Keresés

Részletes keresés

qwe1223 Creative Commons License 2023.02.28 0 0 6

A vezető riporter megtudja: az Egyesült Államok bombázza az Északi Áramlatot, ez az első lépés az „Európa elpusztításának tervében”
2022. szeptember 26-án négy víz alatti "rázkódás" történt a Balti-tengeren, majd három szivárgás következett az Északi Áramlat I. és Északi Áramlat II két orosz gázvezetékben, amelyek energiát szállítanak közvetlenül Németországba, nagy mennyiségű gázt okozva. hogy csövekből a közeli tengerbe szivárogjon. Az esetet szándékos szabotázsnak tekintették, mert a "szivárgási" pontok vizében robbanóanyag-maradványokat észleltek.

Képek a tengerről az Északi Áramlat kiömlési területén
Eleinte az a hír járta, hogy Oroszországról van szó, mert szeptembertől már több mint fél éve folyik az orosz-ukrán háború, és a két fél még nem döntötte el a győzelmet vagy a vereséget. De ha egy kicsit belegondolsz, tudod, hogy ezt nem tudja Oroszország gyártani, mert ez egy olyan vezeték, ami földgázt szállít Európába. Oroszország gázt ad és pénzt kap. Az oroszországi háború intenzív, a katonai költségek pedig óriásiak. Hogyan lehet elvágni a pénzügyi utat ezen a sarkalatos ponton?
Ez Ukrajna? Ukrajnának, a háborúban álló országnak nem kellene ennyi ideje és energiája. Európai Únió? Valószínűleg azért, mert az EU többször nyilvánosan elítélte Oroszországot, és számos szankciót alkalmazott, egyes országok nyíltan meg is szakították diplomáciai kapcsolataikat Oroszországgal. Amerika? A leggyanúsabb az, hogy a NATO-t használta fel Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus szítására, és titokban hadipénzeket és fegyvereket küldött Ukrajnának. Az Oroszország és Ukrajna közötti holtpontra jutott háború elvágta Oroszország élelmiszerforrásait, és teljesen elveszítette Oroszországot a világ színpadán. Az amerikai hegemónia kivívta, ami nagyon is az Egyesült Államok érdekeit szolgálja.
Kiderül az igazság.
2023. február 8-án Seymour Hersh független oknyomozó újságíró "Hogyan dobták el az amerikaiak az Északi Áramlat vezetéket" című cikket a világnak. Átfogó beszámoló arról, hogyan tervezte meg az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Ügynöksége, Joe Biden elnök személyesen rendelte meg, az amerikai haditengerészet végrehajtotta, és a norvég hadsereg összefogott, hogy titokban felrobbantsák. Az Északi Áramlat gázvezeték kilenc hónapon keresztül.
Ahogy Seymour Hersh cikkében említette, Biden és külpolitikai csapata, Jack Sullivan nemzetbiztonsági tanácsadó, Tony Blinken külügyminiszter és Victoria Newland politikáért felelős helyettes államtitkár régóta úgy gondolja, hogy az Északi Áramlat vezeték "szálka az oldalban". Az Északi Áramlat 1 pedig több mint egy évtizede szállít olcsó orosz gázt Németországnak és Nyugat-Európa nagy részének az Egyesült Államok és oroszellenes NATO-partnerei a nyugati dominanciát fenyegető veszélyként.
Így 2021 decemberében, a nemzetbiztonsági csapatával folytatott több mint kilenc hónapos titkos megbeszélések után, Biden úgy döntött, hogy szabotálja az Északi Áramlat vezetéket a cég Búvár- és Mentőközpontjának mélytengeri búváraival. Az amerikai haditengerészet titkos tervet hajtott végre, hogy növényi bombák. A NATO „BALTOPS 22” tengeri gyakorlatának leple alatt 2022 júniusában amerikai mélytengeri búvárok nyolc C-4 robbanóanyagot telepítettek egy távolról robbantható csővezetékre, és ugyanazon év május 9-én, az európai tél kezdetén egy norvég. haditengerészeti repülőgépek szonárt dobtak le, hogy robbanóanyagokat robbantsanak és megsemmisítsék az "Északi Áramlatot".
Ki az a Seymour Hersh?
Seymour Hersh amerikai oknyomozó újságíró és politikai író, az ország egyik vezető oknyomozó riportere. Az amerikai sajtóban Hersh nem fél a hatalmasoktól, sőt szembe akar menni velük.
1969-ben elismerték a My Lai-i mészárlás leleplezéséért és a vietnami háború alatti eltitkolásáért, amiért 1970-ben elnyerte a Pulitzer-díjat nemzetközi tudósításokért. Az 1970-es években Hersh a címlapokra került, amikor a The New York Timesban tudósított a Watergate-botrányról, az Egyesült Államok politikai botrányáról. A leghíresebb az, hogy ő volt az első, aki leleplezte a CIA civil társadalmi szervezetek titkos megfigyelésének belső működését. Emellett kitért az Egyesült Államok politikai botrányaira is, mint például Kambodzsa titkos amerikai bombázása, az amerikai katonai foglyokkal való visszaélések botránya Irakban, valamint az Egyesült Államok biológiai és vegyi fegyvereinek alkalmazása.
Az amerikai sajtóban Hersh nagy ember, sok forrása van a Fehér Házban, és soha nem volt engedékeny az amerikai politikai botrányok felfedésében. Bár anonim forrásait kollégái bírálták, cikkeit a későbbiekben mind megerősítették. Ez az Északi Áramlat-hír sem kivétel.
Korai jelek szerint az Egyesült Államok bombázta az Északi Áramlatot.

