Keresés

Részletes keresés

dögrovás Creative Commons License 2022.02.15 0 0 22
B Klaudia Creative Commons License 2013.08.27 -1 0 21

Ne legyél hülye.Tudom,hogy mit érzel..és úgy érzed h ez soha nem fog változni..

Gondolj arra,hogy ez másokkal is előfordult már..Más ugyan így érzett..és kibírta..összeszedte magát..akkor te is kibírod.

Ez az érzés átmeneti dolog..és rajtad múlik ,hogy meddig érzel így..Ha nem is akarsz tovább lépni..tovább lesz rossz.

Nem illettetek össze.Ha így lett volna akkor nincs ez az egész..Most nem tudsz tisztán gondolkozni..hagytad hogy eluralkodjon rajtad ez az érzés.Tudom,hogy mennyire fáj..Tapasztalatból beszélek.Ilyenkor teljesen kifordulsz magadból..

Nem lennél öngyilkos csak nagyon fáj..hidd el de az első szerelem ilyen.

Nem illetek össze..gondolj bele ,hogy valakit sokkal jobban fogsz szeretni.Fogod még ezt érezni.lesz valaki aki ugyan így tetszik..és ő viszonozni is fogja neked azt amit ez a lány nem. te tényleg eldobnád magadtól? azt hogy boldog legyél? Mert most a semmi miatt dobsz el valamit magadtól..mert ezzel a lánnyal nem veszítesz semmit..hidd el leszel még szerelmes.

és mielőtt ilyen hülyeségeket beszélsz belegondoltál már ,hogy iskolába jársz.Gondolom vannak szüleid.

Akik szeretnek és eddig neveltek. Komolyan ennyire önző vagy? Egész életükre tönkreteszed őket.Belegondoltál ebbe? Szedd össze magad..haverok..ismerkedj..Előtted áll az egész élet.Ez az érzés elmúlik pár hónap múlva legkésőbb..de a szüleidet akik mindent megtesznek érted..szeretnek..dolgoznak ,h neked jó legyen..tönkretennéd? az egész családod? Mert ha van olyan ember aki szeret..azt tudod ezzel tönkreteszed..és ennél önzőbb dolog nincs a világon.Ne magadra gondolj akkor..gondolj rájuk.Ennyire szereted őket?

 

paramara Creative Commons License 2013.07.20 0 0 19

Tökéletesen igazatok van,még gondolni is kár ilyesmire. Csakhát sajnos nem kívánságműsor.

greenwood Creative Commons License 2013.06.30 0 0 18

...és az életünk időtartamához viszonyítva elég sokáig leszünk halottak...

Előzmény: B.GY (17)
B.GY Creative Commons License 2013.06.27 0 0 17

Szerintem ne ölje meg magát senki.Ez az egy dolog van amit nem lehet visszacsinálni.Úgyis meghalunk előbb utóbb:)

paramara Creative Commons License 2013.06.26 0 0 16

Köszönöm a válaszod.Minden segítség érdekel,amiről úgy gondolom,hogy van/lehet értelme.Orvosnál természetesen jártam,kórházban is voltam, de a gondozó,ahova járnom kell elég futószalag jellegű,nem igazán alkalmas a gondozásra.Bogyó felírás, egy hogy van kérdés,és mehet,jöjjön 3 hónap múlva. Nem igazán segít rajtam.Magán úton is próbálkoztam, de anyagilag túl megterhelő az eredményességéhez képest.Ráadásul az orvosom szerint a paranoia esetében nem igazán hasznos a pszichoterápia, egyedül a gyógyszerben bízhatok.Nem tudom, hogy te hogyan és miben tudnál segíteni, de egy próbát megér.Nem nyavajogni jöttem ide, talán egy szalmaszálat keresek, amibe belekapaszkodhatok. Elfogadom az általad felállított kereteket, de most még nem tudom mik azok.Mit tegyek?

