Keresés

Részletes keresés

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.08.16 0 1 42

...és a jól megírt forgatókönyv szerinti csattanó következik: a celebek egymás közül választanak párt maguknak. Ezzel meg is magyarázzák a sokszor feltett kérdést, hogy miért nem láthatóak együtt soha "egy árufeltöltővel" vagy "egy kertésszel"? Egyszerűen csak a belső köreikben érzik jól magukat.

 

Vanda és Köcse Gyuri között nem éreztem a szimpátiát. Köcsének hiányzik pár köbcenti szilikon, Vandának meg egy kicsit vastagabb pénztárca.

 

Mikikének meg elege lett a válogatós csajokból és Danics Dórára borította a benne lévő "haragot". Szerintem minden mondata igaz volt, az más kérdés, hogy mennyire kellett ezt nyilvánosan. 

 

 

Előzmény: Tulipántoss (41)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.08.15 0 2 41

Sokat írtam már erről az "izgalmas" műsorról, melynek egyre jobban közeleg már a vége. 

DE! Muszáj közölnöm mai észrevételeim! ( Mert ma egymással randiztak a szereplők.)


- Titanilla szemlátomást csakis a fiatalabb fiúknak tud örülni igazán! Akikkel szemben hi-hi-hi nevetésével leplezi zavarát.  Mindennek eklatáns példája a mai nap! Mert ma is a fiatal Zsomborral randevúzott. Így neki szólt ez a hi-hi-hi a randevú alatt! Titanilla szeme mindent elárult! Mert úgy járt, mint a bagzó macskáé ahogy mustrálgatta a partnerét. 😉

 

Dehogy kell neki a  "negyvenes srác, pláne gyerekkel!" Holott neki is van "csomagja!" Persze, az ő lányát, azt el kell fogadni a társnak?! Önző egy nő! Sokkal intelligensebbnek is, gondoltam. És most én nevetek hi-hi-hi!😂

Lehet, hogy még a végén Titanilla rászáll a fiatal Zsomborra?! (Habár Zsombornak is az érettebb nők jönnek be, ha igaz.)


- Köcse Gyuri és Vanda közt is izzott a levegő, szerintem. Gyuri feltűnően zavarban volt.......Vanda pedig időnként nagyon kancsalnak tűnt...... 


- Fecó és Jázmin beszélgetése tetszett. Fecó mondata érdekes volt, hogy Jázmint még ilyen nyugodtnak, szimpatikusnak és csillogó szeműnek még nem látta. Egyetértek Fecóval, én is így láttam. 

(Egyébként nem tudom, hogy miért mondjuk, hogy Jázmin, amikor a Viktória a keresztnév?! Jázmin Viktória. No de ez már nem igazán kardinális kérdés, nem igaz?!) 


- A 4. páros ( a "nagy" kedvenceim  Pellerék Mikije és Danics Dóra jól "megbirkóztak" egymással. Lehet, hogy nem volt meg köztük sem a szimpátia?! 😠


Végül, örömömre szolgált, hogy CelebrAndit,  meg a recepciós malacát nem láttam ma! (Elvégre egyszer nekem is lehet "malacom!" nem igaz?!) 🤣🤣

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.08.15 0 0 40

Titanillával kapcsolatban folyton azt érzem, mintha nem tudná elfogadni a korát, ami azért is fura, mert szerintem többnek néz ki 37 évesnél. A folyamatos viháncolásai is erre utalnak, meg inkább a fiatalabb fiúk jönnek be neki. Az Aba fiú is nevetségesen mutatott mellette, inkább tűnt az anyjának, mint randi partnernek. 

 

Lehetséges, hogy a korai gyerekvállalás miatt nem tudta megélni a huszas éveit? Ezt persze ő tudja, de ez elég nevetségessé teszi. 

 

Ha 37 évesen kizáró ok nála egy olyan ffi, akinek gyereke van, akkor sokáig fog keresni. Nem mellesleg a 25-28 éves fiúk is akarhatnak gyereket pár éven belül. 

fran07 Creative Commons License 2023.08.14 0 0 39

Én is szeretnék reflektálni a műsorra. Próbálok nem bántó lenni vagyis nem áll szándékomban annak lenni.

