Keresés

Részletes keresés

Rajongó2009 Creative Commons License 2019.08.26 0 0 300

nekem az a kedvencem, ahol kibiggyannak az izgalmasbimbói...hmmm:)

Előzmény: tamas75 (299)
tamas75 Creative Commons License 2011.02.01 0 1 299

Pár jól sikerült kép Nóráról:

http://www.hatharom.hu/article/88f618-a-jeges-szepseg

gabesz182 Creative Commons License 2011.01.29 0 0 298

Lehet, hogy rosszul láttam, illetve rosszul éreztem, de nekem úgy tűnt, hogy Nóriék első emelése nem olyan volt, mint a GP-ken, illetve az eddigi versenyeken. Max korábban a hátára kapta Nórit (pontosabban a feje mögött tartotta) és úgy forgott vele, és csak az ezt követő pozícióban került előre Nóra. Az EB-n ez másképp volt. Nem tudom, hogy a koreográfiát változtatták-e meg, vagy egyszerűen csak nem sikerült most megoldani (talán lecsúszott Nóri, vagy Max-nak nem volt elég lendülete..???). Talán a bírók is ezt láthatták (bizonytalanságnak értékelték, és ezt kihasználva szigorúan büntetettek, miután magyarokkal ezt simán meg lehet tenni) De lehet, hogy csak benéztem. A németeket akkor sem kellett volna eléjük hozni. Ettől függetlenül jól szerepeltek. Hajrá. Előre a VB-felé. :O)

Viera Creative Commons License 2010.03.01 0 0 297

Hoffmann Nóra rajongói oldal a Facebookon, kérlek terjesszétek ti is a megfelelő helyeken:

 

http://www.facebook.com/pages/Hoffmann-Nora-Fan-Club/330064596402?ref=sgm

 

Az oldalt még készítem, csak jelenleg nincs túl sok időm rá.

 

fridzsimen Creative Commons License 2010.01.25 0 0 296
Free Dance Hoffmann Zavozin - 22/01/2010 Video :-)

http://www.youtube.com/watch?v=BV8tIpoBa2g
fridzsimen Creative Commons License 2010.01.25 0 0 295
EB: ORIGINAL Dance Hoffmann Zavozin - 21/01/2010 Video ;O)

http://www.youtube.com/watch?v=2jnMVjKYzgY
V-Man Creative Commons License 2009.03.20 0 0 294
Fortunára vár a balszerencsés jégtánckettős
Jégtánc. Hoffmann Nóráék csak nézői lehetnek az olimpiai kvalifikációs világbajnokságnak Los Angelesben

Sérülés miatt nem indulhat a március 23-án kezdődő Los Angeles-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtáncpáros. A balszerencsés kettős hölgy tagja két hete sérült meg, amikor egy New York-i edzésen megbotlott, és fejjel nekiesett a palánk nyitott ajtajának
Hoffmann Nóra új párjával, Makszim Zavozinnal pályázhat a legbalszerencsésebb jégtánckettős címre, mert tavaly novemberben Zavozin betegsége miatt nem tudtak elindulni a zágrábi Golden Spin viadalon, majd januárban, a helsinki Európa-bajnokságon a kűr előtt – a 11. helyen állva – kellett visszalépniük hasonló okból. A többszörös magyar bajnok Hoffmann a jövő heti Los Angeles-i világbajnokságra készült, amikor az egyik edzésen elesett, és a fejét úgy ütötte be a nyitva lévő palánk ajtajába, hogy fél nap kiesett az életéből, és csak a kórház intenzív osztályán tért magához. A kórházat már elhagyhatta, de még mindig New Jersey-ben tartózkodik.

A jégtáncosnő telefonon elmondta, hogy nem emlékszik pontosan, mi történt a bukása után az edzésen. Csak a társai elbeszéléséből tudja, hogy egy figura gyakorlása közben elesett, és háttal vágódott a palánknak, amelynek az ajtaja sajnos nyitva volt, és ebbe verte be a fejét, a bal fülénél kapta az ütést. Azonnal kórházba szállították, ahol több koponya-CT-felvételt készítettek, mert a fejében vérömleny keletkezett, amíg az fel nem szívódott, addig sürgősségi kezelést igényelt.

"Még egy CT-felvétel-készítés várt volna rám, de eddig még nem végezték el arra hivatkozva, hogy már nem vagyok sürgősségi státusban – mondta Hoffmann Nóra. – A CT-vizsgálat itt Amerikában nagyon drága, úgy, mint minden orvosi beavatkozás. Remélem, mindezt nem nekem kell fizetnem, ugyanis van biztosításom."