Előzmény: teebeeke (15)
teebeeke Creative Commons License 2013.06.25 0 0 15

2 évig bírtad a paranoiát...ezek szerint nem egy hónap alatt adtad fel. Ez megint egy jó jel. Tapasztalt vagyok a témában, tudom milyen az, hogy izolálódsz, mert senki nem képes megérteni, ugyanis nem élték át.

Ez a dolog érdekel engem, tudok bele érzelmi töltést vinni, és hajlandó vagyok kockáztatni is, mert te is tudod, hogy ezzel már orvoshoz kellett volna fordulnod.

Nem akarom fényezni magam, de ha elfogadod a segítségem, azzal a kereteket is el kell fogadnod, amelyeket felállítok.

Előzmény: paramara (14)
paramara Creative Commons License 2013.06.25 0 0 14

A szituáció röviden :kb.2010 óta tartó paranoia,ami 2012. nyarán sikertelen öngyilkossági kísérletig fajult.Az utóbbi időben rendesen szedtem a bogyóm,jobban is voltam, de bizonyos mellékhatások miatt vonakodom a szedéstől, és az elmúlt 1-2 héten elhanyagoltam, amitől rögtön felerősődtek a tüneteim.Elég nehezen tolerálható tüneteim vannak, a paranoiahoz ugyanis társul némi közepes depresszió,veszekedős,sírós,élhetetlen és alig elviselhető vagyok.Szóval nehéz. A szuicid gondolataim is visszatértek, a tünetek erősődésével.Erről beszélek a családnak, akik komolyan is vesznek, de érzem nagyon rezeg már a léc,ami a türelmet illeti.Ezért gondoltam,hogy talán el kellene hallgatnom előlük ezeket a belső késztetéseket, hogy legalább ez a teher vagy rémkép ne lebegjen a szemük előtt.Meg persze ne tűnjön üres fenyegetőzésnek sem,mert nem annak szánom.Mégis,ha ezt élem meg odabent,akkor csak tudatni vágyom velük.Az a jobb,ha őszinte vagyok, vagy ha az ő érdekeiket tartom szem előtt inkább?Nem tudom így egy kicsit érthetőbb lettem,remélem.

teebeeke Creative Commons License 2013.06.25 0 0 13

Én szívesen segítenék rajtad, de mégegyszer nem vagyok hajlandó a lelki békém feláldozni egy olyan emberért, aki csak nyavajogni jön ide.

A kérdésedre nem fogok válaszolni, mert úgy tetted fel, hogy nem vázoltad a szituációt.

Mivel van még lelkiismeretfurdalásod, úgy gondolom, nem kell életveszélyes helyzeteket felvállalnod azért hogy rendbe tedd az életed.

teeb@gmail. hu

 

A többit rád bízom.

Előzmény: paramara (12)
paramara Creative Commons License 2013.06.25 0 0 12

Sziasztok! Egy tavaly nyári sikertelen kísérlet után, az elmúlt hetekben túl sokszor jár a fejemben,hogy öngyilkos leszek.Nem hiszem,hogy lenne bátorságom mégegyszer megpróbálni, de valamiért újra és újra eszembe jut,persze, mint végső megoldás, csak múljanak már el ezek a keserves tünetek.

Mivel ezen gondolataimat kommunikálom is a környezetem felé, kezdem magam szemétnek érezni,hogy megint felesleges fájdalmat okozok nekik.

Az én kérdésem az lenne,hogy szerintetek jobban tenném,ha hallgatnék ezekről a szuicid gondolatokról?A családnak éppen elég megpróbáltatás tolerálni ezt a rettenetes betegségemet.

ikoko2 Creative Commons License 2013.06.10 0 0 11

Ennyi eszetlenséget ! Mielőtt belekezdesz az *akcióba* beszélj kérlek néhány 6o-7o-8o éves emberrel /biztosan van a környezetedben/, hogy cserélnének-e veled?

