Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2022.05.08 0 0 20

https://index.hu/belfold/2022/05/07/fabry-sandor-ronai-egon-gyurcsany/

 

 

Politikailag mindent 56-hoz képest véleményez, így Gyurcsány Ferencet is, aki ugyan akkor még nem élt, de későbbi állásfoglalása 56-ellenes.

Szerinte Gyurcsány, a „függetlenített KISZ-titkár” besúgó volt Pécsett. A KISZ annyira lekötötte, hogy az iskolába sem járt be, és besúgóként tevékenykedett. Erre ugyan nincs bizonyíték, de Fábry szerint Pécsett mindenki ezt beszélte.  

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.23 0 0 19

Én a kezdetektől fogva utálom Fábryt, szóval szerintem mindig is hülye volt.

sven hjerson Creative Commons License 2007.05.06 0 0 18

Ünnepélyesen visszavonok mindent amit Fábry leépüléséről írtam. Ma láttam a youtube-on a napkeltés videót (meghívták a kereszttűzbe nemrég).

Hát zseniális volt, kiosztotta azt a bandát rendesen. Verebes csak grimaszolt, más nem jutott eszébe. Fábry forever!

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.29 0 0 17
túlpolitizálja. és mindig és kiszámíthatóan. és ez már unalmas.
sven hjerson Creative Commons License 2007.04.07 0 0 16
A csütörtöki Showder egész jó volt. Remélem ez nem csak bukkanó egy lefelé haladó röppályán...
sven hjerson Creative Commons License 2006.12.08 0 0 15
Több hónap szünet után tegnap újra Fábryt néztem. Nehéz szavakba önteni mennyire siralmas volt. 'Erkölcsi nullának" azért nem nevezném, de amit tegnap előadott... Az a puncis-mikulásos poén nem is értem hogy kerülhetett be a műsorba. Ezt a szánalmat mielőbb le kéne állítani.
Előzmény: koqpany (14)
koqpany Creative Commons License 2006.10.13 0 0 14

Tegnap este netezés közben háttérzajként a Fábry-műsort hallgattam. Ami feltűnt, az az elején egy százéves őcska vicc, és utána végig a primitív és alpári altesti humora. De a legmegdöbbentőbb az volt, és erre nem ártana, ha az ORTT-ből is odafigyelne valaki, hogy egy 17 éves fiatalemberrel is a szexualitást erőltette a beszélgetésben. gyurta Dani próbálta menteni a beszélgetés színvonalát, magától áttért más témára, de Fábry csak visszaerőszakolta. Amikor felnőttel teszi, csak undorító, de egy kiskorúval szemben szvsz a törvények áthágása is felmerülhet.

Előttem legalábbis Fábry ezentúl egy erkölcsi nulla, akinek semmi sem szent az olcsó siker hajhászása közben.

sallustius Creative Commons License 2005.01.09 0 0 13

Fábry nem rossz, de meg sem közelíti régi ömagát, mert teljesen elkommercializálódott, magyarul totál elqrvult. És bevallom, hogy az nem érdekel, hogy melyik politikai oldalt támogatja (bár az a bizonyos húzás még 2 éve nem volt fair), ettől még lehetne jó humorista is.

 

Csak ami havonta vagy kéthavonta régebben vicces volt, a jó értelemben vett ripacskodás, az most már unalmassá kezd válni, főleg azért, mert újat nem tud mutatni, akárhogyan is próblkozik. Az altesti humortól, ami mostanság árad belőle, kitütést kapok. Hol van már a rendőr a Roncsfilmből? Vagy a Kalányos Winnetou-s sztori a síbaleset után? Sajnos sehol.

 

Kár érte. Amivel kezdtem, azzal is fejezem be, tehát nem rossz, csak most már nem kiemelkedő, mint régen volt.

díszthewk Creative Commons License 2005.01.08 0 0 12
A címből megértettük, hogy egy újabb veszélyes "véleményvezért" akarunk ellehetetleníteni. Na ne is tagadd! A tárgyra: Érdekesebb lenne, ha ő is olvasná. Szerény kritikám szerint: az ízes polgári történeteit már "a pincér közbeszól" műsoraiból ismerhetjük. Bevallom nehezen szoktam az emberi történetek övön aluli részét, de meglepve tapasztaltam, hogy még a show nagyközömségéhez képest is domesztikálta azokat. Erre alkalmasak voltak az ő fantasztikus mondatfolyamai. Krudyba oltott Zola, Rejtó Jenő, Löwi Árpád stb. Sanyi, bocsánat a nem kimerítő irodalomtörténeti horizontért. ... A gyengéje, az, hogy olykor elakad, és ugyan az ő nyomdokain, de mi leleményesebben, dúsabb szókinccsel volnánk képesek befejezni egy egy mondatát. ...... Az ismétlésekkel nincs baj, a mai kor egy két napnál továb nem élő információs korában joggal juthat eszébe egy egy régi motívum, gesztus, történetrész, vicc, a maga új asszociációs terében. ---- Arról pedig, hogy van e egyik vagY másik oldali humor... Csak tisztesség van. Tessék időnként otthon, őszinte magányban (félrefordulva a zsebkendőbe) azt mérlegelni, hogy mely érték egyetemes, avagy országos. Ki az, aki károkozókat kiszolgálja, és kinek adatik a bátorság, szabadság, kurázsi, ki tudja még mi, hogy a lényegről is beszélhet. És ne feledjük, a "két oldalnak" nincs értelme! akik az árokásásról beszélnek álszent pofával, aggodalmat színlelve, azok ásták, ássák.
huzat Creative Commons License 2005.01.08 0 0 11
van ami nekem is tetszik
(nem voltam munkásőr, nem vagyok kommunista) valszínű barátod sem:-D
a 7i7-esben is vannak dolgok amik nem tetszenek, hasonló okok miatt, mint a Fábry
(egyértelműen vagy mszp, vagy szdsz párti a többség benne)

