Keresés

Részletes keresés

Albertinka Creative Commons License 2015.07.08 0 0 7

Valamikor, legalább 10-12 évvel ezelőtt játszottak egy előadást a Moulen Rouge színpadán. Az volt a címe, hogy Csábító szépség. Brunner Márta, Détár Enikő, Fésűs Nelli és Xantus Barbara énekeltek benne. Voltak benne sztriptízes jelenetek is, de érdekelne, hogy ki vetkőzött le valójában, volt-e meztelenség az előadásban, vagy csak bikinire vetkőztek...?

kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.06 0 0 5
_nagyorgy_ Creative Commons License 2006.10.17 0 0 4
Minden tiszteletem Détár Enikő művésznőé!

Bár (általában) informatikus/programozóként keresem kenyerem, valahogy egy héttel a premier előtt belekeveredtem „A három testőr” műszak csapatába. Mivel egyszerű lényem csekély kulturális igényeit nem nehéz kielégíteni, nagyon ritkán járok színházba. A darabbal kapcsolatos tevékenységeimre is csak munkaként tekintettem és nem érdekelt maga a mű, mígnem egy napfényes próbán meghallottam a „Milady halála” jelenetet Détár Enikővel. Akkor nem egészében láttam a darabot és mivel próba volt, nem volt fényhatás sem. Éppen a munkám végeztem és az aktuális tevékenységemre koncentráltam, de annyira szép volt a jelenet, hogy össze szorult a szívem.
Igazából nem tudtam mi történt velem, mert előtte ilyenem még nem volt. Az október 14.-i premieren (az első előadás Détár Enikővel ) a díszletek mögül sikerült megnéznem a jelenetett és annyira mély empatikus élményem volt, hogy az életem odaadtam volna, csak, hogy megmentsem a Milady-t. Az előadás utáni koccintásos tortafelvágásnál megpróbáltam szavakba önteni köszönetem, de annyira a jelenet hatása alatt voltam, hogy könnybe lábadt a szemem és egy szó sem jött ki a torkomon.

Ez úton köszönöm Détár Enikő művésznőnek az élményt, mellyel megajándékozott.
Tisztelettel: Nagy György
Albertinka Creative Commons License 2006.04.23 0 0 3
Van arról valakinek érdemi információja, hogy Enikő mennyire vetkőzött le a Moulen Rouge Csábító szépség című előadásában?
ágaskodó Creative Commons License 2006.04.10 0 0 2
Ez bizony nem nulla!
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.23 0 0 0
Nagy nagy nulla.
fenyob Creative Commons License 2005.11.21 0 0 topiknyitó
Ez a topic Détár Enikő hivatalos topicja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!