Keresés

Részletes keresés

Vas Bonifác Creative Commons License 2019.03.23 0 0 632

Sziasztok!

 

A konyhában/fürdőszobában lévő szellőzőkről tud valaki valamit? Lehet oda pl. páraelszívót vezetni? 

 

biatorbagylakopark Creative Commons License 2018.08.05 0 0 631

Ang2017 és alfa65 - hogyan tudunk kapcsolatba lépni szakgimnázium témában? Köszi

Előzmény: Ang2017 (628)
garazsadmin (X) 2018.02.24 0 0 630


Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon  garázsát, tárolóját befektetőként is keresik!www.garazs.com  

alfa65 Creative Commons License 2018.02.17 0 0 629

Kedves Lakótársak!

 

Szeretném kérni azoknak a véleményét, megosztani tapasztalatát, akik a tavalyi Telekom fejlesztést követően optikai kábeles netre váltottak a Biatv net szolgáltatásáról.

Mennyire elégedettek vele? Stabil-e a net? Vannak-e sebesség kilengések/esések? Stb.

 

A Biatv-vel az a problémám, hogy nagyon nagy kilengéseket mutat a sebesség. A letöltési sebesség "beesik", az online játék sokszor élvezhetetlen. 

A szolgáltató szerint nincs csomagvesztés, a hiba nem náluk van, de komoly anyagi ráfordítás, hálózat ellenőrzés, hardver csere után sem javult semmi.

A kihívott szakember a szolgáltatónál történő reklamálást vagy váltást javasolt.

 

Köszönöm előre is, ha valaki megosztja velem tapasztalatát!

Ang2017 Creative Commons License 2017.11.21 0 0 628

Olyannyira téma, hogy itt a kormányrendelet, melyben megkapjuk a 321 MHUF-t a tervezésre és a hatástanulmányokra:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=205146.345983

Illetve itt meg lehet nézni a Képviselőtestületi ülést, melyen a döntés megszületik:

http://onkormanyzati.tv/biatorbagy/2017_november_13

Külön érdekes az a rész, ahol Lóth Gyula (Szövetség Biatorbágyért, tehát ellenzéki) képviselő kéri, hogy a lakók tájékoztatásán túl a lakókat ügyfélként vonják be a hatósági eljárásba. Erről külön szavaztat Tarjáni polgármester:
2 igen (Lóth, Bodorkos), 1 nem (Szakadáti L. alpolgármester) és a többi tartózkodás mellett nem támogatta a testület - vagyis kimondottan nem szeretnék, hogy az ott élők egy kicsit is beleszóljanak a történésekbe.

Tanúságos elolvasni a Szily kastély udvarán épülő iskola kapcsán kibontakozó lakossági ellenállásról szóló cikket:

http://nol.hu/belfold/20120502-a__szuksegiskola__arnyeka-1308173

És akkor ott van még a Kolozsvári focipálya, ahol szintén nagy a lázadás - persze erre mindenki azt mondja, hogy ott a pálya 70 éve, ami igaz is, csak tegyük hozzá, hogy az elmúlt másfél évben többen használták mint az azt megelőző 68,5-ben :)

Illetve épül majd a szép új belvárosunk, ahol ősi magyar szokás szerint letérkövezünk mindent a Baross Gábor utcában, a forgalmat (busszal együtt) meg betereljük a Mester utcába, végül is mi gond, ott csak 3-4 ház van, ami onnantól kezdve használhatatlan és eladhatatlan lesz. Tudom, hogy a tervek szerint kiszélesítik az utat, de akkor is, az eddigi csendes kis utcából egy forgalmas kétsávos utca lesz.

Ja, és persze a jégcsarnok, erről is nagy a hallgatás. Iharosban is lesz marha nagy öröm, amikor majd a Forrás utcába - ahová eddig a madár is útlevéllel ment - beözönlik a gépjármű forgalom.

