Keresés

Részletes keresés

fmark Creative Commons License 2019.08.09 0 0 43

Ha még nem tudjátok mi alapján keressetek esküvői videóst, érdemes elolvasni ezt a cikket, több hasznos dolgot is tartalmaz: Ne maradj le a saját esküvődről - Így válaszd ki a legprofibb videóst!

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 41

Mik mostanában a videófelvételek árai?
Mennyi egy normál esküvő megvágva, beeditálva?
VHS még megy vagy már csak digitális?

wucko Creative Commons License 2018.11.19 0 0 40

A mi kisvudeonk:  

 

https://vimeo.com/299772761

 

Es egy kep rolunk:

 

3franky Creative Commons License 2018.01.19 0 0 39

Sziasztok!

 

Aki nem tudja eldönteni, hogy legyen esküvői videója vagy sem, az Esküvői videós felfogadása tényleg szükséges? cikkben menyasszonyok véleményeit olvashatja, kinek miért volt fontos a videó, megéri -e a plusz költséget a videós.

kriszucs Creative Commons License 2017.11.13 0 0 38

Sziasztok,

 

ha cinematográfust kerestek, akkor nézzétek meg a nagynapotok.hu videóit! Filmes pillanatok, érzelmek közvetítésével. :)

 

Hivatkozzatok rám! :)

 

Krisztián

bcsilla89 Creative Commons License 2017.01.07 0 0 37

Sziasztok! Csongrád megyébe keresek esküvői videóst megfizethető áron. Ajánlatokat a barkanyi89@gmail.com email címre várok. Köszönöm

geeeek Creative Commons License 2016.09.04 0 0 36

Sziasztok :)
Biztos tapasztaltátok már, hogy a távoli, akár külföldön élő vagy idős rokonok utaztatása nem mindig egyszerű - a videófelvétel készítését viszont össze lehet kötni más extrákkal, pl online közvetítéssel. Kényelmes megoldás azok számára, akiknek az utazás nem opció bármilyen okból kifolyólag. Rögzített felvétel is készül közben persze, csak úgy, mint a hagyományos megoldás esetében :)

Ash8 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 35



Ha az esküvői fotóson még mindig gondolkodtok, nézzétek meg ezeket a képeket!



Granato Creative Commons License 2016.07.29 0 0 34

Sziasztok!

Nyár elején volt az esküvőnk és mivel nagyon pozitív élményt jelentett számomra a fotózás és videofelvétel készítése így gondoltam megosztom veletek is, hogy kinek köszönhetem :)

Párommal azon gondolkodtunk, hogy a képek mellé jó lenne még valami maradandó a boldog pillanatokról, így elkezdtünk kutakodni és rátaláltunk erre az oldalra http://fotoplus.hu/eskuvoi-ajandek :) Csináltattunk egy nagy vászonképet ami most ott lóg a szobánk falán. Ezen kívül más egyedi ajándékokat is csináltattunk például egérpadot :D Minden képpen érdemes választás.

Virág Mezei Creative Commons License 2015.07.30 0 0 32

Ha arra vágytok, hogy a hangulatos esküvői filmen kívül egy komplett, több órányi, részletes esküvői videó boldog tulajdonosai legyetek látogassatok el weboldalunkra:

 

www.eskuvoivideo.eu

csalazolee Creative Commons License 2013.11.06 0 0 28

Ha esküvő, akkor esküvői videóst is érdemes rendelni.

Cégünk kimondottan esküvői videózára szakosodtott, de fotózást is vállalunk!
Miért érdemes mniket választani? Nincsenek plusz felárak vagy rejtett plusz költségek, amit megbeszlünk, a megerendelő azt kapja!

www.rendezvenyvideo-foto.hu

gincso20 Creative Commons License 2013.11.03 0 0 27

Kedves Kollégák!