ettől függetlenül a puki, kaki, Lampert M. állandó szajkózása már unalmas (elsőre speciel nekem tetszett az összes téma, de egy ideje magát ismételgeti) meg időről időre feltűnnek poénok, amikről előre elmondja, hogy már volt, de azért elmeséli újra a viccet, és aztán megkérdezi a közönséget-ha volt nevetés, ha nem, hogy nem emlékeznek rá, pedig már meséltem (pl. ilyenkor minek meséli el újra?)

a fentiekből gondolom kiderül, hogy nézni szoktam, ez csak azért van, mert a többi része tetszeni szokott, és azért érdemes

egy ideje újra bele-bele nézek a 7i7-be is, de az valhogy nem a régi, illetve ez a fórum nem róluk szól

(én egyik párt híve sem vagyok, de azt azért elárulhatná már valaki, hogy milyen okból kifolyólag jó az, ha pl. a fideszesek az mszpseket lemunkásőrözik? ha minden mszp-s munkásőr lett volna akkor nehezebben lett volna rendszerváltás. illetve, ha minden fideszes náci volt és minden mszp-s munkásőr akkor ebben az országban régen csak nácik és munkásőrök voltak? vannak olyanok is akik egyszer ide, egyszer oda szavaztak, ők munkásőrök is és nácik is voltak? és akik egyik oldalra sem szavaznak, mert mind a 2 tábort egyformán rühelik ők mik voltak? Gondolom ez a legrosszabb kategória)

Előzmény: okostojáska (10)
okostojáska Creative Commons License 2005.01.08 0 0 10
Tudjátok kedves szoclib barátaim,van aki szerint a HETI HETES-ben ülnek leépült emberek.Pl.szerintem.Szar lehet egykori munkásőrként és öntudatos kommunistaként hallgatni Fábry erről szóló vicceit,de valakinek ez tetszik.pl.nekem.
huzat Creative Commons License 2005.01.08 0 0 9
Nekem olyan felemás a megítélésem vele kapcsolatban. Van, hogy tetszik és van, hogy nem.

Az emberi kiválasztással kapcsolatos poénok nekem nem jönnek be. Csak ismétli magát, mikor ezzel poénkodik.

A politikával kapcsolatban az nekem sem tetszik, hogy egy humorista kiáll valamelyik oldal mellet, és valamelyik oldal ellen humorizál. (ez a bal oldali humoristáknál sem tetszik). Ettől függetlenül az ilyen poénjain van, hogy nevetek, mert esetleg lehet jó is. Ilyenkor nem azt nézem, hogy melyik oldal mellett van a viccmesélő, hanem, hogy jó-e a poén. Mondjuk azt észrevehetné, hogy a Lampert M. lerágott csont nála.
GEFE Creative Commons License 2005.01.08 0 0 8

Nekem is nagy kedvencem volt.

Aztán ahogy megszokott, merészebb lett, mert politizálni, na az már nem tetszett.

Sajna egyre több dolog van olyan, amiben fellelhető a politika, vagyishogy az emberek pillanatok alatt egymásnak esnek, no ez már nem tetszik! Sanyikában sem!

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.08 0 0 7
Fábry mindig ilyen volt. Ami változott, hogy ma már merészebben kommunistázik. Már független, saját jogán a legjobb, nincs ráutalva Farkasházyékra, vagy a közönségnek arra a részére ami esetleg sértve érzi magát ilyenkor.
EdgE Creative Commons License 2005.01.08 0 0 6
Nekem a Fábry Show a kedvencem.
Ízlések és pofonok....
*Mucur Creative Commons License 2005.01.08 0 0 4

Fábri humora többnyire gusztustalan, de még így is szellemes.

Ebben az a borzasztó, hogy ma már van bal oldali és jobb oldali humorista, pedig a humornak egyetemlegesnek, pártsemlegesnek kellene lennie.

mamicska Creative Commons License 2005.01.08 0 0 3
ez most hogy jön ide?okostóni!
nem szeretek köpködni:-)nem illik!!
Előzmény: Törölt nick (1)
mamicska Creative Commons License 2005.01.08 0 0 2
meg én is öreg vagyok...

Fábryt is utólérte az öregség!Jobban szeret a nadrágjában matatni verbálisan...hol elől matat,hol hátul,de ez már beteges méreteket öltött!
Sajnálom:-(
Előzmény: tUDATLANKA (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.08 0 0 1
Szerintem ti is szívesen leköpnétek Gyurcsányt, ezt az utolsó kommunistát
belagyi Creative Commons License 2005.01.08 0 0 0

hát sajnos valóban elhülyült...

 

régen a kedvencem volt. a fábryshow is még elment az elején..

minden vicce a szarról szól már..

(gondolom nagy úr lett az rtl miatt és kevés a fluktuáció a környezetében)

Előzmény: tUDATLANKA (-)
tUDATLANKA Creative Commons License 2005.01.08 0 0 topiknyitó

Éppen most élvezhető a Kossuthon a szilveszteri kabaré ismétlésében.

Kínálatában többnyire már csak az obszcén szótár és a kommunistázás maradt. Szegény...

Borzasztó. Vagy csak én vagyok öreg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!