Összességében elmondható:
1. Önkormányzat azt csinál amit akar
2. az ellenzék nem tud tenni semmit
3. Hatósági eljárásokban nem fogtok tudni semmit elérni, főleg, hogy kiemelt nemzeti beruházássá minősítik a szakgimit, így egy sor eljárás alól kapnak felmentést, illetve könnyítést

végül

4. Megteheti, mert sokkal többet nyer mint veszít! Gondolt végig, hány ingatlant érint nagyon hátrányosan a szakgimi?  10-15 (tudom rossz lesz a Szilyben, meg a Juhász Gy felső részein, de a legnagyobb gond a diplomataháztól lefelé, illetve az Omüller sétányon lesz) lehet, hogy 20 vagyis 40 szavazó. Szily kastély iskolája kapcsán 10 ház érintett, az 20 szavazó. Kolozsvári pálya kapcsán 15-20 ház érintett negyven szavazó, Mester utcát nem is számolom..., Iharosban sem több mint 40-50 szavazó - ez összesen nincs 150 szavazó, de legyen 200! Viszont százakat, esetleg több ezret nyer (vagy tart meg), mert elmondhatja, hogy iskolákat, sportpályát meg szép új belvárost, jégcsarnokot épített a lakosságnak. (ja és szép szobrot a Faluház elé, aminek csak az alapzata volt 11 milllió :) viccc...)

A legnagyobb baj, hogy hagyjuk, mert birkák vagyunk. Mert engem nem zavar, a gyerekemnek meg jó, innentől kezdve nem érdekel, sőt még pártolom is - lásd Kolozsvári pálya Facebook bejegyzéseit a Biatorbágyi Anyukákon (tömör lényeg: ott van 70 éve, volt ideje megszokni, mit pattog csak este és hétvégén egész nap van foci - különben is hová menne a gyerek)

Meg kellene értenünk két alapvetést:
- a jelenlegi városvezetés kizárólag rövidtávon képes gondolkodni és problémákat kezelni
- Biatorbágy kinőtte területét. A meglévő beépítetlen területeket meg kell őrizni jelenlegi formájukban, és jelentős új területeket kell bevonni a városba, és akkor lesz helye iskolának, meg mindennek úgy hogy nem tesszük tönkre senki életét.


Szóval két esélyetek:
- vagy valami nagyon komoly ellenállásba kezdtek már most (és eléritek pl, hogy a házak és az iskola között mondjuk egy 10 méter széles véderdő létesüljön és az iskola megközelítése a herceghalmi útról történjen)
- vagy pereltek: közhatalom gyakorlása során okozott kárért - és vagy megszokjátok az új állapotot, vagy költöztök.

Előzmény: alfa65 (627)
alfa65 Creative Commons License 2017.11.11 0 0 627

Újra téma a lakópark melletti iskola (szakgimnázium) építése. De már nemhogy ez, de még pluszban egy 16 tantermes általános iskola is a második ütemben.

A terület átminősítését mégis sikerült kibulizni. Az előszerződést sokadszorra meghosszabbítani. Látható, hogy semmi sem lehet akadály.

Fenntartom, hogy nem a megfelelő helyen lesz ez a komplexum. Sérti az ott lakókat, hogy a megkérdezésük nélkül létesítik. Akik itt vettek telket, lakást, azért vették, mert mögöttük egy szántó van. Szóval, igen: nyugi, csend. Ha egy (kettő) iskola lett volna ott, akkor könnyen nem erre esett volna a választás. A Szily és Juhász Gyula utca kivételével(?) lakó-pihenő övezet a terület. Most mégis ráeresztik a forgalmat.

Vagy egy útvonal lesz be és ki? (A vége most egy keskeny zsákutca. Ohmüllner sétány.) 

Kicsit más lenne a helyzet, ha lenne egy már elkészült iskola, aztán eldöntené mindenki, hogy szeretne-e mellé költözni.

Lehet azon is gondolkozni, hogy hogyan befolyásolja ez az érintett ingatlanok értékét.

Ki örülne neki, hogy a hátsó szomszédja "hirtelen" egy akár 12 méteres épület lesz/lett.

Az egész projektról süt, hogy el kell költeni ezt a pénzt, és erre a telekre kell elkölteni. És még a választások előtt nyélbe kell ütni.

Kicsit álságos a szöveg, hogy ez szükséges, nincs alternatíva, és mindenki örül neki, mert ez egyszerűen nem igaz. A vége legalábbis nem.

