Keresés

Részletes keresés

Garyineker Creative Commons License 2020.03.08 -1 1 25

Sajnálattal olvasom, amit írsz. Te vagy egy rettenetesen primitív közegben élsz, ahol minden egyes körülötted élő nő (lánytestvéred, édesanyád is??) csak és kizárólag egy férfi pénzét nézi vagy a te körülményeid olyanok, hogy sorra utasítanak el a nők és ezt logikáztad ki magadnak okként.

Arról nem is beszélve, hogy ahhoz nagyon ostobának kell lenni, ha az ember csak azt látja, hogy valakinek pénze van, a másiknak meg nincs. A pénz ugyanis egy következmény: aki kihasználja az adottságait, tehetségét és a legfontosabb mind közül, hogy szorgalmas és megbízható, azt egy idő után honorálja a társadalom. Persze akadnak gengszterek is, bár messze nem annyian vannak, mint ahogy ti gondoljátok.

Sajnos vannak eltérően fizetett iparágak és szakmák. Ez tény. Cselédkönyvesként - azaz még bőven a szakvizsgáim előtt - az egyetemen webmesteri munkát is csináltam, nem kell komoly dolgokra gondolni: az internetszobában ügyeltem a gépeket heti 3 napban. A kórházi fizetésem meg ez összesen volt kb. 190 nettó 2012-14-ben. Abban az időben az IT szektorban egy betanított laptophuszár (azaz akinek nincs szakmája, nem programozó, csak ül a gép előtt..ilyen-olyan bullshit-analyst) 250 nettót kapott pályakezdőként a semmire, ahogy informatikus ismerőseim mesélték.

A gimnáziumi volt osztályfőnököm, aki történelemtanár is és egyébként történész, imádja a munkáját. Vérbeli tanár, ért a gyerekek nyelvén, táborokat szervez külföldre, rendszeresen publikál, szakértői munkái vannak, stb. ..neki mindig gyönyörű barátnői voltak, illetve most már a felesége is az. Gondolhatjátok, hogy csak a tanári fizetése mennyi lehet, de egyéb munkákkal, publikációkkal, mindenfélével keres annyit, hogy nem panaszkodik: sokat utaznak a feleségével és numizmatikával foglalkozik, régi pénzérméket gyűjt. Nyilván nincs X7-es BMW-je, de szerintem nem is vágyik rá. Az egyik barátom - aki osztálytársam volt-  egyszer mondta, hogy mi a "titka" az ofő-mnek: azon túl, hogy nagyon jó stílusa van, ért a nők nyelvén, a nők érzik rajta, hogy férfi, rájuk bízhatják magukat és látják, hogy szereti a hivatását, képzi magát, szorgalmas és megbízható, egyszerűen a helyén van az ember. Pedig nem volt soha milliomos.

Egy csomó ilyen embert ismerek, akik szintén nem milliomosok(főleg az orvosok között van sok ilyen), de tudják finanszírozni azt, amit szeretnek csinálni, akár rendszeresen színházba, moziba, étterembe járni, vagy utazni és hobbikat fenntartani. És ez elég egy intelligens és vonzó nőnek.

Nyilván rossz érzés, hogy a Lajtán túl 4-szeres lenne a reálbérem, de nem lenne szép dolog tőlem, ha panaszkodnék. Amikor csak az állami szektortól kaptuk a juttatást, akkor sem kerestünk rosszul az évfolyamtársaimmal, mert tisztességesen odatettük magunkat.

De mondok mást.