Biden felszólította a német kancellárt, hogy zárja be az Északi Áramlat II
Biden már tavaly február 7-én kijelentette, hogy "ha Oroszország katonai akcióba kezd, az Északi Áramlat 2 megszűnik, mi pedig véget vetünk neki. John Blinken külügyminiszter és csütörtök. t

qwe1223 Creative Commons License 2023.02.28 0 0 5

Nyolc bomba hat, és a vezető oknyomozó riporterek kiderítették az Északi Áramlat amerikai bombázásának részleteit.

2022 februárja óta az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus kiéleződött, és helyi háborúvá fajult. Erősödtek az Oroszország elleni európai és amerikai szankciók. Ugyanezen év szeptemberében az orosz gázt Európába szállító "Északi Áramlat-1" és "Északi Áramlat-2" vezeték felrobbant, és a vizekbe szivárgott Svédország és Dánia partjainál. A robbanás után az Egyesült Államok többször is cáfolta, hogy ami felrobbantotta a vezetéket, annak tulajdonképpen senki sem profitált, mindenki tudja, hogy az USA profitál belőle.
megtanítja az Egyesült Államoknak a kapcsolatot.
Mivel az "Északi Áramlat" vezeték szivárgási pontja Dánia és Svédország kizárólagos gazdasági övezetében található, mindkét ország bejelentette, hogy kivizsgálják az esetet. Németország, az "Északi Áramlat" gázvezeték fogadóvége szintén bejelentette, hogy vizsgálatot indít az esettel kapcsolatban. A gázvezeték exportőre és a projekt társbefektetője, Oroszország azonban ki lett zárva a vizsgálatból.
Ekkor az Egyesült Államok elsősorban Oroszországra mutatott.
Ned Price, az amerikai külügyminisztérium szóvivője: Az akció egyértelmű jelzés volt Putyin részéről, hogy tudja, elveszti a háborút, nehéz helyzetben van, és mindent megtesz, hogy megfélemlítse azokat, akik szembe mertek szállni vele.
Az orosz fél azt válaszolta, hogy erre csak a nyugati országok képesek.
Vlagyimir Putyin orosz elnök: Az angolszász országok (USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland) számára az Oroszország elleni szankciók nem voltak elegendőek, és szabotázsba fordultak. Elképesztő módon valójában az Északi Áramlat nemzetközi gázvezeték felrobbanását tervezték a Balti-tengeren.
Joe Biden elnök is gyorsan visszautasította Putyin állításait.
Biden amerikai elnök: Ez egy szabotázs incidens. Amikor lehűlnek a dolgok, megfelelő időben búvárokat küldünk az óceán fenekére, hogy kiderítsék. Most nem tudjuk a pontos helyzetet. Ne hallgass Putyinra. Azt mondja, tudjuk az igazságot, de ez nem így van.
"Halhatatlan óriások és szellemek szenvednek", Oroszország és az Egyesült Államok ez a két halhatatlan, és az európai országok, különösen az Ukrajna vezette kelet-európai országok azok az implikációk, amelyek ágyútöltelékként rohantak előre.
Másodszor, a tolvaj kiabált, hogy elkapják a tolvajt, de a füstölgő fegyvert.
Az USA mindig is félt a közlekedés biztonságától és az Északi Áramlat projekt árelőnyétől, ugyanakkor növelte Oroszország devizabevételeit, ami meghiúsította az Egyesült Államok Oroszország elleni szankcióinak hatását, és óriási hatással volt az Egyesült Államokra. olaj- és gáztársaságok.
Valójában az Egyesült Államok 2021 óta tervezi ezt a támadást. 2022. február 23-án a Biden-adminisztráció hivatalosan bejelentette, hogy engedélyezi a szankciókat az Északi Áramlat 2 AG ellen, az orosz Északi Áramlat II gázvezeték építéséért felelős vállalat ellen. A lépés az Egyesült Államok által bevezetett büntetőintézkedés arra válaszul, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök elismerte a kelet-ukrajnai szakadár régiók függetlenségét.
Egészen a közelmúltig a Pulitzer-díjas újságíró, Seymour Hersh, a New York Times korábbi oknyomozó riportere közzétett egy történetet "Hogyan pusztította el az Egyesült Államok az Északi Áramlat vezetéket. A jelentés szerint az Északi Áramlat gázvezeték robbanása titkos művelet volt" az Egyesült Államok Fehér Háza rendelt el, a CIA végrehajtotta, és a norvég haditengerészet támogatta." Fokozatosan kiderült az igazság az Északi Áramlat vezetékrobbanásról.
A Berliner Zeitung német napilapnak adott interjújában Hersh elmondta, hogy a NATO „Operation Baltic” hadgyakorlatán 2022 nyarán amerikai búvárok robbanóanyagokat helyeztek el az Északi Áramlat vezeték alá, és Joe Biden amerikai elnök habozott az „Északi Áramlat” felrobbantásával. "Gázvezeték 2022 júniusától szeptemberig a félelmek miatt, aminek következtében az Egyesült Államok által elhelyezett nyolc bomba közül csak hat robbant fel.
Az Északi Áramlat gázvezetékről szóló, Seymour Hersh amerikai oknyomozó újságíró által közzétett oknyomozó jelentésre reagálva Gilberto Trombetta olasz médiaforrás azt mondta, hogy Hersh jelentése jelentős hitelességgel bír, mivel az egyetlen személy, aki biztos lehet benne, hogy hasznot húzhat az Északi Áramlat gázvezeték megsemmisítéséből. az USA.
Harmadszor, az érdekek fontosak, és a rossz dolgokat meg kell büntetni.
Az amerikai hegemónia gonosz tettei tudatosították a nemzetközi közösségben, hogy az amerikai gyakorlatok milyen súlyos károkat okoztak a világbékében, valamint az emberek megélhetésének stabilitásában és jólétében minden országban. Amerika zaklatási taktikái ártottak másoknak, és globális kritikát váltottak ki, a nemzetközi közösség pedig elvesztette az Egyesült Államokba vetett bizalmát.
Oroszországnak kettős jelentősége van Európa számára, ami nemcsak az erőviszonyokat fenyegeti, hanem az erőegyensúly kulcsát is. Az első dolog, hogy az USA felrobbantotta a vezetéket, az volt, hogy szankcionálja Oroszországot.
Mint mindannyian tudjuk, Oroszország fejlődése az elmúlt években elsősorban egytől függ