Még mindig van kiadó helyünk így akit esetleg érdekel írjon nekünk.
A 2014-es esküvői szezonra készülve a cégünk immár 4 alkalommal részt vesz a Budapesti Papp László Sportarénában tartandó esküvő kiállításon 2014. Február 01-02-án. Olyan kollégák jelentkezését várjuk akik szívesen társulnának velünk egy az A szektorban lévő standon kis hely igénnyel megfizethető áron. 2-4m2-ig foglalhatók a helyek a standunkon. Pl: Ceremóniamester, Dj, Zenekar, Videós, Fotós, Fodrász, Sminkes, Körmös, Meghívós,...stb. Érdeklődni georgina@gondtalaneskuvo.hu vagy a hortenziaeskuvoiruha@gmail.com címen.

Színes Pillanat Creative Commons License 2013.10.17 0 0 26

A nagy nap különleges hangulatát szeretnénk átadni Nektek fotókon és persze filmen is!

  • 10 éves hazai és külföldi munkatapasztalattal rendelkezünk
  • Több kamerával dolgozunk, hogy minden fontos és szép pillanatot megörökítsünk.

Érdeklődni:

Telefon: +36/30-332-6644

www.szinespillanat.hu

Facebook

Asherine08 Creative Commons License 2013.04.30 0 0 25

A fotósok közt még keresed az igazit?


Igényes, szép fotók elérhető áron!

 

Ha nem hiszed, járj utána!

 

 

 

 

http://tamiphotography.jimdo.com/

mobala Creative Commons License 2007.03.11 0 0 23

Miért halt el ez a topik???

 

Sztem elég sokanvagyunk az országban, akik ezzel (is) foglalkoznak!

 

Megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, észrevételeket, ötleteket...

MRTigra Creative Commons License 2005.08.16 0 0 22

Nos, mire jutottál kedves topicnyitó?

Beindult az üzlet? Honlapod is van már? Kiváncsi lennék rá!

 

üdv

HA-SLN Creative Commons License 2003.04.14 0 0 21
Most veszem észre, hogy te egy P4-el számoltál... meg minden egyébbel.

Jelenleg már megvan a filmvágáshoz szükséges szerkó!Igaz Celeron 1200, de teljesen korrekten ellátja a feladatait. Premiere 6.0-át használok vágáshoz, ami szerintem egy teljesen profi progi, ráadásul már jogtiszta is, tehát használhatom üzleti célokra is. Egy DV-500-as kártyával teszem a vinyókra a filmet, 180Giga gondolom elég egy esküvőnek. DVD írom is van már végre, de egyenlőre csak plusszos, és természetesen be lesz szerezve mellé egy minuszos is, mivel az álltalad említett problémával már sikerült találkoznom..:-(

Nem ezekkel lesz gond, hanem a sulival! Ha tudtok valami gyorstalpalót, aminek a papírját elfogadják az okmányiródában, ne titkoljátok kérlek!:-)

Laci

Előzmény: vw1966 (13)
HA-SLN Creative Commons License 2003.04.14 0 0 20
Technikai része a hangrögzítésnek: A PC-nek nem nagyon kell komolynak lennie, mivel pár sztereó hang vinyóra történő írása nem hinném, hogy túl nagy feladat. Árulnak egy hangkártyát, a típusát nem tudom, de úgy 45 ezerbe kerül, ezen 4-vagy 5 hangbemenet van! Gondolom kimondottan keverésre szolgáló hangkártya, ami valószínűleg kiváló hangminőségben rögzít egyszerre több csatornás hangot is. Kábelrengetegre nem nagyon van szükség, mivel ezzel fogjuk rögzíteni a zenekart, és egy mikrofont, amely vezetéke elmehet akár a fal mellett, vagy az asztalok alatt. Vőfálynek Dat magnó, és egy kis mikorfon a nyakkendőjén!:-)

Akinek ez nem elég csessze meg! ennél többet nem akarunk, és szerintem nem is kellhet rögzíteni.