Az egyetem elején még sok általános iskolai osztálytársammal tartottam a kapcsolatot, mert azon a környéken laktam, ahol felnőttem. Szinte minden osztálytársam jóeszű gyerek volt, de nagyon sokan elkallódtak, mert nem volt jó szülői mintájuk és lusták voltak. Volt köztük egy srác, aki kifejezetten jó haverom volt áltsuliban. Nagyon jó agya volt, főleg matekhoz volt iszonyat jó érzéke. De sosem tanult, aztán azzal próbált kitűnni, hogy igazi hantaboy lett. Ismeritek ezt a típust: aki mindenféle kamu sztorikkal próbálja eladni magát. Elég az hozzá, hogy 22 évesen már egy megkeseredett szerencsétlen lett. Egyik héten biciklisfutár volt, a másik héten biztonsági őr, aztán kitalálta, hogy kamionsofőr lesz, amiből nem lett semmi, majd pincér volt néhány hónapig. Persze ekkor már "minden nő kurva" volt. Gyűlölte a lányokat, persze egész nap poreszt nézett, amikőr csak tehette. Egy pillanatra vonjuk ki most a képletből a lányokat: én srácként azt éreztem akkor, hogy bár régen jó haverom volt ez a srác, de a macskámat nem bíznám rá. Teljesen labilis volt, megígért valamit - pl. fél óra múlva itt és itt lesz - és nem tartotta be. Persze ennek megfelelően mindig anyagi gondjai voltak, mert a megbízhatatlan, lusta embereket nem igazán honorálja a világ. Szerintetek mit érezhetett mellette egy lány?

Előzmény: pihipuhi (24)
pihipuhi Creative Commons License 2020.02.27 0 1 24

Jó kérdés! Én is sokat mérgelődtem magamban, hogy miért a pénzes alakokra buknak inkább a nők, de letudom ezt azzal, hogy bizonyára a stratégiai érzékük motiválja őket, mert a családalapításhoz, gyerekekhez annál jobb, minél több anyagi erőforrással rendelkezik a párjuk. Végül is ha lehet, ne a nyomort szaporítsuk, illetve magunkat is minél előbb mentsük ki a szegénységből, mert az nem a boldogság forrása.

Előzmény: Törölt nick (-)
költekező Creative Commons License 2020.02.24 -3 0 23

Mennyibe kerül egy háztartási alkalmazott?

hiper fizikus Creative Commons License 2020.01.14 0 0 22

És neked nincs pénzed ?

Előzmény: Hivadar (21)
Hivadar Creative Commons License 2019.12.08 0 0 21

Magyar nők eltartása sok pénzbe kerül.

hiper fizikus Creative Commons License 2019.01.14 0 0 20

Sziasztok 

Ez marhaság . Egyél sok húst kevés zsírral, meg mindenféle fehérjéket, és akkor nem leszel olyan mint egy fogpiszkáló, akiből idő előtt kipotyan a gyerek . Én mint férfi szeretem a fizikaliag kifejlődött nőket nézegetni, az anoreexia szerintem idegbaj . 

Egyébbként, gyakorlatilag minden szülő főiskolára vagy egyetemre szeretné járatni a csemetéjét, aminek sajnos az égig fel van verve az árra . Ismerek egy-pár esetet, amikor ebbe tönkrement a család . 

Előzmény: brekkancs (18)
_ Liar _ Creative Commons License 2018.09.23 0 0 19

1278 Ft + ÁFA

brekkancs Creative Commons License 2010.05.01 0 0 18
Én száraz kenyéren is elvagyok... Sőt. A kenyér hízlal. Csak a víz. De az mondjuk jó ha hideg.
Előzmény: pimpa1982 (16)
znam Creative Commons License 2010.04.19 0 0 17
Alátámasztom, tényleg sokba. Sok év után meg pláne. :-)
Előzmény: pimpa1982 (16)
pimpa1982 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 16
Sokba.
Ha rendesen elviszi az ember étterembe,szórakozni,ruhákat venni,cukrászda,kajarendelés,ajándékok blablabla akkor sokba.
Ez attól függ mondjuk,hogy mennyire komoly a kapcsolat,mennyire veszi a férfi a nőt komolyan.
kondis Creative Commons License 2007.01.04 0 0 14
Nagyon igaz!
Előzmény: thaisia (13)
thaisia Creative Commons License 2007.01.01 0 0 13

Egy nőnek adjuk meg a tiszteletet. Ha valaki a nők "rosszabbik", anyagiak miatt testét és lelkét eladó vagy arra kényszerített csoportját választja, az megérdemli.  Egy tisztességes, korrekt kapcsolatra vágyó férfi nem kell, hogy túl sokat költsön egy nőre, mert az úgyis visszautasítja. Gondolom, mindenki ismer olyan hölgyeket a szó legnemesebb értelmében, akik nem engedik, hogy mindenhol fizessenek helyettük, és elutasítják a gyanús ajándékot. Akik pedig bizonyos önző céljaik érdekében gyors, érzelmek nélküli kapcsolatot keresnek, azok fizessenek, mint a katonatiszt. Mellesleg a hölgyek dolgoznak, legalább is általában, és nincsenek kiszolgáltatva. A szerető szerepe más, általában kihasznált és becsapott nők, akik még a lelkük mélyén reménykednek egy pozitívabb lelki végkifejletbe. de nem látják át, vagy "nem akarják" átlátni a férfi alantas szándékait. Egy nő csak akkor kerül sokba (mihez képest), ha a férfi nem korrekt és nem igazi kapcsolatot keres.