Szükséges egy új iskola? Igen. Itt kell felépíteni? Nem gondolom. Volt más alternatíva feldobva? Telkek, helyszínek megversenyeztetése, hatástanulmány a közlekedésre, az ott élők életminőségére vonatkozóan? Nem. 

(Beismerik, hogy a mai állapot szerint még csak esély sincs egy új csomópontra, ami legalább a közlekedés szempontjából könnyítés lenne.)

Egyáltalán volt valamilyen, a szélesebb közönséget elérő tájékoztatás, előre meghirdetett fórum? Nem.

Ha az ott lakók ellenzik a dolgot, a városvezetés nyitott más alternatívákra? Nem.

(Részt vettem egy ilyen "tiltakozó" megbeszélésen. Az "ez van és kész" stílus működött.)

 

Ha bárki egyetért velem, kérem adjon hangot neki!

 

 

http://www.biatorbagy.hu/hirek/2017111010276

 

mimyke Creative Commons License 2017.07.31 0 0 626

Sziasztok! 

 

Egy olyan szolgáltatást szeretnék ajánlani, amellyel már évi 9000 Ft-tól biztosíthatod ingóságaidat teljes körűen.  Amennyiben érdekel az ajánlat keress meg egy díjmentes tájékoztatóért.  

Email: brigitta.grill@outlook.hu

korovjov_100 Creative Commons License 2017.04.16 0 0 625

Lehet bármit mondani a város vezetőkre, de ez egy igen jó ötlet.

Máshol hol tervezné meg az elkerülő utat, ha szabad kérdezni?

 

Miért gondolják azt a lakópark lakói, hogy azokat nem zavarja-e az araszolás zaja, akik a Dózsa György utcában, vagy éppen a Szabadság utcában laknak?

 

Szerintem: Az araszolás fő oka: egy sáv. kevés. sok körforgalom.

A Dózsa György úttól az autópályáig + egy sáv kialakítása. Az Ország úttól még plusz egy sáv kialakítása. Gyakorlatilag reggel 8-ig dugós a helyzet, az ország úton a szabadság utcáig elnyúlóan. Fő oka, hogy az 1-es útról folyamatos autó áradat miatt nehéz a besorolás.

Plusz az elkerülő út, tovább könnyitenné a helyzetet, ami a Pátyi út felől az egy 1-es útba torkolódna, bár ha a 3 sáv megvalósulna, akkor lehetne ügyvédekkel megtámadni a város vezetést, hogy márpedig ide se ezt, se azt nem lehet.

Az őslakosság meg rohadjon meg a város másik felén..

Előzmény: Ponek1989 (621)
korovjov_100 Creative Commons License 2017.04.16 0 0 624

Üdv!

Ha a lakóparkban épült volna meg, az probléma lett volna, ha máshol van az jó, akik meg ott laknak a környékén jó pár évtizede, azoknak úgy is mindegy. így akartad értelmezni?

Friss levegő?

Hát a a lakóparkban az sem jellemző, de ha jön az északi szél, van esély, hogy kifújja, a sok-sok autó kipufogó büzét:) mert rohadt sok autó szenyezzi nap mint nap a környéket. ugye?

Természetesen, ha biára vagy torbágyra szállítják a gyermekeket kocsival, ott ezek a problémák sem jelentenek gondot a nem ott élőknek, mint ahogy az sem, hogy teleszemetelik az ott élők környékét és latapossák a kis virágos ültetvényt és olykor a kapu bejárókba sem rest senki se megállni.

 

De végre valahára összel megnyilik az új iskola, felszámolódik majd a konténer tanterem, a zenei iskola továbbra sem megoldott, mert a gyermek koncentrálna a matekre, de közben hallja, hogy valaki bizony lelkesen fűrészeli a nagybögőjének vonóját..

 

Jellemzően eme falucskára kimonható az, hogy alvó város. Tehát tíz után valóban beáll a csend, hallani a ciripelést és macska nyervogást..reggel aztán mindenki kocsiba ül, elviszi a gyereket az iskolába, aztán megy dolgozni..ki ne szeretne dugóban élni? nap mint nap.

A friss levegő megfizethetetlen, de minden nap autóba ülnek, és pefegnek a dúgóban. A friss levegő mily jó!:)

Előzmény: alfa65 (619)
Törölt nick Creative Commons License 2016.04.11 0 1 623

Kedves Lakástulajdonosok,

Lakóparkban 1-1,5 szobás kiadó lakást keresünk, ha lehetséges üres állapotban.