Hoffmann Nóra azt is elmondta, hogy néhány napja elhagyhatta a kórházat, most a páros amerikai edzőjének barátjánál várja azt a vizsgálatot, amely után engedélyezik neki, hogy hazatérjen.
Nagyon sajnálja, hogy nem lehetnek ott a jövő heti műkorcsolya-világbajnokságon, de súlyos sérülése után az egészsége sokkal többet ér, mint az, hogy kockáztasson egy még súlyosabb szövődményt.

Hoffmann Nóra legalább még egy hónapig az Egyesült Államokban marad, és hazatérve itthon is megvizsgáltatja majd magát, mert csak teljesen egészségesen akarja folytatni az edzéseket. Felgyógyulása után azonnal elkezdik a felkészülést az oberstdorfi őszi olimpiai kvalifikációs versenyre, hogy jövőre indulhassanak a vancouveri olimpiai játékokon. Ehhez persze az is kellene, hogy végre a Fortuna is segítse a tehetséges kettőst.

Burkovits Ferenc
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=162969
fridzsimen Creative Commons License 2009.03.17 0 0 293
Hoffman Nóra megint nem lép jégre (Duna TV cikk + video)

http://www.dunatv.hu/sport/hoffmannorabalesete.html
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 292
Nem indul a vb-n a Hoffmann, Zavozin jégtáncpáros
2009.03.16. 16:31

Sallak György, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség főtitkára arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a súlyos fejsérülést szenvedett Hoffmann megpróbált jégre lépni, de minden mozdulat nehezére esett, továbbá szédülése mostanáig sem múlt el.

Hoffmann két hete sérült meg, amikor egy New York-i edzés során megbotlott és fejjel nekiesett a palánk nyitott ajtajának.

"Hosszú folyamat lesz a felépülés és számos vizsgálat is vár még rá, például ma újabb CT-felvételt készítenek a fejéről" - mondta Sallak, aki egyúttal jelezte, hogy jégtáncban így a juniorkorú László Emese, Fejes Máté kettős képviseli majd Magyarországot a vb-n.

A tavaly összeállt Hoffmann, Zavozin duó rendkívül peches, hiszen eddig többször is a balszerencse akadályozta, vagy zavarta meg a szereplésben: tavaly novemberben Zavozin betegsége miatt nem tudtak elindulni a zágrábi Golden Spin viadalon, majd januárban, a helsinki Európa-bajnokságon a kűr előtt - a 11. helyen állva - kellett visszalépniük hasonló okból. A vb-n sérülés miatt szintén nem vehet részt Sebestyén Júlia.

(MTI)
fridzsimen Creative Commons License 2009.03.10 0 0 291
V-Man Creative Commons License 2009.03.10 0 0 290
Tovább tart Hoffmannék pechsorozata
2009. március 09. 20:07 | Forrás: MTI
Fejsérülést szenvedett Hoffmann Nóra, a március 23. és 29. közötti, Los Angeles-i, olimpiai kvalifikációs műkorcsolya-világbajnokságra készülő magyar jégtánckettős női tagja.
Sallak György, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség főtitkára az MTI-nek elmondta: a duó már New Yorkban készült, amikor a sportoló - még a múlt héten - edzés közben megbotlott és fejjel nekiesett a palánk nyitott ajtajának.
"A füle mögött érte az ütés, valószínűleg eltört a koponyacsontja. Az egyik kórház intenzív osztályára vitték, s azóta négy CT-felvételt is csináltak róla, ezek szerint három vérömleny keletkezett a fejében. Jelenleg is fáj a feje, szédül és a bal fülére nem hall" - tájékoztatott Sallak.
Hozzátette: Hoffmann ennek ellenére még nem mondott le a vb-szereplésről, nagyon bizakodó, és reméli, hogy egy-két napon belül kiengedik a kórházból. Párja, Makszim Zavozin közben folyamatosan edz egyedül.
A tavaly alakult jégtánckettős rendkívül peches, hiszen eddig többször is a balszerencse akadályozta vagy zavarta meg a szereplésben: tavaly novemberben Zavozin betegsége miatt nem tudtak elindulni a zágrábi Golden Spin viadalon, majd januárban, a helsinki Európa-bajnokságon a kűr előtt - a 11. helyen állva - kellett visszalépniük hasonló okból.

STOP
fridzsimen Creative Commons License 2009.01.24 0 0 289
Hoffmannék betegség miatt visszaléptek

2009.01.23. 20:57 - MTI



A Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin magyar jégtáncpáros utóbbi betegsége miatt visszalépett a versenytől a Helsinkiben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon, így a péntek esti kűrben már nem léptek jégre.

"Rettenetesen csalódottak vagyunk, mert tökéletesen sikerült a felkészülésünk és mindenkitől, még a bíróktól is nagyon pozitív visszhangot kaptunk, de Makszim már a csütörtöki original során 38 fokos lázzal versenyzett, míg péntekre 39 fokos láza volt, így nem volt más lehetőségünk, mint befejezni a kontinensviadalt" - mondta az MTI-nek Hoffmann.

