Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.16 0 0 27

Tisztelem mint embert, de a G. sókat már nem kellett volna ennyire erőltetni... A nyolcvanas-kilencvenes években király volt, de amióta a RöTöLö-höz került, a színvonal egy csapásra lement a béka feneke alá. Tudatmódosult állapotban, vagy ha olyan kedvedbe vagy, hogy bármit megnézel, akkor tökéletes volt a Gálvölgyi show (én is voltam már így), de alapból egy kalap fekália. Ettől eltekintve amint már említettem, tisztelem a művész urat, hiszen sosincs a bulvárlapokban azzal, hogy ezzel járt, azzal járt, szép, tisztességes élete van. A Heti hetes beli szerepléséről nem tudok nyilatkozni, ugyanis sosem szerettem azt a műsort. 

cucu Creative Commons License 2009.06.28 0 0 26
Na ugye...
Előzmény: M44 409 (25)
M44 409 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 25

Miért folyna ellen vizsgálat? Adót csal vagy mi?

Amit amúgy a "heti tetvesben" művel az tényleg...

Előzmény: cucu (24)
cucu Creative Commons License 2009.06.26 0 0 24
Szeretném látni Gálvölgyi ábrázatát a heti tetvesben, amikor már folyik ellene a vizsgálat. Akkor is ilyen cinikus lesz-e mint mások dolgaival?
Előzmény: C.Holmes (23)
C.Holmes Creative Commons License 2009.06.26 0 0 23
Úgy legyen!
Sassal kapcsolatban, ma reggel hallottam az m1-en amikor az ügyész elmondta,hogy a " müvész" úr szakadatlan hivatkozott a bíróságon meg mindenhol az ő nagyon nagy eredményeire. Mentességet akart az adócsalása ügyében. Pofátlan !!!!
Előzmény: cucu (22)
cucu Creative Commons License 2009.06.25 0 0 22

Helyesbítek: Sas József

 

bocsánat

Előzmény: cucu (21)
cucu Creative Commons License 2009.06.24 0 0 21

Gálvölgyi!

Te következel Sass József után!

 

Csak sorjában!

fejenagykoma Creative Commons License 2009.03.15 0 0 18
Az e heti Gálvölgyi show-ban volt egy celebek vagyunk c. betét....elgondolkoztató volt, amikor elindultak a büfébe....vagy inkább sírva nevetünk?
Dain Bramaged Creative Commons License 2008.11.25 0 0 16
Néha vicces, néha meg nem.
nappapa Creative Commons License 2008.09.09 0 0 15
Ma hallgattam a klubrádióban, kíváncsi voltam mit alakít...? Ügyes...miatta nem szégyenkezik Bolgár György...(sem)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.05.26 0 0 13
Isten Éltesse !
Spidermans Friend Creative Commons License 2007.05.26 0 0 11
Helló!

Eszembe jutott Gálvölgyi egy régi paródiája, valami írót figurázott ki. Annyira emlékszem belőle, hogy:

"Én egy nejlonszatyrot is adtam! Hozzon X forintot vagy egy nejlonszatyrot!"

Valakinek ismerős?
Álomgyár Creative Commons License 2006.04.04 0 0 9
Idézném Gombos Edináról alkotott véleményét:

"igen, engem is nagyon irritál. képtelen vagyok végignézni a müsort, ami olykor-olykor érdekelne. A rádióban is elég idegesitő volt, de legalább ott nem látni. És ez a rengeteg "sztár". Komolyan mondom Amerikában nincs ennyi, mint ebben a kis országban."

Egy negatív vélemény (ha érzékenyek vagyunk rá), szükségképpen bántó. Ezt bizony nehéz kikerülni, fogalmazzunk is bármilyen tapintatosan vagy intelligensen...
Tehát a korrektül megfogalmazott negatív véleménynek így kell festenie?

Vagy esetleg így:
"...Az is elég vicces, hogy így arctalanul kijelented..."
"te mindent tudsz, mindent értesz, melletted csak tanuló lehet mindenki. Te vagy az etalon, a 0-ás km-kő, tőled számítanak mindent..."
"de ez eltörpül a te "nagyságod" mellett. Végül nem hiszem, hogy neked meg lenne az az "emberi tartásod", hogy pálcát törhess más felett."
"szükséges némi intelligencia, ami itt hellyel-közzel sem lelhető fel"
Micsoda szikrázó, szellemes replika! Öröm tanulni öntől! :)


"Inkább legyen Lánchíd konyak, Barbon, mint anyázós, zsidózós, hazaárulózos"

Nem lehetne inkább végérvényesen megszabadulni mindkettőtől?

Előzmény: curie (7)
Iceman76 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 8
Nagyon tetszett a játéka a Hotel Plázában.
curie Creative Commons License 2006.03.28 0 0 7

1./ gomblyuk és nem gombjuk!!!!

 

2./ ha narancs lenne szegfű helyett, akkor minden rendben lenne?

 

3./ szerintem nem "nyiltan politizál", hanem élcelődik, poénkodik, stb. stb. hiszen ez a "mestersége".

 

4./"Ő a közönségből él (nem csak anyagilag, de művészileg is) és nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen csak azért rajongókat és tisztelőket, mert kinyilvánítja politikai pártállását." Ezt nem igazán értem. Ugyanis csak azokból élhet, akik uram bocsá' megveszik a jegyet a műsorára. Hogy "művészileg" hogyan él a "közönségből" az teljesen érthetetlen számomra. Az pedig, hogy mit engedhet meg magának, vagy mit nem (mármint, hogy kit veszít el, vagy kit nem), azt ne mi döntsük már el.