Párommal ketten költöznénk, gyermek nincs, állat nincs, nem dohányzunk, igényesek vagyunk, dolgozunk, hosszútávra tervezünk.
Mihamarabbi költözéssel.

 

Kérünk szépen jelentkezést emailen vagy telefonon ha valakinek van információja kiadó lakásról:

Köszönjük szépen!  Szép napot kívánunk!

B.Bettina
babucsik.bettina@gmail.com
+36205125202

fannessz Creative Commons License 2016.03.24 0 0 622

Kedves Lakók!  

 

1+1 vagy 1+2 félszobás kiadó lakást keresünk a párommal. 

Amennyiben tud valaki esetleg ilyet, kérem jelezze felénk: pottyosbubek@gmail.com 

Köszönjük! Fanni 

Ponek1989 Creative Commons License 2016.03.24 0 0 621

Kedves Lakótársak!

 

Nem tudom, olvastátok-e vagy nem, vagy hogy mennyire van valóságalapja a dolognak, de engem nem nyugtat meg az ügy. Megnéztem Alfa65 által küldött linket és ott ezt találtam: http://www.biatorbagy.hu/system/files/elt_hesz_osszefuggo_kerdesekrol.pdf

 

"Tervezett:
Juhász Gyula út új szakasza a Szent István utcáig (22 m szabályozási szélességgel)
József Attila utca új szakasza a Juhász Gyula útig (16 m szabályozási szélességgel)"

 

"A Juhász Gyula út új nyomvonala a Felsőpátyi út és a Szent István utca közvetlen kapcsolatát fogja létrehozni, várható forgalmi szerepéből adódik, hogy szabályozási szélességét 22 méterben határoztuk meg. Két forgalmi sávval, parkolósávval, nyílt árkos vízelvezetéssel, kétoldali gyalogjárdával, zöldsávval és közműsávval tervezett. A József Attila utca gyűjtőúti szerepe is megerősödik a Juhász Gyula utca teljes hosszának kiépítésével, ezért az új szakaszon 16 m szabályozási szélességet terveztünk."

 

"A cél közlekedési komponense több fontos fejlesztési igényt foglalt magában: (1) az északnyugati zónában a belterületi gyűjtőút szerepű Juhász Gyula utca teljes megépülése, és az új lakóterületen a Szily Kálmán utca és az 1-es főút átkötésének megvalósítása; (2) a Szabadság utca forgalmának mérséklése, forgalomcsillapítása."

 

Ez alapján a lakópark kertvárosias hangulatát kívánják elég negatív irányban megváltoztatni. A Juhász Gyula utcában az életet lényegében el akarják lehetetleníteni. Ki örülne annak, ha egy forgalmas főút menne a háza előtt??? Ha ezt sikerül megvalósítaniuk, az senkinek nem lesz jó a lakóparkban.

alfa65 Creative Commons License 2015.12.17 0 0 620

Valószínűleg csak magamnak írogatok, de hátha mégis olvassa valaki.

 

Tegnap, a szavazás előtt a polgármester indítványozott egy módosítást, mely szerint a bevezető és kivezető út is a "diplomata ház" mellett lenne, így az iskolától, a Disznólápa felé nem vezetne út, s ezt el is fogadták.

Így az Ohmüllner sétány, valamint a Juhász Gyula utca alsó részének  lakói mentesülnek a plusz forgalomtól.

Ez mindenképp örömteli hír.

alfa65 Creative Commons License 2015.12.16 0 0 619

Kedves Lakótársak!

 

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy hírre, melyről tegnap értesültem.

 

A biatorbágyi képviselő testület a mai napon fog megszavazni egy iskolaépítési projektet, melyet 2011 óta szépen csendben szerveztek.

(Meghívó: Képviselő-testületi ülés, 1. pont: http://www.biatorbagy.hu/hirek/201512148712)

 

A lakópark mögötti szántót belterületbe kívánják vonni a Juhász Gyula utca - Ohmüllner sétány vonalon, és egy iskolát, valamint sportlétesítményeket építenének oda.

