Keresés

Részletes keresés

GOLAZ111 Creative Commons License 2019.12.29 0 0 43
KingaLany Creative Commons License 2001.06.16 0 0 42
ja, ezt par honapja en is felfedeztem. ha jol tom, ez az Index legregebbi topikusa...
Előzmény: originalqszi (40)
Solt Creative Commons License 2001.06.16 0 0 41
Igen, már csak 5 ennél patinásabb maradt. :-)
Előzmény: originalqszi (40)
originalqszi Creative Commons License 2001.06.16 0 0 40
érdemes az adatokra kattintani, hogy milyen patinás számok tűnnek elő:)))))))
38 Creative Commons License 1998.07.23 0 0 39
OWO, nem hiszem! Bizony ez a Tomi volt! Egy noname srácért nem kell a fél belvárost felrobbantani! Itt volt egyedül "biztonságban".
OWO Creative Commons License 1998.07.23 0 0 38
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Tomit temették el ? Tulságosan "látványos" volt a robbantás és sok kérdőjel maradt utána. Úgy hallottam, hogy Tamás papírjai nem sérültek meg annyira, mint ahogy annak ilyenkor kellett volna, miközben a test szinte azonosíthatatlan volt, és egyáltalán !

Vagy: a kis Polskit több nappal előtte odaállítják. Beleteszik a bombát, mert tudják, Tamás mikor jön haza rejtekhelyéről. Azt is tudják, hogy Tamás a Polski mellett fog elmenni. Ha ilyen jól tudtak mindent, akkor el lehetett volna tenni őt láb alól eygszerűbb módszerekkel is, ártatlan áldozatok nélkül (Prisztás(?), Cinóber, stb).

Higyjétek el, itt "áltamás" robbantás történt !

Bye: OWO

38 Creative Commons License 1998.07.22 0 0 37
Azzal együtt, ha lenne elszántság (Viktor?), csak a 100 legfőbb bűnőzőt kellene lecsukni, ha másért nem lehet, legalább adócsalásért (USA példa!). Az biztos van nekik, aztán egymásra köpnek és addig sincsenek kint. Jó, lesz helyettük más, de amilyen szabadon vonultak itt, dimplomataútlevéllel, fegyverviselésivel, tele kábítószerrel, a Kunczéval bulizgattak az egy kicsit túlzás! Vagy, hogy a Szeva bá' a fél magyar hadiipart megveszi "legáliasan". Tomi csak jelentősnek hitte magát, egy pitiáner besúgó. És azok így végzik..
josarien Creative Commons License 1998.07.22 0 0 36
És marad szépen minden a régiben... :-(((
38 Creative Commons License 1998.07.22 0 0 35
Tomit eltemették.
Szeles Creative Commons License 1998.07.19 0 0 34
a t.asztaltársak érdeklôdô hozzászólásait figyelve jut eszembe: minden csoda három napig tart.
38 Creative Commons License 1998.07.14 0 0 33
MGperY, nem tudom viccelsz? Mindenki tudja kik ezek, csak pont a belügyminiszter és gorillái nem?! Lehet nem is tudták kit kell üldözniük? Érdekes a zöldkártyát mindig megnézik lejárt-e, ha minden más rendben van. Meg pótizzó, elakadásjelző.
MGperY Creative Commons License 1998.07.10 0 0 32
ja-ja, szal a zember egy bizonyos pozició után
1). nem teheti meg h vkivel nem fog kezet, és 30 méteres körzetben elkerüli, mert tugyga róla h 1 darab bűnöző/adócsaló/büdös lábú fenevad.
2). 1-1 ijen bulin nem kevesen vannak, aszt nem is tudod h kivel jattolsz le, max dörmögsz vmit h "örvendek". puff 1 fotó + másnap az újságban/3 hónappal később h "halála elött a belügyministerrel fogott kezet..."
3). szóval jobb törzsvendégnek lenni itt, mint bálózónak lenni a hírességek között.

maradok 10telettel.