Hoffmann hozzátette, hogy az utolsó pillanatig kivártak a döntéssel, délelőtt egyedül edzett és abban reménykedtek edzőikkel, hogy az egész napos pihenés révén este képes lesz Zavozin jégre lépni, de állapota nem javult.

A magyar jégtáncosok a kötelező után még az előkelő 8. helyen álltak, az original során már - vélhetően a betegség következtében - visszacsúsztak a 11. helyre.

Hoffmann értékelése szerint, ha az influenza nem szól közbe, akkor akár a legjobb hatban is végezhettek volna. A mostani idényben ez nem először fordul elő a kettőssel, ugyanis tavaly novemberben szintén Zavozin megbetegedése miatt a 41. Golden Spin viadalon nem tudott elindulni a páros.
bartyesz76 Creative Commons License 2009.01.23 0 0 288
Nagyon szépen, együtt mozognak. Szerencsére még nem érmes helyezés múlt ezen a hibán. Remélem, pár év múlva már a dobogóért fognak harcolni! Szerintem nagyon jók!
V-Man Creative Commons License 2009.01.23 0 0 287
Nóráéknak nincs még új honlapjuk?
ha nincs, miért nincs? :))
fridzsimen Creative Commons License 2009.01.22 0 0 286
:D Finn időszámítás szerint: 20:54:37 - 21:02:22 magyar időszámítás szerint: -1 óra ;)

http://www.isuresults.com/results/ec2009/ec09_IceDance_FD_TimeSchedule.pdf
Előzmény: V-Man (283)
fridzsimen Creative Commons License 2009.01.22 0 0 285
Köszi szépen a videót!!!! ;) Egyébként úgy tudom hogy Max kicsit betegen versenyzett!
:( Sajnos ez most így jött össze :(... érdekes hogy amikor élőben néztem, sokkal drámaibbnak tűnt a szitu.

Előzmény: V-Man (281)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.22 0 0 284
Kb. 20.54-kor lépnek jégre Nóriék, ha nincs visszalépés addig.
Előzmény: V-Man (283)
V-Man Creative Commons License 2009.01.22 0 0 283
remélem lesz olyan órákra lebontott pdf ismét, este elég sok programom lesz egyébként is, de fel szeretném venni :)
Előzmény: Törölt nick (279)
V-Man Creative Commons License 2009.01.22 0 0 282
(ha kell valakinek letölthető verzióban, írjon mailt.)
Előzmény: V-Man (281)
V-Man Creative Commons License 2009.01.22 0 0 281
bartyesz76 Creative Commons License 2009.01.22 0 0 280
Kár érte, de majd a kűrrel visszajönnek az első 10-be.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.22 0 0 279
Igen, holnap este kűr!
Előzmény: V-Man (278)
V-Man Creative Commons License 2009.01.22 0 0 278
láttam :S

az utolsó verseny holnap?
Előzmény: Törölt nick (277)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.22 0 0 277

Lefutották az originalt:

 

Zavozin esett az egyenesvonalú lépéssorban, és lelassultak a forgáskombináció végén. Sajnos visszacsúsztak a 9. helyre és még 2 futó pár hátra van. :( EZ VAN!

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.22 0 0 276
Domnináék visszaléptek, így még 1 hellyel előrébbléphetnek Nóriék.
Előzmény: fridzsimen (275)
fridzsimen Creative Commons License 2009.01.21 0 0 275
Nóriék az originálban a legutolsó csoportba kerültek! Ez a finn időbeosztás!!! :D
Nálunk egy órával vissza kell számolni!!! ;O)

http://www.isuresults.com/results/ec2009/ec09_IceDance_OD_TimeSchedule.pdf
Előzmény: V-Man (268)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 274

A ruha ugyanaz, a partner más...

 

Nori
doki84 Creative Commons License 2009.01.21 0 0 273
Szerintem azért szurkoljunk, hogy megőrizzék ezt a 8. helyet! Előttük már nagyon erős része van a mezőnynek sajnos.
V-Man Creative Commons License 2009.01.21 0 0 272
köszi, műxik :)

S.Csabának pedig az infót köszi!
Előzmény: fridzsimen (270)
fridzsimen Creative Commons License 2009.01.20 0 0 271
:( Úhh valamiért nem műxik asszem.... Na még egyszer!!! Remélem most jó lesz!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jj9x0-2nZxE

Ha valamiért kattintásra nem megy próbáljátok úgy hogy bemásoljátok a
böngésző webcím mezőjébe!!! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=jj9x0-2nZxE
Előzmény: fridzsimen (270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!