A hozzá kapcsolódó útvonalat pedig úgy alakítanák ki, hogy a "diplomata ház" mellett lenne a behajtó, majd az épületeket követően, közvetlen a kerítések mellet vezetne az út, egészen a Disznólápáig, s ott visszafordítva, a most zsákutca, lakó pihenő övezet táblával ellátott, szűk Ohmüllner sétányon hoznák vissza a teljes forgalmat.

 

Én úgy gondolom, hogy az érintett lakosok megkérdezése nélkül, egy nagy forgalommal, zajjal, kipufogógáz rengeteggel járó beruházást ide telepíteni súlyos hiba, s elárulása mindazoknak, akik ezen képviselőket megválasztották.  Elismerem, hogy egy ilyen létesítmény a város hasznára válik, csak éppen azt nem tudom elfogadni, hogy pont egy lakópark mellé kell egy ilyen óriási komplexumot elhelyezni.

Jómagam és családom éppen a friss levegő, a csend és nyugalom miatt választottuk az olcsónak nem nevezhető környéket. Most ennek éppen az ellenkezője valósul meg.

Naponta százas nagyságrendben fognak a járművek haladni ezen az útvonalon, s nem csak hétköznap, mert a sportlétesítményekben nyilván folyamatosak lesznek a hétvégi események, rendezvények is.

 

Az érintett ingatlanok értéke ezzel párhuzamosan drasztikusan esni fog. S persze, ahogy az előbb már érintettem, a lakók életkörülménye is jelentősen leromlik.

Hihetetlen számomra az is, hogy manapság, amikor a kormány ennyire védi a szántóföldeket, egy önkormányzat simán megléphet egy ilyet.

 

Tegnap délután volt egy ülés, melyre néhány szomszédom el tudott menni, s ők arról számoltak be, hogy mérhetetlenül lekezelő stílusban válaszolgattak a képviselők a feltett kérdésekre, legjobb esetben is mismásoltak a konkrét elképzelés ügyében, de a projekt megvalósítását eldöntöttnek tekintették. Szóvá tették, hogy miért most háborognak az érintettek, mikor ez már 2011 óta folyamatban van.

 

Azt kérdezem, hogy a lakókat miért nem tájékoztatták 2011-ben és azóta, miért nem volt közmeghallgatás, egy fórum, ahol ütközhettek volna a vélemények.

Miért gondolják, hogy a város honlapján egy apró betűs címszó beteljesíti ezt az elvárást.

Netán pont szándékosan?

 

A város polgármesterét és a képviselőket miért hagyja hidegen, hogy egy városrész lakóit "elveszítik".

(Csak megjegyzem, hogy ez nem az első ilyen eset. A Zugor utca lakóival már volt egy hasonló ügyük.)

http://nol.hu/belfold/20120502-a__szuksegiskola__arnyeka-1308173

 

Szeretném felhívnia a Szily utca, és az egyéb környező utcák lakóinak a figyelmét is, hogy a megnövekedett forgalom őket is érinteni fogja mindennapjaikban.

 

Kérem, aki olvassa írásomat, és egyet ért velem, tegye közzé minél több helyen a linket, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon az ügy, hátha tehetünk még valamit a megakadályozásáért.

 

Köszönöm!

 

 

 

 

 

 

30baba Creative Commons License 2015.07.07 0 0 618

Sziasztok!

A Viadukt lakóparkkal kapcsolatban szeretnék információt, most szándékozom tőlük ingatlant venni. Látom, hogy a Juhász Gy. 42 már szerepel régi bejegyzésben és a 43-ast nézem. Aki tudna nekem írni ebben a témában kérem írjon. Köszönöm!

 

janos.mm Creative Commons License 2014.04.23 0 0 617

Kiadó teremgarázs és 2m2 tároló együtt havi 8.000forintért (közös költséget is tartalmazza) a Viadukt lakóparkban. 06-20-471-1117.

 

Jelenik Creative Commons License 2013.09.20 0 0 616

Kedves RTina !

Engem is nagyon érdekel a biatorbágyi NOVUS házakról a tapasztalatod.

Mi is vásárlás előtt állunk, nagy segítség lenne a döntésben a véleményed.

Légy szíves írj róla nekem is: jelenikt@ahrt.hu címre.

Köszönöm szépen !