38 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 31
Töfröcsó, általában: ezek a mindenki által ismert főgengszterek szabadon mozogtak, diplomataútlevelekkel, felfegyverezve - engedéllyel - minden bulin ott voltak böhömnagy vastagnyakúakkal, mindeki tudta kik ők, egyedül a belügyminiszter nem. Arra, hogy miért van egy fényképen jattolva a Prisztással az volt a válasza, "mé', a Torgyánnal is vagyok egy fényképen!", Ugye milyen vicces? A Box VB-n meg a teljes alvilág ott vonult, a Tasnádi 8 nagyon súlyos testőrrel, VIP jegyekkel beült a Kuncze mögé két sorral (kár, hogy nem mellé!). Egyik testőre a kegyetlen és felmentett gyilkos Turek. A Tasnádi a Vitrayval is Maccabizott.
Ugyanígy a Fenyő is állandóan a Kunczéval, Demszkyvel, Szekeressel, Friderikusszal látható mindenféle képeken. (Tom, hogy nem jogi kategória!!). Persze elmondhatjátok, hogy mindenki oda ül, ahova szól a jegye, a belügyminiszternek nem kell ismernie az összes bűnözőt, de a Fenyőt csak ismerte, csak tudta miféle ember. Mondom, nem a bíróság által kimondott jogerős itéletekről beszélek. Csak gondold el ugyanezt let's say Németországban!
ET2000 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 30
Már leírtam a "Halottak ..." topicba, de úgy látom, nem olvassák.

A lényege:

Nem értem a robbantás miatt problémázó embereket! Az áldozatok a "rohadt fövárosunkból" expressz mennek a mennyországba, és az angyalok kórusával dícsérik fennen az urat. A hozzátartozók ebben a tudatban akár zsoltározhatnak is.
(A gyász különben is önsajnálat, mert magunkat sajnáljuk, nem aki meghalt).
Azonkívül jönnek nekem, hogy milyen reklám ez az országnak! Miért, a külföldi inkább menjen Albániába egy kis füstöt szagolni? Ocska szállodák, rossz kiszolgálás, semmi színvolal. Na de Pest? Hát az egész más! Kilép a német a Kontinentálból, cigányzenés reggelit eszik a korzón, végigvásárolja a Váci utcát majd felrobban! Ez aztán az egzotikus East-Bumbum-Safary!!!
Aztán amikor kijön féllábbal a kórházból, joggal veszi meg az "I SURVIVED HOLIDAYS IN BUDAPEST" feliratú T-shirtöt, visz haza kis müanyag kézigránátot a kölöknek...

Szóval nézzük a dolog jó oldalát (az esö akkor is esik, ha szeretjük, de akkor is, ha nem. akkor inkább szeressük, nem igaz??).

(mielött q. anyázna valaki, közlöm, hogy 9 éveskoromban meghalt...)

E.T., a morbid provokátor

Töfröcsó Creative Commons License 1998.07.10 0 0 29
Fiúk! Én gyárilag tájékozatlan vagyok! Mi volt ott a boxmeccsen?? Ki wolt a Kunczéval??
(Skacok mint mondtam én nem vagyok egy nagy infóközpont ezért a nevek mellé adjatok valami egyéb támpontot is, Köszke!)
38 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 28
Sokba került nekünk az olajkereskedelem liberalzálása. Meg ha egy termékre több száz % adó, ilyen-olyan illeték rakódik. A gengszter háború fokozodásának épp egyik oka, hogy lassan vége az olajos buliknak, a napi több milliós jövedelmeknek. Lé még van/volt, keresik a legálisabb területeket, illetve osztogatják egymás közt a piacokat. A Kuncze meg csak jópofáskodott a Torgyival és fogalma nem volt, hogy mi folyik itt. Vagy mégis? Milyen országokban divat, hogy együtt nézem a boxmeccset mindenki által ismert gengszterekkel?! És akkor a Fenyőt nem is soroltam ide.
Töfröcsó Creative Commons License 1998.07.10 0 0 27
OWO most 1-et értünk!

