Keresés

Részletes keresés

ckc-958 Creative Commons License 2023.10.20 0 0 195

én is párat:

Bödöcs Tibi:Olimpiát alarunk renezni, normális hétköznapot kéne valahogy

KAP: Van akinek egész évben tart a torkos  csütörtük, Gyurcsány Ferencre gondolok, nem könnyű nekem sem, hogy tovább kell ezen lépni

Dombi:Gyurcsány a távozásával is csak a bajt csinálja.Elnézve a mai celebvilágot, fél év műlva az se fogja tudni senki, ki az a Gyurcsány.

jxw 340 Creative Commons License 2023.04.08 0 0 194

Bödöcs:megújult a honlapom,anyám nak honlapja van

anyám beírt az ellenőrzőbe, apám láttamozta:láttam te balfasz

Dombi:az Anál pápa olyan mint a független képviselő:láttál, te már olyat

Varga Viktor ez egy őrült, belezabál a csendéletbe.

jxw 340 Creative Commons License 2023.02.27 0 0 193

Bödőcs:olimpiát akarunk rendezni,hát egy normális hétköznapot kéne valahogy.

KAP:odahön hozzád egy fió-namost eleve mért egy fió jön oda

dombi:Norbi termékeit hamisítják,sejtettem 3 éve eszem,az utóbbi időbe íze is van.

jxw 340 Creative Commons License 2023.02.21 0 0 192

BenK:egyik nap nyaraltunk,másik nap ott volt 4500 migráns a keletiben-

Mávot számonkérték,miért nem tájékoztatták a migránsokat arab,fásli nyelven,a mávot,leesik 2 centi hó,2 hétig sehova nem mennek

Gyurcsány nagyon eltűnt,hazavitt 3 családot,megetette,ezzel letudta,többet vártam volna,

kiment volna szíriába,gyalog mezítláb hazahozott volna 10.milliót,

Kiss ádám.mi a fazom az a ballagás,mi se ballagtunk,oszt mégis milyen jól élünk.

 

jxw 340 Creative Commons License 2023.02.18 0 0 191

Kiss Ádám:vegyék példát Fásy Ádámról.beszédhangja sincs de azon énekel

rv reklám:csaj azt mondja türelem,ör év múlva ott ül egy minimum 8 éves gyerek az asztalnál..legyen 5 éves az a gyerek,akkor is aznap kellett dugniuk,nem?engem nem basznak át,én figyelek.

Kóhalmi:Szupkai Viktor ,aki 40 éves lett,most lett annyi éves amennyinek régóta kinéz

 

jxw 340 Creative Commons License 2023.02.17 0 0 190

Dombi:

Pataki Attila megjelent a nóta tv n.ott feltűnni olyan mint a Kaposi szarkóma,nem feltőnő,de lehet sejteni hogy nagy baj lesz hamarosan,szegény,valamelyik nap egy hajsú péteres műsorban láttam,hát ez is ugye a leépülés jele.

Benk:dopeman megérdemelne 3 évet,mert létezik.

Rekop:nem volt wc papír.egyedülálló férfiként az öres hengereket gusztusosan rajtahagyod.Szemeztem egy magazinnal,de annak a lapja elég karcos.,megjött az sms a belügyminisztériumtól:segítünk,úljőn át másik autóba.ember,örülök ha a wc ig el tudok menni,nemhogy másik autóba üljek.

a szulejmán a legjobb iskolapéldája hogy nekünk magyaroknak tényleg bármit le lehet nyomni a torkunkon.rtl en,főm,űsoridőben megy aki 400000 nél több magyart tényleg ne ölt meg.

JXW- 340 Creative Commons License 2023.01.17 0 0 189

kap:leminősítettem a pasim-vőlegényből taknyos kis buzivá

..elvitték őket a dzsungelba,itthon meg válság van,és ..nincs brókereed ,egész lakáshitel megy a 

francba,milyen szar lesz itthon is erdőben lakni.

JXW- 340 Creative Commons License 2023.01.17 0 0 188

KAP_nekem tényleg nincsenek sztereotipiáim az ellenőrökkel kapcsolatban,de ha én meglátok egy 140 cm magas,rágcsálóarcú nőt,abba a pillanatba mutatom a bérletet.

