Keresés

Részletes keresés

kétlambos Creative Commons License 2021.01.05 0 0 8

thghgh megidézlek!

 

ha van telepátia, most azonnal (na jó: egy napon belül) jelentkezz itt!

SealJosephson Creative Commons License 2021.01.04 0 0 7

Itt található minden ami kell az INTUÍCIÓról:

 

Tüzelj Csípőből - Hogyan fejlesszük szakértői intuíciónkat a döntéshozásban,

örömteli látásmód és éberségintelligencia segítségével?

 

magyarul

https://www.hrportal.hu/hrblog/happiness-consulting/1_1_-tuzelj-csipobol---szakertoi-intuicio-a-donteshozasban-20200405.html

angolul

happiness-consulting.com/articles

Latta Creative Commons License 2007.09.13 0 0 6
Latta Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5

karizmatikus gyógyitó Jim Sanders http://www.krisztusszeretete-egyhaz.hu

 

Latta Creative Commons License 2007.08.09 0 0 4
kisharsány Creative Commons License 2007.03.19 0 0 3

 

  

Szintén személyes élmény, egy agykontrolos néni csupán egy név alapján "kitalálta" egy ismerősöm betegségét+ h fiatal kora ellenére rokkantnyugdíjas.

 

Lehet, h véletlenül ráhibázott, de azért furcsa.

 

 

  Nos, kedves Barátom, lehet hogy Te furcsának találod, de semmiesetre sem véletlen ráhibázás.  Teljesen normális dolog, sőt ennél "furcsább dolgok is megtudhatók (megérezhetők) abban a tudatállapotban, amely erre alkalmas. Ezt saját személyes tapasztalatom - tehát énáltalam végezve, illetve  általam mással végeztetve - alapján állíthatom Neked.

  Olyannyira komoly, hogy pld. mikor én adtam a feladatszemélyt, a "tanulmányt" végző még olyan dologról is beszámolt, amiről én sem tudtam, s akkor téves információnak gondoltam, csak később tudtam meg, hogy valóban úgy van. Evvel mér a közvetlen telepátia lehetőségét is kizárta a dologból számomra. (Tehát azt, hogy én ismerve a vizsgálandó személyt közvetlenül "súgok" neki telepatikus úton.

  Én ugyan a napi gyakorlatban nem használom ezt a tanult módszert, de többször előfordult már, hogy (még név nélkül is ) előre elő tudok a belső videón ismeretlen személyt "hívni" akiről utóbb kiderült: pont úgy néz ki.

 

  Ilyen dolog ez az agykontrollnak nevezett cselekvés. Biztos vagyok benne - mivel ez minden emberben benne lévő képesség - hogy régóta ismert és gyakorolt dologról van szó, és máglyára is mentek gyakorlói közül annak idején, valamint, hogy a mágusok is használták. Nem véletlen a megbűvölte szavunk. Ennek lágyabb változata a telepátia, és a hipnózis.

 

  üdv.: kisharsány

Előzmény: thghgh (-)
Rigor Creative Commons License 2007.03.19 0 1 2
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1
Én is jártam parázson úgy '91-'92 körül - meglepő élmény az a nagy forróság, ami árad belőle, és ami megszelídülni érződik, ha rálép az ember, élmény a botladozó lábfejeken átfröcsögő zsarátnok, a kormos talp utána, de aki úgy gondolja, hogy természetfeletti jelenség, hogy a vezető vonja el a hőt vagy valamiféle gondviselés vigyáz a próbálkozókra, netán az autoszuggesztió bírja le a hőt, annak javaslom, próbálja ki izzó vaslapon is ugyanezt a játékot...

Az Agykontroll betegségekkel kapcsolatos viszonya izgalmas, nyilván lehet hatni saját testünkre, gyermekkoromban próbálgattam ilyesmiket, csak akkor jógának hívták, és a "transz" kifejezés volt divatos, de a tapasztalat azt mondatja velem, hogy a mások betegségéről való képalkotás, és az egyéb, rejtélyes utakon folyó információszerzés szokás szerint alaptalan.

Amúgy: kulturált, intuíció, Agykontroll, parázson járás... :-)
Előzmény: thghgh (-)
thghgh Creative Commons License 2007.03.19 -1 0 0

Aki szerint nincs ezekre a jelenségekre tudományos racionális magyarázat, az legyen szíves ossza meg véleményét arról, h miért nem nyerte még meg senki James Randi egymillió dollárját.

Előzmény: thghgh (-)
thghgh Creative Commons License 2007.03.19 0 0 topiknyitó

Minden kultúrált, építő jellegű észrevételt szívesen fogadok a fenti témákkal kapcsolatban.

 

1.

Parázsonjárást személyesen kipróbáltam és érdeklődtem szakemberektől (orvosok, fizikusok) , h mi lehet a magyarázat, eddigi reakcióik.

 

 

Lehetetlen, hát a forró homokon sem tudunk keresztülmenni, a parázs pedig még forróbb. -orvos

 

A fölmelegedett vér helyére áramló hideg vér segít hűteni. -fizikus

 

A vastag talp és a parázs rossz hővezetése az oka.-egy másik topicban fórumtárs.

 

2.

 

Szintén személyes élmény, egy agykontrolos néni csupán egy név alapján "kitalálta" egy ismerősöm betegségét+ h fiatal kora ellenére rokkantnyugdíjas.

 

Lehet, h véletlenül ráhibázott, de azért furcsa.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!