belőle, utólag is bocsi.

Előzmény: Brayden (-)
Brayden Creative Commons License 2018.04.18 -1 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

A Google keresőben találtam rá itt egy ingyenes tárhelyekről szóló fórumtopcira. Nos mivel én nem megosztani szeretnék linket xy hostingról, hanem véleményt kérni, így gondoltam külön témában kezdem ezt el.

 

Tehát engem az érdekel, hogy jelenleg ki milyen jó pontot lát abban, hogy Ingyenes tárhelyen kezdjen munkálkodni? Ugye rengeteg megkötés van, nagyon alulkorlátozottak az erőforrások és jóval alacsonyabb a segítségnyújtás valamint a biztonság is, mivel a legtöbb ingyen tárhelyet szolgáltató cég úgy van vele, hogy mivel csak úgy adjuk ezért sok törődést sem érdemel.

 

Viszont 2018-at írunk, már az SSD tárhelyek havi-árai is lassan az 1000 forint nettó alatti küszöböt ütik, így érdekelne, hogy ki miért kutat ingyenes tárhelyszolgáltatók után. Vagy esetleg, hogy ő mit látna reális árnak, vagy mit vár el egy szolgáltatótól, hogy havidíjat fizessen, mintsem ingyenes szolgáltatásnál maradjon.

 

3 évvel ezelőtt egy kisebb "hostingot" üzemeltettem, mivel az ismerőseim között sok olyan volt, aki saját honlapra vágyott, így beruháztam egy szervergépbe, cpanel, kernelcare, cloudlinux és a többi kellő dolog licensbe, na meg domain címbe, mivel szabadidőm bőven volt rá, és ez a havi 30 ezer forint sem volt olyan nagy kiadás számomra a munkám mellett, így segítettem nekik, szerencsére nem áll tőlem távol az informatika világa. Ezután még jöttek azok is, akiket beajánlottak az ismerőseim, és egyre csak bővültünk, ami egyre több időmet vette el, folytonos monitorozás, tűzfalak beállítása, újabb és újabb támadási módok kivédése, plusz segítségnyújtás, és ezt mind így ingyen.

Sajnos később túlkellett adjak mindenen, amiben egy nagyobb magyar hosting segített, hozzá került át mindenki, akinek a weboldalát hostoltam, kedvezményes áron futtathatták ott tovább tárhelyeiket.

 

 

Nos én így láttam, még akkor logikát ingyenes tárhelyben, viszont azóta az árak is drasztikusan estek.

 

Várok mindenfajta hozzászólást, akár ingyenes tárhelyekkel való tapasztalatokat, véleményeket is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!