Dombi:mentek volna a szüleid arra a10 percre sétálni annak idején

olyan csúnya volt hogy a szülei azon gondolkoztak hogy a gyerek helyett a méhlepényt viszik haza ,engem jobban zavar,nem tudom hogy döntöttek.

...Hány napig röhögtetek rogánnal mikor olvastátok egymás vagyonnyilatkozatát.

nagyapám múltkor mondta.régen bementem a boltba 200 forinttal két ekkora szatyorral jöttem mki mnáma ez nem menne,mondom persze hogy em minden be van kamerázva.

..kicseszett magával az árus,de nem adta oda a szart,most meg,a patkány így könyököl ki a kenyérből

Kiss Ádám.hány éves ,maga:45-és láttam az arcán hogy ez az a kor mikor a happy meg a birthday eltávolodik-nem volt őszinte a mosolya.

JXW- 340 Creative Commons License 2023.01.03 0 0 187

hello.folytatás.(nem csak politika)

KAP:Gyurcsány utolsó intézkedéseként  átadott 260 rendőrautót

Gyurcsány azt amúgy is bevezette hogy a 100.életévüket betöltők kapnak 100 ezer forintot,az is milyen kedves gesztus nem,fel lehet menni a létra tetejére,el lehet venni.

Sólyom László,aki tényleg humorista szempontból abszolút semmilyen-sok más szempontból is

Dombi:nézz má ,ott van az a hülyegyerek abból a szarból

Gyurcsány bemegy lopni a multiba,Feri má itt is kezdesz

Kiss ádám:Ferenc kimondta,azt hittem először viccel de nem kimondta,még nem biztos hogy elmegy,

de komolyan mondom mióta megtette a lépést,másképp nézek rá,röviden Gyurcsány Ferenc így szeretlek

JXW- 340 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 186

hello

néhány polotikai poén

Rekop Gyiri:Habony Árőád pont az ellenkezője Calambo feleségének:őt senki se látta,de mindenki hallott róla,Habonyt meg mindenki látja,de soha nem hallunk róla semmit

Dombi:Gyurcsány a távozásával is csak a bajt csinálja,fél év múlva azt se fogják tudni ki az a Gyurcsány

KAP:Valainek a torkos csütörtük egész évben tart,Gyurcsány Ferencre gondoltm,nehéz hogy tovább kell lépnünk

Nálunk akkor se lesz autómentes nap,ha 400 fprint lesz 1 liter benzin

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.09 0 0 185

Egyetértek. Én mondjuk régebben a bebaxós és a családi sztorikat is meg bírtam hallgatni, mert viccesen adták elő. Most már bealszom tőlük. Hofit mondjuk nem szeretem (mivelhogy csak 20 vagyok, nem éltem abban a korban, amikor ő humorizált, így nem értem a humorát), de ezek a stand-uposok mára tényleg nagyon kifújtak. Szerintem ennek a magyar standup szcénának olyannak kellett volna lennie, hogy egy-két, maximum három évig menő, utána abbahagyják az egészet, mert úgyis ellaposodnak. Ennek ellenére 2008 óta nyomják őket. 

Előzmény: Mazsola0070 (184)
Mazsola0070 Creative Commons License 2019.04.26 0 0 184

Szerintem nem nagyon tudnák már miről beszélni, így jönnek a család barátain kívül másnak nem túl vicces családi "sztorik" (többen is állandóan a gyerekeikről, az asszonyról beszélnek), az "egészségügyi" történetek (hogyan csináltak neki béltükrözést vagy prosztatavizsgálatot, ami szerintem egyáltalán nem vicces), az olyan sztorizgatások, amelyek kb. egy falusi kocsmába valók (pl. Kertész Ricsi), meg a trágárkodás, a bebaszós sztorik és az altesti humor.

 

Úgy tűnik a klasszikus politikai kabaré meghalt Hofival együtt, ezek a srácok vagy nem mernek vagy nem akarnak beszólogatni a hatalomnak (talán Bödőcs kivételével, de ő nincs is benne a Showder Klubban és a Rádiókabaréban sem.)