Valaki írta, hogy mi értelme az ilyen műsoroknak. Az emberi élet egyik legfontosabb kérdéséről szól. Hogyan találhatsz

magadnak párt? Mit kell tenned érte? Mik a társadalmi elvárások? Mik a másik oldal elvárásai? A jogosak, a jogtalanok és

ha ez kell hozzá, akkor megcsinálom típusúak. Minden társadalom tudja, hogy az a legjobb, ha mindenkinek van párja,

férje és felesége. S mivel a legtöbben nem vagyunk tökéletes megfelelői a társadalmi elvárásoknak, attól még kellene

találnunk párt. Vagyis a majdnem negyven éves infantilisen viháncoló hölgynek aki tinilányt nevel neki is járna egy normális pár. Én is jellemezni fogom a hölgyeket, de ez fontos, hogy hibáik ellenére ők is érdemelnének egy normális szerető párkapcsolatot. Mindannyiunknak ez lenne a legjobb. Milyen szereplőkön keresztül akarta bemutatni az ilyen emberek küzdelmeit.

1. Bogdányi Titanilla: Szegény buta, de ezt eddig is tudtuk róla. Fontos neki a külsőség, infantilizmusával azt rejtegetheti, hogy tudja mekkora bajban van. Amikor az egyik srác elmondta, hogy nem akar tőle semmit, akkor meg volt akész válasza, még ő nyugtatta a csávót. Ehhez van szokva, sőt ő is ezt akarja. Nehéz lehetne az életét átalakítani egy férfi kedvéért.

2. Jázmin Viktória.Nekem nagy csalódás. Ő egy alkoholista. Aki a szép életével, a modellszakma fényesebb oldalával tompítja a fájdalmait. Van benne őszinteség, de nem az a fajta,ami jó irányba vinné. Értem ezalatt az önismeretet és változtatni akarást.

3. Schumacer Vanda. Ő is buta, de nagyon okosnak képzeli magát. (Nem kell mindenkinek okosnak lenni) Keresi a feltűnési lehetőségeket. Mindent akar. De az élet és a párkapcsolat pont arról szól, hogy néha az eggyel is meg kell elégedni, sőt éppen elég az az egy. Erre ő még nem képes.

4. Danics Dóra. Ha a világ legtökéletesebb nője is lenne, akkor is red flag egy férfinek, hogy Bach Szilvia várja otthon mint anyósjelölt. Ezt tudatalatt ő is tudja, de neki ő az édesanyja. Ezért van egy láthatatlan,semmilyen személyisége, ami érdektelenné teszi őt egy férfi számára. Még barátként is. Ez nem csak az ő hibája. Ráadásul előadóművész. Csak belép a szobába és 5 perc múlva elfelejted, hogy ott van. Még a műsorban sem látszik ahol a randijait szervezik és bonyolítják. Neki is járna egy pár, aki becsüli és szereti, de nehéz lesz ilyet találnia.

 

Tulipántoss Creative Commons License 2023.08.13 0 4 38

Én a műsor elején, első blikkre leírtam véleményem. De az eltelt idő alatt semmi nem változott!

 

A nőknél továbbra is maradt az antipátia. Pedig bizisten próbáltam nagyon pozitívan nézni a műsort (kritikus szemüveg nélkül!), de egyik hölgy sem avanzsált elő szimpatikussá. Van akinél még a béka poppolója alá is süllyedt mindez!)
- Schumacher Vandán menet közben valóban több minden nagyobbodott!  Főleg az arca, s vele együtt az egója.

Sem szépségben, sem intelligenciában nem jeleskedik nálam. Sőt! Amikor felháborodottan tolta, púderezve magát, hogy ő már " azért tett le valamit az asztalra! " nos, az már sok(k) volt. Bármit is tett le az asztalra, igényei túlszárnyalják azt! ( Vanda kiverte a biztosítékot! Szó szerint! Mert még a viharnak sem tetszett a nagy monológja! De most az egyszer nem bántam, hogy nem volt áram!) A férfiakról olyan nagyképűen beszél, holott a szeme mást árul el róla. Férfiak között hangzott el, hogy sokan még bottal sem piszkálnák meg!  Nem is értem, hogy kerül be a különféle műsorokba, de bizonyára mindent megtesz a szereplésért, és a vele járó "bérezésért"?! 


- Bogdányi Titanilla a "szinkronos," szintén túl tolja szekerét! Szinte kínálja magát mindenhol és mindenkor. A viháncolásával járó állandó vihogása, már-már zavaró. Közel negyvenévesen ez már nagyon kellemetlen, hiszen már a saját  tini lányánál is többet produkál, feleslegesen. A kevesebb több lenne részéről. Szerintem. 