Előzmény: RTina (607)
mikkkro Creative Commons License 2013.06.13 0 0 615

Lakást vagy házat bérelnék hosszú távra Biatorbágyon, min. 80 nm, legalább 2 szoba + nappali, ideálisan 3 szoba + nappali, garázs előny. Érdeklődni itt lehet: mikkromakka@gmail.com

metálmánia Creative Commons License 2012.10.28 0 0 614

Tisztelt lakók!

Eladó egy teremgarázs beállóhely a Viadukt lakóparkban a Szily Kálmán út 4/B ház alatt.

A garázs ára: 600 ezer Ft.

Telefon: +3630 9333 077

TalliánAni Creative Commons License 2012.02.09 0 0 612

Kedves RTina!

 

Bocsánat, de az imént elírtam a levelezési címemet... :(

 

Szóval a működő email címem: aniko.tallian@gmail.com

 

Elnézést a kavarásért.

 

 

 

Üdv:

Anikó

Előzmény: TalliánAni (611)
TalliánAni Creative Commons License 2012.02.09 0 0 611

Kedves RTina!

 

Az előbbi bejegyzésemből lemaradt az email címem (tallian.aniko@gmail.com). Ha esetleg írnál egy-pár mondatot a Novus házakkal kapcsolatos tapasztalataidról nagy segítség lenne.

 

 

Üdv:

Anikó

Előzmény: RTina (607)
TalliánAni Creative Commons License 2012.02.09 0 0 610

Szia Rtina!

 

Itt az index fórumon találtam a bejegyzésedet a biatorbágyi Novus házakról (Juhász Gyula u. 42).

Mi jövő héten fogjuk aláírni az előszerződést a Maexpa Kft.-vel a D épület egyik lakására.

Szeretném kérdezni, hogy mik a tapasztalaitok?

 

 

Előre is köszönöm!

 

Üdv:

Anikó

Előzmény: RTina (607)
Ktoniiii Creative Commons License 2011.05.11 0 0 608

szia RTina!

Igen , nagyon nagyon érdekel. nagyon örülnék, ha mesélnél!

( e-mail címem: ktoni@citromail.hu)

 

Előre is nagyon köszi!!!!!

Előzmény: RTina (607)
RTina Creative Commons License 2011.05.11 0 0 607

Szia, Mi a Novus-ban lakunk. Tudok mesélni ha komolyan érdekel....

Előzmény: Ktoniiii (606)
Ktoniiii Creative Commons License 2011.05.04 0 0 606

szió4

 

Köszi a választ, konkrétan a Maexpa építette novus házak tetszenek, de csak a honlap és az ingatlanhirdetések alapján.

Személyesen még nem voltunk.

Előzmény: GrG (605)
GrG Creative Commons License 2011.05.02 0 0 605

Szia

 

Ugyan arra, mint minden új építésű lakásnál. Attól függően, jhogy milyen készültségi szinten van a ház, szigetelés, felhasznált anyagok minősége, stb. Ami a gond, a minőségbiztosítás szempontjából jobb, ha látod végig az építkezést a másik oldalról, ma szinte már csak kész házak vannak, ráadásul van némi kockázat abban, hogy ha még nem áll a ház (és épitkezés közben csődbe megy a kivitelező/építető). A piacon csak azért nincs nagy túlkinálat, mert már egy éve nem indult új projekt. Esetleg érdemes megnézned a kész (már lakott) házakat is, azok közt is vannak jók.

MIlyet keresel, hátha ismeri itt valaki azt a céget/házat.

G

Előzmény: Ktoniiii (604)
Ktoniiii Creative Commons License 2011.04.22 0 0 604

Sziasztok!

 

biatorbágyra szeretnénk költözni a zöldsziget 2-be.

Szerintetetk mire kell odafigyelni az újépítésű lakásoknál? van valakinek jó/rossz tapasztalata?

melyik beruházó megbízható?

 

Előre is köszönöm a segítséget!!!!

 

 

 

 

kerteszvirag Creative Commons License 2010.12.03 0 0 603

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt hetekben folyamatosan keresem a fórumot, hogy a nyilvánosság segítségét kérhessem a Biatorbágyi 1.sz. általános iskolában tapasztalt súlyos válság miatt. Baráti család már végigjárta a hivatali utat. Ők először az érintettekkel próbáltak a végére járni a problémakörnek, mely az alábbi:

Gyermekek panaszkodtak eleinte csak a történelem-biológia szakos tanár nőre.