Na ha mán így bedugult a topcis akó engedjetek meg tisztelt Asztalosok egy kérdést:

Mit szolnátok egy kis wagyonelkobzáshoz, abban az esetben ha a walakiről kiderül, hogy bűnözéssel keresett nagy wagyonokat? Szerintetek látszik az walakin, hogy nem a fene nagy tehetségével vitte olyan magasra az életszinvonalát??? (tehetség nem= a bűn ügyes alkalmazása) Mit szoltok ahhoz ha egy ilyen büdösbunkó bünöző a családjára iratja az öszvagyonának nagyrészét azt elpatkol, mi meg majd őket tisztes polgárként fogjuk tisztelni, na???
Provokatív??? AkkorYOO!!!

OWO Creative Commons License 1998.07.10 0 0 26
Szia Töfröcsó !

Nem azért kuncogtam(;-)), mert nem szeretem a madarakat. De, szeretem a madarakat, a Bemutatkozás topicban már írtam róla. Szeretem az állatokat, van is egy kanárim és egy 8 éves német vizslám. De az állat embereket nagyon nem szeretem ! Akkor sem ha kuncognak, akkor sem ha drága székeket guberálnak, akkor sem ha tejben-vajban-VODKÁBAN fürdenek és leginkább, ha ÁRTATLAN EMBEREKET ROBBANTANAK !!! Nekem is pont egy 24 éves lányom van és azóta (a robbantás óta) állandóan az jár a fejemben, hogy annak a szerencsétlen lánynak a szülei mit érezhetnek ! Borzasztó !!! Tök mindegy, hogy ki volt a tettes, pusztuljon, de még mielőtt megismétlődik a történet máshol, mással !!!

Bye: OWO

Töfröcsó Creative Commons License 1998.07.10 0 0 25
OWO! Szerintem a rémlátással igazad lehet! Én egy ilyen faszinger esetében abban sem vagyok biztos, hogy az adott időben 1általán tudta vóna, hogy ki viszi a primet a belügyibugyiban! OWO én szokom olvasni az írásaidat és még ha nem is vagyunk egy wéleményen áttalában, azé azt hidd el néköm, hogy ezek a zsiványok pártállástól függetlenül operálnak. Azsiványnak teljesen mindegy, hogy milyen a hatalom szine, ő azt mindig megvesztegeti! (Visszamenőleg érvényes egészen az ősközösségig!)
Jack Creative Commons License 1998.07.10 0 0 24
Erdekes, hogy akar a pinterrol is beszelhetett a Boros... lehet hogy nem veletlen, hogy pont most robbant fel...
OWO Creative Commons License 1998.07.10 0 0 23
Jó, jó, nem mondott neveket. De nekem mégis feltünt valami. Amikor a kunc(ze)ogásról beszélt. Ez a szó valahogy nem illik bele egy ilyen óriás Óriás Tamás szájába. Persze lehet, hogy már mindenhol rémeket látok !