- Továbbra sem tartom egy nagy számnak a "szépségesnek" tartott Jázmin Viktóriát. Átlagos kinézetű, és egyszerű, mint faék. Nehezen fejezi ki magát. Sokszor már drukkolok, hogy a mondat végére érjen, hogy ne süljön már bele a mondandójába.

- Danics Dóra igencsak nagy dumás! (Akár csak az anyja! ) Dóra is közel a negyvenhez, ilyen maznán,  nyafogósan ( azaz elkényeztetett, sírós, pityergős, kényeskedő, kényes, nyimnyám, nyűgösködő) stílusban beszélni, azért már brrrr! Meg nahh!  Mindezzel a sok ostoba gondolattal, mentalitással, csupán csak a butaságát fitogtatja. Úgy csodálkozik rá dolgokra, mint keszeg az új stégre!

A férfiaknál továbbra is Papp Zsombor és Frohner Fecó szimpatikus. Köcse György a táncos illik ugyan a műsorba, de így hárman kevesek a carból várat  építeni akcióhoz!)

Pellerék és a csatorna Mikije  no comment.  ( Az állatfarmon történt randevún  Miki hörgő-pörgő-levegővétel nélküli, fuldoklós  röhögésétől szerencse, hogy nem futottak szét az állatok! Pedig nyitva hagyták még a kaput is. Nem hiába mondják, hogy nagy Isten állatkertje.)

 

CelebrANDI szerepeltetése továbbra is rejtély számomra. (Még Kánya Kata színésznő is üdítőbb, szórakoztatóbb látvány lett volna! Szerintem. Aki még 70 évesen is jól néz ki, kellemes jelenség lett volna egy társkereső recepcióján, a nagyon kellemes hangjával! És 25 éve segíti a társkeresőket a "Társtaláló Irodájával." Rutinjával bizonyára segítette volna a középszerűen muzsikáló  műsorvezetőket is. 

No de,  azt írja az újság, hogy: " ennyi volt! Az RTL leveszi a képernyőről  ezt a legpocsékabb műsorát, véget ér a szellemi kútmérgezés." "Tehát, ha minden igaz, akkor már csak pár epizód van hátra, amit mi szívós, edzett nézők már féllábon is kibírunk, nem igaz?!

Tulipántoss Creative Commons License 2023.08.13 -1 1 37

Szívemből szóltál!

Egyetértek mindkét hozzászólásoddal!

Előzmény: Yaara (36)
Yaara Creative Commons License 2023.08.13 -2 3 36

Hogy a pasikat se hagyjam ki, ez a Pellerné Mikike mégis mit keres ott, töltelékemberke, hogy ki legyen a létszám? Mert hogy párt nem keres, az tuti. De legalább vállalhatatlanul kínos jelenség. Amit ő humornak gondol, az szimplán minősíthetetlen. A Kötsének csak a neve volt ismerős valamelyik táncos műsorból, de azt se néztem, így nem ismertem fel, csak a promókból volt ismerős a neve. Rémlik mintha nős lett volna, már nem az? Tipikus csajozógép, neki inkább a Nagy Ő-ben lett volna a helye, elég jóképű hozzá, és látszik, hogy élvezi a szituációt, élvezettel válogat a csajok közt. Ki van még? Fecó telitalálat, neki elhiszem, hogy tényleg keresgél, cuki, de némelyik lány... nem az ő kalibere, előre tudható, hogy nem lesz köztünk semmi több, csak műsor-kitöltő szegmens. Zsombi is cuki, ő is jó alapanyag, bár szintén extrán válogatós, ami oké, csak abból nehéz műsort csinálni... Jut eszembe, nem a Fecóval volt a celebes-dzsungeles műsorban, hogy ráindult a bőgőhangú modell csajszi (Jázmin asszem?), és a többieknek kellett segíteni levakarni róla, mert neki nem jött be? 

Yaara Creative Commons License 2023.08.12 -2 2 35

Volt az Kaszás is, poénból, keress rá, sokan emlegették így... Amúgy képtelen vagyok felfogni, hogy ki gondolta jó ötletnek a szerepeltetését ebben a műsorban, valami elképesztően cringe, gagyi és totálisan fölösleges. A Puskás-Dallos páros is gyengén muzsikál, de ha nem akadt alkalmasabb páros, hát... esetleg eldöcögnek a végéig. A párkereső celebek némelyikéről meg ordít, hogy eszük ágában nincs ezt komolyan venni, még csak eljátszani sem képesek.

