Keresés

Részletes keresés

gtohxrddd Creative Commons License 2023.04.07 0 0 721

elnézést a késői válaszért :D

az iskola nagyon jó, szeretek ide járni. leírok amit tudok, remélem még ennyi idő elteltével is tudok hasznos információkkal szolgálni. 

 

Az iskolában többségében nagyon kedves és megértő tanárok dolgoznak, akik nagyon jól tanítanak. Én nem tapasztaltam kivételezést sem.

Az osztályközösségek többnyire összetartóak, az osztálytársak általában segítőkészek, befogadják a csendesebbeket is, akiknek nehéz beilleszkedni. Bár a tanárok szerint a bejövő évfolyamokban egyre több a problémás, nagyon neveletlen gyerek...

Azonban a nyelvoktatás terén vannak hiányosságok, különösen a haladó szinten, ahol nem igazán foglalkoznak velünk. Egyébként a legtöbben a haladó nyelvből előrehozottan le is érettségiznek.

 

Diákélet.. A dök szokott mindenféle tematikus napot szervezni ezt jobban meg lehet nézni a @krudy.dok instagram oldalon. Most pedig április 15-én újra lesz Krúdyfeszt is. 

 

remélem segítettem valamit ;)

 

gtohxrddd

 

Előzmény: frikiati (720)
frikiati Creative Commons License 2023.01.29 0 0 720

Kedves gtohxrddd!

Az én lányom éppen most áll iskolaválasztás előtt és nagyon érdekli a Krúdy Gyula gimi Nyíregyházán.

Az a probléma, hogy az éven nem volt nyílt nap az iskolában, így nem tudtuk megnézni az iskolát. Igaz az egyik hétvégén beültünk a kocsiba és elmentünk megnézni, de hát így csak kívülről láthattuk, bemenni nem tudtunk, mert nem volt nyitva.

A neten pedig nem sok információ érhető el az iskoláról.

Megköszönném, ha tudnál bővebb információval szolgálni az iskoláról.

Milyenek a tanárok? Van-e kivételezés az iskolában? Milyen a diákélet? Milyen a színvonal? Illetve minden érdekel, ami hasznos infó.

Előre is köszi!

Előzmény: gtohxrddd (718)
gtohxrddd Creative Commons License 2022.11.12 0 0 718

Wow... 

ez nagyon menő. én most vagyok krúdys. nagyon jó érzés ezeket olvasni, sok dolgot tudtam meg az iskoláról. 

ha valaki még jár erre, kérdezzetek a mostani krúdys életről, hátha tudok rá válaszolni.

:)

wonderingsoap Creative Commons License 2017.05.09 0 0 717

Üdv!

Ha nézi még valaki ezt a topikot:

Répássy Margit magyartanárnőről lehet-e tudni valamit? 

Vannak-e még krúdys gólya avatók?

Krúdys évkönyvek (1999-2002) szkennelt változatát, a jelzett időszakból származó iskolai fotókat keresek. Ha bárki tud ebben segíteni, azt nagyon megköszönöm!

Üdv

LaMann Creative Commons License 2008.08.13 0 0 716
Szia.

Milyen indok alapjan szeretnel fellebbezni?
Előzmény: Aletta 1994 (715)
Aletta 1994 Creative Commons License 2008.08.10 0 0 715
Sziasztok.Februárban voltam felvételizni a Krúdyba, biológia kémia szakra.
Sajnos csöpp figyelmetlenség miatt , a biosz utolsó feladatát elrontottam, és azon a 8 ponton múlt a bejutásom.Nem sikerült. :(
Most szeptember előtt szeretnék fellebbezni.
Szerintetek van esély rá hogy bejussak?
Érdemes?
Ill. Hogy megy ez a fellebbezés dolog manapság?

Ha valaki esetleg tudna segíteni, írja meg az e-mail címemre.
Előre is köszönöm :)

bletti19@hotmail.com
csengoke1995 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 714

Helo! Én is szeretnék majd a Krúdyba jelentkezni, a Nyíregyháziba és azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok-e véletlenül a címét? Oldal címét?