PC-ha belegondolsz ma már nem nagy dolog. Van mini ház, és lehet kapni kis alaplapokat, aminek akár én egyedi házat is csinálhatok, hogy minél kisebb méretet érjek el. egy piciny fekete-fehér monitor megteszi, és egy összehajtható klaviatúra.
Ennek összeállítása max 5-10 perc!
Szerintem nem ez a buktatója az egésznek.:-(
Sokkal nehezebb bőr tokot gyártatni a kópiáknak. Minden egyes tokra felkerül az ifjú pár neve, és ez jelentősen növeli a költségeket, mivel 2000.- be kerül 1 szita...:-( Ráadásul minden formátumra más cím is kerül, azaz ha ez a megoldás marad, 4-5 ezer lesz egy-egy kópia, ami ugye tarthatatlan.
Rendkívül nehéz normális bőrdíszművest találni, mitöbb vékony állandó minőségű elfogadható árú bőrt vásárolni is jelenleg lehetetlennek tűnik.

A suli is elég nehéz dió! Fél éves suli is elég lenne, de eddig csak egy évest találta, ami elég sok, ha sz üzleti tervemre gondolok. Még az idén elvégezném az első ingyenes melót, ehhez nem is kell a vállalkozói kibővítlése, de utána csak akkor vállalhatom az első melót, ha megvannak a papírok. Egy év azért húzós...:-(

Főleg akkor ciki ez, ha az ingyenes vizsgamunkára rengetegen jelentkeznek, és az elutasított jelentkezők 30%-a azt válaszolja, hogy nem baj, akkor kifizetjük. Nagyon cefet érzés elutasítani a potenciális megrendelőket...:-(

Laci

Előzmény: vw1966 (16)
HA-SLN Creative Commons License 2003.04.14 0 0 19
Basszus!:-)

Gondolj bele! Kölcsönkapsz egy videókamerát, és még az első 2 hétben felvett anyagomban talál egy hivatásos operatőr hibákat!:-) Most szégyenkeznem kellene?
Egyszer egy barátom azt a kritikát mondta, hogy a spektrumon látni szebbet is! Na igen! De az aki azokat felveszi, nem életében először fog kamerát, és nem egy 12 éves SVHS kamera az!:-)

De ha akarod beismerem, hogy szart sem értek hozzá, sőt bárki jobbat csinálna!:-)

Laci

Előzmény: vw1966 (17)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.13 0 0 18
Na, megint sikerült értelmeset kérdeznem :-)))
Előzmény: HA-SLN (4)
vw1966 Creative Commons License 2003.04.13 0 0 17
egy opertőr ismerős megnézte a naplemtédet azt mondta nem nagy eresztés... van benne egy kinyitás ahol bebilen meg a snittek is baromi hosszuak... ez az ő véleménye és részben egyetértek ennek ellenére szép képek
Előzmény: HA-SLN (15)
vw1966 Creative Commons License 2003.04.13 0 0 16
Azért engem még mindig a technika része érdekelne... milyen pc milyen kártya hangrögzités stb.
Előzmény: HA-SLN (15)
HA-SLN Creative Commons License 2003.04.11 0 0 15
Sziasztok!

"Olvasgatom,amit más videós topikokba írsz, és ne sértődj meg, de nem tűnsz nagyon profinak."

Ez valószínűleg azért van, mert nem is vagyok az!:-) Jelenleg épp tanulom a szakmát, részben nemsokára suliban, és jelenleg videóvágással foglalkozom. Az operatőrködéshez aztmondják van érzékem, ezért is remélem, hogy ezen a pályán meg fogom állni a helyem. A kameraválasztásom valóban nagyon nagy melléfogás lett, mivel már meg is vásároltam ezt a szörnyű készüléket. Tapasztalat annyi, hogy olcsó húsnak híg a leve, valamint max az XL1-es felvételek bejátsdzására lehet használni a kicsikét. (addig sem koptatom a komoly gépet) Amúgy az XL1-el nagyon meg vagyok elégedve, ugyanis láttam pár felvételeit. Szerintem egy nagyszerű kamera, főképp a fényképezőgépekre emlékeztető optikájába szerelmesedtem bele. ha jól tudom az egyik legnagyobb előnye ennek a gépnek, hogy a nagy lencséi miatt egészen jól használható fényszegény környezetben is! A kameraválasztást úgy szeretnám módosíteni, hogy 2dbXL1, és a kis MV550 a tartalékos, ha a csúcstechnológia felmondaná a szolgálatot.