Némelyük meg iszonyú irritáló. Pl. az a buta egérfejű szinkronos csaj. Öregecskedő már, de úgy viselkedik, mint egy idétlen hülye tini. Alakja oké, de az a fej.... pffff. Aztán a bőgő orángután-orgánumú "modell", eh, tökhülye és teljesen fogalmatlan. A felpumpált csöcsű nyamvatag Vandára nehéz szavakat találni, a dzsungelben még tökszerényen nyomta, mióta lett ekkora arca? Nem áll jól neki, mert ordít róla a kétségbeesett kaparás a faszik után, igazi akaszkodó típus. A z X-faktor győztes lány, hát, ha nem mondja, én nem emlékeztem rá. Így is csak annyi ugrott be, hogy iszonyat irritáló volt, táborból el is küldték, aztán valahogy mégis bekerült, de minek? Ő nyerte meg? Extrán vicces. Nagyon igénytelen évad lehetett, ha nem volt nála jobb; gondolom, ezért jem néztem már az élőket... Földbuta egy nő az is amúgy, rossz nézni, hát még hallgatni a nyávogását.

 

Előzmény: Mazsola0070 (31)
Dave985 Creative Commons License 2023.08.10 -1 1 34

Bele-belenézegettem az eddigi műsorokba. No nem mintha másként vártam volna, de nyilvánvalóan egy percig nincs itt szó párkeresésről, ez a "civil" szereplők viselkedéséből is lejön a legtöbb esetben. A partnereket tippre más műsorok castingjáról és/vagy egyéb ügynökségek keretéből csipegették össze. A táncosfiú nőcije pl. gyanút ébresztő.

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.08.09 -3 1 33

No. Ezen a héten ami eddig lement, az nagyon gáz volt. A táncos fiú annyira elégedett magával... jaj. 

 

Zsombi fiú is elég rossz színész. Látszik rajta a tömény unalom, hogy csak a szerződés jár a fejében meg a fizu. Mondjuk munka közben én is így vagyok :))))) 

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.08.08 0 1 32

No, gondoltam, benézek, hogy kinek, mi a véleménye erről a csodáról. :) Bár hozzáteszem, eddig akiket láttam (kimaradt pár rész) értelmesebbnek tűntek, mint a Nagy Ő című förmedvényben megjelenű haszonleső lányok.

 

Szóval, nem is gondoltam volna, hogy jobbat találok ebben a topikban, mint a műsorról való vélemények :) Eddig nem tudtam erről a "moly" oldalról köszönöm, gyorsan meg is néztem :) és akkor még egy kicsit off lennék: a "folyami rák"-os könyvvel kapcsolatban nekem is vannak dilemmáim, hogy most mennyire tetszett vagy sem.. az elejét kifejezetten untam. Nagyon meseszerű volt, hogy egy 10 év alatti gyerek egyedül eléldegél egy ilyen helyen. De ha a mögöttes lelki helyzetet nézem és ahogy leírta a gyerek érzéseit, az viszont már tetszett. A könyv második felére vhol értelmet nyert, hogy miért olyan részletgazdag a környezet leírása. A végén lévő csattanóra én nem számítottam, így az nekem bejött. Szóval nagyon vegyes. A filmet nem láttam, de általában egy könyv mindig jobb, mint az abból készült film. 

 

Előzmény: Tulipántoss (23)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.08.08 0 0 31

Nem Kaszás Erzsi volt, hanem Kasszás (mint pénztáros), itt van róla egy kis emlékeztető, ha valakiben netán elhalványult volna Balázs Andrea művésznő művészi munkásságának ezen mérföldköve:

 

https://www.youtube.com/watch?v=_OIdU_4axSg

Előzmény: Tulipántoss (24)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.08.07 0 1 30

A vége biztos az lesz, hogy megkérdezik a hírességeket, hogy adáson kívűl folytatják-e az ismerkedést. Ha igen, akkor beleteszik a Fókuszba, hogy egy hónappal később mi lett velük. 

Előzmény: Tulipántoss (24)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.08.07 0 1 29

Örülök, hogy te is szeretsz ott véleményeket olvasni.