Előzmény: Törölt nick (183)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.25 0 0 183

Nagyon szeretem a stand-up comedy műfaját, de sajnos ez a műsor mára nagyon ellaposodott. Amikor elindult 2008-ban, akkor nagyon király volt. Új és jópofa fazonok, vicces sztorikat meséltek és viccesen oltogatták a hazai sztárocskákat és a saját (RöTöLö-s) illetve  a konkurencia műsorait egyaránt. Ez így volt az első három-négy évadban. Aztán szerintem elkezdett fejükbe szállni a hírnév, és elkezdtek gyengülni. Erőltetettebb, gyengusabb poénokkal álltak ki. Ráadásul, ha jól emlékszem, 2010-ben már elkezdtek fel-felbukkangatni az új fiúk is, és nálam ezzel a Sóder Klub színvonala végleg a béka feneke alá került. Ezeket az új emberkéket nagyon nem kéne erőltetni, mert rohadtul nem viccesek. Se Tóth Edu, se Kertész Ricsi, se Al-Gharati Magyed és még a tököm tudja, milyen srácok, ezek egyike sem vicces. Szerintem. A nőkről pedig nem is beszélve. Nem szeretnék szexistának tűnni, de szerintem a nők nem valók a stand-up műfajába. Valahogy nem tudják magukat olyan jól előadni, mint a palik. A színvonal meg szerintem csak egyre romlik, közben már a huszadik vagy mittudomén hányadik évadnál tartanak...

 

Ez csak az én véleményem a SóderKlubról. Mielőtt még valami billentyűhuszár elkezdene nekem beszólogatni, hogy "minek nézed, ha nem tetszik"... már rég lemondtam erről a kiégett műsorról, az új évadokba csak bele-belepillantgattam, de nagyon unalmasak.  

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.23 0 0 182

Kiss Ádámból azért van elegem, mert mostanára nagyon beképzelt és nagyképű lett. Szerintem az első három évadban volt a legjobb, meg a Rádiókabaréban, azóta szerintem nagyon fejébe szállt a hírnév, és mára már csak bunkóskodik. 

 

 

Most már egyáltalán nem vicces.

Előzmény: Törölt nick (181)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.19 0 0 181

Szerintem ez a Retekklub egyetlen igazán szórakoztató műsora. Többit most nem taglalom. Igaz, hogy ezek az új csávók nem kellenének bele, mert szerintem rontják az összképet, de az a szerencse, hogy a nagy nevek továbbra is hozzák a formájukat. (mondjuk Kiss Ádámból már nagyon elegem van). Én szerintem a műsor csúcspontja nagyjából az első három évad volt, de igazából bármelyik részt meg tudom nézni, és röhögni rajtuk.

 

 

Akiket kihajítanék: Kormos Anett, Tóth Edu, Kertész Ricsi, illetve még bármelyik újonc fiú. Ja, és Mogácsot és Csenkit is kihajítanám, nagyon nem hiányoznának. Hál istennek Fábry már rég kiszállt a soriból, úgyhogy ő megmenekült, Hajós András pedig csak egyszer szerepelt, (hál'istennek) ő sem lett rendszeres fellépő. 

 

Akik az "elmegy" kategóriába tartoznak: Felméri Péter, Szupkay Viktor. 

 

Akik nálam az "all-star" kategóriába tartoznak: a nagy többség, akiket itt most nem neveztem meg.

 

(Ezt most elmondom, hogy most nem a komplett standup comedy mezőnyt elemeztem ki, csak a sódereseket. A Comedy Central bemutatja álnevű szerencsétlenkedést én nem tudom a ShowderKlubbal egy lapon említeni, annak ellenére, hogy a CC bemutat (ja)-ban is vannak jó fellépők.)

 

neszójjjábe! Creative Commons License 2017.05.16 0 0 180

A tegnapi részben Hajós András is szerepelt.

Már egy ideje feltűnt, hogy a vulgáris szavakat nem sípolják ki, de amit Hajós produkált , ott kellett

volna.

Nem vagyok prűd, és tudom (sajnos) hogy ilyen a közbeszéd, de a tévében nem tartom helyesnek
a csúnya szavak használatát.

