Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.14 0 0 3
Halászkirály, engem meg annak az intézménynek a neve érdekelne...
Public Enemy Creative Commons License 2000.02.14 0 0 2
Rákot is gyógyítanak?
Előzmény: Halászkirály (-)
gabek Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1
Hát kb. ennyire szar a magyar egészségügy helyzete. Sok esetben gondot okoz a kórházaknak, hogy egy rheuma osztályon legyen legalább egy szakképzett masszőr. Általában addig marad ott valaki, amíg megtanulja a szakmát és leteszi a vizsgát. Utána megy a jól fizető masszászszalonba, meg szépségszalonba dolgozni. A kórház meg keresehet egy új balekot. És ez csak egy eset. Ott tartunk már, hogy egy szakképzett asszisztens, vagy ápolónő is inkább elmegy bébisintérnek, mert jobbak keres és még némi képzettséget és tapasztalatot is szerez hozzá a gyerekosztályos gyakorlaton.
X polgártárs Creative Commons License 1999.07.01 0 0 0
Halászkirály polgártárs,
van egy aktív t0pik az asztalon már, hasonló problémával fogalakozik.
xpt

ui. hol maradt a kék szín?

Előzmény: Halászkirály (-)
Halászkirály Creative Commons License 1999.07.01 0 0 topiknyitó
Akár egy felháborodott szülő is lehetnék.
Tudom, meglepő a topik címe. Itt most nem is az orvosokról van szó, hanem az orvosok mellett dolgozó asszinsztensekről!
Van egy ismert gyermekkórház Budapesten (nem mellesleg egyházi tulajdonban), ahol a baráti-családi-egyházi kapcsolatok odáig fajultak, hogy akár szakmai végzettség nélkül is alkalmaznak ismerősöket komoly kórházi munkakörbe! Egy ismert és bizonyítható eset: a fül-orr-gégészeten az egyik asszisztens szakmai végzettség nélkül segédkezik, vesz vért a gyermekektől, háromszor-négyszer is megszúrja őket, mire vénát talál, a gyermekek üvöltenek, ez a bizonyos asszisztens hölgyemény közben keresetlen szavakkal illeti a gyermeket, a jogos szülői panaszra pedig nincs válasz! Orvosi oldalról kussolás van! Miért??
Talán azért, mert ez az önjelölt asszisztens hölgyemény egy baráti orvoskolléga gyermeke, aki csupán 19 esztendős és még csak most végezte el a középiskolát levelezőn, de már évekkel ezelőtt egy másik egészségügyi intézményben dolgozott(!) ugyanilyen munkakörben!? Talán azért, mert elmebaja már olyannyira előrehaladott, hogy a napokban már műtősnőnek képzelte magát és már be is mosakodott volna, ha nem szólnak rá!?
Miért engedik, hogy ilyenek nyúljanak a gyermekekhez??
Vagy már ennyire szar helyzetben lenne a magyar egészségügy??
Más is tud ilyen felháborító tényekről?
Érdekelne!
Talán mert akár egy felháborodott szülő is lehetnék...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!