Az árral kapcsolatban pedig nem hiszem, hogy problémáim lesznek! 3 film, a tokok elkészítése, a rengeteg utómunka, és a nagy értékű eszközök miatt én nem hiszem, hogy ezt bárki is utánam csinálná! A jelenlegi szolgáltatóknak nem is szere4tnék a konkurencája lenni! Másodállásként szeretném ezt csinálni, és úgy tervezem 2 hetet is igénybevehet az összes utómunkálat napi 4 órában. ez azt jelenti havi 2, de maximum 4 munkát tudunk bevállalni, tehát elég egy szűk réteg is aki megteheti, hogy egy ennyire igényes munkát megrendeljen.

A befektetett összeg miatt én személy szerint nem aggódom. egy profi kamáret ettől a vállalkozástól függetlenül is beszereznék, mivel nekem ez a hobbim is. A második kamera igazán az egyetlen amit a vállalkozás miatt kell megvásárolnom.

Felvetődött itt, hogy egy 3 órás körüli film meglehetősen unalmas, és kevésszer nézzük vissza. Igen! Van aki kevésszer nézi vissza, vagyis neki ezek nem számítanak annyira, hát valószínű, hogy ők nem fogják ezt a szolgáltatást megrendelni. Aki viszont szereti nézegetni az ilyen filmeket, el fog gondolkodni rajta. És hogy ne legyen unalmas, 3 terjedelemben is el fog készülni élete egyik legemlékezetesebb napjának filmje, tehát ha épp nincs kedve balakinke 4 órát ülni a tv előtt, előveszi a rövidített 40 perc körüli verziót.

Ne felejtsük el azt sem, hogy ezen felvételek nem most lesznek arany értékűek. Nem az esküvőt követő napokban fogják sokszor végignézni. Gondoljunk csak bele, hogy mit érne nekünk egy felvétel nagyapáin esküvőjéről, ahol az ükapánkta látnánk viccelődni, és mama, papa 20 éves korában ropná az akkori viseletben a táncot!
Mindenképp azoknak szánom a szolgáltatást, akik hasonlóan gondolkodnak mint én!

Tisztában vagyok vele, hogy a tudásom, a szolgáltatást még rendesen csiszolni kell, hogy tényleg nagy sikerrel tudjunk a piacon megjelenni. Még a kezdetleges stádiumban járunk, azaz munkatársválasztás, cég arculat tervezés.
Jelenleg a bőrkötéses toknál járunk, ami nem is annyira egyszerű, mint azt sokan gondolják!:-)
A konyhában bőr,szivacs darabok, ragasztószag, és silány prototípusok...:-) De szerintem minden probléma meg fog oldódni, és mire oda kerülünk, hogy első ügyfelünk megrendelését felvehetjük, már egy csiszolt gyémántként fogunk ragyogni az Esküvő magazin lapjain!:-) Vagy most bilibe lóg a kezem?:-) Reménykedem! Lelkesedésben, elszántságban nem szenvedek hiányt!:-)

Köszi a hozzászólásokat mégegyszer!

Laci

Előzmény: VK (14)
VK Creative Commons License 2003.04.11 0 0 14
Szia Laci!

Bocs, de egyet kell értenem az előttem szólóval.
Borsodban is, Hevesben is tudok legalább 5-5 olyan videós vállalkozást, akik hasonló dolgokban gondolkodnak, mint Te, de jóval kevesebbet kérnek (50-70 ezret), és szíves-örömest utaznak bárhová az országban.