A tanerő igen érdekes nevelési és pedagógiai elveket vall. (Sajnos kénytelen vagyok szó szerint idézni, amit a gyermekek megdöbbent és szorongó arccal kommentáltak.) Tanítási órán kis „pöcsöknek” és kis „kurváknak” szólítja az illető pedagógus a gyermekeket!!! Legutóbb miközben a táblánál magyarázott a „geci”és „köcsög” szavak fűződtek a mondandójába. Egyik minapi órán pedig egy könyvvel úgy orrba vágott egy kisfiút, hogy folyt a vére, majd még percekig ordítva ráncigálta. Bár csak ő ilyen durva, de nem az egyetlen, aki nem éppen tisztelettel viseltetik a jövő generáció iránt. Az eset óta a barátomék gyermekének rendszeresen fája feje.

 

A matematika-kémia tanárnő kis kretén megszólítással illeti dédelgetet féltett kincseinket. Bár ezt a kifejezést a pedagógusok általánosan elfogadottnak, gyakorlatilag a gyerek szinonimájának tartják e tanintézményben. Ezt használja órákon például férfi testnevelő  is.

 

A női testnevelő tanár minden keze ügyébe eső tárggyal dobálózik a gyerekekre. Olyan is megtörtént, hogy futás közben kiverte gyermek alól a lábát, aki igen nagyot esett.

 

Persze a legkiemelkedőbb mégis K.ZS.-néni, akitől elnézést kell kérnünk, amiért a 12-éves gyermekeink nem tudják mi az a leszbikus. Szégyenletesen hiányosan neveljük a gyermekeinket!

 

A legdurvább talán mégis az igazgatónő reakciója volt, miszerint e szuperpedagógus kiemelkedő érzékkel csak a saját anyanyelvükön szól a gyerekekhez. Nos ha az én véleményemet nézzük az ilyen stílusról, akkor ez durva sértés volt rám és minden szülőtársamra nézve!!!

 

K.Zs. legutóbbi húzása: Tanítási órán kontextus nélkül többször azt hangoztatta, hogy Idézem: „a szar kenhető”

Valószínűleg megrendült a tanerő elmeállapota! Veszélyt jelenthet a gyerekekre. Mi van, ha legközelebb, amikor megharagszik nem egy könyvet kap fel?!!

 

Az igazgatónő erre ismét csak azt reagálta, hogy nem lehet másként „ezekkel a gyerekekkel”!

A barátomék, még mindig hisznek a hivatali útban. Szerintem csak a nyilvánosság segíthet!

Kérek mindenkit, reagáljon, küldje tovább, másolja be fórumokba!

Egy aggódó anyuka!

Pagi77 Creative Commons License 2010.08.27 0 0 602
Kiadó garázst keresünk akár holnapról, preferáltan a lakópark környékén de más megoldás is érdekel bennünket ! Tel.: 30/593-4373
Pagi77 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 601

Sziasztok !

 

Az elmúlt hónapokban több ismerősömmel együtt panaszlevelekkel bombáztuk a MÁV-ot a biatorbágyi állomás katasztrófális állapota miatt (fűtés hiánya télen, büdös cigaretta szag a váróban, illemhely hiánya, normális jegypénztár hiánya ...stb.). Még az ÁNTSZ-nek is bejelentést tettünk, akiktől most kaptam választ, hogy felszólították a MÁV-ot a szabálytalanságok megszüntetésére. Pont ma olvastam az indexen a tékozló homár-on egy panaszos bejegyzést a kocsmárosra.

 

Az lenne a kérésem, hogy "addig üssük a vasat amig meleg" alapon aki olvassa ezt a fórumot és egyetért a mi problémánkkal, az szintén küldjön panaszlevelét a MÁV-nak, hátha csinálnak végre valamit. Ha mindenki csak morog a peron mellett, meg a váróban, az nem jut az illetékesek fülébe ...

 

Bízom benne, hogy minél többen csatlakoztok !

 

 

Előzmény: GrG (600)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!