 

kérlek az e-mailomra írjátok:

csengoke@citromail.hu

 

Köszönöm

Éjn Creative Commons License 2006.05.23 0 0 713
Lesz lesz, és igen, Telkibányán lesz. Megjött a leveled :)
Előzmény: Bird brain (712)
Bird brain Creative Commons License 2006.05.23 0 0 712

na mi ujsag?

lesz verebtabor??:D:D es telkibanyan lesz???

tok fura h megint ballagas volt.....hmm.mentetek viragot lopni? en minden evben apaval mentem...:D

Éjn Creative Commons License 2006.05.07 0 0 711
Igen, kb. ismerem az Alvinos történetet, de bízni kell a dologban, hogy menni fog. De talán ezeket a dolgokat nem itt a fórumban, hanem emilben kellene megdumálni. Nem biztos, hogy az néha irogatókat ez érdekli...
Előzmény: Bird brain (710)
Bird brain Creative Commons License 2006.05.06 0 0 710

hehe laci... igen .. nem jon be suli.. csinaljuk mashol... azt majd inkabb akkor szemelyesebben elmondom neked mi tortent mikor ZIGel kozosben szveztunk Alvin koncit par eve.. nem tudom h te akkor krudys voltal-e.....:D ehhez annyit fuznek hozza minden nagy jol le volt zsirozva a komoboval(anno Neo) meg suli meg ilyesmi, es igazgatono 5 nappal elotte kozolte velunk h hat egy ilyen ivos akarmilyen bulihoz a nagy krudy nem adhjatja hozza  nevet.. azt meg majd megirom mi tortent ezutan... .... mert alvinekat ki kellett fizetni meg ilyesmit.....:Dszoval ize sok szerencset a hiperkarqm koncihoz.. de bar jonne ossze jol..

 

hmm mind1 en is gondolkodok soteten az uj generecikat illeton de meg mindig azt gondolom h attol meg mas nem jelenti h ez rossz.. es nem csak nalunk tortenik.. azert mert mi nem tudunk vele mit kezdeni az nem rossz.. meg gondolj arra mit mondtak rolunk mondjuk az 5 ecvvel idosebbek... meg a meg idosebbek. mar mi is ki voltunk akadva a te generaciodra....

nah mind1 sokmidnent kell megbeszelnunk kis tokaji mellett nekunk..

es nekem akkor is hianyzik a kruudy barmi is van..:D...

Éjn Creative Commons License 2006.05.03 0 0 709
Igen, van abban valami, amit írtál (bár tényleg sok hibád volt, de kezdek hozzászokni-a többieknek mondom, hogy Mexikóban van a csaj, ahol nincs ékezet, mg már majdnem egy éve van ott, és ezért van a sok hiba). Tényleg nem baj, hogy járnak bulizni, mert én is el szoktam menni, nekem csak a morállal van bajom. Meg ezt egy elég sötét pillanatomban írtam. Most egyébként kicsit váltunk. Ha nem jön be a sulibuli, akkor oké, szervezzük máshova. A Kom-omboban lesz vagy Belga vagy Hiperkarma koncert (valószínűleg, még nem biztos) a Zrínyi DÖK-kel, és talán a DPI-jal közös szervezésben.
Előzmény: Bird brain (707)
Bird brain Creative Commons License 2006.05.03 0 0 708

bocs.husztine biztos kicsit siman meghuzna most nyelvtanbol. azert remelem ertitek.. oh laci beszltem attilaval h ha megyek haza egy csaszarszallast verebtabor elott jo lenne osszehozni..

nah legyek jok meg szepek meg okosak meg szerenyek majd megint irok 4honap mulva hehe

Bird brain Creative Commons License 2006.05.03 0 0 707

hmm elfestem kicsit a 24 oras temara reagalni.. en mint mar nem meg meg mindig krudys.. hmm laci te is tudod h ez ennek kicsit bonyolultabb..? iden akkor meg 12h-s sem volt?? ez az egesz nem a ma kezdodott meg nem a mi generacionkkal de mind1 a tanarok is valotznak meg mi is, meg minden, szoval en nemt udom h rosszabb e persze tobbwet partiznak penteken meg iosnzak es nyilvan fiatalabbak mint mondjuk 10 eve, de ez nem jeleti h ez rossz csak azt h ez mas. ez van. csak mas erdeklni a mostani gimiseket mint regebben de nyilvan nekunjk mas lehetosegink vannak. mert ha anyamek kiendegnek 16evesen hajnalig miert ne menjek.. szoval valtoznak a dolgok es ez nem baj csak uj dolgokat kell kitallani, vagy mas formaban.. en biztos h jonnenek egy 24 orasra.. es itt nem csak az erdeklodesro van szo hanem arrol h a tanari karnak(meg a vezetosegnek) meg nekiunk diakoknak (meg a DOKnek) kompormissumot KELLENE kotni, es szeriontem ez jelenleg egyik reszrol sem nagyon mukodik....