cooldoc Creative Commons License 2007.01.01 0 0 12
Cool...I like this TCO- stuff:)
Végülis lehet komoly közgazdasági elemzést csinálni:) Sok-sok rejtett (indirekt) költség adódik, s téziseiden el lehet diszkutálni. Az a kérdés valóban, hogy rövid - vagy hosszútávú-é a befektetés?
Persze, hogy hiányos a gondolatmenetem - csak egy impressio volt és egy gondolatkísérlet, így Újévkor.
PPP (pénz, pia, pi...a).
Előzmény: Poppy Flower (10)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.01 0 0 11

Kinek?

Poppy Flower Creative Commons License 2007.01.01 0 0 10

Ez így félválasz, mert nem elemezted a TCO-t (total cost of ownership).

 

A TCO szempontjából a best buy a barátnő, mert ott lehet akár negatív összköltséggel is számolni.

 

A következő a kurva, kicsit többe kerül nála a feleség, mert a feleség több pénzt visz el, de ha szerencséd van, akkor némi költségtérítés jön tőle.

 

A szerető a legrizikósabb. Ha te 26 éves fiú vagy, a szeretőd pedig egy 50 éves hölgy, akkor ez aranybánya neked. Ha a helyzet fordított, akkor pedig a gatyádat is ráfizeted (pedig nem is sokszor húzod le a hölgy társaságában :-(()

Előzmény: cooldoc (7)
pelikán ügyirat Creative Commons License 2007.01.01 0 0 9
Attól függ milyet akarsz venni és mire :DDD
Eavit Creative Commons License 2007.01.01 0 0 8
üllő felé a lányok 10000 alatt elvihetők, és abban már minden benne van. alkudni is lehet.
Előzmény: Törölt nick (-)
cooldoc Creative Commons License 2007.01.01 0 0 7
Mivel az ön - és fajfenntartás a két legnagyobb motivációs faktor, ezzel szépen vissza is élnek a Hőgyek...
Kinek mit ér meg a tuti, biztonságos, beszélő vulva ill. a saját nyugalma? Vagy esetleg a promiscuitas, ahol a cél eléréséig cost / benefit ill. risk / benefit modellek alapján hozod meg stratégiai döntésed, kitervelsz, támadsz, eléred célod (vagy nem), aztán továbbállsz.
Függ ezen kérdésre adott válasz a neveletetéstől, szocializációtól, anyagi lehetőségeidtől, s nemi irányultságod ill. az azt megjelenítő libidód állapotától.
teddy66 Creative Commons License 2007.01.01 0 0 6
Ha már így teszed fel a kérdést, akkor biztos, hogy többe kerül, mint amennyit ér. Ha olyan nővel kezdesz, akit szórakozni kell vinni, akinek ajándékot kell venni, (a kell azt jelenti, hogy igényei vannak a csajnak) akkor nem a nő kerül valamennyibe, hanem a saját lúzerségedért fizetsz!
Tősgyökeres szentesi Creative Commons License 2007.01.01 0 0 5
Többe mint gondolnád!
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.01 0 0 3

ez mind igaz, de inkább konkrét számokra vagyok kíváncsi, lehet hogy tanulságos lenne :-)

 

nekem most nincs nőm, az előzőre amúgy nem költöttem különösebben semmit, együtt éltünk, a költségeket megosztottuk.

 

 

place Boo Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1
Ahol ez a kérdés felmerül, ott többe mint amennyit ér. Keress másikat!
Előzmény: Törölt nick (-)
Lány a Holdról Creative Commons License 2007.01.01 0 0 0
Nem 0-ba.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.01 0 0 topiknyitó
Mennyibe kerül a nő?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!