Előzmény: Tulipántoss (23)
Alpári Gnác Creative Commons License 2023.08.07 0 0 28

Hát tudom én?

 

Amúgy RTL-es főműsoridős adás, biztosan nézik azért, hogy aztán elegen-e, jön-e a megfelelő bevétel, azt majd a Kolosi tudja.

Mindenesetre az viszonylag új fejlemény, hogy a nyári uborkaszezonban egyáltalán van új gyártású produkció.

Korábban ilyenkor csak ismétléseket adtak, de mondom, ők tudják.

Előzmény: janderka (27)
janderka Creative Commons License 2023.08.07 0 0 27

És ezt nézik???? 

Előzmény: Alpári Gnác (26)
Alpári Gnác Creative Commons License 2023.08.07 0 0 26

A hirdetőknek - kevés kivételtől eltekintve - teljesen mindegy, hogy milyen az adott műsor színvonala.

Elérésért fizetnek, vagyis ha a reklámjukat/termékelhelyezésüket látja x néző, akkor fizetnek y összeget.

A nézettség a csatornának fontos, mert az generálja a bevételt. A minőség számukra is másodlagos.

És ennyi.

Előzmény: janderka (25)
janderka Creative Commons License 2023.08.07 0 2 25

Bár a második adás óta nem nézem ezt a hulladékot, azon azért elgondolkodtam, hogy a behúzott hírdetők ilyenkor nem kezdenek veszett örjöngésbe, mikor rájönnek, mekkora egy hitvány szeméthez is adták a súlyos millióikat? Nem hátrálnak ki menet közben, vagy tartják vissza a reklámdíj összegét a látottak alapján? Simán kicsngetik a dellát, mintha egy színvonalas és valódi reklámértékkel bíró, nézettt műsorra költötték azt volna el?

Tulipántoss Creative Commons License 2023.08.05 0 5 24

Én is hasonló gondolatokkal kezdtem el nézi a műsort.

 

Valóban a lehető legunalmasabb résszel indított a Celebrandi, a legújabb társkereső reality!

(Felsorolták a társkereső műsorok összes közhelyét. És természetesen a nyolc résztvevő - vagyis, az  éppen szabadidővel rendelkező celebek  -, éppen túl vannak a legutolsó csalódásokon. És minő véletlen, éppen nyitottak egy új kapcsolatra. )

 

Most a 9. rész után nekem olybá tűnik, mintha a szkriptet egy nyári gyakornokra bízták volna?! Sajnos ez  nagy hiba.

Sőt, szégyen!


Ráadásul a 9. adástól sem lettem okosabb! Mert továbbra sem tudom hogy akkor mi is itt a tét?! Most ez egy verseny lesz végül is?! Hol vannak az akadályok? Van egyáltalán főnyeremény?!

 

Ráadásul Kaszás Erzsi alias Balázs Andrea olyan humoreszkeket tol adásról adásra, mint most a "Puskás-Dalos-Andi Ügynökség" kabalája, a "dr. Láv hörcsög??!!" Borzasztó!
És továbbra sem jönnek át Balázs Andi poénjai! Még akkor sem, ha mindezt, az állandóan ráaggatott  "segédműtős ruhájában" adja elő! Narrátorként meg pláne nem kellett volna erőltetni szerepeltetését. Szerintem.

Előzmény: kelso82 (21)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.08.05 0 2 23

Kérdésedre válaszolva, nem vagyok fent a Moly.hu oldalon.

De nem regisztráltként is gyakran olvasgatok ott, amíg engedi ezt a rendszer.  

( Vagy,  szeretem  ott olvasgatni az általam ismert könyvekről a véleményeket.  Vagy szeretek a kedvenceim után kutakodni, mint Melissa Moretti (alias Nemere István) könyvei után. Legutóbb,  Delia Owens "Ahol a folyami rákok énekelnek" c. nagysikerű sláger könyvéről néztem meg a véleményeket, hogy mitől is lett sikeres a könyv, majd a film?! Nekem ugyanis valamiért nem nyerte el a tetszésemet?!)

De az is lehet, hogy egyszer majd regisztrálni fogok?!

Előzmény: Elhaym1 (19)
Alpári Gnác Creative Commons License 2023.08.04 -4 2 22

Andikát úgy ahogy van kellett volna kihagyni.

Minden megjelenése szekunder szégyen és nem a kinézete miatt, hanem egyáltalán.