amugy meg annyit akartam h en most h jo messze vagyok es egy nagyon butaa suliban vagyok amii (aa a fizika konyvunk 1969bol van es newton helyett kiloponddal szamolunk, 2006ban) erted te ezt laci?'? meg az apacak..pgff.

szoval en rajottem h a krudys mndig krudysmarad mind1 hogy a pebnteken leiszom magam fajta vagy a megyerk a ZIgesekkel haverkodni fajta...

hmm en csak rajottem h mekkora jo h nem idegenektol megyek el 4.utan es h az eletemnek azt a szakasat amikor meg nem kell paraznom suli meg lakas meg barmi miatt ugy toltottem el h lehet orokre emlekezni fogok nehany napra--meg arcra meg beszolasra..

szoval akarhogy is a krudynak van vmi nagyon joja, es ez foleg a diakok miatt van mert mindki krudys akar lenni, hehe az is aki sosem volt krudys mert ah tudna milyen krudysnak lenni...... ....

nah mind1 szoval mindenki nyugi meg peace mert krudy sosem fog elromlani mert ez oylan mint a DOK h mindig lesznek jo emberek jo helyen akik majd csinalnak vmi krudysak meg jot es magatol forog a gep amit egyszer sok eve elinditott banner bacsi (ugye?)..

szoval meg 1x nyugi mert nincs sotet jovoje a vilagnak meg nem, fogunk emglani 2016benm (mert tegnap ezt olvastam h vialgvege lesz.. megint..) es hallgassatok inkabb ManuChaot.. udv minden krudysnak..

((en meg mar kaparom a falat h visszamenjek 4be opeg tom h mar majdnem mindeki elballagott...))

bocs csak kicsit sok emocion nel jart amit irtatok..es irnom kellett

Baba oridzs Creative Commons License 2006.03.31 0 0 706

Mi hívtuk így őket, mert két olyan társaságot alkottunk, akik együtt lógtunk rendszeresen. Egy-egy buli ezen két osztályból állt.

Jó volt, rég volt.:)

 

Örülök, hogy jól sikerült a ma.

Előzmény: Éjn (705)
Éjn Creative Commons License 2006.03.31 0 0 705
Volt ilyen, hogy testvér osztály? Érdekes... Egyébként valószínűleg azért nem volt ilyen, hogy bolond nap, mert a DÖK a az egy napját a 24 órásra használta fel. Merthogy évente egy napot a DÖK arra használhat fel, amire akar. Na, hát ez volt ma nálunk. Végülis nem sikerült rosszul, sőt! Aki részt akart venni a programokban, az szerintem talált magának megfelelőt, és nagyon sokan jól is érezték magukat, aki meg eleve szarik bele az egészbe, annak úgyse lehet olyat kitalálni, ami tetszene. Szóval egész jóra sikeredett. Egyébként, ha valaki a mostani krúdysok közül olvassa a fúrumot, az írja már, le hogy hogy tetszett! Érdekelne.
Előzmény: Baba oridzs (704)
Baba oridzs Creative Commons License 2006.03.31 0 0 704

Írtam is, hogy "öreg" diák.

:)

nálunk még nyomokban megvolt. Báááár, volt egy "testvérosztály" a Zrínyiben, amelyikkel viszont nagyon jóban voltunk. Beültünk óprára is egyszer-kétszer, ha "otthon" lógtunk.:D

De bennem a mai napig megvan, hogyha hallok a Zrínyiről, akkor....öööö....megrezzen a szám széle.:)

Bolond nap viszont nem volt anno. Szóval ez jóóóó.

