Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2021.08.31 0 0 2

https://telex.hu/belfold/2021/08/30/kepzeletbeli-meleg-tornatanartol-felti-a-fiat-parragh-laszlo-a-tanevnyiton

 

A Szeged Televízióban Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos ügyvivője így reagált Parragh szavaira: „Még mindig nincs szó a béremelésről, a túlmunkák kifizetéséről, hanem helyette van ez a nem létező probléma és ez az elképesztően műveletlen, primitív beszólássorozat, ami most már ezek szerint eljutott a pedagógusok nemi identitásáig. Akkor jelezzen bárki is problémát, hogy ha tényleges abúzusra kerülne sor, az a tilos, és nem az, hogy bárkinek, bármilyen felnőttnek nemi irányultsága legyen.” A szakszervezet arra is felhívta a figyelmet, ha egy tanártól megkérdezik egy iskolában, hogy milyen a nemi identitása, az egyértelműen törvényellenes, ezt utasítsa vissza, és jelezze, ha ilyesmi történne.

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2021.07.21 0 0 1

Magyarországon, hogy keresztény gyökerű és fehér bőrű munkaerőpótlást keresünk. Lehet, ez egyszerűsítés, sokat is szidtak emiatt a mondat miatt." De miért pont fehér keresztényeket?

 

Más a kultúránk. Amikor a tizenhat éves kislányom megkérdezi, hogy hol látom a különbséget mondjuk egy nigériai, nem keresztény fiúban, azt mondom: az, hogy ő nem enged előre az ajtóban.

 

Viszont az ilyen munkavállaló, aki hajlandó lenne Magyarországra jönni, sajnos már elfogyott, mert a Balkánról mindenki, aki teheti, Németországba megy inkább, Ukrajnából meg vagy nyugatra, vagy Oroszországba. (A felvetésre, hogy már nyugaton sem divatos előreengedni a nőket, mert egyesek ezt genderkérdésnek gondolják, csak annyit mondott, hogy ő akkor is előre engedi őket.)

 

https://index.hu/gazdasag/2019/02/12/parragh_laszlo_mkik_iparkamara_interju

Előzmény: fenyob (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.18 0 0 0
Éljenek a nullázók!!!

0
fenyob Creative Commons License 2005.11.21 0 0 topiknyitó
Ez a topic Parragh László hivatalos topicja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!