Olvasgatom,amit más videós topikokba írsz, és ne sértődj meg, de nem tűnsz nagyon profinak.
Amit másod-kamerának választottál, az igaz, hogy digitális, de gagyi.
A canon XL1 jó kis gép, tényleg, de nem igazán való esküvőre, ahol a párok esetleg félhomályban táncolnak, mert (mint minden 3CCD-s gép) meglehetősen sok fényt kíván.
A fejlámpa nem túl jó ötlet, miután kevesen szeretik, ha direktben megvilágítják őket, az állványos halogén pedig igencsak lerontja a terem képét.

Engem is érdeket, hogyan gondolod megoldani a hangrögzítést. Ha bekötöd hangpultba, akkor vagy mindenki kábelekkel rohangál, vagy venned kell profi (sugárzós) mikroportokat (ami egyébként nem is lesz jó a zenekarhoz). Ha dat-ra veszed, akkor két hét kevés lesz ahhoz, hogy a hangot a képpel összefésüld.

Kérlek ne haragudj, hogy rávilágítok ezekre a dolgokra, ha igazságtalannak véled, írd nem, hogyan gondolod kiküszöbölni a problémákat!

Egyébként sok sikert és sok megrendelőt kívánok neked!

Karcsi

Előzmény: vw1966 (13)
vw1966 Creative Commons License 2003.04.11 0 0 13
A másik topicban lévő link alapján megnéztem a videodat, korrekt és meggyőzött.
De 150 000 forintot itt Győr környékén szerintem senki nem adna esküvő/lakodalom videozásért.

30-40ezerért olyan munkát adnak ki ismerősök a kezükből hogy két kamera és digitális képvágó pultal ami hangpult is egyben kimennek a házasságkötöbe /már ahol nics saját rendszer/ felveszik a helyben vágva ami ott történik.
A bulit meg egy ember felveszi.
Mindezt mondjuk miniDV formátumban és a megrendelő kap 2VHS-t ha akar kaphat DVD-t vagy cd-t is /+5000/

Meggyőzödésem hogy ezek a kazetták max eccer kerülnek megnézésre kb 3ora időtartam miatt. Kizártnak tartom azt is hogy egy baraáti társaság 2órát nézze...leglábbis én nem birnám ki.
Pl egy nyaralásrol családi eseményről készült videot se vágok 15percnél hosszabra mert egy idő után nem köti le a nézőt, viszon egy 3orás felvételvől ahol vadidegenek vannak kiválsztani azt 10-15percet ami érdekes baromi nagy melo

Továbbá félprofi minőségben is min 2.5millio amit be kéne fektetned tehát elég sokáig kéne meloznod mire visszatermelné az árát.
Addigra pont jöhet a fejcsere a kamrában.Kell ugye két kamera legyen mondjuk Canon XL1 1milla meg mondjuk egy Canon XM 2 750 000. Kell egy elég erős P4 es pc/meg kéne DV bejátszo magno 400 000 mert a kamerának nem tesz jot arrol beirni az anyagot a gépbe/ mondjuk Canopus Storm kártyával 19colos monitoral olyan DVD iroval ami irja + és - is mert ugye a megrendelő furcsán nézne ha asztalija nem játszaná le a műved.
Kell minimum 8 csatornás hangkeverő 3mikroport zenekar miatt. 3mikroport is min 300 000FT. a táncteremben ugyis atmoszférát tudsz csak használni mert nemhiszem hogy huznád magad után a hangpultbol a kamerába menő kábelt mert ugy zenekar vőfély stb mikrofonjainak kevert hangját a kamera rögziti nem? vagy mindiscre/Dat-ra veszed? és akkor hogy teszed alá a képnek 100%hogy nem lesz pontos.

bocs ha hosszú voltam sok sikert

Előzmény: HA-SLN (12)
HA-SLN Creative Commons License 2003.04.01 0 0 12
Köszi a jókívánságokat!:-)

A nagy világítótestek elmaradásáról már szóltam, ezért nem igazán értem aggodalmadat, főképp nem tudom mit kellene bekábelezni! Ha mégis kell, akkor az egy 220-as kábel, és valszeg van egy konektor!:-) Ha álványos lámpa lenne, akkor is max egy, mivel nem csinálunk stúdiót a házasságkötőteremből! Nem a filmért van az esküvő, hanem a film az esküvőért! ezt ha elfelejtjük, átesünk a ló túl oldalára és huss menekülnek a megrendelők, mivel esküvőt szerveznek, és nem egy filmforgatást!!!

