Keresés

Részletes keresés

Hepci Creative Commons License 2022.11.08 0 0 71

Persze, a bloggerek kapnak engedményt, én is kaptam mindig (10%), a híres, sokat kattintott (pl. indexes) bloggerek valószínűleg többet is. Én nem elsősorban a nem létező hatásom miatt kaptam, hanem azért, mert még a bloggeri tevékenységem előttről jóban voltam Cs. Balázzsal, így aztán úgy éreztem, hogy ez nem gáz, ettől még írok róla.

Aztán Cs. B. érdeklődése eléggé a kormányközeli kapcsolatok építése és az ebből fakadó pályázati pénzeső irányába fordult, azóta nem járok a Tücsökbe - másoknak nagyobb szükségük van rá, hogy költsek náluk.

Előzmény: Mazsola0070 (70)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.06 -1 0 70

Az értékelésed szerintem alapvetően a mai napig igaz. Az ételekkel kapcsolatban nekünk egyszer volt rossz tapasztalatunk (a lassan sültnek nevezett tarja rágós volt, ami elvileg képtelenség, de mégis), de ha jól értem, ilyen nálad is becsúszott.

 

Ami miatt egyszer felbasztam az agyamat, az a kiszolgálás, ugyanis egy ebédünk közben egyszer bevonult  az udvartartásával egy TV-ből is ismert gasztroblogger lány, és innentől kezdve ránk konkrétan xartak, a gasztroblogger madamot meg úgy ugrálták körbe, mint egy királynőt.

 

A fizetéskor finoman megjegyeztem a pincérnek, hogy szerintem én is ugyanannyit fizetek az ételért, mint a madam, mire is somolyogva közölte, hogy szerinte nem.....(ebbe nem mentünk bele részletesen, de én úgy értettem, hogy a pincér arra célzott, hogy én jóval többet fizettem - már legalábbi ott, készpénzben - , mint a gasztroblogger).

 

 

 

Előzmény: Hepci (69)
Hepci Creative Commons License 2022.11.05 0 0 69

Többször írtam róla, abban az időszakban ezt:

 

http://gasztrojazz.blogspot.com/2012/10/kistucsok-pasztellben.html

Előzmény: homerx (68)
homerx Creative Commons License 2022.11.03 0 0 68

'szt megirtad?:)

Előzmény: Hepci (15)
Boarhunter Creative Commons License 2011.04.26 0 0 67

:-)

Előzmény: magyar bucó (66)
magyar bucó Creative Commons License 2011.04.26 0 0 66

d --> t

 

Korán volt még.

Előzmény: Boarhunter (65)
Boarhunter Creative Commons License 2011.04.26 0 0 65

Az én "kattintásszámom"?

Előzmény: magyar bucó (64)
magyar bucó Creative Commons License 2011.04.26 0 0 64

Én leszoktam a malacka olvasásáról. Nem bosszantom magam és nem növelem a kattintásszámod. Dupla haszon. :)

Előzmény: Boarhunter (63)
Boarhunter Creative Commons License 2011.04.25 0 0 63

http://malackaraj.blog.hu/2011/04/25/a_vilag_legjobb_fozomusora?fullcommentlist=1#comments

 

És még mindig van lejjebb...

Mi lesz a következő? Egy festett hajú puerto ricoi kamasz az asztal közepére szarik, Péter Anna meg feleszi kiskanállal?

A mondanivaló rég elfogyott, a kötelező letöltésszámot már csak ilyen szánalmasan provokatív vackokkal tudja hozni ez a liba.

A minap dicsekedett vele, hogy milyen jól megy a bót, de szerintem erősen leszálló ágban van...(bár én is olvasom néha...tudnám,  minek...)

magyar bucó Creative Commons License 2011.03.28 0 0 61

Kedvenc módszerével a baklövését átírta, de hallgat róla, mint sz.r a fűben. A kommentekből látszik, hogy mit írt. Amíg azokat is ki nem törli.

Előzmény: magyar bucó (60)
magyar bucó Creative Commons License 2011.03.28 0 0 60

Kedvenc Annácskánk ismét remekelt. Olvassátok a kommenteket! :)

 

Nincs többé tevepata

15 dollárért vége annak a kellemetlen tünetnek, amikor a szűk nadrág mélyen és kevéssé esztétikusan bevág a szeméremajkak közé. Tovább »

forrás: velvet.hu

prwhrqkt Creative Commons License 2011.03.20 0 0 59

mint szolídan total car olvasó , anno elolvastam a tsaj mexikói írásait.

nem nagyon tudtam vele mit kezdeni, de azért nem volt rossz.

utána én nem is láttam,hogy ott újabb írásai lettek volna. 

mintha a mexikói autós írás is befejezetlen lett volna. 

