Keresés

Részletes keresés

magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2000.01.28 0 0 1
Sztrájkolni kellene, de csak bégetünk, mint a birkák. Nekünk hivatás-, a képviselőknek szivatástudatuk van. Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel, DE kösd hozzá az üllőt!!!
Előzmény: nofear (-)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2000.01.28 0 0 0
vélemény=0
nofear Creative Commons License 2000.01.28 0 0 topiknyitó
Eddig az olajügyektől volt hangos a sajtó, TV, rádió. A jelenlegi botrányszag most, az oktatást lengi körül. Békéscsabán több szász pedagógus gondolkozhat mit tegyen, az Önkormányzat(?) aktuális rendelkezése miatt.
A tények:
A helyi vezérkar anyagi nehézségekre hivatkozva milliókkal vágta meg a felügyelete és irányítása alá rendelt intézményeket. Matekszakos képviselőnk (T.Karcsi) a mai napig három változatot produkált, mint költségvetés tervezet. Az egyik rosszabb mint a másik. Az intézmények vezetői a bérjellegű költségek elvonásai miatt a túlórák, fakultációk, csoportbontások, radikális megszüntetésében látták a megoldást. (Nekem ciklus 14 óra szevasz)
EU csatlakozásunk a benzin, energia stb. emeléseket már meghozta. Mikor fogok én annyit keresni mint 1 finn vagy 1 német tanár.
Még valami.
A bércsökkenések és egyéb csökkentések (ruhapénz, étkezési hozzájárulás már nincs) mellett párhuzamban az önkörmányzatnál EGYSÉGESEN szavaztak meg mindent amit tőlünk elvontak.
Kérdés: Hová tart az oktatás.
Mit szól ehhez az Oktatási tárca és az ombudsmanó.
Kérném a hasonló cipellőben járó kollégák véleményét is.thx

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!