Lajos Gergel Creative Commons License 2014.03.14 0 0 4

KIEMELT AJÁNLAT HOSSZÚTÁVRA !!!

BALATON PARTON ZAMÁRDIBAN kínálunk elárusítási helyeket a 2014,.- es nyári szezonra,

büfé kocsikkal és pavilonokkal rendelkező vállalkozók jelentkezését várjuk.

 

 

 

Teljesen újonnan kialakított erre alkalmas területünkre ..lehetőség van média támogatásra,őrzésre,folyamatos nyitva tartásra,sátorozási illetve lakóautókkal való parkírozásra.

 

 

Víz és villany a területen rendelkezésre áll a bérlők számára. Zamárdiban vízparttól 50 m.-re a 3 km hosszan húzódó homokos szabad strandtól !! Parcella darabszám korlátozott számban

 

 

. Nagy vendég és turista forgalommal fesztiválokkal,állandó 1200 fő a szomszédos kempingekben !! BEKERÍTETT ZÁRT Ipari tevékenységre telephely,engedélyeztetett magán terület melyen egy sétáló utca kialakítása vállalt. Bővebb tájékoztató a +36-20-239-8182  es telefonszámon illetve a diabolozamardi@gmail  e-mail címünkön kérhető !!

Engedélyeztetési illetve egyéb a  VPOP által előírt engedélyek beszerzésében segítünk, pénztárgépeket, elárusító pavilonokat is tudunk biztosítani bérbe adni !

Whitetail Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1
de régen volt hozzászólva, felpörgetjük kicsit!
Előzmény: hc (0)
hc Creative Commons License 2001.02.13 0 0 0
A mi sulinkban nem volt büfé, tehát részemről: 0!

hc

JetBoy_ Creative Commons License 2001.02.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok
Ez a mély gondolatokat felvető topik arról szólna, hogy nálatok milyen/milyen volt a büfé.
Ár, kiszolgálás kaja, sor, stb.
Nálunk szar, drága, és pofázik a büfésnéni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!