 

Előzmény: magyar bucó (53)
prwhrqkt Creative Commons License 2011.03.20 0 0 58

a malackarajra párszor kattintottam, de se meg nem fogott, a címe se az igazi, mikor próbáltam rajta eligazodni ,az se tetszett.

úgyhogy én elhúztam onnan.

Előzmény: florentine (34)
prwhrqkt Creative Commons License 2011.03.20 0 0 57

én szoktam venni régebben azt hiszem a pennyben olcsó sört /steininger/ ,de azon fel van tüntetve,hogy a német tisztasági törvény alapján készült.

először csodálkoztam rajta, de utána elfogadtam.

és olcsó.

Előzmény: magyar bucó (51)
prwhrqkt Creative Commons License 2011.03.20 0 0 56

tudja a fene.

ez az arany kicsit czifra nyomorúság.

olyan mint az arany budi ,meg csapok arab barátainknál.

én az aranyat meghagynám néhány területre,mondjuk éxernek, még inkább pedig az elektronikába alapanyagnak.

 

mintha valamelyik gazdag olasz állam /vszínűleg milano/ kérkedett volna így a gazdagságával anno,hogy már nem tudott a szakács mit kitalálni,és arannyal díszítette az ételt.

mondjuk akik követni akarták,de annyira nem voltak gazdagok,megpróbálták azt a hatást valahogy elérni,

aranybarnára sütött prézli bundával. 

állítólag így lett a rántott husi. :-)

Előzmény: magyar bucó (45)
Hepci Creative Commons License 2010.09.25 0 0 55
Szerintem fedi a valóságot. Te szemlátomást nem vagy a miniadagos csúcsgasztronómia híve, aminek egyes elemi mostanában megjelentek a Kistücsök kínálatában, az árak fodrozódásával párhuzamosan. Egyébként a minőség/ár viszonya most is kedvező, csak már nem annyira, mint pár éve.
Engem nem zavar a beltér és a kerthelyiség kissé ambivalens képe, boldogtalan lennék, ha néhány pesti "csúcshely" mintájára színtelen-szagtalan, technobútorzattal ellátott hellyé alakítanák. Teljesen objektív viszont én se lehetek, elég jóban vagyok ugyanis a tulajjal és ott dolgozik egy volt szakácsom.
Előzmény: szepyke (54)
szepyke Creative Commons License 2010.09.25 0 0 54
Engem nem hívtak meg, nem jelentkeztem be előre... és ezt írtam róla:

http://szepsegtar.blogspot.com/2010/07/kistucsok-etterem.html
Előzmény: Hepci (15)
magyar bucó Creative Commons License 2010.09.16 0 0 53
Egyre kevésbé szimpatikus ez a nő. Nagyszájú, arrogáns, jellemhibás p.
Előzmény: Zitka (52)
Zitka Creative Commons License 2010.09.15 0 0 52

Egy kedves listatársam (konyhás levlista) esete a malackarajjal:

 

 

Nemregiben a malackaraj gasztroblogon kiraktak egy posztot, ami a cime alapjan a rantottarol szolt volna, de a beagyazott videon Julia Child omlettet sutott, amit rantottanak neveztek a posztban. A hozzaszolasokban valaki megkerdezte, hogy mi a kulonbseg a ketto kozott. Peter Anna, a poszt iroja erre azt valaszolta, hogy szerinte semmi, kulfoldon is ugyanaz a scrambled eggs es az omelette.  Beirtam neki, hogy ez egy nagy tevedes, mert a rantotta es az omlett egyaltalan nem ugyanaz. A rantottat kis vagy kozepes homersekleten sutik, keves zsiradekon, a tojast folyamatosan keverve, es sokszor raknak bele adalekot (sonka, kockazott paprika stb.) Az allaga a vegen homogen. Az omlettet ellenben tobb zsiradekon (vajon) sutik, igen magas homersekleten, meg veletlenul sem keverik kozben. Nem kevernek bele egyeb dolgokat, max. utana toltik meg vagy megszorjak. A nagy homerseklet kovetkezteben a tojasban gozbuborekok keletkeznek, amitol konnyu, habos lesz (ezt elosegitendo szoktak bele vizet vagy tejet tenni a sutes elott). Az omlett allaga a rantottatol elteroen nem homogen, hanem kivul vekony, ropogos kereg boritja, belul pedig puha. Julia Child nem rantottat sutott, hanem egyertelmuen omlettet. O maga is annak nevezte, nem pedig scrambled eggs-nek.