A 2 hetes határidőn aggódnod sem érdemes! Aki ezután a szolgáltatás után érdeklődik, egyből értesül az árról, a munka színvonaláról, és az időigényességéről! Amúgy is egy napa alatt mindenki tudja, hogy nem lehet csak összecsapni valamit, ráadásul ekkora összeget egy egynapos munkáért nem is fizetnek ki szívesen!!!

Utánrendelésekből leszakított lé??? Na ez az! Pont ez az amit én inkorrektnek, és gusztustalannak tartok! Én egy szakember vagyok, akit meg kell fizetni, de a CD-íróm nagyon olcsón dolgozik! Tehát a vágás, a forgatás kerül pénzbe, és nem a sokszorosítás! Olyannyira hiszek az elméletemben, hogy a 18 átadott kópián túl felajánlom, hogy fél évig megtartom az anyagot, és amyennyiben utánrendelnének példányokat, az 50 darabig teljesen munkadíjj mentességet élvez. Ha például ezért az árért valaki nekem azt mondja kellene neki a 18 kópia mellé még 50 DVD, akkor azt csak az alapanyag, azaz a lemez áráért elkészítem. Vagy veszek én lemezeket, és a számlát bemutatva bizonyítom a kiadást, ami természetesen növeli a számlát, vagy szívesen fogadok saját beszerzésű lemezeket , kazettákat is, hogy tényleg korrektnek tűnjön a szolgáltatás.
Bár ez utóbbi nem valami célszerű, mivel mi nagy kedvezményekkel kapjuk a DVD-ket, és a boli ár körül, már egyedi CD festést is tudunk biztosítani!

Ez egy újszerű értékesítési politika, ami az elégedett ügyfélkörön alapszik. "Nincs jobb cégér, mint az elégedetten távozó ügyfél!" teljesen hátat szeretnék fordítani a megszokott szolgáltatói hozzáállásnak, és egy forradalmian új üzlet, és marketingpolitikával előállni!

Nem célravezető, hosszú távon, ha egy fotós a negatívokat nem adja át, ráadásul egy videókazetta, vagy cd másolása sem nagy ügy ma, és akár egy DVD író is akad manapság a közelben!

Laci

Előzmény: jts (11)
jts Creative Commons License 2003.04.01 0 0 11
Remelem hogy ilyen gordulekenyen fog menni minden. Azert en a helyetekben korulneznek par templomban es hazassagkoto teremben a fenyviszonyokkal kapcsolatban, es atgondolnam hogy a szukseges vilagitast odahelyezni, bekabelezni stb. mennyi idobe kerul, mennyi eszkoz kell hozza, hogy fogjatok mindezt mozgatni mikozben esetleg mar a kovetkezo eskuvo indul, stb.
Termeszetesen nem egy vendeg videozasarol irtam (noha az tobbnyire elkerulhetetlen, hogy 3-4 rokon ott surogjon a sajat kis kamerajaval), hanem azokrol akiket reklamozni is akarsz az oldaladon, akik felig-meddig hivatasszeruen uzik ezt az ipart egy kameraval.
A masik pedig az ido, az ifju par persze naszutra megy, csakhogy a legtobb esetben nem ok a megrendelok (foleg ilyen meretu eskuvonel), hanem a szulok vagy valamelyik rokon. Amig friss az elmeny a tobbseg szivesen bolint ra hogy igen, neki is kellene egy peldany, de 1-2 hettel kesobb ez az erdeklodes jelentosen meg fog csappanni. Nem tudom az arakat, de valaki irta hogy 15ezerert vesznek fel ilyesmit, nos aki ennyiert megcsinalja, az biztos hogy az utanrendeleseken keresi meg a penzet, a 15k csak a beugro. Tehat erdemes gondolni erre is, ebben legalabb akkora penz van lehet mint amit a megrendelo fizet nektek.
Gondolom meg sok minden fog alakulni ezutan is, az elso munkak majd megmutatjak min erdemes igazan valtoztatni. Sok sikert hozza!
Előzmény: HA-SLN (8)
HA-SLN Creative Commons License 2003.04.01 0 0 10
Nagyon remélem, hogy igazad van, valahol én is abban bízom, hogy van, vagy egyre inkáb lesz réteg, aki égényli a professzionális szolgáltatásokat!