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.28 0 0 179

Azt hiszem jól összefoglaltad amit én is gondolok. A 3 kismalacot remélem minél hamarabb meglátogatja egy böllér egy éles késsel:) Bödőcs számomra sokáig a csúcs volt, de az önálló cuccai nekem csalódások voltak, nem voltak gagyik csak valahogy nem volt  olyan "földönfetrengősenröhögösenbödőcsös".

Érdekes, hogy Hadházit sokan nem tartják viccesnek, pedig szerintem igencsak az első ligában van.

Hadháziról jut eszembe valaki látta a Dumapárbaj c. filmet? Érdemes megnézni?

 

Előzmény: Mackóbogár (178)
Mackóbogár Creative Commons License 2015.02.28 0 0 178

ha már arról van szó, kit bírunk/nem bírunk: nálam Kiss Ádám az alpári stílusa miatt nem nyerő, a Három kismalactól feláll a szőr a hátamon :-) viszont abszolút kedvenceim: Hadházi, Bödőcs, Kőhalmi, KAP. A többiek számomra kb. egy szintem mozognak.

Előzmény: Törölt nick (175)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.28 0 0 177

Janklovics Péternek hívják, igen. :) Kormos Anett se rossz, bár azokat a részeket ritkán láttam, amikor ő szerepelt. 

Előzmény: Törölt nick (176)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.28 0 0 176

Én mondjuk Mogácsot és Kiss Ádámot nem szeretem, bár az utóbbinak néha vannak telitalálatos jelenetei is pl. az olasz nyaralásáról szóló beszámolója - az nálam nagyon ütött. Akik viszont többet kellene, hogy szerepeljen az Kormos Anett és a Janklovics(?) Péter.

Előzmény: Törölt nick (175)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.28 0 0 175

Hajdú Balázson nem is a poénjai miatt nevetek sokat, hanem inkább a beszéde miatt. :) (De a poénjai is jók.) Az erdélyiekkel kapcsolatban igazad van, Felméri Péter is nagyon jó humorista szerintem. :) De még Bödőcs Tibort is bírom, bár ő nem erdélyi, hanem zalaegerszegi. De Beliczai Balázst is bírom, a múltkor meg Prekob György poénjain is jókat nevettem. :)

Igazán nagyon nincs olyan a Showder Klubban, akit nem bírok, Csenki Attilát nem beleértve. 

Előzmény: Törölt nick (171)
Ágicácska Creative Commons License 2015.02.26 0 0 174

Köszi!

Előzmény: neszójábe! (173)
neszójábe! Creative Commons License 2015.02.26 0 0 173

kb. 1 hónap múlva

Ágicácska Creative Commons License 2015.02.26 0 0 172

Mikor lesz újra Showder Klub?

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.25 0 0 171

Mogács-ban nem értek egyet.

De HB szerintem is az egyik legnagyobb.

Valahogy a szentesiek és  erdélyiek élükön a két szomszéd nénivel nagyon királyak!

Előzmény: Törölt nick (170)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.24 0 0 170
Mogács Dániel az egyik kedvencem, kár, hogy ő ritkán szerepel a műsorban. Bírom még a Szomszédnéni Produkciós Irodát is, őket volt alkalmam élőben is látni.
De az, akin már akkor nevetek, amikor meglátom: Hajdú Balázs. :)
Dumás Sanyi Creative Commons License 2014.06.21 0 0 169

Meghalt a dumaszínházas Szöllősy-Csák Gergely

Harminchat éves volt, csak annyit tudni, hogy "tragikus hirtelenséggel" történt a halál. Tovább »

forrás: Index.hu

Fernando1 Hierro Creative Commons License 2013.04.17 0 0 168

Megvolt a kontra és a rekontra is:

 

http://www.facebook.com/PuzserRobert/posts/371851682934654

Előzmény: Fernando1 Hierro (167)
Fernando1 Hierro Creative Commons License 2013.04.16 0 0 167
bendeguz90 Creative Commons License 2012.04.02 0 0 166

Bödöcs hozta a szokásos szintet. Kiváló volt! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!