 

5./ Tök mind1, hogy sportoló, vagy előadóművész. Ha politikai indíttatás van a háttérben, bárkit eltaposhatnak, vagy az egekig magasztalhatnak.

 

6./ Annak nagyon örülök, hogy így ránézésre el lehet dönteni valakiről, hogy mit sír vissza, vagy mit nem. Inkább legyen Lánchíd konyak, Barbon, mint anyázós, zsidózós, hazaárulózos. Az is elég vicces, hogy így arctalanul kijelented, hogy Gálvölgyi János mit nem ért. Már csak az kellene, hogy homályosítsd fel, hiszen te mindent tudsz, mindent értesz, melletted csak tanuló lehet mindenki. Te vagy az etalon, a 0-ás km-kő, tőled számítanak mindent. Ő csak egy piti humorista. Igaz, hogy évtizedek óta népszerű, de ez eltörpül a te "nagyságod" mellett. Végül nem hiszem, hogy neked meg lenne az az "emberi tartásod", hogy pálcát törhess más felett. Ő már akkor népszerű volt (szándékosan nem írok sztárt, mert ma már csak az van... ez a rengeteg újkeletű sztár... 5 év múlva a nevükre sem emlékeznek), amikor te még csak gondolat.

Nem az a baj, hogy neked, nektek nem szimpatikus, hiszen nincs olyan ember, akit mindenki egyformán favorizál, de egy negatív véleményt is el lehet mondani tisztességes formában, a másik megbántása nélkül is. Igaz, ehhez szükséges némi intelligencia, ami itt hellyel-közzel sem lelhető fel.

Hendok_s Creative Commons License 2006.03.14 0 0 6
Gálvölgyi, legszívesebben lehánynálak...
Álomgyár Creative Commons License 2006.03.14 0 0 5
Jellemrajz

Gálvölgyi alighanem az a meggyőzőséses kádári kommunista, aki a szocreál idők háromhatvanas kenyerét visszasíró népigényt testesíti meg. Megkockáztatom: nem is konformizmusból, hanem igazi káder-meggyőződésből.
Számomra az egész jelenség bordózoknistól, szélesnyakkendőstől, pecsétgyűrűstől ijesztően anakronisztikus. Két lábon járó hetvenes évek minden szófordulatában, gondolati rezdülésében, humorvilágában. Lánchíd konyak és Barbon szagát képzelem köré. Szocialista, munkás-paraszt, vállveregetős kedélyeskedés, összekacsintós, cinkos heherészés, ha ne adj' isten kultúráról, vagy bármi olyasmiről van szó, amit nem ért egészen pontosan. Ezek a dolgok pedig számosak.
Politikai (magán?) agit-prop akciói rendre szélsőségesek (Ld: Kende könyv), elhibázottak, amelyek után kínos magyarázkodásokba bonyolódik, ha megfeddi értük a Párt. Néha pedig maga a Párt használja őt, mint afféle felhúzható Jancsi bohócot. Lásd az itt beidézett cikkben:

"Sikoltozott a nőtagozat Gálvölgyi János láttán, amikor Hiller István pártelnök, Gurmai Zita nőtagozati elnök és Dobrev Klára átnyújtotta neki a Közéleti díjat, amit tehetsége, emberi tartása miatt szavaztak meg a lányok, asszonyok.



"Gálvölgyi János Kossuth - és számtalan más - díjas színművészt tehetsége, emberi tartása miatt ismerték el és szavazták meg díjazását a lányok, asszonyok - akiknek jó része ugyan részt vesz a tagozat munkájában, ám nem párttag. Amikor Hiller István pártelnök, Gurmai Zita nőtagozati elnök és Dobrev Klára átnyújtotta neki a Közéleti díjat, olyan tapsorkán és sikoltozás kísérte a ceremóniát, amiért bármelyik rocksztár megirigyelhetett volna." (Forrás: Mszp.hu)

Lábjegyzet:

* Közéleti díjat nem csak az MSZP nőtagozata osztogat.
* Első közéleti díját az MSZP nőtagozata tavaly adta át, nem tudjuk, kinek.
* Egy párt elnöke örül, ha híres emberrel, de nem egy másik politikussal fotózzák a választások előtt.
* A díjakat úgy általában nem feltétlenül kell átvenni. "

Forrás: index.hu

Engem a fentiekből különösen az "emberi tartás" szókapcsolat ragadott meg.
borkősav Creative Commons License 2006.03.14 0 0 4

Nagyon sajnálom azt a művészt aki nyiltan politizál. Főleg ha egyébként kimagasló tehetség.

 

Ő a közönségből él (nem csak anyagilag, de művészileg is) és nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen csak azért rajongókat és tisztelőket, mert kinyilvánítja politikai pártállását.

 

Ez a sportolókra nem igaz, mert a sportolók nem a közönségnek, hanem a sportnak élnek. Még is vannak olyan sportolók, akiket nyílt prátállásuk vagy csupán támogató hozzállásuk miatt megaláznak és egy perc alatt el akarják venni tőlük az olimpiai és világbajnoki aranyakat.

feketeleves Creative Commons License 2006.03.13 0 0 3

Mostmár neki is szegfű virít a gombjukába!

The Boss Creative Commons License 2006.03.05 0 0 2

Gávölgyi nagyon jó arc!! :)

 

   Vazzeg... :))

curie Creative Commons License 2006.02.13 0 0 1
nem kell bemutatkozni elég a nick is.
Ordas Creative Commons License 2005.11.21 0 0 0
K0mcsi bérenc tahó
Előzmény: fenyob (-)
fenyob Creative Commons License 2005.11.21 0 0 topiknyitó
Ez a topic Gálvölgyi János hivatalos topicja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!