Mikor kitaláltam ezt az egészet, még véletlenül sem gondoltam, hogy forradalmasítani fogom az esküvői videózást, és én fogom uralni ezen a téren a piacot. Cégfilozófiánk egészen más alapokon nyugszik: Mivel egy, max 2 személyes vállalkozásról van szó, ráadásul csak a hétvége a potenciális forgatási nap, másodállásként szeretném ezt az ipart űzni. Mivel magamban hiszek, nem kívánok alkalmazottakra bízni kulcsfontosságú munkákat, ezért nem is bírok el, csak max heti egy esküvővel. Tehát az éves átlagban remélt ügyfél havonta 2, és ez optimális is, mivel a tökéletes utómunkálatokat nem lehet csak akkor elkészíteni, ha arra van idő, és nem sürget a következő munka.

"Az egyszer biztos, hogy minden hazasodni kivano parnak nem lesz erre penze"
Sőt az is valószínű, hogy akiknek van ennyi, azok sem mind szeretnének ilyen szintű munkát, van aki egyszerűen utálja ha filmezik, van aki úgy gondolja sosem nézné meg, és vannak akiknek ennél is több kell, azaz túl alacsony árszinvonalnak találja a szolgáltatást, vgy egyszerűen cégfilozófiánk, és stílusunk nem jön be neki.

Tehát nem fog csalódás érni, ha egyes házasulandó párok nem minket választanak, sőt honlapomon találhatóak lesznek más videós cégek linkjei, és ami még ennél is furibb, vannak, lesznek cégek, akiknek én fogok segíteni, hogy felkerüljenek lapomra, úgy hogy még a reklámjukat is el fogom készíteni. Úgy érzem szolgáltatásunk egyedülálló lesz a piacon, és egészen más, mint a szokványos esküvői megörökítés. Tehát nem kell félnek a konkurenciától, mert egyszerűen nem vagyunk egy sújcsoport. Aki a mi árunkat sokalja, esetleg túlzásnak tartja a szolgáltatást, talál magának kisebb árszinvonalú szolgáltatót akár a mi segítségünkel is. Cserébe természetesen elvárjuk, hogy ha az adott szolgáltatónál magasabb szintű kivitelezést kérnek, viszont ajánljanak bennünket.

Szeretnék egy üzletpolitikával, és marketingtervel előállni, ami teljesen ellent fog mondani az eddig megszokottnak. Remélhetőleg ezzel is növelni tudjuk népszerűségünket, és elnyerjük leendő ügyfeleink bizalmát!

Laci

Előzmény: NeoXon (9)
NeoXon Creative Commons License 2003.03.31 0 0 9
Az egyszer biztos, hogy minden hazasodni kivano parnak nem lesz erre penze, de biztos vagyok benne, hogy lesz ra kereslet, foleg majd az unios csatlakozas utan a nemetek es mas "gazdagabb" nemzetek koreben.
Egy biztos: hazasodni (normalisan) egyszer hazasodik az ember, azt pedig erdemes szepen, igenyesen megorokiteni. Ha mostanaban hazasodnek, biztosan felretennek penzt ilyesmire is...
HA-SLN Creative Commons License 2003.03.31 0 0 8
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy felhoztátok ezt a témát, és van aki már látja mögötte a nagy melót is, és nem mindenki hasonlít össze egy 15 ezerért dolgozó emberkével.