 

Ezutan Peter Anna szepen kimoderalta mind a sajat, mind az en hozzaszolasomat.

magyar bucó Creative Commons License 2010.08.27 0 0 51
A Gössert is besorolták a jó sörök közé. Ugyan van benne kukoricadara, meg aszkorbinsav, de a milliárdos reklámköltség feledteti az ilyesmit.
saselemer Creative Commons License 2010.08.26 0 0 50
"Mindenkinek van egy rokona, barátja, aki a gyanús diszkontsörökre élvez, sajnos kínálja is.

Van egy minimum, ami alatt nem szabadna sörnek nevezni azokat a dobozos húgyokat, de annak nevezik, és olcsón árulják, itt jön barátunk, és így kerül a bográcsunk mellé. Nézd meg, most vettem, százhúsz csak doboza, ahhoz képest nem is rossz, mi? Nem, ahhoz képest ez szar, baszod, havi öt kilót keresel, na fárasszál már az Aldis propagandáddal, mindennek van határa."

A női nem szégyene ez a spiné.
Előzmény: magyar bucó (48)
Boarhunter Creative Commons License 2010.08.26 0 0 49
Egy csipet mexikóval fűszerezve... :-)
Előzmény: magyar bucó (48)
magyar bucó Creative Commons License 2010.08.26 0 0 48
Sznobizmus reloaded:
http://malackaraj.blog.hu/2010/08/26/mi_legyen_a_hig_sorrel
saselemer Creative Commons License 2010.08.20 0 0 47
Sose értettem, hogy egyáltalán hogy merül fel az "újságíró" kifejezés az indexes bérbloggerekkel egy kontextusban. Különösen igaz ez P. Annára.
Előzmény: Fuckingham Palace (46)
Fuckingham Palace Creative Commons License 2010.08.19 0 0 46

A bloggerhölgynek annyi köze van az újságíráshoz, mint a baltaarcú Anikónak.

Képtelen érthetően, tagoltan írni. Ami azért - ismerjük be - nem egy újságírónak, de egy harmadikos gimnazistának is kötelező.

Amit a pre-celebségéről írsz, szerintem találó.

Minden eszköze megvan ahhoz, hogy celeb legyen.

Sorai között olvasva nem áll tőle távol az öncélú obszcenitás, ami a celebl-ét kötelező feltétele. Élőben elég mocskos szája lehet, na.

Konnyen előfordulhat, hogy találkozunk vele valamelyik reality-showban:-).

 

Előzmény: Pierr Kardán (40)
magyar bucó Creative Commons License 2010.08.18 0 0 45
Az arany középút...
Előzmény: Caipi (44)
Caipi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 44

Egyetértek a díszitéses dologban, a kis falat a nagy tányéron viszont hivatalosan nem spórolás, hanem koncepció. :-) De attól még persze nem jó, ha az ember egy csomó pénz elköltése után éhes marad... ez a másik - szerintem szintén nem jó - véglet a vendéget malomkeréknyi adagokkal - képletesen és szó szerint - elkábító éttermekhez képest.

Előzmény: Boarhunter (43)
Boarhunter Creative Commons License 2010.08.18 0 0 43
Lehet, hogy az én gondolkodásom túlzottan pórias, de valahogy úgy vagyok ezekkel a díszítésekkel, hogy kapcsolódjanak az ételhez. Legyen egy zöldfűszer, egy mentalevél, citromkarika vagy mitbánomén, de valami ehető, az étel jellegéhez illő. Az sem szimpatikus, hogy összecirkálják a nagy üres tányért valami mártással vagy szósszal és a közepén árválkodik egy falatnyi valami ami az étel lett volna ha nem spórolnak vele...
Előzmény: Caipi (41)
Caipi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 41
Szerintem az aranypornak mint olyannak nincs értelme, amúgy meg bármilyen ételt is szokás a vendéglátóiparban dísziteni valahogy.
Előzmény: Boarhunter (39)
Pierr Kardán Creative Commons License 2010.08.18 0 0 40

Komolyan mondom, hogy jó darabig azt hittem, hogy Péter Anna és Molnár (NagyŐ) Anikó egy és ugyanaz a személy...

 

Csodálkoztam is, hogy viszonylag milyen elfogadhatóan ír egy blogban.

 

Aztán rájöttem, hogy Péter Anna újságíró(nak mondja magát). Azóta kerülöm a blogot, mert szinte csak reklám van benne (Erdőbényei fesztivál, éttermek, ismerősök). Péter Anna igazi multikulti kozmó lány, a férje mexikói, az érdeklődése sokmindenre kiterjed, és majd megdöglik azért, hogy celeb lehessen belőle :-)

 

Az biztos, hogy a blog (vagy Anna) jól fekszik az Index berkein belül, mert az aktuális poszt megjelenése előtt egy órával már mindig kint van az ajánlóban...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!