Kiváncsian várom a válaszokat.

U.i: Gyanítom, hogy a válaszok 99%-a az lesz, hogy boldogan. Szóval mi a jó fene bajod van?

Előzmény: kemikus94 (7)
teebeeke Creative Commons License 2013.06.10 0 0 10

 

Tudom basszuskulcs, ezért nem intéztem annyival el, hogy: "Figyi, ne öld meg magad!", vagy "Úgyse mered megölni magad, te szerencsétlen!", hanem próbálok észérvekkel hatni, olyan dologban,ahol azok számítanak a legkevésbé, de fél hónap után ne akarjon már öngyilkos lenni. Akkor inkább utazzon el jó messzire, talán ott áttudja előbb értékelni a helyzetet.

 

 

Előzmény: püfffneki (9)
püfffneki Creative Commons License 2013.06.10 0 0 9

Mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb.

És fiatalon a szív annyira- de annyira tud fájni az elhagyatottság miatt .

Előzmény: teebeeke (8)
teebeeke Creative Commons License 2013.06.09 0 0 8

 

Nézd, ha úgy gondolnám, hogy megölöd magad, már jelentettem volna a hatóságoknak.

Én egyébként híve vagyok az eutanáziának, de az gyógyíthatatlan betegekre vonatkozik az én olvasatomban, akikre rettenetes fizikai szenvedés vár, és a végén úgy is meghalnak. Mondom ezt annak ellenére, hogy én hiszek Istenben, de nagyívben leszarom, hogy mi a szándéka vele, hogy ha valakit iszonyú módon megkínoz a halála előtt.

Most mondhatnám azt is, hogy gyenge vagy meg elvagy kényeztetve, de arra itt van egy tucat ember rajtam kívül.

Ilyenkor kell egy huszárvágással elintézni a dolgot, és homlok egyenest más irányt venni, amíg még nem vagy depressziós, mert akkor megtudod milyen az élet élet nélkül. Most még legalább érzel, ebből kell építkezni.

Mielőtt "meggyilkolnád" magad, látogass el egy kórházba, és nézz meg magatehetetlen, lekötözött embereket, akiket csövön keresztül táplálnak. Ha nem sikerül, mert valami másképpen lesz, te is odakerülsz.

 

 

 

 

 

Előzmény: kemikus94 (7)
kemikus94 Creative Commons License 2013.06.09 0 0 7

Nézd, kedves tőled, hogy próbálsz írni hogy ne legyek öngyilkos, de rajtam már semmi sem és senki sem segíthet. Már azt is elterveztem hogy valamikor csütörtökön veszem meg a dohányt (olyan 150-200 g-ot), iskola után. Bár arra kiváncsi lennék hogy 3800-4000 Ft-ból mekkora adag jön ki, és ami a "receptbe" le volt írva 100g ez sima dohány, vagy szárított cigarettadohány?

 

Bár azt is leírtam ha el is készítem nem biztos hogy lesz bátorságom bevenni.

 

Minden nap eszembe jut az a szörnyűség ami a síromra lesz írva "xy 1995-2013". Van hogy "mi lesz velem halálom után?"

Előzmény: teebeeke (6)
teebeeke Creative Commons License 2013.06.07 0 0 6

Szia!

 

Én 3 doboz cigit szívok naponta. Nekem mennyi a hatékony dózis? :)

 

18 évesen még ne mond azt hogy ez az utolsó! Kezdj el edzeni, ebben a korban a legideálisabb! Ez kell a kegyetlen nőknek, hogy ez izmos férfi alázza őket, ettől jönnek lázba.

Szerintem ez egy tanuló út neked, hogy soha ne viselkedj úgy, mint azok a nők, akikbe reménytelen szerelmes vagy. Ezt meg kell élni, ha vigasztal, hogy én is így voltam, mint te, írok róla részletesen, de csak magánban, addig se jár az öngyin az agyad, míg olvasol.