Jts kicsit ugyan elszámolta magát, bár teljesen jól látja a dolgokat. Kicsit csiszolódott útközben a szolgáltatás, és sajnos az ár is. Lassan haladunk előre, már 2 ügyfél is komolyan érdeklődött, de a referencia ingyenes meló előtt sajnos nem tudunk fix megrendelés fogadni. A honlap is fiálénál jár, lassan fel is teszem ide a linkjét!:-)

Szóval az ár már 149.000.- nél jár sajnos. A bőrkötés problématikája, és egyéb nyalánkságok srófolták fel ennyire az árat. 3 három embres téma teljesen jogosnak tűnik, ha tényleg nagy cipekedésről lenne szó! De a mikroportos megoldást meg tudtuk oldani helyi rögzítéssel, azaz a vőfély úr bekapcsolja magát, ha beszél, és ki, ha épp csámcsogja a vacsit. Világítás csak kiugroan érzékeny felvételeknél lesz használatos, mivel egyes észrevételek arra engedtek következtetni. hogy senki nem szeretné stúdiómunkává alakítani az esküvőjét. Marad a 2 refi a kamerákon, és a főteremben pár halogén, ami a menyezeten, vagy álványon a sarkokban kap helyet, és ezeket az esküvő előtt elhelyezzük a vőfélyel történő egyeztetés után.

A 26 órás munka is módosult 24 maxira, mivel úgy néz ki ezt senki nem venné igénybe, sőt a 24 óra is bőven soknak igérkezik, tehát számolni sem érdemes ekkora idővel. Hiba azt feltételezni, hogy bárki is az esküvőről ott fog ülni vágás közben, mivel kétlem, hogy kivárnák a dolgot, másrészt hozzá nem értők ne kotyorásszanak bele egy szakember dolgába. Ha megbíztak, rámbízták, és én tudni fogom mit kell tennem, hisz másképp nem merném magam szakembernek nevezni. Az esküvő előtt odaérve megbeszéljük kik a fontosak, és a vendégváráskor én megnézek a kamerával mindenkit, és jól hallahatóan kimondom ki kinek kicsodája, hogy később otthon meg tudjam állapítani kit vágjunk ki a képekből. Az egész csak egy kis gyakorlat kérdése. Mivel szerintem bő elég 20 óra készenléti idő, átlagban összesen 15 óra felvételnél többel nem kell számolnunk, mivel a kajaidő nem kerül rögzítésre, és nem feltétlen dolgozik egyszerre mindkét kamera.

Az utómunkálatokra szánt idő is módosult, és végül maximalizáltan 2 hét került a mintaszerződésre. egyrészt a jó munkához idő kell, másrészt ne mondják, hogy összecsapjuk, és nincs vele munka. Természetesen ezzel az esetleges határidőtúllépéseknek is elejét tudjuk remélhetőleg venni.

Azt a véleményt, hogy az egy hét hosszú, nem tudom osztani, mivel legtöbbször az ifjú pár nászútra indul esküvője után, és az egyik ajánlott vágási stílus, hogy a film elején gyerekkori képek legyenek, végén pedig pár a nászútból csinált fénykép zárja a filmet. Ebben az esetben több mint érthető a késés, ráadásul minek másna nézni a videón, ha tegnap történt?:-)

Kicsit bántó, hogy összehasonlítod leendő munkámat egy vendég amatőr felvételével! Ez úgy hangzik, mintha az 50 milliós Jaguar-ra azt mondanánk nem lesz rá kereslet, mert Trabit vettem 20 ezerért!

Ez egy egyedülállóan magas szintű szolgáltatásnak indul! Az hogy azért nincs jelen szolgáltató ilyen szinten, mert senkinek nem jutott eszébe, vagy mert nincs rá kereslet rövidesen ki fog derülni! De én hiszek benne, hogy egy jó szakemberre, és egy forradalmian új üzletpolitikára jelenleg szükség van a piacon!

Laci

Ui.: Rövidesen itt lesz a link a cég honlapjáról!

Előzmény: jts (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!