Előzmény: Éjn (703)
Éjn Creative Commons License 2006.03.30 0 0 703
Hát azért, én úgy tudom, hogy a Krúdy-Zrínyi ellentét/versengés elég régi dolog, vagy nem? (Többek között ezért is gondoltuk úgy, hogy hátha ez jobban bejön, mert jobban benne lesz a diákokban a "versenyszellem") Egyébként holnap lesz "Bolond Nap", mivel szombaton ápr. elseje. Lesz kosár kupa, bolondos csapatvetélkedő (itt mindenféle viccces dolgot kell majd megcsinálniuk a jelentkező csapatoknak), ping-pong, csocsó és poker kupa, Kreatív Kuckó (Itt afféle "kreatív" dolgokkal foglalkoznak pl.: üvegfestés meg ilyenek), és filmvetítések 2 teremben. Remélem jól fog sikerülni!
Előzmény: Baba oridzs (702)
Baba oridzs Creative Commons License 2006.03.30 0 0 702

Sziasztok.

Dettó "öreg" diák, ha nem is ősi.:)

 

Már csak 12 órás kosármeccsek vannak? Anno a 24+1 is kevés volt...:(

Zrínyi-Krúdy meg kifejezetten kizárt volt.:)

 

Ennyit változott minden? Kár...

Éjn Creative Commons License 2006.01.09 0 0 701
Hát sajna itt tarunk, igen. De azért szerencsére még nem mindenkire igaz. Viszont az a pár ember, akik nem így vannak ezzel, na annyi emberért a tanári kar sem hajlandó feláldozni az éjszakáját egy 24 órás kosármeccs esetében pl. Ez van. De ez azt hiszem, hogy az előző generáció hibája. Végülis ők nevelték őket/minket ilyennek.
Előzmény: schlumberger (700)
schlumberger Creative Commons License 2006.01.08 0 0 700
Sokkal fontosabb a péntek esti berúgás és becsajozás, mint bármi.

hmmm, itt tartunk? És ezt nem egy vén fasz mondja, hanem egy mostani Krúdys?
Előzmény: Éjn (699)
Éjn Creative Commons License 2006.01.07 0 0 699
Ez pusztán az érdeklődéstől függ. Ha idén akkora nagy érdeklődés lett volna, a 12 órás kosármeccsre, akor belemnnének jövőre a 24 órásba. De sajnos ez a generáció már nem AZ a generáció. A mostani diákségot már nem érdeklik annyira a közösségi dolgok. Sokkal fontosabb a péntek esti berúgás és becsajozás, mint bármi. Tisztelet a kivételnek. Mert azért vannak még szerencsére normális diákok is.
Előzmény: deeta (698)
deeta Creative Commons License 2006.01.07 0 0 698

lesz e még valaha 24orás???egy az élet nagy kérdései közül...

Üdv:egy kevésbé ős-krudys

Éjn Creative Commons License 2006.01.02 0 0 697
Köszi, viszont :-)
Előzmény: schlumberger (696)
schlumberger Creative Commons License 2005.12.31 0 0 696
Na, akkor az ős-krúdys boldog újévet kíván nektek, ifjak!
Előzmény: Éjn (693)
Bird brain Creative Commons License 2005.12.30 0 0 695
hellau mindenki boldog ujevet, meg laci az lehet h viszunk csapatot czekmannal verebtaborban. ugy nez ki 26an megyek haza julius, ha nem hamarabb, szoval vegulis lehetseges nem?
Éjn Creative Commons License 2005.11.25 0 0 694
December 16-án du. 1-től hajnal 1-ig Krúdy-Zrínyi 12 órás kosármeccs (kicsit 24 óráspótlék-képpen) Aki tud, jöjjön.
Éjn Creative Commons License 2005.10.14 0 0 693
Ohóóó. Ja tényleg a Krúdy először más iskolákból vett át tanulókat. Igen igen. Tényleg.
Előzmény: schlumberger (692)
schlumberger Creative Commons License 2005.10.14 0 0 692
Az úgy lehet, hogy előbb Vasvárisok voltunk. Negyedikben már krúdisok (Krúdy Gyulások), és már ott érettségiztünk 70-ben.
Előzmény: Éjn (691)
Éjn Creative Commons License 2005.10.13 0 0 691
Az hogy lehet? A Krúdyt '69-ben alapították... Tényleg régen lehettél krúdys. Biztos régen írtad le a suli nevét, mert a Krúdyt y-nal kell írni :)
Előzmény: schlumberger (687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!