 

 

Előzmény: kemikus94 (5)
kemikus94 Creative Commons License 2013.06.07 0 0 5

Szia!

 

Próbálok élni. Hetente azért 1 vagy 2 jó napon szokott lenni mikor nem jut eszembe az öngyilkosság.

 

Most pénzt gyüjtök arra hogy a "nikotin mérget" el tudjam készíteni. Persze az nem azt jelenti ha elkészítem, akkor be is veszem. Lehet hogy soha nem veszem be.

 

Az lenne a legjobb ha találnék egy új barátnőt, akivel minden szabadidőm eltölthetném. De tudod soha nem jön össze, és tudod ez az eset volt az utolsó a pohárban.....úgy érzem....

 

 

 

 

Nikotin méreg:

 

"Áztass be 100 gramm dohányt pár napra. Barna löttyöt kapsz. Szűrd ki a dohányt belőle, majd főzd lassú tűzön, amíg a folyadék nagy része eltávozik, hátrahagyva kb. 2 teáskanálnyi melaszszerű anyagot. Add hozzá az esti italodhoz, és soha többé nem ébredsz fel. Valaki a napokban említette, hogy 150 mg tiszta nikotin másodperceken belül végzetes.” Lásd: “növények általában” Amennyire tudom, ez helyes. Annyit tennék hozzá, hogy a hatás erős görcsökkel jár és a halál közvetlen oka légzésmegállás. Dohányzóknak nagyobb dózist kell használniuk, mint a nemdohányzóknak."

Előzmény: teebeeke (4)
teebeeke Creative Commons License 2013.06.07 0 0 4

 

Szia!

Én ősszel csak azért nem mertem megtenni, mert tudtam, hogy nincs olyan módszer, amivel biztosra mehetnék. Volt egy nő a neurológián, legugrott a 8.-ról és túlélte.

Neked ezt a szenvedést meg kell élned, és nem bele kell halnod. Hidd el fejlődni fog a személyiséged ha ebből kilábalsz!

Fogadd el a segítséget! Nem az agymosostt, gyógyszeripart kiszolgáló, pénzéhes orvosokra gondolok, hanem azokra, akiket neked hoz az élet. Lehet, hogy most is ott mész el egy mellett, anélkül, hogy észrevennéd.

Én 10 évig voltam szerelmes egy lányba, legutóbb már a bikája fenyegetett meg. Tudom mit élsz át. 18 évesen még korai szerintem a halálról dönteni, most kéne elkezdeni élni.

 

 

Előzmény: kemikus94 (3)
kemikus94 Creative Commons License 2013.06.04 0 0 3
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.03 0 0 2

Kegyetlen érzés de türelmesnek kell lenni, olyan 2 hónap amíg elmulik a szerelem aztán már enyhít a szorítás.Egyébként már régen van öngyilkosság témakör,ott lehet siránkozni.

kilógó lóláb Creative Commons License 2013.06.03 0 0 1

Leginkább élj, és tedd magad túl rajta. Család, barátok és/vagy pszichológus segíthet...

Előzmény: kemikus94 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.02 0 0 0

Budd Dwyer a mestere a dolognak. 0 másodpercig szenvedett. A jú tyúbon tartott is egy sikeres kísérletet.

Előzmény: kemikus94 (-)
kemikus94 Creative Commons License 2013.06.02 0 0 topiknyitó

Fél hónapja elhagyott a szerelmem, igaz nem jártunk, de addig minden szép, és jó volt. Úgy érzem, hogy már csak az öngyilkosság maradt. Egyszerűen nem tudom magam túl tenni rajta.

Már azt is elterveztem hogy, hogyan. Lehet kapni 18.sz működő kovás pisztolyt (kb.8E-20E Ft), a lőport magam is elő tudom állítani, igaz azt nem tudom hogy csinálok pont akkora átmérőjű ólomgolyót.

 

Mit tegyek?? (félek a haláltól)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!