Bye: OWO

Töfröcsó Creative Commons License 1998.07.10 0 0 22
Tinyleg kedves Asztal! Aztat megfigyuztátok, hogy korunk vállalkozó hősének halálával egy rendkívűl "inteligens" embert vesztett el a társadalom??? /kompetencia - evidencia ha esetleg valaki látta ezt a "remek" riportot/
Ja és tényleg rendkívűl tanulságos és főleg "leleplező" erejü volt! Az Igazság Laci ismételten felűlmútta önmagácskát!
Töfröcsó Creative Commons License 1998.07.10 0 0 21
Jól beszélsz 38!
38 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 20
Egy jellemtelen drogos össze-vissza beszélését láttuk. Cél: sokat tok ám, ne bántsatok, sem a családomat/embereimet. Szerintem kevesebbet tud, mint amit éreztetni próbált. Igort sem ismeri, csak tudja, hogy vádalkut kötöttek vele, akinek fegyverarzenálja van. Az mindenesetre Horn legjobb húzása, hogy lassan 4 rendőrség van, az egyiknél gyanusított, a másiknál meg koronatanú a Boros, ami alapján lecsukják az Energol vezérkarát. A védelem meg joggal hivatkozhat arra, hogy nem szavahihető a tanú. Ezek az alakok diplomataútlevelekkel, fegyverviselési engedéllyel, 8-10 testőrrel teljesen szabadon mozoghattak, minden mulatóban ott voltak, a box VB-n két sorral a Kuncze mögött a VIP páholyban ültek olyan testőrökkel mint Turek. A Kuncze bálok résztvevői voltak, a belügyminiszterrel fényképeztették magukat. Kézigránát továbbadás miatt 28 nap után bűncselekmény hiányában kiengedték ezt a Borost. Jobb helyeken azonnal min. egy adócsalást a nyakába varrnak, addig sincs kint. És az igazságról papol, meg hogy elitéli a "katonákat", akik koncért játsszák pitiáner szerepüket.
És nem tom mi a különbség egy Boros/Prisztás és egy Princz/Szekeres/Fenyő között. Kicsit ugyanarról szól a történet, nem?
Dilidodó Creative Commons License 1998.07.10 0 0 19
Biztos, hogy meghalt?!
Még az is lehet, hogy a saját eltűnését tervezte meg.
Érdekes, hogy mindenkinek az a véleménye, milyen ma született bárány ez a Boros.(mármint, hogy ez jött ki a riportból)
Nagyon jól megcsinálták. Profi. Én a laikus, el is hihettem. De! Azért megkérdeztem volna, hogy ugyan már béla, feljöttél mucsaröcsögéről egy fillér nélkül, és egy éven belül Citadella kaszinó! Mesélj erről!

Na, rágjuk tovább a csontot. Dodó

And67 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 18
Mi volt ebben olyan, ami miatt nem volt tanácsos leadni korábban? Folyamatok ismertetése történt nevek, konkrétumok nélkül. Azzal a felkiáltással, hogy azok, akiknek a nevét nem mondja ki, a riport hallatán magukra ismernek és belátják, hogy Boross mindent tud róluk. Csak ehhez minek a TV-riport, a TV nyilvánossága, Boross levélben is megírhatta volna az illetőknek, hogy mindent tud róluk.
Az elég nevetséges volt, hogy egy ma született bárány tiszta lelkiismeretével rendelkező szerencsétlen képe rajzolódott ki.
pcsikvari Creative Commons License 1998.07.10 0 0 17
Kedves Trebitsch!

A teve, mint tudjuk púpos és azt a helikopper
nem szereti!:))

dna Creative Commons License 1998.07.10 0 0 16
Konkrétumokat nem mondott,de így is elég rémisztő ez az egész,ha valóban így folynak ezek az ügyek.
Ezek után mondja valaki,hogy a most megbukott politikai elit nem volt tevékeny közreműködő abban,hogy idáig fajult ez az egész.
Még az is megfordul az ember fejében,hogy a Borosnak azért kellett meghalnia,mert jött az új kormány,és még kiderült volna valami.
Az akták meg könnyen elvesznek.
Enc Creative Commons License 1998.07.10 0 0 15
Hááát...

Megnéztem. Sokkal okosabb lettem. Csak nem tudom, miért kellett ezt annyira titkolni. Teli volt konkrétumokkal. Walaki, Walahol, Walamikor. Jogos, hogy ez csak egy új gumicsont lesz, mert a rendőrség sokkal elfoglaltabb, mintsem ilyen "piti" ügyekkel foglalkozzon. Kiöregedett "megvadult" kutyákat, illetve egymást lövöldözik újabban.
Viszont most hallottam, hogy nem sikerült egyértelműen azonosítani a vélt áldozatot, most folyik a speciális azonosítási eljárás. Csak azt nem értem, a rendőrök ott hogyan azonosították. Vagy ők már tudták előre, mikor, hol robbantják fel? Lehet, hogy valóban voltak konkrét nevek abban a jegyzőkönyvben...

Dárda Creative Commons License 1998.07.09 0 0 14
A qrva ... a szóbanforgott kuncogóknak,meg a velejükig erkölcstelen politikai és rendőri "vezetőknek" akik kis országunk uttyának egyengetésére esküdtek.
A KEMÉNY FIÚK meg elonanizálhatnának már végre.!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!