 

A felesleges narrációt egyébként is imádja az RTL, a Konyhafőnököt is többek között ez tette nézhetetlenné, bár ott már akkor is alig volt olyan momentum, amitől ne másztam volna a falra, amikor még képes voltam egyáltalán nézni.

Előzmény: kelso82 (21)
kelso82 Creative Commons License 2023.08.04 0 1 21

2. reszbe beleneztem, ez mar sokkal jobb mint a nyito. Nem azt mondom, h vmi agydurrantoan szorakoztato, de nem unatkozol mint az elson. Siman eleg lett volna ezzel nyitni, max 1-2 emberkerol utkozben derult volna ki, h kicsoda valojaban.

 

 

Andika rem eroltetett alamondasos kommentjeit teljesen el kellett volna hagyni a musorbol, bar teljesen nem tudom meg mi lesz itt a szerkezet, a 2. reszbe egy 15 percet tudtam csak belenezni majd ejjel folytatom.

 

kelso82 Creative Commons License 2023.08.04 0 0 20

Igen, koszi. Kozben eleg biztosra beugrott delelott.

Ezek tudnak bosszantani, alt nem is ugranak be, de ez most kivetel volt. Talan mert nem ol reg neztem a celebest sem.

 

Előzmény: Elhaym1 (18)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.08.04 0 0 19

Nem bűn, csak nagyon meglepődtem, mivel jellegzetes hangja van és 20 év sok idő. És azért éves szinten nem kevés sorozatban, filmben volt hallható a hangja. Mostanában nem is láttál szinkronos sorozatot?  Én is könyvmoly vagyok. :) Esetleg a Moly oldalon is fent vagy?

Előzmény: Tulipántoss (10)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.08.04 0 0 18

Jázmin a Celeb vagyokban szerepelt. 

Előzmény: kelso82 (14)
Kód 001 Creative Commons License 2023.08.03 0 1 17

Na tessék, elbuktam a celenismeretekben. Igazad van, a másik "balek" Juni György volt.

 

( most kigugliztam )

 

 

- ezek a peller lányok elég bétákat fogtak meg férjecskének-

Előzmény: Adelade (13)
kelso82 Creative Commons License 2023.08.03 -2 0 16

Annyira amugy a korhoz nincs koze ennek. Mivel a mikiket is ismerhetned csak az kellett volna ,h par eve nezted volna az egyik nyero parost amiben szerepelt.

 

Az megdobbentett, h a srac alabb nem hallotta meg a bogdanyi titanilla nevet. Esetleg Solecki Janka?Bertalan Agnes? Ezek sem? Mert kb ha bogdanyi semmit nem mond, akkor ezek a nevek sem. Ami szinten furcsa lenne:)

 

Előzmény: Andresovics (7)
kelso82 Creative Commons License 2023.08.03 -2 0 15

Elso reszt megneztem, eleg uncsi volt, de nyilvan kettestol indul majd be, ez csak bemutatkozas.

 

 

-Titanilla szereplesen meglepodtem, azert eleg alap-hangnak szamit a magyar szinkronban.

-Masik dolog: a musorvezetok riportszobas helyisegeinek megvilagitasaval nem tudom h mit csinaltak a keszitok, mert (bocs puskas) de dobbenet oregnek nezel ki azokon a felveteleken (szurkes szinu hatter)

De bogi is sokkal elonytelenebb azokban a jelenetekben, tehat lehet a feny az oka.

 

 

Ez a kerdesem tovabbra is all, meglehetosen bosszant ,h nem jut eszembe miben lathattam. Az elmult par evben milyen musorokban szerepelt az az orrhangu fancsali csaj?

 

 

 

Előzmény: kelso82 (14)
kelso82 Creative Commons License 2023.08.03 -2 0 14

udv.,

 

Most nezem ebbol elso reszt. Kerdesem az, hogy a jazmin vikit hol lattam az elmult par evben??Szinten vmi showmusor lehet csak.

 

Celeb vagyok esetleg?Nyero paros?Farm? (bar az tv2es de nyilvan csak ezert nem zarhato ki,h ott lattam. Nagyon ismeros a fancsali arca es stilusa:D

 

Adelade Creative Commons License 2023.08.03 0 3 13

Csak az a bibi, hogy a "Momoás"-csaj Peller Mariann, ő is vált, vagy válik (ki tudja, hol tartanak), Mikike felesége pedig Peller Anna (volt).

Előzmény: Kód 001 (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!